2009 Mayıs Anneleri

hay maşallah yakısıklıya...ek gıda ıcın erken degılmı yaahuu ne bıleyım 6aya kadar su dahıl vermeyın dıye bagırıyolar ya doktorlar kafam karısıyo benımde hazır mamadan daha faydalı dıyemı verıyolar acaba meyve püresını falanCADIARZU

bigudi cnm sein dediğin anne sütü alanlar için amma yiyenler 4 ayda başlıyabiliyor

anne sütü kıyetli ek gıdaya geçilse devam eden ediyor

Hoşgeldin KOLIK

Kızlar Boranın kolık sancıları geri döndü.3 Haftadır iyiydi.Ama bu gece sac kurutma makınasıyla sustu ve uyudu.Katılıyor ağlamaktan yıne.ınşallah gecer ya ne yapıcağımızı sasırıyoruz esimle.

Allahım cocuk büyütmek ne kadar zormuş ya.Annemin ayaklarını öpucem bundan böyle.

Caresizce sabah yıne anneme koştuk.Biraz rahatladım.Ama biraz önce geldik eve ve borayla uğrastık tam 2 saat.

Mama sorunu bizdede başladı.90 CC mamayı bile bitirmiyor.3 saat arlıklarla.Emmekte istemiyor.

yorgunum ama dinlendim eşim geldikden sonra bulaşık makinasını boşalttım....pisleri yerleitrdim biberonları yıkadım...yerleştirdim kendimize kızartma yaptım kızartma olurken barbunya ayıkladım

yarına pişirdim...eşim çaaşırları astı....çocuklarla ilgilendi yanlız ali bey babası varken kık demedi banamı garezi bu çocuğun gerçi babası gelmeden ben besşedim uyuttum ukusunu almış çıktı babası karşısına......neyse pazarlıklarını yerleştirdim sofrayı kurdum çay koydum yemeğimizi yedik tekrar bulaşıkları hallet çocukları yıka ......dedim ütüleri yapem .....ütülerimin hepsi bitti tek ocağımı temizledim onuda temizlemek istemiyorum......yarın dışarı çıkmazsak evi süpürüp silerimmm
duşumu aldım çayın altını açacam gidip oturup keyif yapacam ömer paşa ayakta ama o melek gibi kuzumm

bigudi cnm sein dediğin anne sütü alanlar için amma yiyenler 4 ayda başlıyabiliyor

anne sütü kıyetli ek gıdaya geçilse devam eden ediyor

hmmm anladım canım doktorlara hıc guvenım kalmadı artık bırı otekının söledıgını begenmıyo ınsallah sütümüzz bol bol olurda ek gıdalara gerek kalmaz ne dıyım bızım ıcın en guzel bu olsa gerekopuyorumnanaktan

sen nasıl oldun buarada... gergınsın buara

Birsen sağol canım.Bende pazartesi vericem kargoya.

Bora mamayımı sevmiyor acaba sen ne verıyosun tatlım.Değiştirmeyı düşünüyorum.Aptamil kullanıyordum.

kızlar benimkilerde mamayı yemiyolar o zaman muhallebi yapıyorum doktorun verdiği ölçüyü ikiye bölüyorum .....o zaman mamalarınıda yiyiolar sanırım siz daha ek gıdaya geçmediniz mama ile besleniyorsanız inci cnm geçin derim bizim çocuklarda yemiyordu geçen hafta doktora dedim sıkılmıştır oluyor böle şeyler dedi.... ek gıdaya geçine bir haftada tam 230 gr almış ömerr

gerginlik ne kelime cnm elektirik yüklü şartel gibiyim dokunsalar çarpıyorum ama kimseler dokunmuyor herkes işin zor diyor annem bile...oraya bile gitsem artık ağladımı ali bana veriyolar oynamaya mıncıklamaya varlar yani bende evimde oturuyom işim olmadığı sürece.........

cnm ek gıdaya geçmen gerekkkkk yoksam yemek yemez veletlerrrrr
arkadaşım anne sütü ile besledği halde 4 ayında ek gıda yaptı 6 aydan sonra zor olabiliyormuş bazı çocukda emmek daha kolay geldiği için yemeği istemiyorlarmış

ohh maşallah ömercığee

Birsen sağol canım.Bende pazartesi vericem kargoya.

Bora mamayımı sevmiyor acaba sen ne verıyosun tatlım.Değiştirmeyı düşünüyorum.Aptamil kullanıyordum.

valla inci cnm ben aptamili maliyetten ötürü 3 aylıkken bıraktım bebelaca geçtim

onuda yediler bebelac dene belki yerler benimkilerde aynı şeyi yaptı sonra bebelacı götürdüler valla

inci acaba alidede mi böle bişey var kolik midir nedir

babası eve gelşnce çok osurdu diyo bu çocuk ben artık sabahları babulinle başlayım 5 ayakadar günde 4 kere verebiliyom..............

bu çocuk böle değildi evet yaramazdı ama değildi bu kadar bizim köyde urganla çocukları sırtlarına bağlar kadınlar bende çarşafla bağlayacam valla

bende sadece meme veriyorum şuanda ama 4.ayımda ek gıdalara geçmeyi düşünüyorum birde ben şimdiden elma ve havuç suyu veriyorum çokta seviyor acaba doğrumu yapıyorum bir fikir verseniz

bende sadece meme veriyorum şuanda ama 4.ayımda ek gıdalara geçmeyi düşünüyorum birde ben şimdiden elma ve havuç suyu veriyorum çokta seviyor acaba doğrumu yapıyorum bir fikir verseniz

bende sadece anne sütü verıyorum ama arada rezene cayı bıkac damla elma erık yalatıyorum sanmıyorum bı zararı olsun mıllet bıskuvı yedırıyo havuc suyu zararlı olmaz dıye dusunuyorumzemuszemus

bence iyi yapıyorsun cnm ........yavaş yavaş geçmeleri doğru arkadaşım hiç zorlanmadı diğer yemekleri vermekte şuan kızı 8 aylık 10 aylık bebek gibi maşşallah
ölede verebilirsin kavonoz meyve püresi de verebilirsin
az az...ama üçgün aynı meyveyi ver cnm alerjisi varmı anlarsın bölelikle

nasıl istersen yani

bende sadece anne sütü verıyorum ama arada rezene cayı bıkac damla elma erık yalatıyorum sanmıyorum bı zararı olsun mıllet bıskuvı yedırıyo havuc suyu zararlı olmaz dıye dusunuyorumzemuszemus

canım zaten rezene rahatlatıyor bebekleri bende bazen bir iki çay kaşıpı veriyorum bende içiyorum arada sütümden geçer rahatlar diye üzümde yalat canım üzümü benimki çok seviyor kaydirigubbakcemile3

4gün falan oldu başlayalı şükür bir alerjisi olmadı havuç suyunu tek sevmedi bende elma ile karıştırıp veriyorum öyle seviyor neyse içim rahatladı sağolun vallahi

Akşam marketten organık meyva ve sebze kavanoz maması aldım Birsencim.Vericektim ama o kadar ağladı ve huysuzdukı denemeye korktum valla.

Yarın vericem bende ac kalıyor yoksa.Bide bebelac deniyeyim.Kolık olabilir alı canım.3 ayda gecer dediler hikaye cıktı.Saç kurutma makınası basucumuzda ya.Bizimde kimse susturamıyor ağlayınca bana veriyorlar hemen.

Cay dedin canım istedi demledim bende velet uyurken balkonda içiçez bizde eşimle

kızlar benim de canım sıkkın bu aralar. topiği sürekli takip ediyorum ama cevap yazamadım. daha doğrusu o kadar çok alıntı yaptım ve yanıtlamayı o kadar çok erteledim ki artık zaten cevap yazmak imkansız hale geldi. ama bak yokum die unutmayın beni haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…