hulyacım gecmıs olsun nıye tekrar edıyokı kucucuk bebısın nıye bogazları enfeksıyon oluyokı ya:çok üzgünüm:
sibelcım allah kolaylık versın huysuzlanınca zor oluyolar gercekten ya benmkı gunduzde olsa bıraz oynasınca hemen yorulup genelde uyur
burcu tatlım bızımde ası yerımız suan kızarık normal bı durum olsa gerek zamanla kuruyup iz kalıyomus neyse zaten haftaya asımız var sorarım ben
semacım iii demıssın kaynanana tatlım bunlar hep aynı ya bız hasta yatakta bıle olsak bızden ıs beklerler hep
incihancım huy degıstırıyolar gercekten ıns kısa surede rayına oturur cnm hep kucakta dısarısını ızlemek gormek istiyolar
pınarcım hosgeldın sende cnm senın kaynanan da benımkı gıbı cok ııı gozukup el altından sopa gosterenlerden
sehererım sanada kolaylık versın allahım 2 taneyle ugrasmak cok zor
günaydinnnnnn herkeseee a.s.
öncelikle hasta olan kuzularima cok cok gecmis olsun :gitme: Rabbim acil şifalar versin kizlar inşaAllahhhh a.s. cocuklarla ugrasmak içinde sabir versin bize a.s.
gecmisi dün gece okudum ama hastalik dişinda bişi kalmadi aklimda :kedi: he bide nerdeyse tüm veletlerde bi huysuzluk varmiş..aynen benim kizçede öyle..hem huysuz hem yemek yemiyor..delirtiyor beni..normalde 150cc sorunsuz içen cocuk 20-30 en fazla 60cc mama içiyor..dolayisiyla bütün gün elimde biberonla geziyorum..bide soguyunca hiç yemiyor..oyuzden sürekli tazeliyorum mamayi..gecen ayda böyle yapti 3-4 gün..bu yda yapti..ay dönümü dicem ama degil kaydirigubbakcemile3 napalim ugrascaz,annelik kolay degil yerimseniben
bu hafta felaket yogundum..sabahn köründe eşimle kalkip engec 11de yattim bütün hafta..sali günü kuzenime gittim,ordan kayinvalideme gittim..carsamba annemler geldiler kaldilar bende..perşembe annemlerle kayinvalideme gittik..5te eve geldim,o saatten sonra temizlik yaptim,abur cubur yaptim ertesi gün için..dünde üniversiteden arkadaslarim geldi serrayi görmeye..gene 11de sizip kaldim koltukta..
bugunde anneme gidicez inşaAllah serrayla..eşimde oraya gelcek..lahmacun ve mangal yapicaklarmiş kaydirigubbakcemile5 dayimlarda şimdi orda..serra bana kalmaz kolay kolay :) bende dinlenmiş olurum biraz :))
bu haftanin yorgunlugu ve yogunlugunun yaninda güzel bi gelişmede oldu benim için..kitap okumaya basladim cok sukur :lepi: kendime geldim valla..acaip dinlendiriyor beni..hamilelikten beri hep cocukla ilgili şeyler okudum..biraz farkli alanlar lazim..gecen ayda niyetlenmiştim ama yetiştirememiştim bi türlü..ama bu sefer artik ne olursa olsun zaman ayiricam bu işeaslinda bu kitabi eşimede okutmam lazim..ama hayatta okumaz..bi şekilde ikna etmem lazim :jeyyar:
buarada serra ciddi ciddi konusmaya basladi kaydirigubbakcemile3 lölölölölö bişeyler anlatiyor sürekli kaydirigubbakcemile3 cigliklari bagirmalari hö hö hö demeleri vardi zaten..ama bu farkli bişi..cok ciddi anlatiyor..cok komik oluyor kaydirigubbakcemile3
hepinizi ve boncuklari ayri ayri öperim opuyorumnanaktan
he bu arada siribroncum adresini mesaj at lütfen olurmuuuu :) kaç kere yazdim görmedin sanirim :)
evet cnm ya benim kızda bazen annnewww gibi bişey söylüyo:lepi:
bak diyorum anne diyo
eşimde yok demiyo diyo kıskanıyo adamkaydirigubbakcemile3
tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum
çocuklar,ev,üstüne maddi sıkıntııı boğulmaya başladımmmmmmmmmmmmm
gunaydın tatlım erken kalktık yine babamız oğleye kadar calıscak kahvaltı yaptık onu gonderdık işe ogleden sonrada ınş dısarı cıkarız evde yıne bısey kalmadı sen ne yapıyon tatlım
öncelikle hasta olan kuzularima cok cok gecmis olsun :gitme: Rabbim acil şifalar versin kizlar inşaAllahhhh a.s. cocuklarla ugrasmak içinde sabir versin bize a.s.
gecmisi dün gece okudum ama hastalik dişinda bişi kalmadi aklimda :kedi: he bide nerdeyse tüm veletlerde bi huysuzluk varmiş..aynen benim kizçede öyle..hem huysuz hem yemek yemiyor..delirtiyor beni..normalde 150cc sorunsuz içen cocuk 20-30 en fazla 60cc mama içiyor..dolayisiyla bütün gün elimde biberonla geziyorum..bide soguyunca hiç yemiyor..oyuzden sürekli tazeliyorum mamayi..gecen ayda böyle yapti 3-4 gün..bu yda yapti..ay dönümü dicem ama degil kaydirigubbakcemile3 napalim ugrascaz,annelik kolay degil yerimseniben
bu hafta felaket yogundum..sabahn köründe eşimle kalkip engec 11de yattim bütün hafta..sali günü kuzenime gittim,ordan kayinvalideme gittim..carsamba annemler geldiler kaldilar bende..perşembe annemlerle kayinvalideme gittik..5te eve geldim,o saatten sonra temizlik yaptim,abur cubur yaptim ertesi gün için..dünde üniversiteden arkadaslarim geldi serrayi görmeye..gene 11de sizip kaldim koltukta..
bugunde anneme gidicez inşaAllah serrayla..eşimde oraya gelcek..lahmacun ve mangal yapicaklarmiş kaydirigubbakcemile5 dayimlarda şimdi orda..serra bana kalmaz kolay kolay :) bende dinlenmiş olurum biraz :))
bu haftanin yorgunlugu ve yogunlugunun yaninda güzel bi gelişmede oldu benim için..kitap okumaya basladim cok sukur :lepi: kendime geldim valla..acaip dinlendiriyor beni..hamilelikten beri hep cocukla ilgili şeyler okudum..biraz farkli alanlar lazim..gecen ayda niyetlenmiştim ama yetiştirememiştim bi türlü..ama bu sefer artik ne olursa olsun zaman ayiricam bu işeaslinda bu kitabi eşimede okutmam lazim..ama hayatta okumaz..bi şekilde ikna etmem lazim :jeyyar:
buarada serra ciddi ciddi konusmaya basladi kaydirigubbakcemile3 lölölölölö bişeyler anlatiyor sürekli kaydirigubbakcemile3 cigliklari bagirmalari hö hö hö demeleri vardi zaten..ama bu farkli bişi..cok ciddi anlatiyor..cok komik oluyor kaydirigubbakcemile3
he bu arada siribroncum adresini mesaj at lütfen olurmuuuu :) kaç kere yazdim görmedin sanirim :)
evet cnm ya benim kızda bazen annnewww gibi bişey söylüyo:lepi:
bak diyorum anne diyo
eşimde yok demiyo diyo kıskanıyo adamkaydirigubbakcemile3
tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum
kız sakin ol diycem ama işin zor sen en iyisi çık biraz gez sana iyi gelir evde oldukça işler gözüne batartünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum
canım hayat gerçekten zor of offffftünaydın cnm
çok da dert etme cnm ya
herkeste aynı sıkıntı var
düşün hala bebk arabası bile alamadık
zar zor yetiniyoruz işte off
iyiyiz sen nasılsınmerhaba güzel anneler nasılsınız
canım geçmedimi hala ya sen rezene yada sıcak su ver bebeğe canım mama veriyosan onuda sıcak yap ağzı yakacak gibi değil tabi bi dene bakalım eğer su vermiyorsan kuru boğazda enfeksiyon yaparoff cnm bir bilsem sanki dondurma yiyiyor bu çocukta boğazları tahriş oluyor ve dediğin gibide tekrarlıyor :1no2:sanırım antibiyotik kullanmadığım için sürekli tekrar etti ama bu sefer ateşide olunca mecburen kullanacam antibiyotiği senağlama
ohh cnm maşAlahh iyi gezmişsin yine ...
serra yada maşallah yakında şarkı türküde söyle bu kız size kaydirigubbakcemile3
acaba benim kızı bi pedegog a mı götürsem bu kız hiç konuşmuyor yaw kaydirigubbakcemile3
evet benimkininde tek yaptığı şey ya meee diye ağlıyor yada anneee kaydirigubbakcemile3
Allah sabır versin yaw gerçekten işin zorr :1no2::1no2:
havalardan sanırım çocuklar iştahsızlaştı ya bide artık sıkılıyorlar aktivite lazım benim oyun halısı kızı baya oyalıyor bide babası işe gidince yandı annem vallagünaydinnnnnn herkeseee a.s.
günaydın tatlımgünaydın kzılar hepinize
maşallah işler bitmiş sıra kızlarındamerhaba herkese nasılsınız sahabtan temizlik yaptım bende tülayı bekliyorum bize gelecek kuaför işim vardı onuda halllettim :kedi:
canım ya sanada Boraya da kıyamam neden ki böyle ağlamasıtam uyudu dıyorum yatırıyorum 10 dk sonra baslıyor ağlamaya hala dalmadı ayağımda ya
9 da uyurdu ben bır saat nefes alırdım oda kalmıyor artık galıba
senin şu kaynana da az değil onun isteğini yaparsan senden iyisi yok vallaHerkese iyi geceler kızlar a.s.
Bugün tüm gün annemdeydim. Gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık, Yağız kuzuma ve Sibel'ime hediyelerimizi aldık. Sonra eşim bizi aldı ve pazardan aldıklarını alalım diye kayınvalideme uğradık. Neyse oturduk biraz ama Defnoşun uyku saati yaklaştıkça huysuzlanmaya başladı. Hadi kalkalım dedik. Kalın diye ısrar etti kayınvalidem. Bizde gidelim dedik. Ya kadın bize resmen çocuk gibi küstü :1shok: Normalde arabaya kadar bizi yolcu eden kadın güle güle dedi ve içeri girdi :1shok: Sanki orda kalkmak zorundaymışız gibi davrandı ya nasıl sinir oldum. Bi hafta sonu rahat bırakın yani dimi :umursamaz: Ben ses çıkarmadıkça, torunlarını özlüyorlardır diye sık sık gittikçe tepemize bindiler iyice Halit'inde keyfi kaçtı adamın :çok üzgünüm: Akşam akşam sinirimizi bi güzel bozdu yaniklava:
Geçmişi okuyamadım ama son mesajlara bakılırsa Semra ve Hülya'nın kuzuları hastalanmış. Çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzular a.s.
Birsom valla senin tempona can dayanmaz. Allah kolaylık versin ama bi çare bulmanız lazım acilen :uhm:
Gelelim şu kucakta durma meselesine kafamçokkarıştı Aynısı bizde de mevcut. Son günlerde Defne ya kucakta durmak istiyor yada sürekli ilgi :bbo: Hep onunla konuşacaksın, hiç yanından ayrılmayacaksın :1shok: Uyumadığı sürece bi iş yapmak mümkün değil. İnşllah en kısa zamanda normale dönerler mafoldumben
Ben yatayım artık bacılar. Halit keyifsiz keyifsiz oturuyor adam. Yani bi rahat huzur yok bize ya tövbe tövbeklava:
Öptüm hepinizi a.s.
canım nasılsın ya sana cvp yazamadım Eskişehir güzeldi resimleri yükleyemiyorum bi türlühülyacım çok geçmiş olsun, çok zor çok allah hepimize yardım etsin ama bi gülücüge can kurban..
semra sanada geçmiş olsun ne olmuş bu olanlara birseninkide durmuyormuş..
birsencim senin işin gitgide zorlaşacaga benziyor tatlım sana bir yardımcı lazım en azından haftada 2 gün gelebilecek bi akraba falan yokmu ya??? maddi olarakta çok zorlar kadın alsan..
ufff ben sıkıldım inan allah yardımcın olsun..
esencim iyi gezmeler afiyet olsun tatlımm
canım kucağa alıştırmak istemesekte istiyorlar bu da bizi yoruyorİyi Akşamlar Kızlar
Hepimizin yakındığı sorun bende var benim oğlanda hep kucak istiyor hiç yerinde durmayacak sırtı yer gördümü tamam basıyor çığlığı.kafamçokkarıştı
Dün arkadaşımdaydım bütün gün orda allahtan annesiyle babasıda vardı küçüklüğümü bilirler Yağız'a hep onlar baktı ilgilendide rahat ettim.Yoksa ne mümkün bugün inanın sabah 9 dan beridir siteye girip çıkıyorum yazmaya fırsat vermedi velet tam 5 kere alıntı yaptım ama nafile tam bilgisayarın başına oturuyorum çığlığı basıyor.:1shok: Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın :sinifsinif: o kadar bunaldımki ne okuduğumu bile unuttum. :gitme: Neden böyle oldu bu bizim çocuklar böyle hepsi birden coştular.:çok üzgünüm:
Semracım,Birsencim allah size sabır versin çifte zorluk hiç kolay değil biz biriyle baş edemiyoruz.:teselli:
Semracım,Hülyacım geçmiş olsun bebişlerine rabbim tez zamanda şifalarını versin.:Saruboceq:
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur şu velet artık uyursa bende dinlenicem pestilim çıktı.Daha yemek yok adamda ne yiyecekse :kedi:
Öpüldünüz opuyorumnanaktan
canım sakin olun yoksa daha çok bunalım olursunuz diyorum çıkın gezin birazBir imdatta benden ya simdi uyudu ve ben öldüm.
Durmuyor durmuyor durmuyor ağlıyor sürekli karnı tok altı temiz gazı yok ama cıyak cıyak.
Resmen bunaldım ya hiçbir seyden zevk almaz oldum.Bende sinirden ağladım sürekli.
Birsen,semra,sibel sizdede problem varmış ne yapıcaz ya cozumu olan yazsın lutfen.Bu hayat böyle gitmez.Baskada cocuk hayatta doğurmam.
Hülya gecmiş olsun canım üzzüldüm ya kıyamam cabucak düzelir inşallah.
canım ya hepsi bi tuhaf oldu kuzularhulyammm msne gelsene ya ne oldu kuzuma benımde burak cok aglıyor bugun banyo yaptırmak ıcın legene yatırdım bır başladı morardı
canım işin zor ya nedesek boşo kadar beynim yorgunki kızlar bazen oturup hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden
alim bu ara çok huysuz oyuncak vs.kar etmiyor bütün gün kucakda gezeceğiz....
dün bütün gün ağladığı için hiçbişey yapamadım inanın yorulmuşum aksam 10 da yattım sabah 4.30 kalktım...aksam yemeği bulaşığını makinaya attım çaydanlıklar kalmıştı ocakta onları çifledim..
çocuklara mama suyu ısıttım .....ömeri besledim....yattım sabah 7 kalktık eşim kahvaltı hazırladı ben çamaşır astım duş aldım....çanta hazırladım.....eşim tepsiyi olduğu gibi atmış tezgaha öle çıktı eve geldim birtek biberon kalmamış su bitti su söyledi eşim işe gitti .....alişle oynadım vs.uyudu inanın 15.dk.o arada hemen dedim balkonun kilimlerini silkeleyim sileyim ne mümkün 3 kilim silkeledim uyandı gittim pof pofladım....uyuttum diğer kilimleri silkeledim...balkonun yarısını sildim uyunda ...ama ağlamıyor diye silmeye devam ettim ...baktım sesi çıkmıyor mutfağıda sildim kilimleri yaymadan ağlamaya başladı mama verecem su yok kaynatacağım...bidon yeni gelmiş balkona taşımam lazım koca bidonu taşıdım...ama katılıyor içerde pompayı taktım su koyuyorum ketıla pompanın ucu düş yer ıslan yermi silem suyumu koyam aliyimi alam ....neyse suyu kaynattım alişi susturdum bu sefer ömer uyandı o ağlıyor.....biberonları zorla strelize ettim....mutfağım kilimini serdim ...balkonu sildim kilimlerini serdim.....yanlarına gittim....ömer oynuyor ama ali ne mümkün artık çıldırcak gibi oldum.....
uyudu biraz odalarının kilmini silkeledim yerlerini sildim......tekrar ağlamaca hiç bağırmıyor direk ağlıyor çocuk.......yine oturudum ...
şimdi mama yaptım ömer çok aç ağlıyo alide başladı ömeri önce yedirdim baktım oynuyor aliyi yedirmeye başadım ...neyse aliş yerken uyudu şimdi antreyi silecem banyoyu temizleyecem yatak odasını silecem yemek memek yokkkkkkkkkk
yapma bişey birsen diyorum ama olmuyor göz görünce gönül katlanmıyor.......
babamızda aksama gelir ben çok yorgunum aksam geç yattım uykusuzum vs.böle dendikcede deliriyorum.........................boğluyor gibi oluyorum hayat beni çok sıkıyor bu ara galibaa
içimi dökmek istedim
oy maşallah yemekler içmeler süper.gezdim iyi oldu dedemde iyi tabi bi anı bi anını tutmuyor yaşlılıkherkeslere slmlarrrr
oyyy yine uzak kaldım bu defada misafirlerim vardı aslında misafir demeyelim annmler ablam kuzenler falan ama kalabalıktık oyüzden güzel geçti yedik içtik güldük iyi geldi ama yoruldum valla çocuklar çok olunca defneyi kollamak zor oluyor
dün gece ablam kadı sabah güzel bi kahvaltı ettik gitti bu arada dikkat ettiyseniz diet miet hakgetireee.
okadar yorgundunki floryaya piknige gittiler gidemedim sırf bugünü kendime keyif günü ilan ettim koltuguma serilecem sadece namaz için ve bişiler atıştırmak için kalkıcam kızımla ilgilenicem!!:lepi:
gerçi sabah 8den beri bunların hayalini yaşıyorum daha bu vakit oldu yeni işim bitti
kızımda kaka babmış onu temizledim hadi bide yıkayım dedim bi baktim kurularken uyukluyo yavrum kaydirigubbakcemile3
bu arada dün fulya aradı tatile gidiyormuş eşiyle çeşmeye adresimi aldı.. ben daha onun hediyesini yollayamadım:kedi: inş. fulyaya iyi gelir bu tatil...
sizde ne var ne yokmuş bakım?? geçmişe bakıppp geliyorummm...
tutkuncum döndünmü cnm???
nasılmış deden??
sağol çok iyi oldu bunlar.: HUMANA :.Kızlar burdada hareketler var:))))
kolay gelsiiiinnnnnnnnnnnnkızlar nasılsınız yoğun bugün çalışmaktan yoruldum valla evde yemekte yok kızları alacağım hemen eve git yemek yap oyy çok işim var
yarın tülayım bize geliyor kızlar :)))))))))))
kız boşver alsın.Aldınmı paketiniya valla sevinsemmi sinir mi olsam eşim yine sabah kızımıza kıyafet almış
ama hep küçük bu üçüncü girişimi badylar tulumlar ayakkabı falan ama bir kere giyse bi daha giyemez oofff ölcem bu adamın elinden ben ya bilmiyor bir şeyde diyemiyorum hevesi kırıılmasın diye
birde bir sürü hikaye kitabı okuycak ya bizimm kız ya bu kadar çocuk meraklısı bir adam daha yoktur sanıırm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankız sakin ol diycem ama işin zor sen en iyisi çık biraz gez sana iyi gelir evde oldukça işler gözüne batar
canım hayat gerçekten zor of offfff
iyiyiz sen nasılsın
canım geçmedimi hala ya sen rezene yada sıcak su ver bebeğe canım mama veriyosan onuda sıcak yap ağzı yakacak gibi değil tabi bi dene bakalım eğer su vermiyorsan kuru boğazda enfeksiyon yapar
havalardan sanırım çocuklar iştahsızlaştı ya bide artık sıkılıyorlar aktivite lazım benim oyun halısı kızı baya oyalıyor bide babası işe gidince yandı annem valla
günaydın tatlım
maşallah işler bitmiş sıra kızlarında
canım ya sanada Boraya da kıyamam neden ki böyle ağlaması
senin şu kaynana da az değil onun isteğini yaparsan senden iyisi yok valla
canım nasılsın ya sana cvp yazamadım Eskişehir güzeldi resimleri yükleyemiyorum bi türlü
canım kucağa alıştırmak istemesekte istiyorlar bu da bizi yoruyor
canım sakin olun yoksa daha çok bunalım olursunuz diyorum çıkın gezin biraz
canım ya hepsi bi tuhaf oldu kuzular
canım işin zor ya nedesek boş
oy maşallah yemekler içmeler süper.gezdim iyi oldu dedemde iyi tabi bi anı bi anını tutmuyor yaşlılık
sağol çok iyi oldu bunlar
kolay gelsiiiinnnnnnnnnnnn
kız boşver alsın.Aldınmı paketini
Merhabalar a.s.a.s.
Bizde doktordan yeni geldik oğluşum 600 gr almış 4 cm uzamış doktor teyzesi gelişimini çok beğendi.:lepi: Ek gıdaya başlıyoruz bugün.alkisalkisalkisSabah meyve püresi,öğleden sonra yoğurt,akşamda muhallebiyle başlıyoruz.5 aydan sonra çorbalara başlıycaz bakalım.
Akşama alışverişe gidicem oğluşum için çok heyecanlıyım hihoyyyt bakalım yiyecekmi herşeyi umarım reddetmezde yer yemeyen çocukla uğraşmak çok zor.Demir ilacına başlattı birde.Ek gıda ile ilgili anlattıklarını topiğe yazıcam ordan bakabilirsiniz.yerimsenibenKarma ve rotavirüs aşılarımızın ikinci dozlarını olduk.Birdahaki ayada pnömokok 2 doz olucaz.
Ben kaçayım zaten kimseciklerde yok alışveriş listesi yapıcam.sositososito
Herkese iyi haftasonları opuyorumnanaktan
sorma sehercim ya ne çekiyorum bi allah bilir bide bensagol cnm hem hastalıgı hem huysuzlugu gercekten cok zor mevlam yardımcımız olsun senınde oglun durmaz olmuş valla cok zor
ayy canımm sendedemı var aynı sorun yandık valla bacılar bu bıdıklar canımıza okuycak sabır sabır sabır
sagol bacım kaynana meselesıne hıc gırme zaten benımkıyle aynı sıtedeyız hergun gelıyor bazen bız gıdıncede kalın dıye tutturuyor kalmayıncada kusuyor bende ınatıma kalmıyorum ya aynu sıtedeyız hergun göruyorsun neden kalayım ya sankı cocuklarımı ona dogurdum sen fazla bıle ıyı davranıyorsun boşver takma
bır kaynana magduru daha canım sen nerde oturuyorsun ben ıhsanıyedeyım bu arada bende erzurumlulara gelın geldım hepsı boylemı bu kaynanaların:))
sorma sehercim ya ne çekiyorum bi allah bilir bide benlmaz: annemlere bile anlatamam yaptıklarını üzülmesin diye zaten erzurum kaynanaları çook beter olurlarmış allah şerlerinden korusun :Saruboceq:
bende emirsultanda oturuyorum bursalılar buluşmuş galiba haberim olmadı birdaha toplanılırsa banada haber verin sizlerle tanışmak isterim öpüyorum ikizleri ve seni kendine iyi bak canım :1hug:a.s.
opuyorumnanaktananaaamm desene toplanmışız seninkide cadımı
bu arada sen nerde oturuyosun beyazcım
beyazcım mrb cnm nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?