bugün çok mutluyum ama ayrılığa değiyor mutluluğum hüzünleniyorum
çok sevdiğim görümcem ve kardeşim üniversiteyi kazandılar kardeşim erzurum tıp görümcem konya s.tarihi
erzurum konya nasıl yerler acaba bilen var mı
doğru diyorsun Allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızınnesencim huy değiştiriyor fıstıklar bende iznim bitmeden inan yemek yiyemediğim günleri bilirim durunun huysuzluğundan büyüyecekler annesi akıllı bebişler olacaklar
kızlar yorgunum uykusuz eve gitsem artık yoğundu bugün kızlarımı özledim akşamda kardeşimle görümce abisinin düğünü var memlekette oraya gidecekler ama geri gelecek görümce tekrar
sabahtan beri uyumuyor bu çocuk yaaa neoldu şimdi buna anlamadım ki yemeğimi bile yapamadım poffffffffff
geçmiş olsun canım kızında sende cicilerinizi güle güle kullanınnmerhaba kızlar gözümde arpacık çıktı sabah bir kalktım gözümü açamıyorum hep iltihap akıyordu dr. gittim damla verdi biraz rahatladım gözüm kan çanağına döndü o halde bile alışverişe gittim:))kendimede kzımada ciciler aldım,oyuncakçı dükkanına gittik ay dükkana girer girmez kızım nasıl gülüyor kahkaha atar gibi normalde çok gülmüyor ciddi bir kız olucak galiba oyuncakları görünce sevindi galiba şimdiden mutlu oldu playskoolun el kuklasını aldık parmaklarında hayvan figürleri var ses çıkartıyor falan amann çok hoşuna gitti bilseydim daha önce alırdım,ama internette oyuncaklar daha uygun baya kazıklanmışız ben şöle bir geçmişe göz atayım
bugün çok mutluyum ama ayrılığa değiyor mutluluğum hüzünleniyorum
çok sevdiğim görümcem ve kardeşim üniversiteyi kazandılar kardeşim erzurum tıp görümcem konya s.tarihi
erzurum konya nasıl yerler acaba bilen var mı
günaydın herkese kızlar nasılsınız
birsencim Allah acil şifalar versin tatlım
aysuncum günaydın tatlım nasılsın
iyiyim tatlım işteyim bizde kızımla sabah emiştik::))))) zor oluyor bazen hiç çalışmak istemiyorum ama herşey onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?