ooooh iyi keyifler...benim eşim çok çalışıyo bu aralarkafamçokkarıştı birlikte yaptığımız keyifleri özledim yaaa...neyse ki pazar günleri bişiler yapıyoruz..yoksa bunalıma giriyorum zaten ailem filan yok...neyseki bi ara çok sıkılmıştım...şimdi daha iyiyim...geçti o sıkıntılarım....
cnm bide oyun halısı için belirlediğin bişi var mı? fiyatı nedir?:uhm:
Sağolasın canım. Valla eşim kardeşiyle birlikte çalışıyo aynı iş yerinde. O yüzden bazen işler azsa gitmiyo. Kızıyla vakit geçirmek istiyo. Çünkü akşamları geldikten hemen sonra Defnoş uyuyor zaten. Adamda ne yapsın bulduğu her fırsatı eğerlendiriyo zemuszemus
Sıkma canını tatlım. Sende belki gidersin ailenin yanına a.s.
Oyun halısı Tiny Love'ın Tekmele ve Oyna var. Çoğu arkadaş ondan almış memnunlar. 140-150 civarı sanırım CADIARZU
iyiyim canım oğlum da iyi çok şükürbengicim iyiyiz bizde sabah bıraktık kızları geldik işe sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bugünçok uykusuzum kızlar
pınarcım merhaba tatlım ohh eşinde evdeymiş defneyi alır gezersiniz:))
Valla ya şaştım bende. Ev biraz serin geldi çorap giydirdim ne yapayım ya :uhm:
Sağolasın canım evet bugün işe gitmedi. Gerçi anneme gidicektim ama olsun eşimle gezerim artık zemuszemus
Uyuyamadın mı gece :uhm:
günaydın arkadaşlar....burda da hava hem güneşli hemde serin... altına uzun bişi giydirsem mi diye düşünüyorum...:uhm:
gunaydın kızlar ben son bır kac gundur altına patılı pıjama gıydırıyorum ustu yarım kollu cunku gece bıle bayagı serın oluyor.dun ozellıkle banyosundan sonra cok usudu tıtredı.cok korktum hasta olucak dıye.kucuk hanım penye battanıyeye sarıp ısıtamıyoruzda cunkuu cok sıkıntılı hanım bu gelemz sıkıntıya.
ben de çorap giydiriyorum mutlaka serinken de altına ince uzun bi don giydiriyorum karnını falan üşütür diye korkuyorum bi de geceleri kapı pencere açık yatıyoruz üstünü de örtüyorum sıcaksa tek zıbınla yatırıyorumAllah kolaylık versin canım ya :çok üzgünüm:
Ben giydirmiyorum ya o kadar da serin olduğunu düşünmüyorum :uhm:
Ohhhh herşey halledilmiş ne güzel bol bol dinlen bugün a.s.
Kız bu sıcakta nasıl titrettiniz kuzuyu ya :uhm: Kaç derece suyla yıkıyosunuz :uhm:
Ben geceleri altına çok incecik bi yazlık pijama giydiriyorum ama üşüyecek diye değil. Sivrilerden korumak için kuzumu :çok üzgünüm:
Siboşum dünürümmmmmm gezmelere gitmeden bize mi bakıyon bakim sen a.s. Yağız paşam napıyo Şeniz
benim oğlum daha küçük ama 2 aylık başladı tam dönmeye o yüzden bırakamıyorum hiçbi yerde yalnızBende yanındaysam koltukta tutuyorum ama yanında değilsem direk yere koyuyorum. Acaip dönüyo çünkü. İçeri gidip bi geliyorum bıraktığım yerin tam tersinde kaydirigubbakcemile3
kıyamam ona çok afacan bizim kuzular ya uyurken de dönüyor kolu bazen altında kalıyo uyuyuveriyo korkuyorum ben deGünaydın Kızlar,
Bizde oğlumla 9 da kalktık bugun.Tabi 6-7 arası uyanıktı geri uyudu sonra banada iyi geldi.
Bu akşam misafirlerim geliyor caya yemek sonrası.Böreğim var dolapta bide browni yapıcam yeter heralde.
Ve Bora artık tam olarak dönuyor kızlar.Akşam sasırdık kaldık esimle.
Herkes iyidir inşallah
sıkma canını her işte bi hayır vardırkocam ucak bileti bulamamışşşş koca denizlide bi ucakmı olur yaaaaaaaaaaaaa
canım sıkıldı
kızlar merhaba nasılsınız.kimsecikler yok galiba.pınarcım nasılsın defnoş nasıl? bu arada oyun halısı senin dediğin en iyisi en çok etrcih edilen bizimkide ondan.
selam kızlar
çok ütüm var halen devam ediyorum az kaldı bitecek inş çok biriktirmişim ya
sizler nasılsınız
geçmişe gece bakarım artık
bugün çok mutluyum ama ayrılığa değiyor mutluluğum hüzünleniyorum
çok sevdiğim görümcem ve kardeşim üniversiteyi kazandılar kardeşim erzurum tıp görümcem konya s.tarihi
erzurum konya nasıl yerler acaba bilen var mı
kızlar yorgunum uykusuz eve gitsem artık yoğundu bugün kızlarımı özledim akşamda kardeşimle görümce abisinin düğünü var memlekette oraya gidecekler ama geri gelecek görümce tekrar
evet canım iyi anlaşıyor tencere kapak misali oldular ikisinede kızıyorum zaten valla zor tatlım dün kız bavul hazırlıyor banyodan çıkmış heryer pis çok sinirlendim valla aldım elime viledayı sildim ama nasıl söylene söylene eşimide fırçaladım ben sizin hizmetçiniz değilim ayağınızı denk alın dedim kız ben yapayım yenge diyor madem yapacaksın benim yapmamı mı bekliyorsun neyse bir hafta yok o bile mucize şugün bugün derken gidemedi kız kaldı başımıza aralık diyor l-şimdi tabi ben inanmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?