ben sırt üstü yatırdım hep bi kaç haftadır yan yatıyo kendisi sırt üstü yatıramıyoruz canım zaten çocuklar en rahat ettikleri pozisyonu bulurlarmışKızlar bişi sorcam bebekleri nasıl yatırıyorsunuz,ben bu zamana dek yan yatırmada yatııyodum ama artık mümkün değil, ama çok ayrıntılı anlatın ok:kedi:
geçmiş olsun canım fotolarını bekliyoruzEVET KIZLAR gezdik geldim.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Pazar sabah yola çıktık 12 de ordaydık Türkiz araba koltuğunda hep yatarak gitti çok memnundu hayatından hemen Eskişehire gelince hastaneye gittik dedem iyiydi sonra ertesi gün çıkardılar bizi görünce daha keyiflendi herkes ordaydı çünkü.Sonra ilçede oturuyor dedemler oraya gittik misafirden başımızı kaldıramadık.hep yemeğe 20 kişi falan oturduk düşünün çaylar yemekler bulaşıklar çamaşırlar bu arada kilo aldım.Özlemişim 5 yıldır gitmiyordum.Bi gün eskişehiri gezdim çok özlemişim orda okuduğum için her yerde hatıram var okul arkadaşlarımı aradım ikisi çalışıyordu iş yerine çağırdılar yok dedim diğerleride tatildeydi görüşemedim.Aslında daha kalırdık ama kalabalıktan Türkiz sıkılmaya başladı bende gidelim dedim Yalnız orası çok serindi kışlıklarla yattık gece leri gündüz sıcaktı sadece gece fotosu gönderecem görün.
Herkes iyi sanırım
Dırım senin oğluşlar süper ya.
maşallah paşalarıma hem de sana :)tünaydınlarrrrr bayanlarrrr.........
aşılarımızı oldukkkk iki bacak bi ağızdan..............ömerim 7kilo30 gr olmuş ali 6400 olmuş
gayet iyiler ama ikiside cerraha görünecek yumurtalıklarından haftayada cerraha gideceğiz......
bugün benim sancılarımın tutuğu gece kasılmalarımı sayan asistan doktoru gördük...bayıldı bebeklerimeeee bunlar takip etmişim didiiiii sarıldı kucağında tuttu bi süreee..........
eve geldikkk ev talannnnnnnnnnn bi şekilde çamaşırlar katlanacak ..........
ev süprülüp silincek.........çocukların çamaşırı yıkanacak .............
ütü var bulaşık makinaya girecekkk ve uykummmmmmmmmmmm var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allah sana kolaylık versin canım iyi düşün iki tane güzeller güzeli meleğin varo kadar beynim yorgunki kızlar bazen oturup hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden
alim bu ara çok huysuz oyuncak vs.kar etmiyor bütün gün kucakda gezeceğiz....
dün bütün gün ağladığı için hiçbişey yapamadım inanın yorulmuşum aksam 10 da yattım sabah 4.30 kalktım...aksam yemeği bulaşığını makinaya attım çaydanlıklar kalmıştı ocakta onları çifledim..
çocuklara mama suyu ısıttım .....ömeri besledim....yattım sabah 7 kalktık eşim kahvaltı hazırladı ben çamaşır astım duş aldım....çanta hazırladım.....eşim tepsiyi olduğu gibi atmış tezgaha öle çıktı eve geldim birtek biberon kalmamış su bitti su söyledi eşim işe gitti .....alişle oynadım vs.uyudu inanın 15.dk.o arada hemen dedim balkonun kilimlerini silkeleyim sileyim ne mümkün 3 kilim silkeledim uyandı gittim pof pofladım....uyuttum diğer kilimleri silkeledim...balkonun yarısını sildim uyunda ...ama ağlamıyor diye silmeye devam ettim ...baktım sesi çıkmıyor mutfağıda sildim kilimleri yaymadan ağlamaya başladı mama verecem su yok kaynatacağım...bidon yeni gelmiş balkona taşımam lazım koca bidonu taşıdım...ama katılıyor içerde pompayı taktım su koyuyorum ketıla pompanın ucu düş yer ıslan yermi silem suyumu koyam aliyimi alam ....neyse suyu kaynattım alişi susturdum bu sefer ömer uyandı o ağlıyor.....biberonları zorla strelize ettim....mutfağım kilimini serdim ...balkonu sildim kilimlerini serdim.....yanlarına gittim....ömer oynuyor ama ali ne mümkün artık çıldırcak gibi oldum.....
uyudu biraz odalarının kilmini silkeledim yerlerini sildim......tekrar ağlamaca hiç bağırmıyor direk ağlıyor çocuk.......yine oturudum ...
şimdi mama yaptım ömer çok aç ağlıyo alide başladı ömeri önce yedirdim baktım oynuyor aliyi yedirmeye başadım ...neyse aliş yerken uyudu şimdi antreyi silecem banyoyu temizleyecem yatak odasını silecem yemek memek yokkkkkkkkkk
yapma bişey birsen diyorum ama olmuyor göz görünce gönül katlanmıyor.......
babamızda aksama gelir ben çok yorgunum aksam geç yattım uykusuzum vs.böle dendikcede deliriyorum.........................boğluyor gibi oluyorum hayat beni çok sıkıyor bu ara galibaa
içimi dökmek istedim
sakin oooooollllllllllllllllllll her şey geçecek diye düşün haklısın çok zor masrafın iki kat derdin iki kat ama büyüdüklerinde rahat edeceksin inşallahtünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum
çocuklar,ev,üstüne maddi sıkıntııı boğulmaya başladımmmmmmmmmmmmm
maşallah hayırlı olsun ek gıdalarınızMerhabalar a.s.a.s.
Bizde doktordan yeni geldik oğluşum 600 gr almış 4 cm uzamış doktor teyzesi gelişimini çok beğendi.:lepi: Ek gıdaya başlıyoruz bugün.alkisalkisalkisSabah meyve püresi,öğleden sonra yoğurt,akşamda muhallebiyle başlıyoruz.5 aydan sonra çorbalara başlıycaz bakalım.
Akşama alışverişe gidicem oğluşum için çok heyecanlıyım hihoyyyt bakalım yiyecekmi herşeyi umarım reddetmezde yer yemeyen çocukla uğraşmak çok zor.Demir ilacına başlattı birde.Ek gıda ile ilgili anlattıklarını topiğe yazıcam ordan bakabilirsiniz.yerimsenibenKarma ve rotavirüs aşılarımızın ikinci dozlarını olduk.Birdahaki ayada pnömokok 2 doz olucaz.
Ben kaçayım zaten kimseciklerde yok alışveriş listesi yapıcam.sositososito
Herkese iyi haftasonları opuyorumnanaktan
hoş geldin sağlıkla büyüsün meleğinkızlar hepinize iyi geceler. ben de bir mayıs annesiyim. hamileliğimin ilk dönemlerinde de yazmıştım ama sonra iş vs derken o kadar yorgun geliyordum ki eve nete ,siteye hiç giremiyordum. o nedenle koptum. artık yavaş yavaş fırsat bulabiliyorum yazmaya. nasılsınız?
benim kızım 4 mayıs doğumlu ve adı demre.
hepimizin çocuklarını allah bağışlasın. sağlıkla büyütelim inşallah.
evet yaaaa biz demende kocişin yanına gidecem bu gece erken yatmaycam yaa eskiden c.tesileri uyumaz filim izlerdik
ben tutmayacağım etkileyeceğini düşünüyorum normalde bırakmam çok zor şartlar da bile tuttum ankara'da okurken ama oğlumu düşünmem lazım sonra telafi tutarımkızlar merhaba dun sabahtan berıdır gırememıstım dun oglen bı alısverıs yaptık malum onumuz ramazan evde bol malzme olsun sonrada bayrama kadarkı son mangalımızı yaptık superdı cok sevıyorum ben pıknık yapmayı yaahihoyyythihoyyyt neyse aksam 8 de gelıp pıknık yaptıgımız alt kat komsumuza bıde caya gıttıkkaydirigubbakcemile2 ama bugun olu gıbıyım ya devamlı uyumak ıstıyorum hıc bır ıs yapamadım kocıste aynı ya ben bu adamın evdeyken bana hıcbır faydasını neden goremıyorum
yemek yapmam lazım camasır katlamam lazım dus almam lazım offf offf
sızde bayagı konusmussunuz sadece aklımda oruc mevzusu kalmıs ya ben sadece anne sutu verıyorum bayramdan sonra bı ay daha sadece anne sutu vercemı dusunursek kafam karıstı bı bılene sormak lazım ama sutum azalacaksa tutmam oglum ıçın
iyiyiz canım sağolcnm sende hosgeldın a.s.ramazan oncesı herkes yoğun demekkı neysem bız ıııyız ıste sen nasılsın
bence de ben yine 5 ayda diye okudum 3 ay çok erken benimki de ulaşmadı daha bakalım 21 inde dr a gideceğiz ne diyeceksiribone cnm oğluşunun kilosu iyi 3 ayın sonunda değil 4 ayın sonunda bebekler doğum kilosunun ikikatına gelir daha dün nette okudum yaa gelişimlere bak doktorun yanılıyor hafızasını tazelesin
şimdi benim ömer 2310 gr doğdu 3 ayın sonunda 4640 olmalıyımış eee benim çocuk 6 kiloydu o zaman senin doktor onda obez derdi.....bence kilosu iyi biz 4 ayı bitirdik 5 aya girdik ömer 7030 aliş 6400 o zaman alişde sıskaaa........ama bugün birkavonoz 125ml elma püresini yedi aradan 2 saat sonra 210 cc mama yedi.......bence bi sorun var doktorunda takma
misafirler gitmişşş kaynanaya laflar söylenmişşşş ohhh rahatlanmışşş
bende bugün bişey yapmadım kahvaltıyı eşim hazırladı.....o kaldurdu biberonları yıkadı çocuklara mama yaptı.....çamaşırı astı......ben bugün evi bi süpürsemmm çok iyi olacak....
heee aksama eşim patates köfte yapacak......dedim dün yedik kızartma bugünde istiyorum sen şimdi oraları temizledinmi taa bayrama kadar yapmazsın kızartma dedi....herzaman yapmadığım için bikere bulaştıkmı devamlı yapıyor adam ama bugün son valla temizleyecem çünkü aygazı duvarını .....
evide süpürdümmü benden iyisi yokkk .....ramazanın ilk günleri adetli karşılayacağım sanırım salı günü hapım bitiyor ...inş.hemen adet oluumda çok yemem orucumu ...
ramazan bana ayrı bi tat huzur veriyor....çok mutlu oluyorum ramazan gelince......
bu sene alışveriş yapamayacaz ama olsun eşim ayın 20 gibi kahvaştılık alacak sahurda kahvaltı yapıyoruz çünki........
menden bu kadar filim izliyoruz biz öptüm sizi ciclerrr
bizimki de bi babacı bi babacı bütün nazı bana sanırım :Okimseler yok herkes pazar kayfş yapıyor biz filimimizi izledik
ayyyy aliş bi konuşuyor bi konuşuyor gerçi 2 haftadır hep konuşuyor ama buara pek keyifli ve babasını çok seviyor çocuk bu h.sonu h.içi olduğu gibi hiç huysuzluk yapmadı yaa şaşıyorum valla
karar verdim bu çocuk beni sevmiyor...........hehehe şaka bi yana bana hiçbişey yapmıyopr sadece onla ilgileniyor ondan
bende sırtıma bağlayacam valla aliyi .........
iyi yolculuklar canım özletme kendini ve kağan'ımızıKızlar geçmişi okuyamadım acelem var bavula eşya topluyorum, biz bu akşam yola çıkıyoruz, uzuuuuuuuunca bir süre giremeyebilirim ama eğer imkan olursa giricem mutlaka :))) öptüm sizi ve kuzucuklarııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldimm
dün tekirDAĞA KUMBAĞA GİTTİK arkadaşlar orda ev tutmuşlardı bizde gittik denize girdim şükür bu sene ayağımı sokamamıştım
şimdi geldik Ahsen uyanık dönencesine bakıyor eşim haber izliyor bende mutfağı toparlayayım bariii
Selam Kızlar,
Herzamankı gıbı Bora ayağımda benim önumde pc.Esımde almış kıtabı yayılmış koltuğa.Ev nerdeyse 40 derece bır saatten berı sac kurutma makınası calışıyor cunku.
Sabah kahvaltıya gıttık.Sırayla yaptık tabı bora yuzunden.Olsun yınede havam değişti.Ordan alışverış merkezıne gıttık.Birsenımın hedıyelerını tamamladım sonunda.Yarın kargoya verıcem.
Eve geldik.Karnımız acıkmış.Koca bir kase salata yedım.Esımde pizza.Tatmadım bile valla.Gurur duydum kendimle.
Bide galıba bunalıma gırıyorum.Sankı hayatım hep evde Borayla gecıcek.Hiçbirzaman calışamıycam ve kendime zaman ayıramıycam gıbı hissetmeye basladım.Sanırım deliriyorum.
uyumuyo mu bora kıyamam yaa benim oğlum maşallah sallamadan kendi kendine uyuyor bazen ikimiz yatıyoruz yere hadi kP gözlerini diyorum kaşlarına alnına ve kulak memesine masaj yapıyorum hemen dalıyor sadece çok gazı varsa bazen çabuk çıksın diye sallıyorum
iradene de hayran kaldım pizzaya hayır dedin ha vay be
canım sen yinede az az su vertutkuncum ben sadece anne sütü veriyorum ve dr um 6. aya kadar su bile verme diye ısrar ediyor hem elimden geldiğince sürekli emziriyorum bazennn istemedi halde....
ama neden oluyor hala aklım almıyor valla
maşallah Yağıza canım ek gıdayada başlamışsın hayırlı olsunMerhabalar a.s.a.s.
Bizde doktordan yeni geldik oğluşum 600 gr almış 4 cm uzamış doktor teyzesi gelişimini çok beğendi.:lepi: Ek gıdaya başlıyoruz bugün.alkisalkisalkisSabah meyve püresi,öğleden sonra yoğurt,akşamda muhallebiyle başlıyoruz.5 aydan sonra çorbalara başlıycaz bakalım.
Akşama alışverişe gidicem oğluşum için çok heyecanlıyım hihoyyyt bakalım yiyecekmi herşeyi umarım reddetmezde yer yemeyen çocukla uğraşmak çok zor.Demir ilacına başlattı birde.Ek gıda ile ilgili anlattıklarını topiğe yazıcam ordan bakabilirsiniz.yerimsenibenKarma ve rotavirüs aşılarımızın ikinci dozlarını olduk.Birdahaki ayada pnömokok 2 doz olucaz.
Ben kaçayım zaten kimseciklerde yok alışveriş listesi yapıcam.sositososito
Herkese iyi haftasonları opuyorumnanaktan
canım ya nedesem boş valla kolay gelsin valla nediyimkızlar teşşekür ederim
tutkuncuğum cnm ben tek basıma dışarı çıkamamki
al eşim eve geldi duşunu aldı yatıyor muhtemelen pazarlıkları attı mutfağa
ben ömere muhallebi yedirdim ...yıkadım şimdi uyutuyorum ayağımda ki uyudu.................
rutun olarak kaynattığım biberonları yerletireceğim.......bulaşık makinasını boşaltıcağım..çamaşırlar asılacak ............katlama işini yarım bıraktığım çamaşırlar katlanacak.............
evde yemek yok ve açımmmmmmmmmmm
siboşş kocama ne diyem görmüyomu oğlu ağlarken aradım aaaaaa hemen kucağına al diyo
bu arada ömere mama yediriyorum düşün onu bırakacağım..............bugün ilkkez sigara yaktım neyseki içemedim.............
bu arada ömer bugün mamasını yemedi ama aç ağlıyooo 140 cc suya 6 kaşık ölçekli muhallebiyi 70 cc suya 3 kasık tam yarısını verdim ömer hepsini yedi 60 cc de mama yemişti şimdi uyudu gidem işlerimi yapem
Ah bu kaynanalar kazan bile az bunlara oy oysorma sehercim ya ne çekiyorum bi allah bilir bide benlmaz: annemlere bile anlatamam yaptıklarını üzülmesin diye zaten erzurum kaynanaları çook beter olurlarmış allah şerlerinden korusun :Saruboceq:
bende emirsultanda oturuyorum bursalılar buluşmuş galiba haberim olmadı birdaha toplanılırsa banada haber verin sizlerle tanışmak isterim öpüyorum ikizleri ve seni kendine iyi bak canım :1hug:a.s.
canım ya bu ara herkes bunalımda hayırdır ne oldukızlar benim de canım sıkkın bu aralar. topiği sürekli takip ediyorum ama cevap yazamadım. daha doğrusu o kadar çok alıntı yaptım ve yanıtlamayı o kadar çok erteledim ki artık zaten cevap yazmak imkansız hale geldi. ama bak yokum die unutmayın beni haa
hoşgeldin Demre güzel isim güle güle büyüt bebişinikızlar hepinize iyi geceler. ben de bir mayıs annesiyim. hamileliğimin ilk dönemlerinde de yazmıştım ama sonra iş vs derken o kadar yorgun geliyordum ki eve nete ,siteye hiç giremiyordum. o nedenle koptum. artık yavaş yavaş fırsat bulabiliyorum yazmaya. nasılsınız?
benim kızım 4 mayıs doğumlu ve adı demre.
hepimizin çocuklarını allah bağışlasın. sağlıkla büyütelim inşallah.
canım eş tarafı zor iş bebeğinin kilosuda normal bence takma kafana diğr arkadaşlarında öyle bibak istersenslmm kızlarrrrrŞeniz
youn bı haftadan sonra anca gırebıldım nete..ewde sukur yalnız kalabıldım sonunda tabı ogluşlaa:)
kayınvalıdem gelcektı ya enson geldı ardındanda tonca mısafırrr kafamçokkarıştı
ılk geldıı gun konuscam dıodum ya konustum sonunda:teyteyhhhh be içim rahatladı en azından soylemek ıstedıkşlerımı soyledım ben soyledım o agladıı,tabı konustuda kendılerını haklı buldukları bırsuru yer var hala..onlarda haklı kendımce ya pess yaniii...ewıme torunları ıcın geldıklerını dusundumu bıle soyledımalkisalkisalkis kayınpederın benım için soyledıklerını bıldıımı hepsını soyledım..kendımce acıklama yaptı tabı ama genede benı ıkna edemedı.amöa konusmadqn sonra pek bı hamaratlasastıkı sormayın ew işi yaptıı supurge utu yemek o yaptı bende oglumla ılgılendım daha az sınır oldum en azındanzemuszemus
sonra eşimin tum sulalesı gun gun geldı halalrı teyzesı yegenlerı....vs gunduzde mılastqan benım arkadaslarımdan komsuklardan mısafır geldı gıttı durmadan youn bı mısafır trafığının ardından bugun rahatım sukur.....en son posta dun aksamdı kaydirigubbakcemile3
son gun kayınpederde geldı.....cuma gunu kaynanamla bır donduler artık....eşim de sewındı en azından onun tarafından kımsecık gelmedıydı daha hepsı gelınce mutluu gozle gorulurdu yani...
ote yandan 14 unde kontroıle gıttık.3.ay kontrolumuzu olduk...dr kılomuza az dedı kızlar ya:1shok:6400 olmus yagız 1 ayda 90o gr almış dr az dedı 3.çayda doum kılosunun ıkı katı olmalıymıs bebekler 1kılo eksıkmış yagız...cokk uzuldum:gitme:mamaq takvıyesı werdı.ben cok kustuunu soyledım.emdıgı hıc mıdede kalmıokı kuzumun ya bıde cok hareketlı uyurken bıle kafasının ustune ustune gıdıo hınzırrrkaydirigubbakcemile3ole olunca kusmayı onleyıcı mama werdı bıkac marka yazdı humananınkını aldık ama ımkanı yok ıçmiyo kızlar ya içiremıorum mamayı werınce agzınha cıyak cıyak bagırıo bıberon suluk kasıkla wermeyı denedım hıcbırını yemedı napcamı sastım..gunde 1ogun zaten ama yok yemıodqa yemıo...:sinifsinif:
napmam lazım kızlar yaaaaa..baska bı dr adaha goturcem bu hafta.kılomuz azmıya anlamadımkı 6400 cokta kotu deıl gıbıu sankı...dıger kuzular 3.ayda ıkı katı oldumu kıloları :uhm:
bızden bukadar....bugunde temızlık camasır bıttı oglan uyuyooo şimdi utuler war bırazdan utuye geccem ama once bı gecmıse bakıımmmm accukk...
merhaba canım mangalmı oh süper keyifkızlar merhaba dun sabahtan berıdır gırememıstım dun oglen bı alısverıs yaptık malum onumuz ramazan evde bol malzme olsun sonrada bayrama kadarkı son mangalımızı yaptık superdı cok sevıyorum ben pıknık yapmayı yaahihoyyythihoyyyt neyse aksam 8 de gelıp pıknık yaptıgımız alt kat komsumuza bıde caya gıttıkkaydirigubbakcemile2 ama bugun olu gıbıyım ya devamlı uyumak ıstıyorum hıc bır ıs yapamadım kocıste aynı ya ben bu adamın evdeyken bana hıcbır faydasını neden goremıyorum
yemek yapmam lazım camasır katlamam lazım dus almam lazım offf offf
sızde bayagı konusmussunuz sadece aklımda oruc mevzusu kalmıs ya ben sadece anne sutu verıyorum bayramdan sonra bı ay daha sadece anne sutu vercemı dusunursek kafam karıstı bı bılene sormak lazım ama sutum azalacaksa tutmam oglum ıçın
aman neyse sonunda hak ettiğini bulmuş sen kafana takma boş ver iyiler her zaman kazanııırrkızlar nasılsınız bu ara girip çıkıyorum eşimin abisi geldi sonunda onlarla uğraşıyordum koşturma halindeyim çocuğumun olmamasından memnun olan eltim kıskançlıktan ne yapsam diyordu en sonunda dün gece eski meseleleri açtı kendi kazdığı kuyuya düştü eşi çok kızdı bide bize küstü erkenden sabah çocuklara kahvaltı bile yaptırmadan gitti tabi abi de mecbur kusura bakmayın dedi gitti ne kadın ya, komiği bizi bi kere aramıştı bana hakaret etmişti biz hiç söylememiştik abisine 3 sene olmuştur kaynana da abisine söylemiş utanmadan eltim böyle bişey yaptım mı ben dedi eşim ben yanındaydım yaptın dedi duydum kulaklarımla dedi bide neden yaptığına anlamda veremedik bunalımdasın zannettik ondan kimseye söylemedik dedi sen kaynanana anlatmışsın öyle duyuldu dedi abisi bi kızdı ortam bi gerildi sormayın oy ne geceydi ya herkes yaptığını mı buluyor ne
ay ben de nazar değdirdim kendi kendime deniz kaan'ım uyandı gazdan neyse emzirdim uyuduuyumuyor canım ya.Bende hep kendi uyusun isterdım ama yalan oldu bu oğlanla.Masallah denıze.Su gaz sancılarından bı kurtulalım alıştırmaya calışıcam bende.Hayır dedım ama hala gözumun önunden pizzalar gecıyor.Yoksa kalıcak bu kılolar.
ben de istiyorum bi 3 ayı dolduralım kredileri ödeyelim duruma göre alacağızBengicim sağol sen nasılsın?
Sibel Yağızın fotosunu gördüm çok tatlı olmuş artık ele geliyorlar maşallah
İncihan Bora da sende çok üzülüyorsun inşallah herşey yoluna girer.Canım bazen bebekler huysuzlanıyorlar böyle sonra büyüdükçe düzeliyor biraz sabır sadece
Artık kimse çok giremiyor sanırım.Yalnız benim şu tekmele oyna çok işe yaradı tavsiye ederim hepinize
Yeni anne nereye gidiyor anlamadım tatile mi özlüycez onu ya tabi Kağanı da çabuk gel
canım sen yinede az az su ver
maşallah Yağıza canım ek gıdayada başlamışsın hayırlı olsun
canım ya nedesem boş valla kolay gelsin valla nediyim
Ah bu kaynanalar kazan bile az bunlara oy oy
canım ya bu ara herkes bunalımda hayırdır ne oldu
hoşgeldin Demre güzel isim güle güle büyüt bebişini
canım eş tarafı zor iş bebeğinin kilosuda normal bence takma kafana diğr arkadaşlarında öyle bibak istersen
merhaba canım mangalmı oh süper keyif
kızlar çok güldüm şimdi eşim kız durmayınca alıyor gezdiriyor falan biraz önce bu şaklaban istiyor dedi sen niye oynatmıyosun yoruldum deyince sen yapıyosun dedim çok bozuldu ya koca adam bide çevrede sertliği ile meşhur çok güldüm ya halini görseniz hahahahahahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada Es ES dizisi var oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy bu arada eşim bana yaşlandın ondan bakamıyon diyor delikafaduldendelikafadulden
kızlar maç izliyoruz yani özetlerr bakim dedim kapatam pc...
bengi inci tutku tweety hoş gelmişsiniz
inciciğim sağol cnm bneimkiler yarın gelir sanırım
inş. seninkide ben evdeyken gelir hastane işimiz var bakalım ne zamana randevu alacam gerçi yarın arasam salıya verirler heralde...............
Kızlar geçmişi okuyamadım acelem var bavula eşya topluyorum, biz bu akşam yola çıkıyoruz, uzuuuuuuuunca bir süre giremeyebilirim ama eğer imkan olursa giricem mutlaka :))) öptüm sizi ve kuzucuklarııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan
Selam Kızlar,
Herzamankı gıbı Bora ayağımda benim önumde pc.Esımde almış kıtabı yayılmış koltuğa.Ev nerdeyse 40 derece bır saatten berı sac kurutma makınası calışıyor cunku.
Sabah kahvaltıya gıttık.Sırayla yaptık tabı bora yuzunden.Olsun yınede havam değişti.Ordan alışverış merkezıne gıttık.Birsenımın hedıyelerını tamamladım sonunda.Yarın kargoya verıcem.
Eve geldik.Karnımız acıkmış.Koca bir kase salata yedım.Esımde pizza.Tatmadım bile valla.Gurur duydum kendimle.
Bide galıba bunalıma gırıyorum.Sankı hayatım hep evde Borayla gecıcek.Hiçbirzaman calışamıycam ve kendime zaman ayıramıycam gıbı hissetmeye basladım.Sanırım deliriyorum.
uyumuyo mu bora kıyamam yaa benim oğlum maşallah sallamadan kendi kendine uyuyor bazen ikimiz yatıyoruz yere hadi kP gözlerini diyorum kaşlarına alnına ve kulak memesine masaj yapıyorum hemen dalıyor sadece çok gazı varsa bazen çabuk çıksın diye sallıyorum
iradene de hayran kaldım pizzaya hayır dedin ha vay be
canım sen yinede az az su ver
maşallah Yağıza canım ek gıdayada başlamışsın hayırlı olsun
canım ya nedesem boş valla kolay gelsin valla nediyim
Ah bu kaynanalar kazan bile az bunlara oy oy
canım ya bu ara herkes bunalımda hayırdır ne oldu
hoşgeldin Demre güzel isim güle güle büyüt bebişini
canım eş tarafı zor iş bebeğinin kilosuda normal bence takma kafana diğr arkadaşlarında öyle bibak istersen
merhaba canım mangalmı oh süper keyif
kızlar çok güldüm şimdi eşim kız durmayınca alıyor gezdiriyor falan biraz önce bu şaklaban istiyor dedi sen niye oynatmıyosun yoruldum deyince sen yapıyosun dedim çok bozuldu ya koca adam bide çevrede sertliği ile meşhur çok güldüm ya halini görseniz hahahahahahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada Es ES dizisi var oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy bu arada eşim bana yaşlandın ondan bakamıyon diyor delikafaduldendelikafadulden
merhaba kızlar bu gece yalnızım:sinifsinif: uzun zamandır da yalnz kalmıyodum...bide doğumdan sonra eski cesaretimi bulamıyorum kendim de ...lunaparkta filan herşeye binen ben en son gittiğimizde dönmedolaba binicektim nerdeyse....hiç bişiye binmedim korktum...bu gece de aklımdan binbirtürlü şey geçiyo.... hava çok rüzgarlı elektirk kesilmez inş... hepsi vesvese ama napıyım sabahtan beri bildiğim sureleri okuyorum ama içim rahat etmedi halabenneyaptımkibenneyaptımki
uyuyorum kimse yok iyi geceler
hediye topiğine banu teyzemizin kızıma gönderdiği hediyeleri ekledim kızlar bakınnnnnnnnnnn:alkisalkisalkis
gule gule bıtanem...
inşşş cookkk guel gecerrr
canım ya kıyamam boraya hala duzelmedı sanırım...
bazen bu surec uzunca surebılıomus sadece bıraz sabırr incihan canım bı hocaya falan gıtsenız..ne bıleyım nazar muskası uyku muskası falan yaptırsan bızde işe yaradıı hanı denemekte fayda var bence
ohhhh ne gusel yaaa masajla uyuyuooo ha maşallahh kuzuma...
ewet canım eş tarafı zormuşş gercektenn....
içini rahat tut bıtanem ya...
dusunmemeye calış kuzucukla oyunlar oyna ...kafanı daıtmaya bakkk
tubada bana cıkmıstı adres ıstedım ses soluk cıkmadı yafas topıktede goremedım yahuuu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?