2009 Mayıs Anneleri

Herkese iyi geceler kızlar a.s.

Bugün tüm gün annemdeydim. Gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık, Yağız kuzuma ve Sibel'ime hediyelerimizi aldık. Sonra eşim bizi aldı ve pazardan aldıklarını alalım diye kayınvalideme uğradık. Neyse oturduk biraz ama Defnoşun uyku saati yaklaştıkça huysuzlanmaya başladı. Hadi kalkalım dedik. Kalın diye ısrar etti kayınvalidem. Bizde gidelim dedik. Ya kadın bize resmen çocuk gibi küstü :1shok: Normalde arabaya kadar bizi yolcu eden kadın güle güle dedi ve içeri girdi :1shok: Sanki orda kalkmak zorundaymışız gibi davrandı ya nasıl sinir oldum. Bi hafta sonu rahat bırakın yani dimi :umursamaz: Ben ses çıkarmadıkça, torunlarını özlüyorlardır diye sık sık gittikçe tepemize bindiler iyice Halit'inde keyfi kaçtı adamın :çok üzgünüm: Akşam akşam sinirimizi bi güzel bozdu yani klava:

Geçmişi okuyamadım ama son mesajlara bakılırsa Semra ve Hülya'nın kuzuları hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzular a.s.

Birsom valla senin tempona can dayanmaz. Allah kolaylık versin ama bi çare bulmanız lazım acilen :uhm:

Gelelim şu kucakta durma meselesine kafamçokkarıştı Aynısı bizde de mevcut. Son günlerde Defne ya kucakta durmak istiyor yada sürekli ilgi :bbo: Hep onunla konuşacaksın, hiç yanından ayrılmayacaksın :1shok: Uyumadığı sürece bi iş yapmak mümkün değil. İnşllah en kısa zamanda normale dönerler mafoldumben

Ben yatayım artık bacılar. Halit keyifsiz keyifsiz oturuyor adam. Yani bi rahat huzur yok bize ya tövbe tövbe klava:

Öptüm hepinizi a.s.

hülya kendi derdimden sana geçmiş olsun diyemedim inanjafam yerinde değil çokk geçmiş olsun cnm

çokk saolun teyzelerii valla sanırım zorluklar yeni başlıyor benimm kızda hergün 9 oldumu gece uykusuna gecerdi 2 gündür 8 de uyuyor ve 10 oldumu uyanıyor ve 12 ye kadar uyanık şu andada hala uyanık babası yatırmaya çalışıyor...incihan birsen ve semra sizlerde biraz sabırlı olmaya çalışın haklısınız bazen insan gerçekten bunalıma giriyor ama gülü sevende dikenine katlanır zaten annelik böyle kutsal olmasaydı hiç kimse bu kadar sabırla ve şefkatle bakamazdı evladına inş en yakın zamanda bu sıkıntılarıda atlatırız Allah sağlık versin yetera.s.a.s.a.s.

kesinlikle anlıyorum seni bacım senin birine daha ihtiyacın var ben tek çocuğun hakkından gelemiyorum valla bu arada mehmette iyice kucağa ve gezmeye alıştı sürekli gezmek yada oynamak istiyor artık o ouyanıkken wc ye bile gidemiyorum çok kötü ağlıyor arkamdan bu gün kayınvaldeme gittik hazırlanmaya yatak odasına gittim bi ağladı kapıdan çıktık şapkasını takınca anlıyo zaten hemen sustu :uhm:benim kaynanada moralimi bozdu ama sallamadım hiç dediki 3 gündür badana yapıyorum bi gelipte çay yapar sema dedim hiç gelmedin nasıl için rahat etti diyo bende dedimki ben 9 aylık hamileydim badana yaptık bizede gelip çay yapan olmadı senin nasıl için rahat ediyordu klava: ilk defa dedim varya patladım artık resmen şakkıdı ooooh içimin yağları eridi sustu kaldı bişey diyemedi süprizzzzz

ayyyy sema afferin kız sonunda yaaa..

iyi demişsin kaynanaya herkes haddini bilsin ses çıkarmadıkça tepeye çıkmasınlar..

bune ya bide senden çay beklemiş hatun.. bunlar hep bana hep bana yok öle valla savulun sema geliyoooooooooorrrrrrrr

PINARCIM ay benm bilem keyfim kaçtı adam ne yapsınlmaz: senin kaynanan genç ya heralde kıskanmıştırkaydirigubbakcemile3 sende çok gitme balakalım ne olacak..
rahat ediyosan tamam kalırsında sen kaldınnmı en az 3-4gün kalıyorsun bravo valla..
ben daha kayınvalidemin köydeki evine gitmedim buradada evleri var bayramdan bayrama gelince ugrarız 1-2 saat okadar.. ama seneye kesin dönüş var ist. bakalım neler olacak çok aglarım bu topikte çoookkk-tatlicadiarzu-

sagol cnm hem hastalıgı hem huysuzlugu gercekten cok zor mevlam yardımcımız olsun senınde oglun durmaz olmuş valla cok zor

ayy canımm sendedemı var aynı sorun yandık valla bacılar bu bıdıklar canımıza okuycak sabır sabır sabır

sagol bacım kaynana meselesıne hıc gırme zaten benımkıyle aynı sıtedeyız hergun gelıyor bazen bız gıdıncede kalın dıye tutturuyor kalmayıncada kusuyor bende ınatıma kalmıyorum ya aynu sıtedeyız hergun göruyorsun neden kalayım ya sankı cocuklarımı ona dogurdum sen fazla bıle ıyı davranıyorsun boşver takma

bır kaynana magduru daha canım sen nerde oturuyorsun ben ıhsanıyedeyım bu arada bende erzurumlulara gelın geldım hepsı boylemı bu kaynanaların:))

Günaydın hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr

a.s.Sağol bitanemmopuyorumnanaktan

hulyacım gecmıs olsun nıye tekrar edıyokı kucucuk bebısın nıye bogazları enfeksıyon oluyokı ya:çok üzgünüm:
sibelcım allah kolaylık versın huysuzlanınca zor oluyolar gercekten ya benmkı gunduzde olsa bıraz oynasınca hemen yorulup genelde uyur
burcu tatlım bızımde ası yerımız suan kızarık normal bı durum olsa gerek zamanla kuruyup iz kalıyomus neyse zaten haftaya asımız var sorarım ben
semacım iii demıssın kaynanana tatlım bunlar hep aynı ya bız hasta yatakta bıle olsak bızden ıs beklerler hep
incihancım huy degıstırıyolar gercekten ıns kısa surede rayına oturur cnm hep kucakta dısarısını ızlemek gormek istiyolar
pınarcım hosgeldın sende cnm senın kaynanan da benımkı gıbı cok ııı gozukup el altından sopa gosterenlerden
sehererım sanada kolaylık versın allahım 2 taneyle ugrasmak cok zor

günaydinnnnnn herkeseee a.s.

öncelikle hasta olan kuzularima cok cok gecmis olsun :gitme: Rabbim acil şifalar versin kizlar inşaAllahhhh a.s. cocuklarla ugrasmak içinde sabir versin bize a.s.

gecmisi dün gece okudum ama hastalik dişinda bişi kalmadi aklimda :kedi: he bide nerdeyse tüm veletlerde bi huysuzluk varmiş..aynen benim kizçede öyle..hem huysuz hem yemek yemiyor..delirtiyor beni..normalde 150cc sorunsuz içen cocuk 20-30 en fazla 60cc mama içiyor..dolayisiyla bütün gün elimde biberonla geziyorum..bide soguyunca hiç yemiyor..oyuzden sürekli tazeliyorum mamayi..gecen ayda böyle yapti 3-4 gün..bu yda yapti..ay dönümü dicem ama degil kaydirigubbakcemile3 napalim ugrascaz,annelik kolay degil yerimseniben

bu hafta felaket yogundum..sabahn köründe eşimle kalkip engec 11de yattim bütün hafta..sali günü kuzenime gittim,ordan kayinvalideme gittim..carsamba annemler geldiler kaldilar bende..perşembe annemlerle kayinvalideme gittik..5te eve geldim,o saatten sonra temizlik yaptim,abur cubur yaptim ertesi gün için..dünde üniversiteden arkadaslarim geldi serrayi görmeye..gene 11de sizip kaldim koltukta..

bugunde anneme gidicez inşaAllah serrayla..eşimde oraya gelcek..lahmacun ve mangal yapicaklarmiş kaydirigubbakcemile5 dayimlarda şimdi orda..serra bana kalmaz kolay kolay :) bende dinlenmiş olurum biraz :))

bu haftanin yorgunlugu ve yogunlugunun yaninda güzel bi gelişmede oldu benim için..kitap okumaya basladim cok sukur :lepi: kendime geldim valla..acaip dinlendiriyor beni..hamilelikten beri hep cocukla ilgili şeyler okudum..biraz farkli alanlar lazim..gecen ayda niyetlenmiştim ama yetiştirememiştim bi türlü..ama bu sefer artik ne olursa olsun zaman ayiricam bu işe aslinda bu kitabi eşimede okutmam lazim..ama hayatta okumaz..bi şekilde ikna etmem lazim :jeyyar:

buarada serra ciddi ciddi konusmaya basladi kaydirigubbakcemile3 lölölölölö bişeyler anlatiyor sürekli kaydirigubbakcemile3 cigliklari bagirmalari hö hö hö demeleri vardi zaten..ama bu farkli bişi..cok ciddi anlatiyor..cok komik oluyor kaydirigubbakcemile3

hepinizi ve boncuklari ayri ayri öperim opuyorumnanaktan

he bu arada siribroncum adresini mesaj at lütfen olurmuuuu :) kaç kere yazdim görmedin sanirim :)

tubacım sende hosgeldın cok yoğunmussn sende ne guzel ben burda yalnızım kımsem yok sadece arada arkdsım gelır
bugunde mangal var sırada haa bızde gıdebılırız mangalahihoyyythihoyyyt
ayse serraya da masallah demek konusmaya da calısırmısbızımkıde cıglık atıp aaaahh dıyo bıde aglarken anne der gıbı aglıyor ınanamadım herhalde babadan once anne dıycek yavrum babasıda duydu kıskandı

evet cnm ya benim kızda bazen annnewww gibi bişey söylüyo:lepi:
bak diyorum anne diyo
eşimde yok demiyo diyo kıskanıyo adamkaydirigubbakcemile3

merhaba herkese nasılsınız sahabtan temizlik yaptım bende tülayı bekliyorum bize gelecek kuaför işim vardı onuda halllettim :kedi:

tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum

çocuklar,ev,üstüne maddi sıkıntııı boğulmaya başladımmmmmmmmmmmmm

tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum

çocuklar,ev,üstüne maddi sıkıntııı boğulmaya başladımmmmmmmmmmmmm

tünaydın cnm
çok da dert etme cnm ya
herkeste aynı sıkıntı var
düşün hala bebk arabası bile alamadık
zar zor yetiniyoruz işte off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…