çok moralim bozuk kızlar yaaaa
bugün kayınvalideme gittik oğlum 3 gündür doğru düzgün ağlamamıştı bile orada kayınpederim sen tut 2.5 aylık çocuğu koltuğa oturt görür görmez müdahale ettim ama kuzum ondan sonra bi huysuzlandı sormayın ben onu gözümden sakınıyorum günlerdir zorlanmadan uykuya dalan çocuk bugün zorla uyudu
dr la görüştüm takip edin ağlamaları devam ederse ortopediste götürün dedi yavaş yavaş düzeldi sanırım ama ben sıkıntıdan sinirden ve ağlamaktan şiştim kendi annemin evine gelince oğlumda burada rahatladı
off yaaa
merhaba kızlarrr iyi aksamlar bugünümüz bizimde güzel geçtiii
sabah kaynanama gittik aksam geç yatttık sabah erken kalktık
neyse kahvaltımızın ardından ben orada sızmışım saat 3 de kalktım kaynım kız arkadaşını almış gezmeye gidiyoz dedi...boğza rumeli hisarına gittik sahilde gezdik tabi böle bir gezi planda olmadığından
battaniye vs. yoktu kafalarına badi geçridim sırtlarına mendil koydum sıkı sıkı sarıldım
öle yürüdük sonra çay faslı vs.karnımız acıktı yemek yemeğe başka tarafa gittik yedik içtik eve geldik
sonra eşyaları topladık ...anneme geçtik çocukları bıraktık markete gittiik alışveriş yaptık şimdi evde çocukları uyutuyorumm
hayırlı akşamlar kızlar...
ben geldim ama çok üzgünüm ikizlere ve semraya okadar çok alışmışım ki bir haftada onlar gider gitmez kendimi lousalık ta gibi hissettim ve oturdum hıçkırarak ağladım ...kociş onları yolcu ettikten sonra geldi bende verdim kendimi temizliğe yarına hiç bir iş bırakmadım bütün evi süpürdüm sildim toz aldım mutfak banyo wc yıkadım kızımı yıkadım uyuttum biraz sakinleştim...:gitme::gitme::gitme:
bu sabah bizde kahvaltıdaydık çatalcada antik köye gittik çok güzel bi yerdi bizimkilerde hamak keyfi güzel ve serin havanın tadını çıkardılar bol bol resimler çekildik ..dünde çamlıca tepesine çıkmıştık ...kanlıcada tubişle buluştuk biz onu çokk sevdik Şeniz inş bir gün daha uzun bir zaman bilikte vakit geçirebiliriz...birde tutkuncum sende gelmek istiyordun ama bizde senden tel bekliyorduk sanırım yanlış anladık birbirimiz...inş seninlede tanışmak nasip olur...
velhasıl 1 hafta içinde bizim ist da gitmediğimiz yer kalmadı ama çok güzel ve eğlenceli geçti resimleri faceye eklerim yarın ....
bu arada hasta olan bebişler varmışşş geçmişe çok bakamadım Allah hepsinin şifasını versin ...
buluşmaya gelince olmadığı için hepimiz üzüldük tabi ama semra çok istiyordu hepinizi tanımayı biraz stem ettik ama gördünüz ki hava öğleden sonra açtı ve ankette çoğunluk buluşma olsun diye ısrar etmiş ama son saatlere doğru herkez tek tek döküldü...neyse geçti gitti sağlık olsun semrada şansına küssün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kizlar a.s.
dün gece alinti yapip ciktim bişi yazamadan..annemde kaldik gene..herkes bahceye cikmişti..sürekli beni cagirdiklari için acilen ciktim :))
cuma gününün sıkıntısının üstüne dün cok güzel ve uzun bigün oldu :)) önce hülya ve semrosla bulustuk kanlicada..cok kalamadik..onlar cok yorgundu :)) cadilarin gezmekten halleri kalmamiş resmen :)) kuzucuklar cok tatliydi amaaa :) gazel,burak ve nazli :) sevemedim doya doya..cok kalabalikti kanlica :S anneleride ayri tatli :) seviyordum ama dahada bi sevdim cadilari :)) inşaAllah bi daha uzun uzun görüşürüz :)
sonra ordan gene anneme gittik..aksamda bahcede cay,kahve,okey,sohbet felan derken saat 3te eve ciktik..bi baktimki serrami sinek yemiş..hemde tam 7 yerinden..okadar kolladim hangi arada yedi anlamadim..bide hepsi dipdibe..kipkirimizi oldu yavrumun yanagi((
bugunde kahvalti yapip eve geldik..bi haftasonunun daha sonuna geldik böylece :)
hepinize hayirli gecelerrr a.s.
Günaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bizde dün kahvaltı ettik dışarıda sonrasında da alışveriş baya talan ettik ortalığı.Eeeee akşam üstü oldu hala biz dışarıdayız tabi :bbo:.Akşam yemeğinide dışarıda yiyip döndük.Yağızda yorgunluktan çok erken uyudu.alkisalkisalkis
Aldıklarımı yerleştirdim.Bulaşık yıkadım.Süpürdüm yıkanan halılarımı serdim.Kocişle tatlı keyfi yaptık balkonda biraz.Bende çok yorulmuşum koltukta uyuya kalmışım.:kedi:
Bu arada reallerde primada acayip indirim var.4-9 kilo 78 tanesi 17 küsürdü yanılmıyorsam.Normalde 80 li paketi 24 lira.Bu uyu ve oynanın 78 lisi kampanya varmış.Millet baya alıyordu kadının bitanesi abartıp 7 paket aldı kaydirigubbakcemile3 farklı farklı boylardan.
Pınar'cım mesaj atmayınca bende kesin merak etmiştir dedim.Ama kaçarmı biliyosun.:roflol::roflol:
Ben gidip kestireyim biraz a.s.
günaydınnnnnhihoyyythihoyyyt
herkese günaydın iyi haftalar
bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz ama eşim dükkanda durmak zorunda 12 ye kadar gece
eleman işi bıraktı bizim de planlar alt üst oldu neyseki oğlum azıcık iyi de sıkmıyorum canımı
günaydınlar herkesler güzel geçirmiş h.sonunu ben bugün annemlerdeyim
misafir bol burada tabii ...çok faal olmayacam .....
bu arada bende dün carrefour gittim primanın 4 numarası 92 li olanı 32 tl idi çok uygun geldi ve o paket heryerde yok 4 paket aldım .....sonra 16 tane bebelac aldım 10.35 di fiyatı yarım kiloluğun
sonra tahıllı pirnclisini aldım malesefff hipp reyonu boşaltılmışşş 9 tane şeftalı buldum onu aldımm
siboşş hipple ilgili dediğini netten bulamamdım yaaaa aksam üzeri seni arasam yaparmıyızz
nice mutlu senelere canım sağlıklaaaherkese günaydın iyi haftalar
bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz ama eşim dükkanda durmak zorunda 12 ye kadar gece
eleman işi bıraktı bizim de planlar alt üst oldu neyseki oğlum azıcık iyi de sıkmıyorum canımı
aman ya işmi yaptıkları anlamıyorlar canım kiliste kucağına alan oturtuyordu ama neyse ki uyarma işini annem yaptı hepçok moralim bozuk kızlar yaaaa
bugün kayınvalideme gittik oğlum 3 gündür doğru düzgün ağlamamıştı bile orada kayınpederim sen tut 2.5 aylık çocuğu koltuğa oturt görür görmez müdahale ettim ama kuzum ondan sonra bi huysuzlandı sormayın ben onu gözümden sakınıyorum günlerdir zorlanmadan uykuya dalan çocuk bugün zorla uyudu
dr la görüştüm takip edin ağlamaları devam ederse ortopediste götürün dedi yavaş yavaş düzeldi sanırım ama ben sıkıntıdan sinirden ve ağlamaktan şiştim kendi annemin evine gelince oğlumda burada rahatladı
off yaaa
Günaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bizde dün kahvaltı ettik dışarıda sonrasında da alışveriş baya talan ettik ortalığı.Eeeee akşam üstü oldu hala biz dışarıdayız tabi :bbo:.Akşam yemeğinide dışarıda yiyip döndük.Yağızda yorgunluktan çok erken uyudu.alkisalkisalkis
Aldıklarımı yerleştirdim.Bulaşık yıkadım.Süpürdüm yıkanan halılarımı serdim.Kocişle tatlı keyfi yaptık balkonda biraz.Bende çok yorulmuşum koltukta uyuya kalmışım.:kedi:
Bu arada reallerde primada acayip indirim var.4-9 kilo 78 tanesi 17 küsürdü yanılmıyorsam.Normalde 80 li paketi 24 lira.Bu uyu ve oynanın 78 lisi kampanya varmış.Millet baya alıyordu kadının bitanesi abartıp 7 paket aldı kaydirigubbakcemile3 farklı farklı boylardan.
Pınar'cım mesaj atmayınca bende kesin merak etmiştir dedim.Ama kaçarmı biliyosun.:roflol::roflol:
Ben gidip kestireyim biraz a.s.
Günaydınlar herkese a.s.
Kızımla kalktık emzirdim şimdi yanımda yatıyor kuzum. Sağlık ocağından aradılar sabah sabah. Siz gelin 3.tetanoz aşınızı vuralım. Bebeğide bi muayene edelim diyolar. Dedim aşılarını doktorumuz yapıyor. Yok siz yinede getirin Allah aşkına bi kontrol edelim diyo dedliler ya. Neyse bugün gideyimde çeneleri kapansın bari delikafadulden
Çok iş var bugün. Eski ütülerim duruyor. Yeni çamaşırlar yıkanıcak oyyyy :bbo:
Ay canım ya bazen niye böyle cahilce davranıyolar anlamıyorumklava: Bende hiç sevmiyorum yastığa yaslandın yada oturur gibi durmasını. 6 aya kadar bi düz olsun bebeişler sonra nasıl olsa otururlar dimi ama alkisalkisalkis Aman çok dikkat et canım a.s.
Herkesin haftasonu keyifli geçmiş sevindim zemuszemus
Günaydın canım a.s.
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Nice senelere olsun inşallah a.s.
Oh maşallah bacım alışverişin dibine vurmuşsun hihoyyyt
teşekkür ederim kızlar ... aman çok şükür daha iyi oğluşumnice mutlu senelere canım sağlıklaaa
aman ya işmi yaptıkları anlamıyorlar canım kiliste kucağına alan oturtuyordu ama neyse ki uyarma işini annem yaptı hep
önemli bişeyi yoktur inşallah canım üzülmeee
siz ne karıştırıyonuz pınarla anlamadım vallaa heeee:umursamaz:
günaydın kızlarrrr
biz akşam erken yattık kuzumla sabah yeni kalktım Ahsen hala uyuyorrr bende kalkıp kahvaltı hazırlıycam sonrada dr a gidicez
Ahsenin ateşi düştü ama bir kendi dr u görsün diyorumm
günaydınlar herkesler güzel geçirmiş h.sonunu ben bugün annemlerdeyim
misafir bol burada tabii ...çok faal olmayacam .....
bu arada bende dün carrefour gittim primanın 4 numarası 92 li olanı 32 tl idi çok uygun geldi ve o paket heryerde yok 4 paket aldım .....sonra 16 tane bebelac aldım 10.35 di fiyatı yarım kiloluğun
sonra tahıllı pirnclisini aldım malesefff hipp reyonu boşaltılmışşş 9 tane şeftalı buldum onu aldımm
siboşş hipple ilgili dediğini netten bulamamdım yaaaa aksam üzeri seni arasam yaparmıyızz
herkese günaydın iyi haftalar
günaydın kızlarrrr
biz akşam erken yattık kuzumla sabah yeni kalktım Ahsen hala uyuyorrr bende kalkıp kahvaltı hazırlıycam sonrada dr a gidicez
Ahsenin ateşi düştü ama bir kendi dr u görsün diyorumm
bengicim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem
esencim hoşgeldin tatlım nasılsın
sibelcim pınarcım birsencim nasılsınız kızlar bebişler nasıl
hafta sonum iyi geçti benimde gezdik ailecek
beyazcım sanada günaydın şekercim
erzen hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bebek nasıl tatilin iyi geçmiştir inşallah
bengicim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem
esencim hoşgeldin tatlım nasılsın
sibelcim pınarcım birsencim nasılsınız kızlar bebişler nasıl
hafta sonum iyi geçti benimde gezdik ailecek
beyazcım sanada günaydın şekercim
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR :)Yaparız tabi güzelim vereliniortak ben seni aradım yazını gördükten sonra ama açmadın.
Canım nice mutlu senelere eşinle ve oğlunla a.s.
İyi edersin esencim göstermekte fayda var gelince yaz bize merak ettim valla kuzuyu.
Banucum nasıl olayım bu yaramazla uğraşıyorum işte.Sen nasılsın tatlım?opuyorumnanaktan
iyiyiz sen neler yapıyorsun bebiş nasılkızlar nasılsınız?
hepinize merhabalar uzunca bir tatilin ardından ancak girebildim e birde bebek olunca gerçekten çok zor oluyormuş çoğunuzun bebişlerinin son hallerini gördüm gerçekten Allah bağışlasın çok tatlılar bu arada iyisinizdir inşallah ben ve oğlum gayet iyiyiz tatil sonrası temizliğin ardından ancak oturabildim :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?