2009 Mayıs Anneleri

günaydınlarrrrrrr.......biz kalktık kahvaltı edeceğiz eşimle son kahvaltı haftaya yok artık.....

yani h.sonu .......

kızlar ben şahsen emzirseydim oruç tutmazdım çok uzun bu sene evet vicdanen rahatsız edici bişey ama keyfi tutmamak değilkiii ......emziriyorsunzzz....gencizz allah izinverirse tutarız....

ben geçen ramazan hiç tutmadım allah izin verirse bu ramazandan sonra bayramdan sonra tutacağım

of ya kızlar
25 günde sadece 400 gr almış kuzuzm ya
daha çok almalıydı değil mi
bugün tam 3.ayımız bittimafoldumben

cnm kilonuz kaç evet biraz az almış ama üzülme olabiliyor cnm çok sıcak havalar çocuklar bunalıyor .........

mama veriyormuydun ?veriyorsan daha sıklaştır....tabi önce doktorunla konuşş

aman dua et burda değillerlmaz: vallaha sen daha yeniymişsin anlamamışındır sarımsağın kokusu kırk gün çıkmazmış çok cadı oluyolar erzurum kaynanaları sankim ona doğurmuşum beni deli ediyo kafamçokkarıştıdün diyorki siz yıkıyamıyosunuz bize getirin ben yıkıcam olur her banyosunda sana getirelim -tatlicadiarzu- :gitme: neyse dün mehmetin ateşi yine 39a çıktı yandı yavrum hafta sonu ya acile gittik gece birde tahlil istediler kan idrar kanı verdik ama idrar ne mümkün çocuk gece uykusuna geçti bi uyudu abartmıyorum saat 6 ya kadar çiş bekledik neyse sonunda yaptı verdik tahliller temiz çıktı bu bebeğin bişeysi yok dedi doktor :uhm:bi paranoxs fitil yazdı geldik eve eee bişeysi yokda niye her hafta sonu ateşleniyo bu çocuk azda değil 39 havale geçirecek diye korkuyorum allah korusun :Saruboceq:kafamçokkarıştı

opuyorumnanaktanbu arada mehmet 3 ayını bu gün doldurdu:lepi: 4 ayımızdan gün almaya başladık bu gün oğluşun doğum ayı:teytey::teytey::teytey:a.s.

slmm kızlarrrrrŞeniz
youn bı haftadan sonra anca gırebıldım nete..ewde sukur yalnız kalabıldım sonunda tabı ogluşlaa:)
kayınvalıdem gelcektı ya enson geldı ardındanda tonca mısafırrr kafamçokkarıştı
ılk geldıı gun konuscam dıodum ya konustum sonunda:teyteyhhhh be içim rahatladı en azından soylemek ıstedıkşlerımı soyledım ben soyledım o agladıı,tabı konustuda kendılerını haklı buldukları bırsuru yer var hala..onlarda haklı kendımce ya pess yaniii...ewıme torunları ıcın geldıklerını dusundumu bıle soyledımalkisalkisalkis kayınpederın benım için soyledıklerını bıldıımı hepsını soyledım..kendımce acıklama yaptı tabı ama genede benı ıkna edemedı.amöa konusmadqn sonra pek bı hamaratlasastıkı sormayın ew işi yaptıı supurge utu yemek o yaptı bende oglumla ılgılendım daha az sınır oldum en azındanzemuszemus
sonra eşimin tum sulalesı gun gun geldı halalrı teyzesı yegenlerı....vs gunduzde mılastqan benım arkadaslarımdan komsuklardan mısafır geldı gıttı durmadan youn bı mısafır trafığının ardından bugun rahatım sukur.....en son posta dun aksamdı kaydirigubbakcemile3
son gun kayınpederde geldı.....cuma gunu kaynanamla bır donduler artık....eşim de sewındı en azından onun tarafından kımsecık gelmedıydı daha hepsı gelınce mutluu gozle gorulurdu yani...

ote yandan 14 unde kontroıle gıttık.3.ay kontrolumuzu olduk...dr kılomuza az dedı kızlar ya:1shok:6400 olmus yagız 1 ayda 90o gr almış dr az dedı 3.çayda doum kılosunun ıkı katı olmalıymıs bebekler 1kılo eksıkmış yagız...cokk uzuldum:gitme:mamaq takvıyesı werdı.ben cok kustuunu soyledım.emdıgı hıc mıdede kalmıokı kuzumun ya bıde cok hareketlı uyurken bıle kafasının ustune ustune gıdıo hınzırrrkaydirigubbakcemile3ole olunca kusmayı onleyıcı mama werdı bıkac marka yazdı humananınkını aldık ama ımkanı yok ıçmiyo kızlar ya içiremıorum mamayı werınce agzınha cıyak cıyak bagırıo bıberon suluk kasıkla wermeyı denedım hıcbırını yemedı napcamı sastım..gunde 1ogun zaten ama yok yemıodqa yemıo...:sinifsinif:
napmam lazım kızlar yaaaaa..baska bı dr adaha goturcem bu hafta.kılomuz azmıya anlamadımkı 6400 cokta kotu deıl gıbıu sankı...dıger kuzular 3.ayda ıkı katı oldumu kıloları :uhm:
bızden bukadar....bugunde temızlık camasır bıttı oglan uyuyooo şimdi utuler war bırazdan utuye geccem ama once bı gecmıse bakıımmmm accukk...

kızlar merhaba dun sabahtan berıdır gırememıstım dun oglen bı alısverıs yaptık malum onumuz ramazan evde bol malzme olsun sonrada bayrama kadarkı son mangalımızı yaptık superdı cok sevıyorum ben pıknık yapmayı yaahihoyyythihoyyyt neyse aksam 8 de gelıp pıknık yaptıgımız alt kat komsumuza bıde caya gıttıkkaydirigubbakcemile2 ama bugun olu gıbıyım ya devamlı uyumak ıstıyorum hıc bır ıs yapamadım kocıste aynı ya ben bu adamın evdeyken bana hıcbır faydasını neden goremıyorum
yemek yapmam lazım camasır katlamam lazım dus almam lazım offf offf
sızde bayagı konusmussunuz sadece aklımda oruc mevzusu kalmıs ya ben sadece anne sutu verıyorum bayramdan sonra bı ay daha sadece anne sutu vercemı dusunursek kafam karıstı bı bılene sormak lazım ama sutum azalacaksa tutmam oglum ıçın

cnm hosgeldın bayag yoğunmussun ama atlatmıssın işte
valla kaynananla konusarak ııı yapmıssın ama esıne yalan yanlıs bısey anlatıp aranızı bozmaya calısmasın dıkkat et cnm
bence yagız bey gayet ııı kılo almıs artık hem klo alımları yavaslayacak sen merak etme

anacım ne cok konusmusunuz bebişler uyuyoo nacıklar sohbette:))oku oku bıtmedı benım oglan bıle uyandııı falla:)))

su cıngıraklı coraplara bayıldıııımmmm hee bıde tekmele oynaaaa bende bı bakıım nnettten bakııımmm geldımı burcu fulya tekmele oynalar elınıze????

cwp yazan kızlara tskk kurler herseye ragmen konustum kaynanayla eşimede oncesınmde soledım konuscMA DIYE meraketmeyın ıyı oldu:))))

siribone cnm oğluşunun kilosu iyi 3 ayın sonunda değil 4 ayın sonunda bebekler doğum kilosunun ikikatına gelir daha dün nette okudum yaa gelişimlere bak doktorun yanılıyor hafızasını tazelesin

şimdi benim ömer 2310 gr doğdu 3 ayın sonunda 4640 olmalıyımış eee benim çocuk 6 kiloydu o zaman senin doktor onda obez derdi.....bence kilosu iyi biz 4 ayı bitirdik 5 aya girdik ömer 7030 aliş 6400 o zaman alişde sıskaaa........ama bugün birkavonoz 125ml elma püresini yedi aradan 2 saat sonra 210 cc mama yedi.......bence bi sorun var doktorunda takma

misafirler gitmişşş kaynanaya laflar söylenmişşşş ohhh rahatlanmışşş

bende bugün bişey yapmadım kahvaltıyı eşim hazırladı.....o kaldurdu biberonları yıkadı çocuklara mama yaptı.....çamaşırı astı......ben bugün evi bi süpürsemmm çok iyi olacak....

heee aksama eşim patates köfte yapacak......dedim dün yedik kızartma bugünde istiyorum sen şimdi oraları temizledinmi taa bayrama kadar yapmazsın kızartma dedi....herzaman yapmadığım için bikere bulaştıkmı devamlı yapıyor adam ama bugün son valla temizleyecem çünkü aygazı duvarını .....

evide süpürdümmü benden iyisi yokkk .....ramazanın ilk günleri adetli karşılayacağım sanırım salı günü hapım bitiyor ...inş.hemen adet oluumda çok yemem orucumu ...

ramazan bana ayrı bi tat huzur veriyor....çok mutlu oluyorum ramazan gelince......

bu sene alışveriş yapamayacaz ama olsun eşim ayın 20 gibi kahvaştılık alacak sahurda kahvaltı yapıyoruz çünki........

menden bu kadar filim izliyoruz biz öptüm sizi ciclerrr

birsoooooooooooo saol canım yaa içimi rahatlattın vallaaaa yaaaaa cokkk sewındımmmmmmm bacımmmmkaydirigubbakcemile2

bende sastım yaaaaaa dr deiştircemmm bendeCADIARZUrahatldm fallaaaakaydirigubbakcemile3konustum sonundaaaaaaa:lepi:

ohh hamrat senii supurdunmu ewiiiii ohhhhh eşin hızmet etrmişş ne gusell ohh dınlen accukkk:) ii seyirlerrr canımmmŞeniz

canım hosgeldın ıyı yapmıssın kaynanana konusmakla
çıngıraklı corap burda okudum aldırdım esıme ama bızımkı pek sevmedı cıkıyo ayagından bı garıp yapmıslar ınsan topuk yerı yapar ırem bebeden almıs sız almayın kraftın varmıs hem daha uygun ona bı bakarsınopuyorumnanaktan

Şeniz
hosbuldum canımmmmm
bende burda okudum bı alıımm bakalım sewcekmı benımkııııCADIARZU
hınzır sewmediiii demekkkkgamyoncuiremsu

kimseler yok herkes pazar kayfş yapıyor biz filimimizi izledik

ayyyy aliş bi konuşuyor bi konuşuyor gerçi 2 haftadır hep konuşuyor ama buara pek keyifli ve babasını çok seviyor çocuk bu h.sonu h.içi olduğu gibi hiç huysuzluk yapmadı yaa şaşıyorum valla

karar verdim bu çocuk beni sevmiyor...........hehehe şaka bi yana bana hiçbişey yapmıyopr sadece onla ilgileniyor ondan

bende sırtıma bağlayacam valla aliyi .........

Kızlar geçmişi okuyamadım acelem var bavula eşya topluyorum, biz bu akşam yola çıkıyoruz, uzuuuuuuuunca bir süre giremeyebilirim ama eğer imkan olursa giricem mutlaka :))) öptüm sizi ve kuzucuklarııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan

cnm kolay gelsınn
gule gule gıdın gule gule donun ınşallah
cnm cok guzel gunler gecırırsınz mutlu bır sekılde donersınızopuyorumnanaktan
kendıne ve kaganımıza coook iyiiii bakkkk optum sızı tatlımm

selam kızlar ben geldimm
dün tekirDAĞA KUMBAĞA GİTTİK arkadaşlar orda ev tutmuşlardı bizde gittik denize girdim şükür bu sene ayağımı sokamamıştım
şimdi geldik Ahsen uyanık dönencesine bakıyor eşim haber izliyor bende mutfağı toparlayayım bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…