2009 Mayıs Anneleri

ben cumartesi gittim doktora ama kuzucum açmadı bacaklarını ki görelim pipisimi var kukusumu kaydirigubbakcemile3. bi dahaki kontrol taa bayramdan sonraya. memlekete gitmeden öğrenseydik iyi olacaktı. ama bu hafta sonu başka doktora bi daha gitmeyi düşünüyorum, o görür belki

hayırlısı tatlım bakalım bizimki bugün gösterecek mi :))a.s.

hayır bana şimdiye kadar hiç öyle birşey demedi.hatta kendisi demişti. bir sakınca yok diye. biz yinede biraz daha dikkatli davranıyoruz eskiye bakarak ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar.

dırımkızı ya narı yememenı onerırım dıgerlerının hıcbır sakıncası yok fakat greyfurt ve nar dusuk tehlıkesı yaratabılıyormus aklında olsun canım

kızlar benım kontrolum c.tesıydı fakat dayanamıyorum meraktan catlıyacagım bu aksama aldım bu aksam gıdıcem ıns hersey yolundadır ve cınsıyetını ogrenırız canım kocam da aralıkta askere gıdıyor cok uzgunum onun ıcın sımdı gıdeyım bı de onun gıdecegı gun gıderız bı daha gormus olur hayırlısı hersey ıcın
bu arada ısyerınde bı arkadasım bana makas bıcak testını yaptı :) makasa oturursan kız bıcaga otursan erkekmıs :) eglencesıne tabı cınsıyetlerını ogrenenler bı yapıversınlerde bı test edelım

Canım şimdiden Allah kavuştursun. Kuzunuzu birlikte büyütmeyi nasip etsin inşallah... Kısa dönem mi gidiyor?

Herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere ben kaçıyorum.az kaldı çok şükür çıkmama.bye bye...

Bende kaçıyorum yavaş yavaş. Ancak toparlanırım. Herkese keyifli akşamlar. Görüşmek üzere...

aaaaaaaaaaaa gerçektenmi cnm aman yaaa içtimm ben

iyi akşamalar herkese şimdi doktordan geldik ikili testimiz iyi çıktı çok şükür cinsiyetimiz kız arkadaşlar hayırlısıyla çok mutluyum bir prensesim vardı şimdi bir tane daha geliyor Allahın izniyle

iyi aksamlar canımgözün aydın cinsiyetini ögrenmişsin...bende cok istiorum bi kızım olsun saglıklı olsun önemli olan o ama kız gecio gönlümdencinsiyetini ikili testtemi ögrendin ?bana hiç bişey demedi dr cinsiyeti hakkında soramadımda cok merak ediorum ama...

allah kavustursun cnm şimdiden..öğrendiniz mi cinsiyetini?

gözünaydın cnm..sağlıklı uzun ömürlü olurlar inşallah..

ben gecen hafta gittiğimde sordum ama söylemedi.üçlü testte ayrıntılı bakıyorlar sanırım bebeğe organlarına herseyine,(yanılmıyorum dimi)o zaman söylerim dedi.supriz olsun dedi.ısrar etmedim bende...

Canım şimdiden Allah kavuştursun. Kuzunuzu birlikte büyütmeyi nasip etsin inşallah... Kısa dönem mi gidiyor?

ıns canım kısa donem gıdecek bakalım haftaya sınavı var sınavdan sonra bellı olcak kısammı uzunmu olacagı dua edelım de kısa cıksın

aaaaaaaaaaaa gerçektenmi cnm aman yaaa içtimm ben

ben de cok ıctım canım o kadar telas etme bende bu hafta doktor bı arkadastan duydum o onerdı bebekle ılgılı hıc bır tehlıkesı yok korkma ama greyurt ve nar dusugu destekleyıcı besınler yememeye gayret goster dedı bende ondan sonra ara verdım anlıyacagın sende oyle yap bence
allah kavustursun cnm şimdiden..öğrendiniz mi cinsiyetini?

canım evt dun gıttık %90 kız dedi

gözünaydın cnm..sağlıklı uzun ömürlü olurlar inşallah..

günaydın kızlar dün aksam bebısımı gormeye gıttık babası ile çok heyecanlıydım cınsıyetını soylecek dıye herseye baktı maasallah cok ıyı dedı ben tabı sabırsız hemen sordum cınsıyetı bellımı dıye ılk once bana ıcımden gecenı sordu bende kız dedım evt dedı buyuk bır olasılıkla kız ama yanılmapayı da var dedı %90 kız dedı ama bı daha geldıgınde kesınlesırr dedı ben mutluluktan heyecandan ondan sonra neler anlattı hatırlamıyorum :) sonra bı daha randevuyuda canım koca 12-12-08 de askere gıdecegı ıcın hemen 6-12 ye randevu aldık son bı kez daha gorsun dıye ...

gözünaydın.sonuçların temiz çıkmış.demek 2. de kız.oh ne güzel.allah hayırlısını versin.
darısı benim üçlü testime inşallah.

ay ne güzel ya.birde ben gidip görseydim.allah gönlüne göre vermiş.kız istiyormuşun. eşinlede allah kavuştursun inşallah.hayırlısıyla gitsin gelsin.

günaydın kızlar ben hala çok fenayım derdim ise burnumun akmaması herzaman çeşme gibi aksan burun bu sefer akmıyor.....deli olacam sadece sağtarafım şakağım ağrıyor tabi gözüme vuruyor
yatsam yatamıyorum kalksam oturamıyorum.....kızlar kayınvalidem viks getirmiş içeriğini okdum yazmıyor bişey gebelikde kullanımla bende buhar yapacaktım acaba sıcak suyun içine atsam biraz o buharı çeksem bişey olurmu viks her derdime çağre oluyor ama bu sefer korkuyorum hastaneyi arayıpda sormak istemiyorum doktora gelin diyecekler....oysa bende alerjik astım var kullanabileceğim ilaçalr belli harici ilaç alamam burun spreyimde var ama kortizon olduğundan vermemişti doktor...viks kullanan oldumu hiçç

Ya canım senin işin çok zor. Geçen senede benim eşim gitti aralıkta, mayıs 17sinde geldi. Ben askerlik olmadan çocuğu istemedim. Herşeyi acısıyla tatlısıyla paylaşmak için. Eşin doğuma izin alır o yüzden şimdilik hiç izin almasın. Sonra son günler koyuyor insana son 1 ay çekilmez olmuştu bize. Bide sizin bebek olucak ona hiç dayanamaz. İnşallah yakın bir yere çıkmıştırda arada babayı görmeye gidersiniz bebeğinle. kaydirigubbakcemile5

canım benim çok teşekkür ederim günaydın evet cinsiyetini öğrendik cimcimemin :1hug:doktorum ikili testin sonucu alır almaz cinsiyetini söylüyormuş anne adaylarına ultrasondan baktı ve kız kesin dedi ben çok sevindim eşim akşam yemeğe götürdü onun içinden erkek geçiyordu ama yinede çok sevindi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun daha ne isterim ki:))))

canım çok sevindim hayırlı olsun galiba hamile kaldığımız ay kız ayıydı herkes kız annesi olucakhihoyyytayy onlara ciciler bir karış etekler alıcaz sonra alttan popoları gözükcek tombiş tombiş bide bacakları olursa ohhh negüzell:lepi: bayılıyorum o hallerine

ilgin0707 canım senide çok tebrik hayırlı olsun hihoyyytçoklu msj atmayı hala öğrenemedimdekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…