Merhabalar a.s.a.s.
Bizde doktordan yeni geldik oğluşum 600 gr almış 4 cm uzamış doktor teyzesi gelişimini çok beğendi.:lepi: Ek gıdaya başlıyoruz bugün.alkisalkisalkisSabah meyve püresi,öğleden sonra yoğurt,akşamda muhallebiyle başlıyoruz.5 aydan sonra çorbalara başlıycaz bakalım.
Akşama alışverişe gidicem oğluşum için çok heyecanlıyım hihoyyyt bakalım yiyecekmi herşeyi umarım reddetmezde yer yemeyen çocukla uğraşmak çok zor.Demir ilacına başlattı birde.Ek gıda ile ilgili anlattıklarını topiğe yazıcam ordan bakabilirsiniz.yerimsenibenKarma ve rotavirüs aşılarımızın ikinci dozlarını olduk.Birdahaki ayada pnömokok 2 doz olucaz.
Ben kaçayım zaten kimseciklerde yok alışveriş listesi yapıcam.sositososito
Herkese iyi haftasonları opuyorumnanaktan
bigudi cnm sein dediğin anne sütü alanlar için amma yiyenler 4 ayda başlıyabiliyor
anne sütü kıyetli ek gıdaya geçilse devam eden ediyor
hmmm anladım canım doktorlara hıc guvenım kalmadı artık bırı otekının söledıgını begenmıyo ınsallah sütümüzz bol bol olurda ek gıdalara gerek kalmaz ne dıyım bızım ıcın en guzel bu olsa gerekopuyorumnanaktan
sen nasıl oldun buarada... gergınsın buara
kızlar benimkilerde mamayı yemiyolar o zaman muhallebi yapıyorum doktorun verdiği ölçüyü ikiye bölüyorum .....o zaman mamalarınıda yiyiolar sanırım siz daha ek gıdaya geçmediniz mama ile besleniyorsanız inci cnm geçin derim bizim çocuklarda yemiyordu geçen hafta doktora dedim sıkılmıştır oluyor böle şeyler dedi.... ek gıdaya geçine bir haftada tam 230 gr almış ömerr
Birsen sağol canım.Bende pazartesi vericem kargoya.
Bora mamayımı sevmiyor acaba sen ne verıyosun tatlım.Değiştirmeyı düşünüyorum.Aptamil kullanıyordum.
bende sadece meme veriyorum şuanda ama 4.ayımda ek gıdalara geçmeyi düşünüyorum birde ben şimdiden elma ve havuç suyu veriyorum çokta seviyor acaba doğrumu yapıyorum bir fikir verseniz
bende sadece meme veriyorum şuanda ama 4.ayımda ek gıdalara geçmeyi düşünüyorum birde ben şimdiden elma ve havuç suyu veriyorum çokta seviyor acaba doğrumu yapıyorum bir fikir verseniz
bende sadece anne sütü verıyorum ama arada rezene cayı bıkac damla elma erık yalatıyorum sanmıyorum bı zararı olsun mıllet bıskuvı yedırıyo havuc suyu zararlı olmaz dıye dusunuyorumzemuszemus
bence iyi yapıyorsun cnm ........yavaş yavaş geçmeleri doğru arkadaşım hiç zorlanmadı diğer yemekleri vermekte şuan kızı 8 aylık 10 aylık bebek gibi maşşallah
ölede verebilirsin kavonoz meyve püresi de verebilirsin
az az...ama üçgün aynı meyveyi ver cnm alerjisi varmı anlarsın bölelikle
nasıl istersen yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?