2009 Mayıs Anneleri

hosgeldın nurtencım ne guzel ailenle vakıt gecırmıssın
cnm verem asısı yerı zaten oyle olup en son kuruyup iz bırakırsa tutmus oluyomus bızmkıde suan kızarık

cnm öylemiymiş sagolasın bende endişe etmiştim tutmamaış bu aşı dieopuyorumnanaktan

bırsencım masallah ogluslarına ne kadar da buyuduler artık bızde arkanızdan gelıyoz bı dahakı haftayada bızım 4. ay asılarımız olcak ıns ates falan olmadan bunuda atlatırsınız

Cnm bi dra göster o anlar, ne desek boş
:1hug:

opuyorumnanaktan sağol cnm opuyorumnanaktan

kafamçokkarıştı ay bende öyle biliyorum maalesef

çok saolun kızlar ..bugün dr agötürdüm megersem boğazları yine tahriş olmuş yine antibiyotik ve ateş düşürücü verdi...
sabah yine 6 da ateşi çıkmıştı sirkeli su falan yaptım azcuk düştü sonra dr a götürdüm off bebek bakmak çokk güzelde keşke şu hastalıkta olmasaydı çok üzülüyorum yaa :1no2:senağlamasenağlamasenağlama

hulyammm msne gelsene ya ne oldu kuzuma benımde burak cok aglıyor bugun banyo yaptırmak ıcın legene yatırdım bır başladı morardı

o kadar beynim yorgunki kızlar bazen oturup hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden

alim bu ara çok huysuz oyuncak vs.kar etmiyor bütün gün kucakda gezeceğiz....

dün bütün gün ağladığı için hiçbişey yapamadım inanın yorulmuşum aksam 10 da yattım sabah 4.30 kalktım...aksam yemeği bulaşığını makinaya attım çaydanlıklar kalmıştı ocakta onları çifledim..
çocuklara mama suyu ısıttım .....ömeri besledim....yattım sabah 7 kalktık eşim kahvaltı hazırladı ben çamaşır astım duş aldım....çanta hazırladım.....eşim tepsiyi olduğu gibi atmış tezgaha öle çıktı eve geldim birtek biberon kalmamış su bitti su söyledi eşim işe gitti .....alişle oynadım vs.uyudu inanın 15.dk.o arada hemen dedim balkonun kilimlerini silkeleyim sileyim ne mümkün 3 kilim silkeledim uyandı gittim pof pofladım....uyuttum diğer kilimleri silkeledim...balkonun yarısını sildim uyunda ...ama ağlamıyor diye silmeye devam ettim ...baktım sesi çıkmıyor mutfağıda sildim kilimleri yaymadan ağlamaya başladı mama verecem su yok kaynatacağım...bidon yeni gelmiş balkona taşımam lazım koca bidonu taşıdım...ama katılıyor içerde pompayı taktım su koyuyorum ketıla pompanın ucu düş yer ıslan yermi silem suyumu koyam aliyimi alam ....neyse suyu kaynattım alişi susturdum bu sefer ömer uyandı o ağlıyor.....biberonları zorla strelize ettim....mutfağım kilimini serdim ...balkonu sildim kilimlerini serdim.....yanlarına gittim....ömer oynuyor ama ali ne mümkün artık çıldırcak gibi oldum.....

uyudu biraz odalarının kilmini silkeledim yerlerini sildim......tekrar ağlamaca hiç bağırmıyor direk ağlıyor çocuk.......yine oturudum ...

şimdi mama yaptım ömer çok aç ağlıyo alide başladı ömeri önce yedirdim baktım oynuyor aliyi yedirmeye başadım ...neyse aliş yerken uyudu şimdi antreyi silecem banyoyu temizleyecem yatak odasını silecem yemek memek yokkkkkkkkkk

yapma bişey birsen diyorum ama olmuyor göz görünce gönül katlanmıyor.......

babamızda aksama gelir ben çok yorgunum aksam geç yattım uykusuzum vs.böle dendikcede deliriyorum.........................boğluyor gibi oluyorum hayat beni çok sıkıyor bu ara galibaa

içimi dökmek istedim

Birsencim daha çnce de yazdım ALLAH sana kolaylık versin, zaten şaşırıyorum sana nasıl yetişiyorsun hem ev hem iki çocuk hem burayı takip et, aferin sana!!!!!!!!
Ne yapalım bacım annelik budur demek, hasta olmasınnar yeter ki! a.s.

hülyacım geçmiş olsun canım nazar mı değdi boncuğa acabaaa

birsencvim canım eşinle konuş yoruluyorum deme hakkına sahip değiller sana yardım etsin böyle sen çok yıpranırsın güzelim yada bir temizlikçi bull yazık sana da

bende önce arkadaşıma gittim oradan uyuma gittim kıza bez aldım şimdi geldim akşama da yemeğe davetliyiz oh evde yemek vardı davetli olunca sonraki güne kaldı yarında yemek derdim yok

bırsen benımde oglum cok yaramaz oldu huy degısıyorlar sanırım durmadan aglıyor kucagıma alınca susuuyor evde kucakda gezmek ıstıyor bugun agladım resmen ne yapsam susmuyor
esen canım ben o resımlerı kendım yapmadım ıstanbulda hulyayla kahvaltıya gıtmışdık oranın fotografcısı varmış o cektı resımlerı canım

hülyacım çok geçmiş olsun, çok zor çok allah hepimize yardım etsin ama bi gülücüge can kurban..

semra sanada geçmiş olsun ne olmuş bu olanlara birseninkide durmuyormuş..

birsencim senin işin gitgide zorlaşacaga benziyor tatlım sana bir yardımcı lazım en azından haftada 2 gün gelebilecek bi akraba falan yokmu ya??? maddi olarakta çok zorlar kadın alsan..
ufff ben sıkıldım inan allah yardımcın olsun..

esencim iyi gezmeler afiyet olsun tatlımm

İyi Akşamlar Kızlar

Hepimizin yakındığı sorun bende var benim oğlanda hep kucak istiyor hiç yerinde durmayacak sırtı yer gördümü tamam basıyor çığlığı.kafamçokkarıştı

Dün arkadaşımdaydım bütün gün orda allahtan annesiyle babasıda vardı küçüklüğümü bilirler Yağız'a hep onlar baktı ilgilendide rahat ettim.Yoksa ne mümkün bugün inanın sabah 9 dan beridir siteye girip çıkıyorum yazmaya fırsat vermedi velet tam 5 kere alıntı yaptım ama nafile tam bilgisayarın başına oturuyorum çığlığı basıyor.:1shok: Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın :sinifsinif: o kadar bunaldımki ne okuduğumu bile unuttum. :gitme: Neden böyle oldu bu bizim çocuklar böyle hepsi birden coştular.:çok üzgünüm:

Semracım,Birsencim allah size sabır versin çifte zorluk hiç kolay değil biz biriyle baş edemiyoruz.:teselli:

Semracım,Hülyacım geçmiş olsun bebişlerine rabbim tez zamanda şifalarını versin.:Saruboceq:

Unuttuklarım kusura bakmasın nolur şu velet artık uyursa bende dinlenicem pestilim çıktı.Daha yemek yok adamda ne yiyecekse :kedi:

Öpüldünüz opuyorumnanaktan

saol sibelcim..Allah sanada kolaylık versin kucak çocuğuda zor oluyor yaw heleki şimdi büyüdükçe ağırlaşıyolar insan çok yoruluyor :SS

Bir imdatta benden ya simdi uyudu ve ben öldüm.
Durmuyor durmuyor durmuyor ağlıyor sürekli karnı tok altı temiz gazı yok ama cıyak cıyak.

Resmen bunaldım ya hiçbir seyden zevk almaz oldum.Bende sinirden ağladım sürekli.
Birsen,semra,sibel sizdede problem varmış ne yapıcaz ya cozumu olan yazsın lutfen.Bu hayat böyle gitmez.Baskada cocuk hayatta doğurmam.

Hülya gecmiş olsun canım üzzüldüm ya kıyamam cabucak düzelir inşallah.

nurten cnm benim annemden basaka hiççç akrabam yakınım yok o dediğini yapmayaa

inci yok çözüm cnmmmmmmmmmm yokkk

tam uyudu dıyorum yatırıyorum 10 dk sonra baslıyor ağlamaya hala dalmadı ayağımda ya

9 da uyurdu ben bır saat nefes alırdım oda kalmıyor artık galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…