of ya kızlar
25 günde sadece 400 gr almış kuzuzm ya
daha çok almalıydı değil mi
bugün tam 3.ayımız bittimafoldumben
aynen öyle valla bütün kızlar toplandık olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erikli de cnm
benim kaynanam burda değil
erzurumda cnm
aar geliyorlar gelincede uzun süre bendeler
şimdilik bişeyini görmedim
yeni evliyim zatiyerimseniben
slmm kızlarrrrrŞeniz
youn bı haftadan sonra anca gırebıldım nete..ewde sukur yalnız kalabıldım sonunda tabı ogluşlaa:)
kayınvalıdem gelcektı ya enson geldı ardındanda tonca mısafırrr kafamçokkarıştı
ılk geldıı gun konuscam dıodum ya konustum sonunda:teyteyhhhh be içim rahatladı en azından soylemek ıstedıkşlerımı soyledım ben soyledım o agladıı,tabı konustuda kendılerını haklı buldukları bırsuru yer var hala..onlarda haklı kendımce ya pess yaniii...ewıme torunları ıcın geldıklerını dusundumu bıle soyledımalkisalkisalkis kayınpederın benım için soyledıklerını bıldıımı hepsını soyledım..kendımce acıklama yaptı tabı ama genede benı ıkna edemedı.amöa konusmadqn sonra pek bı hamaratlasastıkı sormayın ew işi yaptıı supurge utu yemek o yaptı bende oglumla ılgılendım daha az sınır oldum en azındanzemuszemus
sonra eşimin tum sulalesı gun gun geldı halalrı teyzesı yegenlerı....vs gunduzde mılastqan benım arkadaslarımdan komsuklardan mısafır geldı gıttı durmadan youn bı mısafır trafığının ardından bugun rahatım sukur.....en son posta dun aksamdı kaydirigubbakcemile3
son gun kayınpederde geldı.....cuma gunu kaynanamla bır donduler artık....eşim de sewındı en azından onun tarafından kımsecık gelmedıydı daha hepsı gelınce mutluu gozle gorulurdu yani...
ote yandan 14 unde kontroıle gıttık.3.ay kontrolumuzu olduk...dr kılomuza az dedı kızlar ya:1shok:6400 olmus yagız 1 ayda 90o gr almış dr az dedı 3.çayda doum kılosunun ıkı katı olmalıymıs bebekler 1kılo eksıkmış yagız...cokk uzuldum:gitme:mamaq takvıyesı werdı.ben cok kustuunu soyledım.emdıgı hıc mıdede kalmıokı kuzumun ya bıde cok hareketlı uyurken bıle kafasının ustune ustune gıdıo hınzırrrkaydirigubbakcemile3ole olunca kusmayı onleyıcı mama werdı bıkac marka yazdı humananınkını aldık ama ımkanı yok ıçmiyo kızlar ya içiremıorum mamayı werınce agzınha cıyak cıyak bagırıo bıberon suluk kasıkla wermeyı denedım hıcbırını yemedı napcamı sastım..gunde 1ogun zaten ama yok yemıodqa yemıo...:sinifsinif:
napmam lazım kızlar yaaaaa..baska bı dr adaha goturcem bu hafta.kılomuz azmıya anlamadımkı 6400 cokta kotu deıl gıbıu sankı...dıger kuzular 3.ayda ıkı katı oldumu kıloları :uhm:
bızden bukadar....bugunde temızlık camasır bıttı oglan uyuyooo şimdi utuler war bırazdan utuye geccem ama once bı gecmıse bakıımmmm accukk...
selam kızlar giremiyorum bu aralar misafirdi düğünler falan derken yoğunum herkes iyi mi
anacım ne cok konusmusunuz bebişler uyuyoo nacıklar sohbette:))oku oku bıtmedı benım oglan bıle uyandııı falla:)))
su cıngıraklı coraplara bayıldıııımmmm hee bıde tekmele oynaaaa bende bı bakıım nnettten bakııımmm geldımı burcu fulya tekmele oynalar elınıze????
cwp yazan kızlara tskk kurler herseye ragmen konustum kaynanayla eşimede oncesınmde soledım konuscMA DIYE meraketmeyın ıyı oldu:))))
canım hosgeldın ıyı yapmıssın kaynanana konusmakla
çıngıraklı corap burda okudum aldırdım esıme ama bızımkı pek sevmedı cıkıyo ayagından bı garıp yapmıslar ınsan topuk yerı yapar ırem bebeden almıs sız almayın kraftın varmıs hem daha uygun ona bı bakarsınopuyorumnanaktan
Kızlar geçmişi okuyamadım acelem var bavula eşya topluyorum, biz bu akşam yola çıkıyoruz, uzuuuuuuuunca bir süre giremeyebilirim ama eğer imkan olursa giricem mutlaka :))) öptüm sizi ve kuzucuklarııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan
Kızlar geçmişi okuyamadım acelem var bavula eşya topluyorum, biz bu akşam yola çıkıyoruz, uzuuuuuuuunca bir süre giremeyebilirim ama eğer imkan olursa giricem mutlaka :))) öptüm sizi ve kuzucuklarııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?