Bir imdatta benden ya simdi uyudu ve ben öldüm.
Durmuyor durmuyor durmuyor ağlıyor sürekli karnı tok altı temiz gazı yok ama cıyak cıyak.
Resmen bunaldım ya hiçbir seyden zevk almaz oldum.Bende sinirden ağladım sürekli.
Birsen,semra,sibel sizdede problem varmış ne yapıcaz ya cozumu olan yazsın lutfen.Bu hayat böyle gitmez.Baskada cocuk hayatta doğurmam.
Hülya gecmiş olsun canım üzzüldüm ya kıyamam cabucak düzelir inşallah.
hülya kendi derdimden sana geçmiş olsun diyemedim inanjafam yerinde değil çokk geçmiş olsun cnm
Herkese iyi geceler kızlar a.s.
Bugün tüm gün annemdeydim. Gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık, Yağız kuzuma ve Sibel'ime hediyelerimizi aldık. Sonra eşim bizi aldı ve pazardan aldıklarını alalım diye kayınvalideme uğradık. Neyse oturduk biraz ama Defnoşun uyku saati yaklaştıkça huysuzlanmaya başladı. Hadi kalkalım dedik. Kalın diye ısrar etti kayınvalidem. Bizde gidelim dedik. Ya kadın bize resmen çocuk gibi küstü :1shok: Normalde arabaya kadar bizi yolcu eden kadın güle güle dedi ve içeri girdi :1shok: Sanki orda kalkmak zorundaymışız gibi davrandı ya nasıl sinir oldum. Bi hafta sonu rahat bırakın yani dimi :umursamaz: Ben ses çıkarmadıkça, torunlarını özlüyorlardır diye sık sık gittikçe tepemize bindiler iyice Halit'inde keyfi kaçtı adamın :çok üzgünüm: Akşam akşam sinirimizi bi güzel bozdu yaniklava:
Geçmişi okuyamadım ama son mesajlara bakılırsa Semra ve Hülya'nın kuzuları hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzular a.s.
Birsom valla senin tempona can dayanmaz. Allah kolaylık versin ama bi çare bulmanız lazım acilen :uhm:
Gelelim şu kucakta durma meselesine kafamçokkarıştı Aynısı bizde de mevcut. Son günlerde Defne ya kucakta durmak istiyor yada sürekli ilgi :bbo: Hep onunla konuşacaksın, hiç yanından ayrılmayacaksın :1shok: Uyumadığı sürece bi iş yapmak mümkün değil. İnşllah en kısa zamanda normale dönerler mafoldumben
Ben yatayım artık bacılar. Halit keyifsiz keyifsiz oturuyor adam. Yani bi rahat huzur yok bize ya tövbe tövbeklava:
Öptüm hepinizi a.s.
o kadar beynim yorgunki kızlar bazen oturup hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden
alim bu ara çok huysuz oyuncak vs.kar etmiyor bütün gün kucakda gezeceğiz....
dün bütün gün ağladığı için hiçbişey yapamadım inanın yorulmuşum aksam 10 da yattım sabah 4.30 kalktım...aksam yemeği bulaşığını makinaya attım çaydanlıklar kalmıştı ocakta onları çifledim..
çocuklara mama suyu ısıttım .....ömeri besledim....yattım sabah 7 kalktık eşim kahvaltı hazırladı ben çamaşır astım duş aldım....çanta hazırladım.....eşim tepsiyi olduğu gibi atmış tezgaha öle çıktı eve geldim birtek biberon kalmamış su bitti su söyledi eşim işe gitti .....alişle oynadım vs.uyudu inanın 15.dk.o arada hemen dedim balkonun kilimlerini silkeleyim sileyim ne mümkün 3 kilim silkeledim uyandı gittim pof pofladım....uyuttum diğer kilimleri silkeledim...balkonun yarısını sildim uyunda ...ama ağlamıyor diye silmeye devam ettim ...baktım sesi çıkmıyor mutfağıda sildim kilimleri yaymadan ağlamaya başladı mama verecem su yok kaynatacağım...bidon yeni gelmiş balkona taşımam lazım koca bidonu taşıdım...ama katılıyor içerde pompayı taktım su koyuyorum ketıla pompanın ucu düş yer ıslan yermi silem suyumu koyam aliyimi alam ....neyse suyu kaynattım alişi susturdum bu sefer ömer uyandı o ağlıyor.....biberonları zorla strelize ettim....mutfağım kilimini serdim ...balkonu sildim kilimlerini serdim.....yanlarına gittim....ömer oynuyor ama ali ne mümkün artık çıldırcak gibi oldum.....
uyudu biraz odalarının kilmini silkeledim yerlerini sildim......tekrar ağlamaca hiç bağırmıyor direk ağlıyor çocuk.......yine oturudum ...
şimdi mama yaptım ömer çok aç ağlıyo alide başladı ömeri önce yedirdim baktım oynuyor aliyi yedirmeye başadım ...neyse aliş yerken uyudu şimdi antreyi silecem banyoyu temizleyecem yatak odasını silecem yemek memek yokkkkkkkkkk
yapma bişey birsen diyorum ama olmuyor göz görünce gönül katlanmıyor.......
babamızda aksama gelir ben çok yorgunum aksam geç yattım uykusuzum vs.böle dendikcede deliriyorum.........................boğluyor gibi oluyorum hayat beni çok sıkıyor bu ara galibaa
içimi dökmek istedim
kesinlikle anlıyorum seni bacım senin birine daha ihtiyacın var ben tek çocuğun hakkından gelemiyorum valla bu arada mehmette iyice kucağa ve gezmeye alıştı sürekli gezmek yada oynamak istiyor artık o ouyanıkken wc ye bile gidemiyorum çok kötü ağlıyor arkamdan bu gün kayınvaldeme gittik hazırlanmaya yatak odasına gittim bi ağladı kapıdan çıktık şapkasını takınca anlıyo zaten hemen sustu :uhm:benim kaynanada moralimi bozdu ama sallamadım hiç dediki 3 gündür badana yapıyorum bi gelipte çay yapar sema dedim hiç gelmedin nasıl için rahat etti diyo bende dedimki ben 9 aylık hamileydim badana yaptık bizede gelip çay yapan olmadı senin nasıl için rahat ediyorduklava: ilk defa dedim varya patladım artık resmen şakkıdı ooooh içimin yağları eridi sustu kaldı bişey diyemedi süprizzzzz
İyi Akşamlar Kızlar
Hepimizin yakındığı sorun bende var benim oğlanda hep kucak istiyor hiç yerinde durmayacak sırtı yer gördümü tamam basıyor çığlığı.kafamçokkarıştı
Dün arkadaşımdaydım bütün gün orda allahtan annesiyle babasıda vardı küçüklüğümü bilirler Yağız'a hep onlar baktı ilgilendide rahat ettim.Yoksa ne mümkün bugün inanın sabah 9 dan beridir siteye girip çıkıyorum yazmaya fırsat vermedi velet tam 5 kere alıntı yaptım ama nafile tam bilgisayarın başına oturuyorum çığlığı basıyor.:1shok: Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın :sinifsinif: o kadar bunaldımki ne okuduğumu bile unuttum. :gitme: Neden böyle oldu bu bizim çocuklar böyle hepsi birden coştular.:çok üzgünüm:
Semracım,Birsencim allah size sabır versin çifte zorluk hiç kolay değil biz biriyle baş edemiyoruz.:teselli:
Semracım,Hülyacım geçmiş olsun bebişlerine rabbim tez zamanda şifalarını versin.:Saruboceq:
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur şu velet artık uyursa bende dinlenicem pestilim çıktı.Daha yemek yok adamda ne yiyecekse :kedi:
Öpüldünüz opuyorumnanaktan
Durmuyor durmuyor durmuyor ağlıyor sürekli karnı tok altı temiz gazı yok ama cıyak cıyak.
Resmen bunaldım ya hiçbir seyden zevk almaz oldum.Bende sinirden ağladım sürekli.
Birsen,semra,sibel sizdede problem varmış ne yapıcaz ya cozumu olan yazsın lutfen.Bu hayat böyle gitmez.Baskada cocuk hayatta doğurmam.
Bugün tüm gün annemdeydim. Gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık, Yağız kuzuma ve Sibel'ime hediyelerimizi aldık. Sonra eşim bizi aldı ve pazardan aldıklarını alalım diye kayınvalideme uğradık. Neyse oturduk biraz ama Defnoşun uyku saati yaklaştıkça huysuzlanmaya başladı. Hadi kalkalım dedik. Kalın diye ısrar etti kayınvalidem. Bizde gidelim dedik. Ya kadın bize resmen çocuk gibi küstü :1shok: Normalde arabaya kadar bizi yolcu eden kadın güle güle dedi ve içeri girdi :1shok: Sanki orda kalkmak zorundaymışız gibi davrandı ya nasıl sinir oldum. Bi hafta sonu rahat bırakın yani dimi :umursamaz: Ben ses çıkarmadıkça, torunlarını özlüyorlardır diye sık sık gittikçe tepemize bindiler iyice Halit'inde keyfi kaçtı adamın :çok üzgünüm: Akşam akşam sinirimizi bi güzel bozdu yaniklava:
Geçmişi okuyamadım ama son mesajlara bakılırsa Semra ve Hülya'nın kuzuları hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzular a.s.
Birsom valla senin tempona can dayanmaz. Allah kolaylık versin ama bi çare bulmanız lazım acilen :uhm:
Gelelim şu kucakta durma meselesine kafamçokkarıştı Aynısı bizde de mevcut. Son günlerde Defne ya kucakta durmak istiyor yada sürekli ilgi :bbo: Hep onunla konuşacaksın, hiç yanından ayrılmayacaksın :1shok: Uyumadığı sürece bi iş yapmak mümkün değil. İnşllah en kısa zamanda normale dönerler mafoldumben
Ben yatayım artık bacılar. Halit keyifsiz keyifsiz oturuyor adam. Yani bi rahat huzur yok bize ya tövbe tövbeklava:
Öptüm hepinizi a.s.
kesinlikle anlıyorum seni bacım senin birine daha ihtiyacın var ben tek çocuğun hakkından gelemiyorum valla bu arada mehmette iyice kucağa ve gezmeye alıştı sürekli gezmek yada oynamak istiyor artık o ouyanıkken wc ye bile gidemiyorum çok kötü ağlıyor arkamdan bu gün kayınvaldeme gittik hazırlanmaya yatak odasına gittim bi ağladı kapıdan çıktık şapkasını takınca anlıyo zaten hemen sustu :uhm:benim kaynanada moralimi bozdu ama sallamadım hiç dediki 3 gündür badana yapıyorum bi gelipte çay yapar sema dedim hiç gelmedin nasıl için rahat etti diyo bende dedimki ben 9 aylık hamileydim badana yaptık bizede gelip çay yapan olmadı senin nasıl için rahat ediyorduklava: ilk defa dedim varya patladım artık resmen şakkıdı ooooh içimin yağları eridi sustu kaldı bişey diyemedi süprizzzzz
selam kızlar
bizde bugün izmite gidiyoruz kaynanamın evine görseniz yerinde duramıyor sevinçten
eşimin iniversiteden arkadaşı var onun oğlu sünnet oldu onada gidicez ziyarete birde bahçede mangal keyfi yaparız pazar dönücez inş
kızlar ben başından beri yan yatıyorum kzıımda alıştı doktor 8. aya kadar öle yatır dedi ben sağa sola değiştiriyorum kafasını yamukluk olmasın diye öle alışmışki sırt üstü yatsa bile kafa hep yanda
esracım hoşgeldin tekrar canım sevindim güzel geçmiş tatilin türkiz hanımda üzmemiş annesini
bende izmitten geleyim türkizime hediyesini göndercem canım
burcucum senin bu oğluşun çok yakışıklı yirim ben onun maviş gözlerini tü tü maşallah canım ya bayıldım resimlerine
şimdi braz hazırlık yapıcam kızlar öpüyorum arada bakarım
ya valla sevinsemmi sinir mi olsam eşim yine sabah kızımıza kıyafet almış
ama hep küçük bu üçüncü girişimi badylar tulumlar ayakkabı falan ama bir kere giyse bi daha giyemez oofff ölcem bu adamın elinden ben ya bilmiyor bir şeyde diyemiyorum hevesi kırıılmasın diye
birde bir sürü hikaye kitabı okuycak ya bizimm kız ya bu kadar çocuk meraklısı bir adam daha yoktur sanıırm [/QUOTE]
Cnm söyle büyüklerinden alsın,gerçi söylesende tamam der yine kendi bildiklerini yaparlar kendikimden biliyom
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...im-bilgileri/231720-montessori-egitimi-2.html
kızlar çok güzel bir başlık uzun zamandır bu tarz şeylerle kafam meşguldü bizim kuzular daha küçük ama şimdiden öğrenmeliyiz okuyun bacılarım çok yararlı
bide başlık açtım ek besin ile ilgili görüşlerinizi belirtirseniz seviniirim
Kadınlar Kulübü ® Kadın, Kadınca, anne, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam, kadın sağlığı, beslenme, diyet .../bebeklerimiz-icin-ek-besin-oneri-tarifleriniz/304388-calisan-anneler-ek-besinleri-hazirliyor.html
Eline sağlık cnmmopuyorumnanaktan
tünaydınlarrrrr bayanlarrrr.........
aşılarımızı oldukkkk iki bacak bi ağızdan..............ömerim 7kilo30 gr olmuş ali 6400 olmuş
gayet iyiler ama ikiside cerraha görünecek yumurtalıklarından haftayada cerraha gideceğiz......
bugün benim sancılarımın tutuğu gece kasılmalarımı sayan asistan doktoru gördük...bayıldı bebeklerimeeee bunlar takip etmişim didiiiii sarıldı kucağında tuttu bi süreee..........
eve geldikkk ev talannnnnnnnnnn bi şekilde çamaşırlar katlanacak ..........
ev süprülüp silincek.........çocukların çamaşırı yıkanacak .............
ütü var bulaşık makinaya girecekkk ve uykummmmmmmmmmmm var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cnm maş. kuzucuklara , birsencim eline sağlık,dediğim boş gelcek ama ciddiye al, ev işi ile bu kadar uğraşma cnm, yada bi yardımcı tutun yanına,yarın öbürgün biraz serpilince oyun isticekler ki bu onların psikoloji gelişimleri için çok önemli o zmn nasıl yetişcen, Rabbbim kolaylık ve sabır versin inş.
Eline sağlık cnmbende güya bugünü kendime oturma günü ialn etmiştim bir posta çamaşır yıkandı astım 2. makine attım evi sildim süpürmedim çünkü temizdi sadece tozlanmıştı sildim
mutfağı toparladım duş aldım ütü var yapılacak onu da yaparım ama canım isterse
Ahsene bugün maşallah dün hiç uyumamıştı aman gündüz uyumayonca gece de uyumuyor bu zilli nasıl bişe anlamadım
herkeslere slmlarrrr
oyyy yine uzak kaldım bu defada misafirlerim vardı aslında misafir demeyelim annmler ablam kuzenler falan ama kalabalıktık oyüzden güzel geçti yedik içtik güldük iyi geldi ama yoruldum valla çocuklar çok olunca defneyi kollamak zor oluyor
dün gece ablam kadı sabah güzel bi kahvaltı ettik gitti bu arada dikkat ettiyseniz diet miet hakgetireee.
okadar yorgundunki floryaya piknige gittiler gidemedim sırf bugünü kendime keyif günü ilan ettim koltuguma serilecem sadece namaz için ve bişiler atıştırmak için kalkıcam kızımla ilgilenicem!!:lepi:
gerçi sabah 8den beri bunların hayalini yaşıyorum daha bu vakit oldu yeni işim bitti
kızımda kaka babmış onu temizledim hadi bide yıkayım dedim bi baktim kurularken uyukluyo yavrum kaydirigubbakcemile3
bu arada dün fulya aradı tatile gidiyormuş eşiyle çeşmeye adresimi aldı.. ben daha onun hediyesini yollayamadım:kedi: inş. fulyaya iyi gelir bu tatil...
sizde ne var ne yokmuş bakım?? geçmişe bakıppp geliyorummm...
tutkuncum döndünmü cnm???
nasılmış deden??
Cnm boşver diyeti yavs :)) çok güzel bi gün geçirmişsiniz darısı başıma inş
burcum sağol tatlım paylaşım için :))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hosgeldın nurtencım ne guzel ailenle vakıt gecırmıssın
cnm verem asısı yerı zaten oyle olup en son kuruyup iz bırakırsa tutmus oluyomus bızmkıde suan kızarık
Bizimkide kızarık ama öyle irin kabuk fln yok, tutmadımı acaba
burcucum ne guzel bılgıler paylasmıssın tesekkurler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok saolun kızlar ..bugün dr agötürdüm megersem boğazları yine tahriş olmuş yine antibiyotik ve ateş düşürücü verdi...
sabah yine 6 da ateşi çıkmıştı sirkeli su falan yaptım azcuk düştü sonra dr a götürdüm off bebek bakmak çokk güzelde keşke şu hastalıkta olmasaydı çok üzülüyorum yaa :1no2:senağlamasenağlamasenağlama
Prensesim hastamı olmuşş geçmiş olsun..
ıyi Akşamlar Kızlar
Hepimizin yakındığı sorun bende var benim oğlanda hep kucak istiyor hiç yerinde durmayacak sırtı yer gördümü tamam basıyor çığlığı.kafamçokkarıştı
Dün arkadaşımdaydım bütün gün orda allahtan annesiyle babasıda vardı küçüklüğümü bilirler Yağız'a hep onlar baktı ilgilendide rahat ettim.Yoksa ne mümkün bugün inanın sabah 9 dan beridir siteye girip çıkıyorum yazmaya fırsat vermedi velet tam 5 kere alıntı yaptım ama nafile tam bilgisayarın başına oturuyorum çığlığı basıyor.:1shok: Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın :sinifsinif: o kadar bunaldımki ne okuduğumu bile unuttum. :gitme: Neden böyle oldu bu bizim çocuklar böyle hepsi birden coştular.:çok üzgünüm:
Semracım,Birsencim allah size sabır versin çifte zorluk hiç kolay değil biz biriyle baş edemiyoruz.:teselli:
Semracım,Hülyacım geçmiş olsun bebişlerine rabbim tez zamanda şifalarını versin.:Saruboceq:
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur şu velet artık uyursa bende dinlenicem pestilim çıktı.Daha yemek yok adamda ne yiyecekse :kedi:
Öpüldünüz opuyorumnanaktan
Cnm kağanda öyle, ama bizimki eskidende böyleydi inş olumlu yönde huy değiştiirler
Allah sabır versin cnm
Geçmişi okuyamadım ama son mesajlara bakılırsa Semra ve Hülya'nın kuzuları hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar. ınşallah en kısa zamanda düzelir kuzular a.s.
Gelelim şu kucakta durma meselesine kafamçokkarıştı Aynısı bizde de mevcut. Son günlerde Defne ya kucakta durmak istiyor yada sürekli ilgi :bbo: Hep onunla konuşacaksın, hiç yanından ayrılmayacaksın :1shok: Uyumadığı sürece bi iş yapmak mümkün değil. ınşllah en kısa zamanda normale dönerler mafoldumben
Öptüm hepinizi a.s.
Pınrım içimden bi his kaynanana çok yüz veriyon diyoCADIARZU
Ohh iyi demişsin ben hatırlıyorum öyle yazmıştın foruma ztn
sagol cnm hem hastalıgı hem huysuzlugu gercekten cok zor mevlam yardımcımız olsun senınde oglun durmaz olmuş valla cok zor
ayy canımm sendedemı var aynı sorun yandık valla bacılar bu bıdıklar canımıza okuycak sabır sabır sabır
sagol bacım kaynana meselesıne hıc gırme zaten benımkıyle aynı sıtedeyız hergun gelıyor bazen bız gıdıncede kalın dıye tutturuyor kalmayıncada kusuyor bende ınatıma kalmıyorum ya aynu sıtedeyız hergun göruyorsun neden kalayım ya sankı cocuklarımı ona dogurdum sen fazla bıle ıyı davranıyorsun boşver takma
bır kaynana magduru daha canım sen nerde oturuyorsun ben ıhsanıyedeyım bu arada bende erzurumlulara gelın geldım hepsı boylemı bu kaynanaların:))
Cnm geçmiş olsn, birsenle sana Rabbim 2 kat fazla sabır versin inş.
Aysunum günaydın cnmmmmmmmmmma.s.a.s.
tubacım sende hosgeldın cok yoğunmussn sende ne guzel ben burda yalnızım kımsem yok sadece arada arkdsım gelır
bugunde mangal var sırada haa bızde gıdebılırız mangalahihoyyythihoyyyt
ayse serraya da masallah demek konusmaya da calısırmısbızımkıde cıglık atıp aaaahh dıyo bıde aglarken anne der gıbı aglıyor ınanamadım herhalde babadan once anne dıycek yavrum babasıda duydu kıskandı
tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum
çocuklar,ev,üstüne maddi sıkıntııı boğulmaya başladımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?