kızlar hepinize iyi geceler. ben de bir mayıs annesiyim. hamileliğimin ilk dönemlerinde de yazmıştım ama sonra iş vs derken o kadar yorgun geliyordum ki eve nete ,siteye hiç giremiyordum. o nedenle koptum. artık yavaş yavaş fırsat bulabiliyorum yazmaya. nasılsınız?
benim kızım 4 mayıs doğumlu ve adı demre.
hepimizin çocuklarını allah bağışlasın. sağlıkla büyütelim inşallah.
hoşgeldin nicin tanıdık gelmişti demek başlarda vardın bu arada kızının isminin anlamı ne
Laluşka ikimiz online nız anlaşılan. Bebeğini güle güle büyüt.
Buarada bende nadir uğruyorum siteye.Ramazanda oruç tutma konusunu paylaşmak istiyorum sizinle.Sen napcaksın?
Arkadaşlar merhaba,
benim evde net olmadığından konuşamıyodum sizlerle.Şimdi yazılarınızı okudumda ek gıdalar vermeye başlamışsınız.Ama bana doktor ilk 6 ay sadece anne sütü demişti bende hiçbişey vermedim haliyle.Şimdi ramazan geliyo sütüm yetmicek diye karakara düşünüyodum bende.Eee napsam ne versem sizce?Kızım tam 3 ayını doldurdu.Siz napcaksınız oruç tutcakmısınız ramazanda?
Bebişlerinize sağlık diliyorum...
11 mayısda doğdu.Adı tuğba
gunaydınnnnn gecede 3 kere kalkıyorum valla pompa elımde memeden sogudu ıyıce benım kız allahtan pc varda evde burayı okurken zaman gecıyor gozumden uyku akıyo ne zor şeymiş anne olmak yasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?