http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...im-bilgileri/231720-montessori-egitimi-2.html
kızlar çok güzel bir başlık uzun zamandır bu tarz şeylerle kafam meşguldü bizim kuzular daha küçük ama şimdiden öğrenmeliyiz okuyun bacılarım çok yararlı
bide başlık açtım ek besin ile ilgili görüşlerinizi belirtirseniz seviniirim
Kadınlar Kulübü ® Kadın, Kadınca, anne, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam, kadın sağlığı, beslenme, diyet .../bebeklerimiz-icin-ek-besin-oneri-tarifleriniz/304388-calisan-anneler-ek-besinleri-hazirliyor.html
ya valla sevinsemmi sinir mi olsam eşim yine sabah kızımıza kıyafet almış
ama hep küçük bu üçüncü girişimi badylar tulumlar ayakkabı falan ama bir kere giyse bi daha giyemez oofff ölcem bu adamın elinden ben ya bilmiyor bir şeyde diyemiyorum hevesi kırıılmasın diye
birde bir sürü hikaye kitabı okuycak ya bizimm kız ya bu kadar çocuk meraklısı bir adam daha yoktur sanıırm
bende güya bugünü kendime oturma günü ialn etmiştim bir posta çamaşır yıkandı astım 2. makine attım evi sildim süpürmedim çünkü temizdi sadece tozlanmıştı sildim
mutfağı toparladım duş aldım ütü var yapılacak onu da yaparım ama canım isterse
Ahsene bugün maşallah dün hiç uyumamıştı aman gündüz uyumayonca gece de uyumuyor bu zilli nasıl bişe anlamadım
ya inanmıyorum 6 olmuş....
kızlar bizim kızın verem aşı olan yeri kabardı ve sanki irin toplayacakmış gibi sizlerinde öylemi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?