2009 Mayıs Anneleri

Selam Kızlar,

Herzamankı gıbı Bora ayağımda benim önumde pc.Esımde almış kıtabı yayılmış koltuğa.Ev nerdeyse 40 derece bır saatten berı sac kurutma makınası calışıyor cunku.
Sabah kahvaltıya gıttık.Sırayla yaptık tabı bora yuzunden.Olsun yınede havam değişti.Ordan alışverış merkezıne gıttık.Birsenımın hedıyelerını tamamladım sonunda.Yarın kargoya verıcem.
Eve geldik.Karnımız acıkmış.Koca bir kase salata yedım.Esımde pizza.Tatmadım bile valla.Gurur duydum kendimle.
Bide galıba bunalıma gırıyorum.Sankı hayatım hep evde Borayla gecıcek.Hiçbirzaman calışamıycam ve kendime zaman ayıramıycam gıbı hissetmeye basladım.Sanırım deliriyorum.

Kızlar bişi sorcam bebekleri nasıl yatırıyorsunuz,ben bu zamana dek yan yatırmada yatııyodum ama artık mümkün değil, ama çok ayrıntılı anlatın ok:kedi:
ben sırt üstü yatırdım hep bi kaç haftadır yan yatıyo kendisi sırt üstü yatıramıyoruz canım zaten çocuklar en rahat ettikleri pozisyonu bulurlarmış
geçmiş olsun canım fotolarını bekliyoruz
maşallah paşalarıma hem de sana :)
allah sana kolaylık versin canım iyi düşün iki tane güzeller güzeli meleğin var
tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı moddayımmmm herşey aynııı sanırım iyice bunalıma giriyorum

çocuklar,ev,üstüne maddi sıkıntııı boğulmaya başladımmmmmmmmmmmmm
sakin oooooollllllllllllllllllll her şey geçecek diye düşün haklısın çok zor masrafın iki kat derdin iki kat ama büyüdüklerinde rahat edeceksin inşallah
maşallah hayırlı olsun ek gıdalarınız

hoş geldin sağlıkla büyüsün meleğin
mende kocişin yanına gidecem bu gece erken yatmaycam yaa eskiden c.tesileri uyumaz filim izlerdik
evet yaaaa biz de şidi oğlan uyuyo ama ben de uyuyorum
ben tutmayacağım etkileyeceğini düşünüyorum normalde bırakmam çok zor şartlar da bile tuttum ankara'da okurken ama oğlumu düşünmem lazım sonra telafi tutarım
cnm sende hosgeldın a.s.ramazan oncesı herkes yoğun demekkı neysem bız ıııyız ıste sen nasılsın
iyiyiz canım sağol
bence de ben yine 5 ayda diye okudum 3 ay çok erken benimki de ulaşmadı daha bakalım 21 inde dr a gideceğiz ne diyecek
bizimki de bi babacı bi babacı bütün nazı bana sanırım :O
iyi yolculuklar canım özletme kendini ve kağan'ımızı

oh ne güzel ben bu sene oğlum Deniz'le idare edeceğim ayağımı kısmetse seneye sokarım denize

uyumuyo mu bora kıyamam yaa benim oğlum maşallah sallamadan kendi kendine uyuyor bazen ikimiz yatıyoruz yere hadi kP gözlerini diyorum kaşlarına alnına ve kulak memesine masaj yapıyorum hemen dalıyor sadece çok gazı varsa bazen çabuk çıksın diye sallıyorum
iradene de hayran kaldım pizzaya hayır dedin ha vay be

kızlar nasılsınız bu ara girip çıkıyorum eşimin abisi geldi sonunda onlarla uğraşıyordum koşturma halindeyim çocuğumun olmamasından memnun olan eltim kıskançlıktan ne yapsam diyordu en sonunda dün gece eski meseleleri açtı kendi kazdığı kuyuya düştü eşi çok kızdı bide bize küstü erkenden sabah çocuklara kahvaltı bile yaptırmadan gitti tabi abi de mecbur kusura bakmayın dedi gitti ne kadın ya, komiği bizi bi kere aramıştı bana hakaret etmişti biz hiç söylememiştik abisine 3 sene olmuştur kaynana da abisine söylemiş utanmadan eltim böyle bişey yaptım mı ben dedi eşim ben yanındaydım yaptın dedi duydum kulaklarımla dedi bide neden yaptığına anlamda veremedik bunalımdasın zannettik ondan kimseye söylemedik dedi sen kaynanana anlatmışsın öyle duyuldu dedi abisi bi kızdı ortam bi gerildi sormayın oy ne geceydi ya herkes yaptığını mı buluyor ne

uyumuyor canım ya.Bende hep kendi uyusun isterdım ama yalan oldu bu oğlanla.Masallah denıze.Su gaz sancılarından bı kurtulalım alıştırmaya calışıcam bende.Hayır dedım ama hala gözumun önunden pizzalar gecıyor.Yoksa kalıcak bu kılolar.

Bengicim sağol sen nasılsın?
Sibel Yağızın fotosunu gördüm çok tatlı olmuş artık ele geliyorlar maşallah
ıncihan Bora da sende çok üzülüyorsun inşallah herşey yoluna girer.Canım bazen bebekler huysuzlanıyorlar böyle sonra büyüdükçe düzeliyor biraz sabır sadece
Artık kimse çok giremiyor sanırım.Yalnız benim şu tekmele oyna çok işe yaradı tavsiye ederim hepinize
Yeni anne nereye gidiyor anlamadım tatile mi özlüycez onu ya tabi Kağanı da çabuk gel

Evet Esracım inşallah düzene giricek birgün.Ama sinirlerim cok yıprandı bu 3 ayda.Onada hiç kıyamıyorum o kadar acı acı ağlıyorki.

Senin eltinde bi alemmiş.Hem misafirliğe geliyor hemde tartışma yaratıyor.Ne yüzsüz insanlar ya allahtan esim senin yanındaymış

tutkuncum ben sadece anne sütü veriyorum ve dr um 6. aya kadar su bile verme diye ısrar ediyor hem elimden geldiğince sürekli emziriyorum bazennn istemedi halde....
ama neden oluyor hala aklım almıyor valla
canım sen yinede az az su ver

maşallah Yağıza canım ek gıdayada başlamışsın hayırlı olsun
canım ya nedesem boş valla kolay gelsin valla nediyim
Ah bu kaynanalar kazan bile az bunlara oy oy
canım ya bu ara herkes bunalımda hayırdır ne oldu

hoşgeldin Demre güzel isim güle güle büyüt bebişini
canım eş tarafı zor iş bebeğinin kilosuda normal bence takma kafana diğr arkadaşlarında öyle bibak istersen
merhaba canım mangalmı oh süper keyif
kızlar çok güldüm şimdi eşim kız durmayınca alıyor gezdiriyor falan biraz önce bu şaklaban istiyor dedi sen niye oynatmıyosun yoruldum deyince sen yapıyosun dedim çok bozuldu ya koca adam bide çevrede sertliği ile meşhur çok güldüm ya halini görseniz hahahahahahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada Es ES dizisi var oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy bu arada eşim bana yaşlandın ondan bakamıyon diyor delikafaduldendelikafadulden

aman neyse sonunda hak ettiğini bulmuş sen kafana takma boş ver iyiler her zaman kazanııırr
ay ben de nazar değdirdim kendi kendime deniz kaan'ım uyandı gazdan neyse emzirdim uyudu
ben de istiyorum bi 3 ayı dolduralım kredileri ödeyelim duruma göre alacağız
burcu tatile gidiyor sanırım yine :)

bizimki de öyle çocuğu için girmeyeceği hallere giriyor:)

kimse yok galiba neyse ben de how I net your mother'ı izleyeyim bari süper bi dizi şiddetle tasiye ederim :) komik yani

merhaba kızlar bu gece yalnızım:sinifsinif: uzun zamandır da yalnz kalmıyodum...bide doğumdan sonra eski cesaretimi bulamıyorum kendim de ...lunaparkta filan herşeye binen ben en son gittiğimizde dönmedolaba binicektim nerdeyse....hiç bişiye binmedim korktum...bu gece de aklımdan binbirtürlü şey geçiyo.... hava çok rüzgarlı elektirk kesilmez inş... hepsi vesvese ama napıyım sabahtan beri bildiğim sureleri okuyorum ama içim rahat etmedi halabenneyaptımkibenneyaptımki

kızlar maç izliyoruz yani özetlerr bakim dedim kapatam pc...

bengi inci tutku tweety hoş gelmişsiniz

inciciğim sağol cnm bneimkiler yarın gelir sanırım

inş. seninkide ben evdeyken gelir hastane işimiz var bakalım ne zamana randevu alacam gerçi yarın arasam salıya verirler heralde...............

saol cnm hoşbulduk...:1hug: sana iyi seyirler... bu arada geçen oğlum akşama kadar o kadar huysuzlandı ki çok yoruldum...geçen de yazdığın sıkıntıların aklıma geldi...içimden sana dua ettim:Saruboceq: allah sana ve tüm annelere kolaylık versin..... a.s.

uyuyorum kimse yok iyi geceler
hediye topiğine banu teyzemizin kızıma gönderdiği hediyeleri ekledim kızlar bakınnnnnnnnnnn:alkisalkisalkis

gule gule bıtanem...
inşşş cookkk guel gecerrr

canım ya kıyamam boraya hala duzelmedı sanırım...
bazen bu surec uzunca surebılıomus sadece bıraz sabırr incihan canım bı hocaya falan gıtsenız..ne bıleyım nazar muskası uyku muskası falan yaptırsan bızde işe yaradıı hanı denemekte fayda var bence

ohhhh ne gusel yaaa masajla uyuyuooo ha maşallahh kuzuma...

ewet canım eş tarafı zormuşş gercektenn....

içini rahat tut bıtanem ya...
dusunmemeye calış kuzucukla oyunlar oyna ...kafanı daıtmaya bakkk

uyuyorum kimse yok iyi geceler
hediye topiğine banu teyzemizin kızıma gönderdiği hediyeleri ekledim kızlar bakınnnnnnnnnnn:alkisalkisalkis

tubada bana cıkmıstı adres ıstedım ses soluk cıkmadı yafas topıktede goremedım yahuuu:uhm:

tuba kızzzz nerdesın bacım yaaa...gecmışi oku oku bıtmezzz
su hedıye için adresss lazımmm yazmıştım gene ama gormedın sanırımmm

saol cnm bende kafayı dağıtmak için burdayım :1hug::1hug: valla iyi geceler demiştim ama uykum gelmedi:1no2: oğlum da uyudu...bu gece biraz geç yatsa diyodum ama düzenini bozamadım huysuz olur diye.... aslında eşimin askerliğinden alışkınım ayda 5 kere filan nöbeti olurdu... umarm bu gece de sıkıntı olmaz...yarında doktora gidicez bakalım kontrolümüz vara.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…