2009 Mayıs Anneleri

Valla bizimde kontrol bu hafta sonu kısmetse. Saya saya bitiremedim bi türlü :) Eşim kızıyor bazen. Sen bu kalan 5 ayı nasıl geçireceksin böyle yaparsan diyor. Haklı ama napim bana kalsa hergün görsem yine de özlerim :)

Günaydın canım . Çok şükür herşey yolunda. Sen nasılsın? Kuzucuktan bi hareket var mı?

teşekkür ediyorum.iyiyim şükür ama hala haftada 1 de olsa çıkartıyorum. tam olarak kesilmedi daha. sabahleyin ne güzel tam sütümü içtim.hadi bir bulantı geldi. evden çıkmadan çıkarttım.içtiğim sütte gitti.üzüldüm ona da.
oğluşum hala oynamıyor.bende merakla bekliyorum ama tık yok. internette öbür haftanın başında hissedersiniz diyor ama 22 .haftaya kadar da hissetmeyenler olabilirmiş.inşallah öyle olmaz.

canım eşin haklı :)))) ilk bebekte daha çok heyecan ve merak oluyor ama yinede onları ultrasonda görmek çok güzel bir duygua.s.

evet ama en azından ilk 3 4 ay önemli ya,bu ayları atlatınca biraz daha rahatlarız yani ben ilk 8 haftaya göre bile şu anda biraz daha rahatım.cnm ben 3 aylık oldum dimi artık.sat 15 ağustos

arkadaşlar bizde kuzumla süt içiyoruz her akşam bulantılarım devam ediyor hala arkadaşlar kabızlık yaşayan için bir önerim var
corn flakes (mısır gevreği) + yulaf ezmesi + süt+az miktarda şeker+süt veya meyva suyu bu karışım lif oranı yüksek olduğu için kabızlıkta çok etkili sabah kahvaltısında deneyebilirsiniz:)))

günaydın hanımlar hepimizin az kaldı annişler azcık daha sabır benim kontrol yarın umarım herkesin testleri güzel çıkar ve tatlı bebişlerimizi görürüz
bakalım benim prenses kızım neler yapıyor ::)))

Ama eskiden daha fazlaydı değil mi canım? Şimdi haftada bir oluyor bakarsın biriki haftaya oda tamamen kesilir. Olsun akşama yine içersin süt.Üzülme. Zaten genelde ilk hamileleiklerde 20.haftadan sonra diyorlar. Bende geçen hafta bi kere hissettim ya o günden beri yok bi hareket. O ana kadar hiç dinlemiyordum kendimi bi anda hissettim. Şimdi ise aklım fikrim hisseder miyim acaba diye hareketlerde ama ne mümkün :)

canım eşin haklı :)))) ilk bebekte daha çok heyecan ve merak oluyor ama yinede onları ultrasonda görmek çok güzel bir duygua.s.

Offf güzel olmaz olur mu ya :) O harekt ettikçe benim içim gidiyor. Hele amuda kalkmış görünce sanki boynu acırmış gibi bile geldi bana :) Annelik böyle bişey demek ki :)

evet ama en azından ilk 3 4 ay önemli ya,bu ayları atlatınca biraz daha rahatlarız yani ben ilk 8 haftaya göre bile şu anda biraz daha rahatım.cnm ben 3 aylık oldum dimi artık.sat 15 ağustos

Ooo nerde ben iyice delirdim :) Göbeğimi hergün kontrol ediyorum acaba çıktı mı diye :) İlk haftalar daha rahattım. Şimdi karnım falan belirginleşmeye başladıkça heyecandan duramıyorum :)

Evet canım 3 ay 10 günlüksün şu anda...

Ohhh yarın görüşüceksiniz yani ne güzel :) Umarım herşey yolundadır canım...

kızlar size özel bir şey sorucam dr. ilişki konusunda size birşey söyledimi yani düşük riski olabilir falan dedimi ben doktora soramadım da aslında utanılacak bişey değil ama nebileyim çekindim oda bişey demedi sizin dr. birşeyy söyledimi

benim doktorum sormadan söyledi eğer bir problem olmazsa ilişkide bulunmanızın hiçbir sakıncası yok dedi canım günlük faaliyetlerine devam edebilirsin dedi
ilişkinin önerilmediği durumlar ilişki sırasında şiddetli kasık ağrısı ve daha önceden yaşanan kanama veya idrar yolları enfeksiyonları canım bilgine sevgiler

günaydın hanımlar nasılınız güsel haftalar bende 5 aralıkda göreceğim böceklerimi dilerim cinsiyetlerini öğrenirim.....bende hapşırık tıksırık çok fena arttı ama hapşırdıkca burnum akıyor bu çok iyi
durmadan narlı grayfurtlu portakal suyu içiyorum ıhlamur içiyorum inş.bu kadar c vitamini beni çarpmaz zaten vitaminde alıyorum ........

Valla canım ilk gittiğimde söylediği şey, sizi rahatsız etmiyorsa, bi sıkıntı hissetmiyorsan sorun yok dedi. Bu herşey için geçerli dedi. Seni rahatsız etmeyen herşeye devam edebilirsin dedi...

günaydın canım geçmiş olsun sanada iyi haftalar bende akşam göreceğim bebişimi cinsiyetini de söyleyecek doktorumuz ikili testimizede bakacak çok heyecanlıyım kendine dikkat et canım havalar soğudu hamilelikte grip çok zor geçiyor a.s.

Günaydın canım. Burnunun akması iyi. Vitamin alman iyi ama dediğin gibi fazlasının da bi zararı var mıdır acaba?

benim doktorum bir sorun olmasada ilk 14 hafta ilişki yasak diyor.ama bir çok yerde okudum bir problem yoksa sizi rahatsız eden bir durum yoksa olur yazıyor.

cnm günaydınlarr sana ve bebişlerine..aynı gün gidiyoruz doktora:teytey: ve bende inşallah o gün öğrenirim cinsiyetini.geçmiş olsun cnm dikkat et kendine çabucak iyileşirsin inşallah.

Güzel dileklerin için teşekkürler cnm...inşallah ALLAH ın izniyle bizde öyle düşünmeye çalışıyoruz.Ben 12+4 te gittim doktora gecikmesin diye prof. e ertesi gün gittim hemen.benimkisi amniyosentez değil ama.amniyosentes karından su alma benim karından bebeğin eşinden yani parçalar aldılar.işte o yüzden belki 48 saat sonra yapılan p test sadece bunda vardır.yani ben 11-14 haftayı gerçirmediğim için cvs oldum.dna dan baktılar bunun adı fish sistemiymiş yeni çıkmış...Ya bu 3 hafta bayrama denk geliyor.hatta 2. ci gününe
birde bayramdan sonraya bırakırlarsa Neyse ALLAH ım iyi çıksında...

canım benim dr kalp atışları duyana kadar izin vermemişti fakat sonra kendini iyi hissettiğin zaman yapabilirsiniz dedi şimdiye kadar hiçbir problem olmadı bizde

günaydın canım geçmiş olsun burnun akması cok iyi sterimar spreydende kullanabilirsin ayrıca c vitamininden korkma vucut fazlasını zaten kullanmadan dışarı atıyor yani bir zararı olmaz ama en iyi cözüm yatmak canım

bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten tesellide bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..ALLAH hepimizin bebeklerini korusun...

iyi çıkacak inş canım dualarımız seninle
hakkımızda her zaman hayırlısı :::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…