2009 Mayıs Anneleri

off cnm bir bilsem sanki dondurma yiyiyor bu çocukta boğazları tahriş oluyor ve dediğin gibide tekrarlıyor :1no2:sanırım antibiyotik kullanmadığım için sürekli tekrar etti ama bu sefer ateşide olunca mecburen kullanacam antibiyotiği senağlama

ohh cnm maşAlahh iyi gezmişsin yine ...
serra yada maşallah yakında şarkı türküde söyle bu kız size kaydirigubbakcemile3

acaba benim kızı bi pedegog a mı götürsem bu kız hiç konuşmuyor yaw kaydirigubbakcemile3

evet cnm ya benim kızda bazen annnewww gibi bişey söylüyo:lepi:
bak diyorum anne diyo
eşimde yok demiyo diyo kıskanıyo adamkaydirigubbakcemile3

evet benimkininde tek yaptığı şey ya meee diye ağlıyor yada anneee kaydirigubbakcemile3
tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum

çocuklar,ev,üstüne maddi sıkıntııı boğulmaya başladımmmmmmmmmmmmm

Allah sabır versin yaw gerçekten işin zorr :1no2::1no2:

gunaydın tatlım erken kalktık yine babamız oğleye kadar calıscak kahvaltı yaptık onu gonderdık işe ogleden sonrada ınş dısarı cıkarız evde yıne bısey kalmadı sen ne yapıyon tatlım

Napalm eşya hazırlıyorum bi yandan çamaşır yıkadım astım onlar kuruyo, kağanın ağızbbezleri vardı yıkanmış onları ütüledim, kağanı emzirdim şimdi sızdı kaldı yanımda,iyice dalsın babasına bırakıp dışarı çıkıcam çok cnm sıkılıyo çok..

Selam cnm, masallah Ayse sera kuzumuza

evet cnm ya benim kızda bazen annnewww gibi bişey söylüyo:lepi:
bak diyorum anne diyo
eşimde yok demiyo diyo kıskanıyo adamkaydirigubbakcemile3

Ya varya aynı olayı bende yaşıyorum resmen anewww diye bağrıyo
tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum

Cnm bende girdim bunalıma çıkabilirsen banada bi yol göster

kız sakin ol diycem ama işin zor sen en iyisi çık biraz gez sana iyi gelir evde oldukça işler gözüne batar

tünaydın cnm
çok da dert etme cnm ya
herkeste aynı sıkıntı var
düşün hala bebk arabası bile alamadık
zar zor yetiniyoruz işte off
canım hayat gerçekten zor of offfff
merhaba güzel anneler nasılsınız
iyiyiz sen nasılsın
canım geçmedimi hala ya sen rezene yada sıcak su ver bebeğe canım mama veriyosan onuda sıcak yap ağzı yakacak gibi değil tabi bi dene bakalım eğer su vermiyorsan kuru boğazda enfeksiyon yapar
havalardan sanırım çocuklar iştahsızlaştı ya bide artık sıkılıyorlar aktivite lazım benim oyun halısı kızı baya oyalıyor bide babası işe gidince yandı annem valla
günaydın kzılar hepinize
günaydın tatlım

merhaba herkese nasılsınız sahabtan temizlik yaptım bende tülayı bekliyorum bize gelecek kuaför işim vardı onuda halllettim :kedi:
maşallah işler bitmiş sıra kızlarında
tam uyudu dıyorum yatırıyorum 10 dk sonra baslıyor ağlamaya hala dalmadı ayağımda ya

9 da uyurdu ben bır saat nefes alırdım oda kalmıyor artık galıba
canım ya sanada Boraya da kıyamam neden ki böyle ağlaması
senin şu kaynana da az değil onun isteğini yaparsan senden iyisi yok valla
canım nasılsın ya sana cvp yazamadım Eskişehir güzeldi resimleri yükleyemiyorum bi türlü
canım kucağa alıştırmak istemesekte istiyorlar bu da bizi yoruyor
canım sakin olun yoksa daha çok bunalım olursunuz diyorum çıkın gezin biraz
hulyammm msne gelsene ya ne oldu kuzuma benımde burak cok aglıyor bugun banyo yaptırmak ıcın legene yatırdım bır başladı morardı
canım ya hepsi bi tuhaf oldu kuzular

canım işin zor ya nedesek boş
oy maşallah yemekler içmeler süper.gezdim iyi oldu dedemde iyi tabi bi anı bi anını tutmuyor yaşlılık

.: HUMANA :.Kızlar burdada hareketler var:))))
sağol çok iyi oldu bunlar
kızlar nasılsınız yoğun bugün çalışmaktan yoruldum valla evde yemekte yok kızları alacağım hemen eve git yemek yap oyy çok işim var
yarın tülayım bize geliyor kızlar :)))))))))))
kolay gelsiiiinnnnnnnnnnnn
kız boşver alsın.Aldınmı paketini

tutkuncum ben sadece anne sütü veriyorum ve dr um 6. aya kadar su bile verme diye ısrar ediyor hem elimden geldiğince sürekli emziriyorum bazennn istemedi halde....
ama neden oluyor hala aklım almıyor valla

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım benim velette 120 cc mamayı 3 seferde yiyo illaki ara vericez oynayacaz yandık bunlarla.Bu arada diyet hakgetire kaydirigubbakcemile3

Ne desemki takma diycem ama takmamak mümkün değil sen yinede kocana dökül biraz belki anlamaya çalışır senide moralini düzeltmek için bişeyler düşünür.

Merhabalar a.s.a.s.

Bizde doktordan yeni geldik oğluşum 600 gr almış 4 cm uzamış doktor teyzesi gelişimini çok beğendi.:lepi: Ek gıdaya başlıyoruz bugün.alkisalkisalkisSabah meyve püresi,öğleden sonra yoğurt,akşamda muhallebiyle başlıyoruz.5 aydan sonra çorbalara başlıycaz bakalım.

Akşama alışverişe gidicem oğluşum için çok heyecanlıyım hihoyyyt bakalım yiyecekmi herşeyi umarım reddetmezde yer yemeyen çocukla uğraşmak çok zor.Demir ilacına başlattı birde.Ek gıda ile ilgili anlattıklarını topiğe yazıcam ordan bakabilirsiniz.yerimsenibenKarma ve rotavirüs aşılarımızın ikinci dozlarını olduk.Birdahaki ayada pnömokok 2 doz olucaz.

Ben kaçayım zaten kimseciklerde yok alışveriş listesi yapıcam.sositososito

Herkese iyi haftasonları opuyorumnanaktan

kızlar teşşekür ederim

tutkuncuğum cnm ben tek basıma dışarı çıkamamki

al eşim eve geldi duşunu aldı yatıyor muhtemelen pazarlıkları attı mutfağa

ben ömere muhallebi yedirdim ...yıkadım şimdi uyutuyorum ayağımda ki uyudu.................

rutun olarak kaynattığım biberonları yerletireceğim.......bulaşık makinasını boşaltıcağım..çamaşırlar asılacak ............katlama işini yarım bıraktığım çamaşırlar katlanacak.............

evde yemek yok ve açımmmmmmmmmmm

siboşş kocama ne diyem görmüyomu oğlu ağlarken aradım aaaaaa hemen kucağına al diyo

bu arada ömere mama yediriyorum düşün onu bırakacağım..............bugün ilkkez sigara yaktım neyseki içemedim.............

bu arada ömer bugün mamasını yemedi ama aç ağlıyooo 140 cc suya 6 kaşık ölçekli muhallebiyi 70 cc suya 3 kasık tam yarısını verdim ömer hepsini yedi 60 cc de mama yemişti şimdi uyudu gidem işlerimi yapem

Maşallah yağızıma, ek gıdanız hayırlı olsun cnmzemuszemus

sorma sehercim ya ne çekiyorum bi allah bilir bide benlmaz: annemlere bile anlatamam yaptıklarını üzülmesin diye zaten erzurum kaynanaları çook beter olurlarmış allah şerlerinden korusun :Saruboceq:

bende emirsultanda oturuyorum bursalılar buluşmuş galiba haberim olmadı birdaha toplanılırsa banada haber verin sizlerle tanışmak isterim öpüyorum ikizleri ve seni kendine iyi bak canım :1hug:a.s.

cnm bende bursadayım ve kayınvaidem erzurumlu:lepi:
bu kadar olur yanikaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktananaaamm desene toplanmışız seninkide cadımı

bu arada sen nerde oturuyosun beyazcım

aynen öyle valla bütün kızlar toplandık olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erikli de cnm
benim kaynanam burda değil
erzurumda cnm
aar geliyorlar gelincede uzun süre bendeler
şimdilik bişeyini görmedim
yeni evliyim zatiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…