2009 Mayıs Anneleri

günaydınlar herkesler güzel geçirmiş h.sonunu ben bugün annemlerdeyim

misafir bol burada tabii ...çok faal olmayacam .....

bu arada bende dün carrefour gittim primanın 4 numarası 92 li olanı 32 tl idi çok uygun geldi ve o paket heryerde yok 4 paket aldım .....sonra 16 tane bebelac aldım 10.35 di fiyatı yarım kiloluğun

sonra tahıllı pirnclisini aldım malesefff hipp reyonu boşaltılmışşş 9 tane şeftalı buldum onu aldımm

siboşş hipple ilgili dediğini netten bulamamdım yaaaa aksam üzeri seni arasam yaparmıyızz

Günaydınlar herkese a.s.

Kızımla kalktık emzirdim şimdi yanımda yatıyor kuzum. Sağlık ocağından aradılar sabah sabah. Siz gelin 3.tetanoz aşınızı vuralım. Bebeğide bi muayene edelim diyolar. Dedim aşılarını doktorumuz yapıyor. Yok siz yinede getirin Allah aşkına bi kontrol edelim diyo dedliler ya. Neyse bugün gideyimde çeneleri kapansın bari delikafadulden

Çok iş var bugün. Eski ütülerim duruyor. Yeni çamaşırlar yıkanıcak oyyyy :bbo:

Ay canım ya bazen niye böyle cahilce davranıyolar anlamıyorum klava: Bende hiç sevmiyorum yastığa yaslandın yada oturur gibi durmasını. 6 aya kadar bi düz olsun bebeişler sonra nasıl olsa otururlar dimi ama alkisalkisalkis Aman çok dikkat et canım a.s.

Herkesin haftasonu keyifli geçmiş sevindim zemuszemus

günaydınnnnnhihoyyythihoyyyt

Günaydın canım a.s.

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Nice senelere olsun inşallah a.s.

Oh maşallah bacım alışverişin dibine vurmuşsun hihoyyyt

nice mutlu senelere canım sağlıklaaa

aman ya işmi yaptıkları anlamıyorlar canım kiliste kucağına alan oturtuyordu ama neyse ki uyarma işini annem yaptı hep
önemli bişeyi yoktur inşallah canım üzülmeee

siz ne karıştırıyonuz pınarla anlamadım vallaa heeee:umursamaz:

günaydın kızlarrrr
biz akşam erken yattık kuzumla sabah yeni kalktım Ahsen hala uyuyorrr bende kalkıp kahvaltı hazırlıycam sonrada dr a gidicez
Ahsenin ateşi düştü ama bir kendi dr u görsün diyorumm

teşekkür ederim kızlar ... aman çok şükür daha iyi oğluşum
günaydın kızlarrrr
biz akşam erken yattık kuzumla sabah yeni kalktım Ahsen hala uyuyorrr bende kalkıp kahvaltı hazırlıycam sonrada dr a gidicez

görsün canım gelmiş geçmiş olsun

bengicim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem

esencim hoşgeldin tatlım nasılsın

sibelcim pınarcım birsencim nasılsınız kızlar bebişler nasıl

hafta sonum iyi geçti benimde gezdik ailecek

beyazcım sanada günaydın şekercim

Yaparız tabi güzelim vereliniortak ben seni aradım yazını gördükten sonra ama açmadın.

Canım nice mutlu senelere eşinle ve oğlunla a.s.

günaydın kızlarrrr

İyi edersin esencim göstermekte fayda var gelince yaz bize merak ettim valla kuzuyu.

Banucum nasıl olayım bu yaramazla uğraşıyorum işte.Sen nasılsın tatlım?opuyorumnanaktan

Kızlar aranızda revani tarifi olan varmı.Nette birsürü var ama ben yapılmış yani denenmiş olanından istiyorum.Netteki tarifler birbirinden çok farklı ilk defa yapıcam ziyan etmiyim malzemeleri.cokacimcoook

hepinize merhabalar uzunca bir tatilin ardından ancak girebildim e birde bebek olunca gerçekten çok zor oluyormuş çoğunuzun bebişlerinin son hallerini gördüm gerçekten Allah bağışlasın çok tatlılar bu arada iyisinizdir inşallah ben ve oğlum gayet iyiyiz tatil sonrası temizliğin ardından ancak oturabildim :a015:

erzen hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bebek nasıl tatilin iyi geçmiştir inşallah

teşekkür ederim canım iyi geçti tatilim bebeğimde iyi Allaha şükür senin bebişin nasıl .....ya bir sorum olacak ben prima aktif bebeğin 3 numarasını kullanıyorum bebeğimi en son tarttığımızda 6800 gr geliyordu acaba 4 numaraya geçsem mi daha 2,5 aylığız ama 4 numaraya kaç kiloyken geçiliyor bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim

Revani

Kullanılan Malzemeler:

4 yumurta

1 su bardagi seker

1 su bardagi sivi yag

1 su bardagi yogurt

1 su bardagi irmik

1 kabartma tozu

1 vanilya

3/4 su bardagi un

Surup:

2,5 su bardagi su

2 su bardagi seker

sibelcim bu tarif garantilidir her zaman yaparım ve hemen biter herkes çok sever afiyet olsun a.s.

selam herkese
öncelıkle bebışlerı hasta olan bacılarım cok gecmış olsun mevlam tez zamanda şifalarını versın kuzularımız hasta olmasında bızler olalım
eveettt 1 haftalık tatılden sonra dun akşam evıme döndum ıstanbul gercekten cok guzelmış keyıflı bır tatıl gecırdım hulya bacım hersey ıcın cok sagol tatlım

benım ıstanbula gelme nedenım deger verdıgım mayıs annelerıyle buluşmaktı (hulya ıcın geldı dıye dusunmeyın ben ona bayramda gelıcektım)
ama malesef buluşamadık sonucta hepımızın bebeklerı kucuk hava şartlarından ertelenebılır veya ıptal edılebılır bu cok dogal bu konuda kırıldıgım alındıgım bır yer yok
kımseye laf dokundurmak veya caktırmadan soylemek gıbı bır huyumda yok o yuzden dırek soyluyorum buluşmanın olmaması veya ertelenmesıne uzuldum tabıkı ama kımseye gucenmedım amaaaaaa kırıldıgım yer şu
ben bursadan ıkı cocukla sızlerı sevdıgım ve sızınde benı sevıp deger verdıgınızı dusundugum ıcın oralara kadar geldım buluşma olamadı ama kımse bana canım kusura bakma senıde goremedık uzulduk demedı (bırkac kısı harıc)
ben yokmusum gıbı davrandınız en azıondan bana bır yazı yazmanızı mesaj atmanızı beklerdım ama hıcte önemsenmedıgımı anlamadım dun gerı dönucemı bıldıgınız halde ıyı yolculuklar dıye bır mesajda gelmedı gerek duymadınız sanırım ben oraya sırf hulya ve tugbayı gormeye gelmemıştım (hulya tubış yanlış anlamayın bacım bılıyonuz demek ıstedıgımı) oyle olsa buluşma yapalım demez dırek gıdıp gorurdum o yuzden sıtem etmeye hakkım oldugunu dusunuyorum ayrıca sıtem ettıgım yerı tekrar soyluyorum buluşmanın olmaması degıl benı hıce saymanız ve tek kelıme bana daır yazmamanız oldu degerımı ve yerımı anlamış oldum
neyse canlar sagolsun yapacak bırşey yok kendınıze ıyı bakın... B]
[/B]

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR :)
kızlar nasılsınız?
iyiyiz sen neler yapıyorsun bebiş nasıl

hoş geldin oh maşallah kocaman olmuş kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…