2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkese kızlar nasılsınız

birsencim Allah acil şifalar versin tatlım

aysuncum günaydın tatlım nasılsın

cnm günaydınnnn çok sağol tatlımmmm

aksam cvp çok kısa cvp attım halamın yanındaydım tam

bu arada kızlarını bırkatığın için üzülme tatlım

ne diyorsun onlar için imkanın olsa bırakırmısın

hem ablasının yanında kardeşi var o daha iyidir şimdi

bu arada banucuğum daha öncede söyledim

kızların bribirine ne kadar benziyor ya maşşallaaahhhh

aldım mesajını tatlım tabi imkan olsa neden bırakayım enn güzel dönemlerini göremiyorum kısıtlı zaman geçiriyorum
evet benziyor kzlarım birbirine yağmurun hoşuna gidiyor kardeşin sana benziyor diyince:)) tabi ablasına benzeyecek diyor

tabi tatlım güvenilir ellerde annemin hakkını asla ödeyemem bakıcı işi çok zor bitanem iyice araştır gözün arkada kalmasın kayınvaliden bakıcıdan iyi bakar bence aranız nasıl bilmiyorum ama tatlım

aysun tatlım sanada günaydınnnn seninkide zor bakıcı bulman ona güvenmen ve emanet etmen

benim arkadaş var öğretmen komşusu ile anlaşmış şimdi rahat ama yeni taşınmıştı ilk zamanlar çok tereddüt etti baktı oğlu mutlu o hanımın bebeği ile arkadaş şimdi rahat

kızlar şimdilerde fark ediyorum benim veletler kalınca sabahları bacakları soğuk kalkıyor
kollarıda şimdi üzerini değiştirdim normalde alttan çıt çıtlı badi içinde fanila ayaklarda çorap olurdu iteliye ,iteliye çorap çıkıyor ayaktan bende şimdi.....ince ayağa batikli kolları uzun pijama takımı giydirdim atletin üzerine yaz diye çocukları hasta edecem iyiceee

birsencim bende çıtçıtlı badi altınada patikli pijama giydiriyorum duruya havanın durumuna göre pijamanın üzerini giydiriyorum yada çıkarıyorum yatarken kızım üzerini örttürmüyor

sanada gunaydın bırsencım evet ya benım ısım zor ne yapcam bılmıyorum suan ucretsız ızındeyım hazırana kadar kullanabılırım ama maddıyat neyı gosterır bıleme esım kısın baslarsın dıyor bakalım artık

valla banucuğum ince ayağa patikli takımı giydirdim şimdide sızdı kendisi mama yapmıştım yarısını yedi

ömerde uyuyor uykumun en güsel yerinde paşa uyumadı kaldırdı beni şimdi ohhhh uyuyorrr

kahvaltı etmek gelmiyor içimden ...........evi toplamakda ütüm var çamaşır asılacak ve artıııı evi süpürmem lazım ama çocuklar uyurken yapmayım yatayım bende

yarın aşımız varr 4 ay aşılarıı sonra 6 ayda gidecez ve bitecek bi süre

kızlar duru akşama kadar emmeyi özlüyor beni gördümü başlıyor aranmaya kıyamam ya bir yapışıyor cuk cuk :)))))
yağmurda sarılıyor boynuma ohh iki can damarımda yanımda daha ne isterim ki hayattan

canım çok geçmiş olsun,inşallah birşey yoktur nazlı kızımızın

kanser olan halama gittik kemoterapiye yeni başldı tabi kötü ama hiç kendisine hasta gibi davranmadım inş.rabbim şifasını verir

eşimde geldi şimdi ömer paşayı uyutmaya çalışıyorum

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun halana

iyiyim tatlım işteyim bizde kızımla sabah emiştik::))))) zor oluyor bazen hiç çalışmak istemiyorum ama herşey onlar için

canım ya ne zor senin için off 1 ay sonrada bende aynı şeyleri yaşayacağım Allah sabır versin çalışan annelere

Günaydın Arkadaslar,

Bizde 6 da kalktık.Bu cocuk ne zaman 8 lere kadar uyuycak merak ediyorum.Simdide ayakta uyutmaya calışıyorum.

Semra gecmiş olsun canım.Çabucak iyileşirler inşallah.Neden tıtrerki merak ettım.Haber ver bizede

Birsen aynen bacım sabah bi kalktık Boranın bacakları buz gibi olmuş.Hemen ince penye tulum gıydırdım bende.Hasta yapmayalım cocukları havalar gece serinlemeye basladı artık.

Daha kahvaltı yapmadım gidip biseyler atıştırayım

yaaaa annemden gelirken almamışımm ekmek kahvaltılık yiyecek bişey yokkk pöffffffffffffffffff

tam uyuyayım dedim aliş klktııı

günaydınnnnn bizde şimdi kalktık
benim kız gece geç yatıp sabah geç kalkıyor 10 da uyandı bende öyle tabiii,
şimdi de kahvaltı yapıcam o da dönencesiyle oyalanıyorr:))

banucum ne güzel iki çiçeğinde yanında eve gidince bol bol kokla onları Allah eksikliklerini vermesin

semracım geçmiş olsun canım nazlının ayağı neden titredi ki

gel birsencim beraber yapalım kahvaltıı:)

seherim benim oğlumunda gözü sürekli çapak oluyodu ve akıyodu....banada doktorum masaj yapıcaksın 1 yaşına kadar dedi.. oğlan izin vermiyodu valla düzenli yapamıyodum...ama biz mersine tatile gittiğimizin 2.günü sabah kalktım dedim ki "bu çocuğun yüzünü biri yıkadımı hayrına çapak yok" dedim...sonra farkettim ki çapak sorunu bitmiş...ordayken takip ettim hiiiç çapak olmadı gözleri cam gibiydi:)))... ama ben masaj yapamamıştım doğru düzgün... geçmesini sağlayan bi kaç seçenek var....hava yada su gibi geliyo bana....burda banyo yaparken gözüne kaçan su çapak yapıyo olabilir dedim ama ankaraya dönünce de gözünce çapak olmadı... bide mersine giderken yeni şampuan almıştım johnson bitmişti chicco almıştım..orda chicco kullandım belki de şampuan etki etti.... ama ben dedikleri masajı çok yapamadım cnm...onun için sıkma canını önemsiz bişiy umarım sizinkide en kısa zamanda geçera.s.

bu arada yeni uyanan tüm anneler günaydınlar size....a.s.
bizde erken kalkan takımındayız...bende ne zaman sabah 9 a 10 a kadar uyuycak bu oğlan diyorum ama bunada şükrediyorum akşam erken yatıyo benim oğlum....valla babasına kıyak yapıyo sanırım o geldikten yarım saat sonra uyuyo...:ecrin_bebek: ama benim o saatte uyumama ne mümkün bulaşık çay vs.....neyse ilk günleri daha düzensizdi git gide düzelicek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…