Günaydın canım . Çok şükür herşey yolunda. Sen nasılsın? Kuzucuktan bi hareket var mı?
Valla bizimde kontrol bu hafta sonu kısmetse. Saya saya bitiremedim bi türlü :) Eşim kızıyor bazen. Sen bu kalan 5 ayı nasıl geçireceksin böyle yaparsan diyor. Haklı ama napim bana kalsa hergün görsem yine de özlerim :)
Valla bizimde kontrol bu hafta sonu kısmetse. Saya saya bitiremedim bi türlü :) Eşim kızıyor bazen. Sen bu kalan 5 ayı nasıl geçireceksin böyle yaparsan diyor. Haklı ama napim bana kalsa hergün görsem yine de özlerim :)
teşekkür ediyorum.iyiyim şükür ama hala haftada 1 de olsa çıkartıyorum. tam olarak kesilmedi daha. sabahleyin ne güzel tam sütümü içtim.hadi bir bulantı geldi. evden çıkmadan çıkarttım.içtiğim sütte gitti.üzüldüm ona da.
oğluşum hala oynamıyor.bende merakla bekliyorum ama tık yok. internette öbür haftanın başında hissedersiniz diyor ama 22 .haftaya kadar da hissetmeyenler olabilirmiş.inşallah öyle olmaz.
canım eşin haklı :)))) ilk bebekte daha çok heyecan ve merak oluyor ama yinede onları ultrasonda görmek çok güzel bir duygua.s.
evet ama en azından ilk 3 4 ay önemli ya,bu ayları atlatınca biraz daha rahatlarız yani ben ilk 8 haftaya göre bile şu anda biraz daha rahatım.cnm ben 3 aylık oldum dimi artık.sat 15 ağustos
günaydın hanımlar hepimizin az kaldı annişler azcık daha sabır benim kontrol yarın umarım herkesin testleri güzel çıkar ve tatlı bebişlerimizi görürüz
bakalım benim prenses kızım neler yapıyor ::)))
kızlar size özel bir şey sorucam dr. ilişki konusunda size birşey söyledimi yani düşük riski olabilir falan dedimi ben doktora soramadım daaslında utanılacak bişey değil ama nebileyim çekindim oda bişey demedi sizin dr. birşeyy söyledimi
kızlar size özel bir şey sorucam dr. ilişki konusunda size birşey söyledimi yani düşük riski olabilir falan dedimi ben doktora soramadım daaslında utanılacak bişey değil ama nebileyim çekindim oda bişey demedi sizin dr. birşeyy söyledimi
günaydın hanımlar nasılınız güsel haftalar bende 5 aralıkda göreceğim böceklerimi dilerim cinsiyetlerini öğrenirim.....bende hapşırık tıksırık çok fena arttı ama hapşırdıkca burnum akıyor bu çok iyi
durmadan narlı grayfurtlu portakal suyu içiyorum ıhlamur içiyorum inş.bu kadar c vitamini beni çarpmaz zaten vitaminde alıyorum ........
günaydın hanımlar nasılınız güsel haftalar bende 5 aralıkda göreceğim böceklerimi dilerim cinsiyetlerini öğrenirim.....bende hapşırık tıksırık çok fena arttı ama hapşırdıkca burnum akıyor bu çok iyi
durmadan narlı grayfurtlu portakal suyu içiyorum ıhlamur içiyorum inş.bu kadar c vitamini beni çarpmaz zaten vitaminde alıyorum ........
ense kalınlığı kaçtı tam bilmiyorum ama 12.haftada gittiğinde anladı doktor. hatta başka doktora da göstermiş. sonra bir hafta sonra bir profesöre gösterdiler. o zaman ense kalınlığı normal çıktı. ama prof. zaten testin 11-14.haftada yapılmasının nedeni bu haftalardan sonra bebek down sendromlu olsa bile ensesinin normale dönmesi o yüzden sizin bir kere kalın çıktıysa yine amniyosentez yaptırmanız gerekir demiş. amniyosentez de 16.haftada yapılıyormuş. perşembe günü yaptırdı. şu an 16,5 hafta olmalı. 48 saat testini ilk senden duydum. onu yaptırmadılar. şimdi beklemediler. inşallah güzel çıkacak. umudu yitirmemek lazım. ikili testin doğruluk oranı %80 civarıymış. O yüzden, ileri testlerde normal çıkan vakalar çok oluyormuş. ben inanıyorum. siz onlardan olacaksınız.
iyi haftasonları herkese...
Güzel dileklerin için teşekkürler cnm...inşallah ALLAH ın izniyle bizde öyle düşünmeye çalışıyoruz.Ben 12+4 te gittim doktora gecikmesin diye prof. e ertesi gün gittim hemen.benimkisi amniyosentez değil ama.amniyosentes karından su alma benim karından bebeğin eşinden yani parçalar aldılar.işte o yüzden belki 48 saat sonra yapılan p test sadece bunda vardır.yani ben 11-14 haftayı gerçirmediğim için cvs oldum.dna dan baktılar bunun adı fish sistemiymiş yeni çıkmış...Ya bu 3 hafta bayrama denk geliyor.hatta 2. ci gününe
birde bayramdan sonraya bırakırlarsa Neyse ALLAH ım iyi çıksında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?