2009 Mayıs Anneleri

kızlar hepinize iyi geceler. ben de bir mayıs annesiyim. hamileliğimin ilk dönemlerinde de yazmıştım ama sonra iş vs derken o kadar yorgun geliyordum ki eve nete ,siteye hiç giremiyordum. o nedenle koptum. artık yavaş yavaş fırsat bulabiliyorum yazmaya. nasılsınız?
benim kızım 4 mayıs doğumlu ve adı demre.
hepimizin çocuklarını allah bağışlasın. sağlıkla büyütelim inşallah.

Bırsen bende öyle düşünüyodum ama dr sebzeyle baslatıcam dedi.Tadı kotu olduğu için önce ona alışsın sonra meyva dedi.Ağır gelmezmiş.

Bende yatıyorum.ıyı geceler.Öpüldunuz.

hoşgeldin nicin tanıdık gelmişti demek başlarda vardın bu arada kızının isminin anlamı ne

Arkadaşlar merhaba,
benim evde net olmadığından konuşamıyodum sizlerle.Şimdi yazılarınızı okudumda ek gıdalar vermeye başlamışsınız.Ama bana doktor ilk 6 ay sadece anne sütü demişti bende hiçbişey vermedim haliyle.Şimdi ramazan geliyo sütüm yetmicek diye karakara düşünüyodum bende.Eee napsam ne versem sizce?Kızım tam 3 ayını doldurdu.Siz napcaksınız oruç tutcakmısınız ramazanda?
Bebişlerinize sağlık diliyorum...

Laluşka ikimiz online nız anlaşılan. Bebeğini güle güle büyüt.
Buarada bende nadir uğruyorum siteye.Ramazanda oruç tutma konusunu paylaşmak istiyorum sizinle.Sen napcaksın?

Laluşka ikimiz online nız anlaşılan. Bebeğini güle güle büyüt.
Buarada bende nadir uğruyorum siteye.Ramazanda oruç tutma konusunu paylaşmak istiyorum sizinle.Sen napcaksın?

canım çok tşk ederim.sen de güle güle büyüt. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah.
ben oruç tutmıycam canım. çünkü anne sütü alan bebeklerin anne sütüyle devam edbilmesi için bizim en azından dengeli beslenmemiz ve şu sıcak yaz günlerinde bol bol su içmemiz gerek.

canım ben senin yerinde olsam önce bekleyip denerdim. hemen umutsuzluğa kapılma belki de azalmayacak sütün. ya da azalsa bile idare edebileceksiniz. en iyisi bekleyip görmek.

ankakuşu bende öyle düşünüyorum ama burdanda fikir alıyım dedim.Çünkü oruç tutumayıncada içim rahat etmiyor.ınşallah azalmaz sütüm ama günlerde çok uzun 8 de falan okunuyo ezan.Allah yardım eder umarım:)

gunaydınnnnn gecede 3 kere kalkıyorum valla pompa elımde memeden sogudu ıyıce benım kız allahtan pc varda evde burayı okurken zaman gecıyor gozumden uyku akıyo ne zor şeymiş anne olmak yasenağlama

gunaydınnnnn gecede 3 kere kalkıyorum valla pompa elımde memeden sogudu ıyıce benım kız allahtan pc varda evde burayı okurken zaman gecıyor gozumden uyku akıyo ne zor şeymiş anne olmak yasenağlama

ay cnm benimkide öyle yapıyo ya
bende önce mamayı veriyorum
1-2 keer çekiyo sonra memeyi veriyorum anca öyle
of valla ya

of ya kızlar
25 günde sadece 400 gr almış kuzuzm ya
daha çok almalıydı değil mi
bugün tam 3.ayımız bittimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…