hosgeldın nurtencım ne guzel ailenle vakıt gecırmıssın
cnm verem asısı yerı zaten oyle olup en son kuruyup iz bırakırsa tutmus oluyomus bızmkıde suan kızarık
oyyy daha erken degılmı yahu diş cıkarmaa allah kolaylık versın gaz sıkıntısından beter dıye anlatıyolar diş olayını ama şimdiden gözünü korkutmayayım güzel gunler bızı beklıyor kızlarrr:teytey:
Cnm bi dra göster o anlar, ne desek boş :1hug:
opuyorumnanaktan sağol cnm opuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı ay bende öyle biliyorum maalesef
canım arkadaşının eşine geçmiş olsun Allah sağlık versin
Siz ve kızlar nasılsınız bakalım gördüm senin melekleri çok tatlılar maşallah
günaydın ve hayırlı cumalar canım
Bende yıkayamıyorum eşimi bekliyorum canım nasılsın kağan nasıl
ya daha erken canım çok öpmeyin ondanda suyu akar benim kızın da oluyor çünkü
benim kızda yan yatmıyor nasılsın canım
sağol süt yok ama neyse diyim
aynı belirtilerbizde de varr sadece ateşi yok amanınnnnn çok erken daha yaaaalmaz:
ne güzel bir dilek o öyle hayırlı cumalar güzelim
ne güzel sağlığına kavuşmuş Allah bundan sonra sağlık ve mutluluk versin arkadaşına inşallahh
günaydın kızlarrr biz kalktık kızımı emzirdim şurubunu verdim dönencesziyle oynuyor bende kahvaltı yapıyorum
ya bu kız çok çığlıkçı yaa sizinkilerde çığlık atıyormuu baya sesli çığlığıı:))
o kadar beynim yorgunki kızlar bazen oturup hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden
alim bu ara çok huysuz oyuncak vs.kar etmiyor bütün gün kucakda gezeceğiz....
dün bütün gün ağladığı için hiçbişey yapamadım inanın yorulmuşum aksam 10 da yattım sabah 4.30 kalktım...aksam yemeği bulaşığını makinaya attım çaydanlıklar kalmıştı ocakta onları çifledim..
çocuklara mama suyu ısıttım .....ömeri besledim....yattım sabah 7 kalktık eşim kahvaltı hazırladı ben çamaşır astım duş aldım....çanta hazırladım.....eşim tepsiyi olduğu gibi atmış tezgaha öle çıktı eve geldim birtek biberon kalmamış su bitti su söyledi eşim işe gitti .....alişle oynadım vs.uyudu inanın 15.dk.o arada hemen dedim balkonun kilimlerini silkeleyim sileyim ne mümkün 3 kilim silkeledim uyandı gittim pof pofladım....uyuttum diğer kilimleri silkeledim...balkonun yarısını sildim uyunda ...ama ağlamıyor diye silmeye devam ettim ...baktım sesi çıkmıyor mutfağıda sildim kilimleri yaymadan ağlamaya başladı mama verecem su yok kaynatacağım...bidon yeni gelmiş balkona taşımam lazım koca bidonu taşıdım...ama katılıyor içerde pompayı taktım su koyuyorum ketıla pompanın ucu düş yer ıslan yermi silem suyumu koyam aliyimi alam ....neyse suyu kaynattım alişi susturdum bu sefer ömer uyandı o ağlıyor.....biberonları zorla strelize ettim....mutfağım kilimini serdim ...balkonu sildim kilimlerini serdim.....yanlarına gittim....ömer oynuyor ama ali ne mümkün artık çıldırcak gibi oldum.....
uyudu biraz odalarının kilmini silkeledim yerlerini sildim......tekrar ağlamaca hiç bağırmıyor direk ağlıyor çocuk.......yine oturudum ...
şimdi mama yaptım ömer çok aç ağlıyo alide başladı ömeri önce yedirdim baktım oynuyor aliyi yedirmeye başadım ...neyse aliş yerken uyudu şimdi antreyi silecem banyoyu temizleyecem yatak odasını silecem yemek memek yokkkkkkkkkk
yapma bişey birsen diyorum ama olmuyor göz görünce gönül katlanmıyor.......
babamızda aksama gelir ben çok yorgunum aksam geç yattım uykusuzum vs.böle dendikcede deliriyorum.........................boğluyor gibi oluyorum hayat beni çok sıkıyor bu ara galibaa
içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?