günaydın herkese kızlar nasılsınız
birsencim Allah acil şifalar versin tatlım
aysuncum günaydın tatlım nasılsın
cnm günaydınnnn çok sağol tatlımmmm
aksam cvp çok kısa cvp attım halamın yanındaydım tam
bu arada kızlarını bırkatığın için üzülme tatlım
ne diyorsun onlar için imkanın olsa bırakırmısın
hem ablasının yanında kardeşi var o daha iyidir şimdi
bu arada banucuğum daha öncede söyledim
kızların bribirine ne kadar benziyor ya maşşallaaahhhh
cnm uzulme ama:teselli: dedıgın gıbı sen onlar ıcın katlanıyosun bebısın guvenılır ellerde ne yapcan işte hayat mucadelesı ben sımdı ıse baslayınca ne yapcamı kara kara dusunuyorum benm annemde gelemez kaynanam cagırsam gelır ama ıstemıyorum cok zor olur bakıcı bulmam gerekcek
sanada gunaydın bırsencım evet ya benım ısım zor ne yapcam bılmıyorum suan ucretsız ızındeyım hazırana kadar kullanabılırım ama maddıyat neyı gosterır bıleme esım kısın baslarsın dıyor bakalım artıkaysun tatlım sanada günaydınnnn seninkide zor bakıcı bulman ona güvenmen ve emanet etmen
benim arkadaş var öğretmen komşusu ile anlaşmış şimdi rahat ama yeni taşınmıştı ilk zamanlar çok tereddüt etti baktı oğlu mutlu o hanımın bebeği ile arkadaş şimdi rahat
selam kızlar bugun ablamdayım ancak fırsat buldum bakmaya ek gıdalara cogunluk gecmeye başlamış bende haftaya başlıycam bakalım biz ne ile başlıycaz
ogluşumu bılıyorsunuz gözunden dr goturdum devamlı capaklanma yapıyor ve ıltıhap şeklınde akıyordu goz hastanesıne gıttık dr gözyası kanalı tıkalı dedı göz kenarlarına masaj yapıcakmısım ıkı tanede damla verdı agrısı gectı sanırım cunku aglamıyor ama gözu ılaclardan daha cok akmaya başladı ınsallah en kısa zamanda oda gecer
bu arada nazlı kızımın bacagında tıtreme oldugunu farkettım hanı bızım bazen kolumuz veya bacagımız boşa gelırde tıtrerya o şekılde ıkı kere oldugunu gordum şimdide canım ona sıkıldı doktorumuzda haftaya pazarttesı gelıcekmış ızındeymış gelsın hemen goturucem artık yatayım benım bıdıklar bırazdan mamaya kalkar ıyı geceler
kanser olan halama gittik kemoterapiye yeni başldı tabi kötü ama hiç kendisine hasta gibi davranmadım inş.rabbim şifasını verir
eşimde geldi şimdi ömer paşayı uyutmaya çalışıyorum
iyiyim tatlım işteyim bizde kızımla sabah emiştik::))))) zor oluyor bazen hiç çalışmak istemiyorum ama herşey onlar için
kanser olan halama gittik kemoterapiye yeni başldı tabi kötü ama hiç kendisine hasta gibi davranmadım inş.rabbim şifasını verir
eşimde geldi şimdi ömer paşayı uyutmaya çalışıyorum
kızlar bizede hergün dünür çıkıyor babamızda kızlarımı bin kişi ister bir kiş alır diyor isteyenlere:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?