2009 Mayıs Anneleri

esencim huy değiştiriyor fıstıklar bende iznim bitmeden inan yemek yiyemediğim günleri bilirim durunun huysuzluğundan büyüyecekler annesi akıllı bebişler olacaklar

canım ben konyada calsıısyom ünv. olarak guzel ögrenci sayıssı fazla sosyal bır yer.

merhaba kızlar gözümde arpacık çıktı sabah bir kalktım gözümü açamıyorum hep iltihap akıyordu dr. gittim damla verdi biraz rahatladım gözüm kan çanağına döndü o halde bile alışverişe gittim:))kendimede kzımada ciciler aldım,oyuncakçı dükkanına gittik ay dükkana girer girmez kızım nasıl gülüyor kahkaha atar gibi normalde çok gülmüyor ciddi bir kız olucak galiba oyuncakları görünce sevindi galiba şimdiden mutlu oldu playskoolun el kuklasını aldık parmaklarında hayvan figürleri var ses çıkartıyor falan amann çok hoşuna gitti bilseydim daha önce alırdım,ama internette oyuncaklar daha uygun baya kazıklanmışız ben şöle bir geçmişe göz atayım

kızlar tam anlamıyla geçmişi okuyamadım gözlerim kapanıyor hazır kızda uyurken ben yatayım yarın bir arkadaşıma gidicem evlendi hiç gidmedim erken kalkıcam benim yerime öpüp koklayın kuzucukları iyi gecelermirmirmirmir

kızlar yorgunum uykusuz eve gitsem artık yoğundu bugün kızlarımı özledim akşamda kardeşimle görümce abisinin düğünü var memlekette oraya gidecekler ama geri gelecek görümce tekrar

canım ya senın bu görumcen gıtmemısmıydı benmı yanlış hatırlıyorum nerden cıktı yıne ya iyice yerleştı size mevlam sabır versın cnm

sabahtan beri uyumuyor bu çocuk yaaa neoldu şimdi buna anlamadım ki yemeğimi bile yapamadım poffffffffff

arada bır yapıyorlar oyle canım bırde huy degısıyorlar sanırım benım oglum kıza göre daha sakindi sımdı ondanda yaramaz oldu cook işimiz var bu bebeişlerle canım

geçmiş olsun canım kızında sende cicilerinizi güle güle kullanınn

seherim evet huy değiştiriyorlar sanırım benim kızımda gün içinde 3 saat kesintisiz uyuyordu şimdi uyumuyor zilliii

ben yatıyorum iyi gecelerrrrrr

selam kızlar bugun ablamdayım ancak fırsat buldum bakmaya ek gıdalara cogunluk gecmeye başlamış bende haftaya başlıycam bakalım biz ne ile başlıycaz
ogluşumu bılıyorsunuz gözunden dr goturdum devamlı capaklanma yapıyor ve ıltıhap şeklınde akıyordu goz hastanesıne gıttık dr gözyası kanalı tıkalı dedı göz kenarlarına masaj yapıcakmısım ıkı tanede damla verdı agrısı gectı sanırım cunku aglamıyor ama gözu ılaclardan daha cok akmaya başladı ınsallah en kısa zamanda oda gecer
bu arada nazlı kızımın bacagında tıtreme oldugunu farkettım hanı bızım bazen kolumuz veya bacagımız boşa gelırde tıtrerya o şekılde ıkı kere oldugunu gordum şimdide canım ona sıkıldı doktorumuzda haftaya pazarttesı gelıcekmış ızındeymış gelsın hemen goturucem artık yatayım benım bıdıklar bırazdan mamaya kalkar ıyı geceler

seherim cnm çok geçmiş olsun nazlımıza burağımıza nazarlarmı deydi

üzme sıkma canını tatlım inş.herşey güsel olur cnm

kanser olan halama gittik kemoterapiye yeni başldı tabi kötü ama hiç kendisine hasta gibi davranmadım inş.rabbim şifasını verir

eşimde geldi şimdi ömer paşayı uyutmaya çalışıyorum

cnm benm esım konyalı cok guzel bı yer
suan erzuurmda calısıyoz burasıda gayet guzel gelısmıs ama unıversıtesı cok daha super cok tebrık ederım sızı cnm

gunaydın hanmlar
bızde 7 de kalkıp kahvaltımızı yapıp babamızııse gonderdık simdide oglusum uyuyor bende fırsat bu fırsat calısam bıraz
dun dısarı cıktık alısverış yaptık agdamı yaptırdım kaslarımı aldırdım (orman gıbı olmustu)bıyıklarımı aldırdım artık esım dalga gecıyodu askerlık arkadasım dıyekaydirigubbakcemile3
burcucum kaganımın hedıyesını aldık ıns bugun gonderırım sizde ne var ne yok kızlar

günaydın herkese kızlar nasılsınız

birsencim Allah acil şifalar versin tatlım

aysuncum günaydın tatlım nasılsın

iyiyim tatlım işteyim bizde kızımla sabah emiştik::))))) zor oluyor bazen hiç çalışmak istemiyorum ama herşey onlar için

iyiyim tatlım işteyim bizde kızımla sabah emiştik::))))) zor oluyor bazen hiç çalışmak istemiyorum ama herşey onlar için

cnm uzulme ama:teselli: dedıgın gıbı sen onlar ıcın katlanıyosun bebısın guvenılır ellerde ne yapcan işte hayat mucadelesı ben sımdı ıse baslayınca ne yapcamı kara kara dusunuyorum benm annemde gelemez kaynanam cagırsam gelır ama ıstemıyorum cok zor olur bakıcı bulmam gerekcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…