2009 Mayıs Anneleri

Sağolasın canım. Valla eşim kardeşiyle birlikte çalışıyo aynı iş yerinde. O yüzden bazen işler azsa gitmiyo. Kızıyla vakit geçirmek istiyo. Çünkü akşamları geldikten hemen sonra Defnoş uyuyor zaten. Adamda ne yapsın bulduğu her fırsatı eğerlendiriyo zemuszemus

Sıkma canını tatlım. Sende belki gidersin ailenin yanına a.s.

Oyun halısı Tiny Love'ın Tekmele ve Oyna var. Çoğu arkadaş ondan almış memnunlar. 140-150 civarı sanırım CADIARZU

bakalım benim eşimde kendi işi ile ilgili adımlar atmaya çalışıyo inş.muvaffak olur....

bu arada oyun halınız şimdiden hayırlı olsun...minik defnoş güle güle oynasın..oynaya oynaya büyüsüüünnngamyoncuiremsu

Günaydın Kızlar,

Bizde oğlumla 9 da kalktık bugun.Tabi 6-7 arası uyanıktı geri uyudu sonra banada iyi geldi.

Bu akşam misafirlerim geliyor caya yemek sonrası.Böreğim var dolapta bide browni yapıcam yeter heralde.

Ve Bora artık tam olarak dönuyor kızlar.Akşam sasırdık kaldık esimle.

Herkes iyidir inşallah

günaydınn pardon tünaydınn
bizde kalktık saat 11 de :))
kahvaltı yaptım kızımı da emzirdim temizlik yapacağımm

bu erkekler neden böyle sinir oluyorum yaaaa gamsız oklava:
kızın ilacı alınacak yine unutmuş sağlık karnesini

kızlar merhaba nasılsınız.kimsecikler yok galiba.pınarcım nasılsın defnoş nasıl? bu arada oyun halısı senin dediğin en iyisi en çok etrcih edilen bizimkide ondan.

bengicim iyiyiz bizde sabah bıraktık kızları geldik işe sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bugünçok uykusuzum kızlar

pınarcım merhaba tatlım ohh eşinde evdeymiş defneyi alır gezersiniz:))
iyiyim canım oğlum da iyi çok şükür

günaydın arkadaşlar....burda da hava hem güneşli hemde serin... altına uzun bişi giydirsem mi diye düşünüyorum...:uhm:

ben de çorap giydiriyorum mutlaka serinken de altına ince uzun bi don giydiriyorum karnını falan üşütür diye korkuyorum bi de geceleri kapı pencere açık yatıyoruz üstünü de örtüyorum sıcaksa tek zıbınla yatırıyorum
Bende yanındaysam koltukta tutuyorum ama yanında değilsem direk yere koyuyorum. Acaip dönüyo çünkü. İçeri gidip bi geliyorum bıraktığım yerin tam tersinde kaydirigubbakcemile3
benim oğlum daha küçük ama 2 aylık başladı tam dönmeye o yüzden bırakamıyorum hiçbi yerde yalnız
kıyamam ona çok afacan bizim kuzular ya uyurken de dönüyor kolu bazen altında kalıyo uyuyuveriyo korkuyorum ben de
kocam ucak bileti bulamamışşşş koca denizlide bi ucakmı olur yaaaaaaaaaaaaa

canım sıkıldı
sıkma canını her işte bi hayır vardır
kızlar merhaba nasılsınız.kimsecikler yok galiba.pınarcım nasılsın defnoş nasıl? bu arada oyun halısı senin dediğin en iyisi en çok etrcih edilen bizimkide ondan.

o çin malı sanırım kalitesi iyi mi ben de istiyorum babası varken sürekli eğliyo onu da yalnızken iş güç ben de istiyorum bi oyun halısı karar veremedim

ay kızlar benim oğlanı babası havaya kaldırıp avizeye değdiriyo nasıl kahkahalar atıyo sanki 6 aylık çok şaşırdım maşallah

bugün çok mutluyum ama ayrılığa değiyor mutluluğum hüzünleniyorum
çok sevdiğim görümcem ve kardeşim üniversiteyi kazandılar kardeşim erzurum tıp görümcem konya s.tarihi
erzurum konya nasıl yerler acaba bilen var mı

eşim erzurumlu iyi bir yer erzurum gittim ben insanları da çok sıcak
konyada güzel bildiğim kadarıyla ama üniversite ortamları nasıl bilmem
hayırlı olsun çok sevindimm

bengicim hayırlı olsun.çok sevindim.konya güzel bir yer hem rahat okur.benim görümcemim kızı orda okuyor.mimarlıkta.diğer görümcemin kzıda orda hemşire için raht olsun rahat eder.

selam kızlar

çok ütüm var halen devam ediyorum az kaldı bitecek inş çok biriktirmişim ya

sizler nasılsınız

geçmişe gece bakarım artık

kızlar yorgunum uykusuz eve gitsem artık yoğundu bugün kızlarımı özledim akşamda kardeşimle görümce abisinin düğünü var memlekette oraya gidecekler ama geri gelecek görümce tekrar

evet canım iyi anlaşıyor tencere kapak misali oldular ikisinede kızıyorum zaten valla zor tatlım dün kız bavul hazırlıyor banyodan çıkmış heryer pis çok sinirlendim valla aldım elime viledayı sildim ama nasıl söylene söylene eşimide fırçaladım ben sizin hizmetçiniz değilim ayağınızı denk alın dedim kız ben yapayım yenge diyor madem yapacaksın benim yapmamı mı bekliyorsun neyse bir hafta yok o bile mucize şugün bugün derken gidemedi kız kaldı başımıza aralık diyor l-şimdi tabi ben inanmıyorum artık

selam kızlar

çok ütüm var halen devam ediyorum az kaldı bitecek inş çok biriktirmişim ya

sizler nasılsınız

geçmişe gece bakarım artık

kolay gelsin cnm...bu sıcakta ütü yapmakta ayrı dert...ama az kalmış darısı başımakaydirigubbakcemile2

ikisine de hayırlı olsun cnm...erzrum ilahiyat ta bi tanıdığım okudu memnundu...konya da zaten hem üniv.olarak hemde yer olarak güzel.... ikisini de tebrik ederima.s.

kızlar yorgunum uykusuz eve gitsem artık yoğundu bugün kızlarımı özledim akşamda kardeşimle görümce abisinin düğünü var memlekette oraya gidecekler ama geri gelecek görümce tekrar

umarım bu gece duru hanım güzel güzel uyur annesi de dinlenir....ayrıca inş.görümcene de düğünde bi kısmet çıkar da yıldırım nikahı ile evlenir:roflol::roflol:

sana hayranım ben olsam yapmazdım bırak ama küçük kızın var di mi ofyaaaa insanlar çok değişik vallaaa
1 hafta bir haftadır tadını çıkar bacım
bu arada sizin paketi yolluycam ama bişe bekliyorum ondan sonra yolluycamm

tweeticim inşallah uyurda bende dinleniriim bugün

esencim sağol bebişim insan bazen hiç haketmesede mecbur kalıyor bazı şeylere sevgiden saygıdan senin pakette hazır tatlım prenses yiyenim güle güle kullansın beğenirsiniz inşallah eşime vermiştim kargoya verecekti işi yoğun olmazsa en kötü yarın olur artık bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…