günaydın kızlar ben hala çok fenayım derdim ise burnumun akmaması herzaman çeşme gibi aksan burun bu sefer akmıyor.....deli olacam sadece sağtarafım şakağım ağrıyor tabi gözüme vuruyor
yatsam yatamıyorum kalksam oturamıyorum.....kızlar kayınvalidem viks getirmiş içeriğini okdum yazmıyor bişey gebelikde kullanımla bende buhar yapacaktım acaba sıcak suyun içine atsam biraz o buharı çeksem bişey olurmu viks her derdime çağre oluyor ama bu sefer korkuyorum hastaneyi arayıpda sormak istemiyorum doktora gelin diyecekler....oysa bende alerjik astım var kullanabileceğim ilaçalr belli harici ilaç alamam burun spreyimde var ama kortizon olduğundan vermemişti doktor...viks kullanan oldumu hiçç
Ya canım senin işin çok zor. Geçen senede benim eşim gitti aralıkta, mayıs 17sinde geldi. Ben askerlik olmadan çocuğu istemedim. Herşeyi acısıyla tatlısıyla paylaşmak için. Eşin doğuma izin alır o yüzden şimdilik hiç izin almasın. Sonra son günler koyuyor insana son 1 ay çekilmez olmuştu bize. Bide sizin bebek olucak ona hiç dayanamaz. İnşallah yakın bir yere çıkmıştırda arada babayı görmeye gidersiniz bebeğinle. kaydirigubbakcemile5
canım çok sevindim hayırlı olsun galiba hamile kaldığımız ay kız ayıydı herkes kız annesi olucakhihoyyytayy onlara ciciler bir karış etekler alıcaz sonra alttan popoları gözükcek tombiş tombiş bide bacakları olursa ohhh negüzell:lepi: bayılıyorum o hallerine
ilgin0707 canım senide çok tebrik hayırlı olsun hihoyyytçoklu msj atmayı hala öğrenemedimdekafamçokkarıştı
Günaydın Kızlar;
Bende bu cuma 3 boyutlu ultrasona giricem doktorum erkeğe benziyo demişti 15 gün önce.Daha sonrasında işte rahatsızlanmıştım acilen götürdükleri doktorda kız dedi.Çatlıycam meraktan allahtan az kaldı.
Bu arada hareketlerini hissetmeye başladım.Çok ilginç bir duygu gözlerim doldu inanın.Çok güçlü bir hareketti eşim bile hissedebildi.Birde benim yan yattığımda her iki tarafımda da ağrı var boşluklarımda.Bu neden olurki? siz kalça ağrılarından bahsediyosunuz benim gibi boşluklarında da ağrısı olan varmı?
canım ben viks kullandım birkeç defa. boğazım arıdığında sürüp masaj yapmıştım. bide burnum tıkandığında burnuma koydum. doktora sormadım ama yutmadıktan sonra problem olmaz diye düşünmüştüm.günaydın kızlar ben hala çok fenayım derdim ise burnumun akmaması herzaman çeşme gibi aksan burun bu sefer akmıyor.....deli olacam sadece sağtarafım şakağım ağrıyor tabi gözüme vuruyor
yatsam yatamıyorum kalksam oturamıyorum.....kızlar kayınvalidem viks getirmiş içeriğini okdum yazmıyor bişey gebelikde kullanımla bende buhar yapacaktım acaba sıcak suyun içine atsam biraz o buharı çeksem bişey olurmu viks her derdime çağre oluyor ama bu sefer korkuyorum hastaneyi arayıpda sormak istemiyorum doktora gelin diyecekler....oysa bende alerjik astım var kullanabileceğim ilaçalr belli harici ilaç alamam burun spreyimde var ama kortizon olduğundan vermemişti doktor...viks kullanan oldumu hiçç
canım çok sevindim hayırlı olsun galiba hamile kaldığımız ay kız ayıydı herkes kız annesi olucakhihoyyytayy onlara ciciler bir karış etekler alıcaz sonra alttan popoları gözükcek tombiş tombiş bide bacakları olursa ohhh negüzell:lepi: bayılıyorum o hallerine
ilgin0707 canım senide çok tebrik hayırlı olsun hihoyyytçoklu msj atmayı hala öğrenemedimdekafamçokkarıştı
iyi akşamalar herkese şimdi doktordan geldik ikili testimiz iyi çıktı çok şükür cinsiyetimiz kız arkadaşlar hayırlısıyla çok mutluyum bir prensesim vardı şimdi bir tane daha geliyor Allahın izniyle
ıns canım kısa donem gıdecek bakalım haftaya sınavı var sınavdan sonra bellı olcak kısammı uzunmu olacagı dua edelım de kısa cıksın
günaydın kızlar dün aksam bebısımı gormeye gıttık babası ile çok heyecanlıydım cınsıyetını soylecek dıye herseye baktı maasallah cok ıyı dedı ben tabı sabırsız hemen sordum cınsıyetı bellımı dıye ılk once bana ıcımden gecenı sordu bende kız dedım evt dedı buyuk bır olasılıkla kız ama yanılmapayı da var dedı %90 kız dedı ama bı daha geldıgınde kesınlesırr dedı ben mutluluktan heyecandan ondan sonra neler anlattı hatırlamıyorum :) sonra bı daha randevuyuda canım koca 12-12-08 de askere gıdecegı ıcın hemen 6-12 ye randevu aldık son bı kez daha gorsun dıye ...
günaydın kızlar ben hala çok fenayım derdim ise burnumun akmaması herzaman çeşme gibi aksan burun bu sefer akmıyor.....deli olacam sadece sağtarafım şakağım ağrıyor tabi gözüme vuruyor
Günaydın Kızlar;
Bende bu cuma 3 boyutlu ultrasona giricem doktorum erkeğe benziyo demişti 15 gün önce.Daha sonrasında işte rahatsızlanmıştım acilen götürdükleri doktorda kız dedi.Çatlıycam meraktan allahtan az kaldı.
Bu arada hareketlerini hissetmeye başladım.Çok ilginç bir duygu gözlerim doldu inanın.Çok güçlü bir hareketti eşim bile hissedebildi.Birde benim yan yattığımda her iki tarafımda da ağrı var boşluklarımda.Bu neden olurki? siz kalça ağrılarından bahsediyosunuz benim gibi boşluklarında da ağrısı olan varmı?
arkadaşlar herkese günaydın cumadan beri yoktum.geçmişi okudum cinsiyetini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun.bakalım bizde haftaya salı öğreniriz inşallah:))3 lü testüimizde var inşallah herşey yolundadır.
arkadaşlar herkese günaydın cumadan beri yoktum.geçmişi okudum cinsiyetini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun.bakalım bizde haftaya salı öğreniriz inşallah:))3 lü testüimizde var inşallah herşey yolundadır.
Canım çok sevindim. 2.prenses oh ne güzel. Allah iki bebeğini de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Sınavla ilgisi yok tatlım. Eğer üniversitenin iyi bir bölümünü bitirdiyse hani doktorluk, öğretmenlik, mühendislik gibi o zaman uzun dönem alıyolar. Ama işletme, halkla ilişkiler gibi bi bölümden mezunsa kısa dönem alıyolar. 2007 Aralık'ta nişanlıyken gitti benim eşimde. İşletme mezunu odluğundan kısa dönem yaptı. İnşallah kısa dönem olur ve sağ salim çabucak döner canım...
Ohhh bi prenses daha :) Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Geçmiş olsun canım...
O boşluk ağrısı yan yatınca bendede oluyor canım...
İnşallah canım. Bizimde bu cumartesi kısmetse...
ıns canım bakalım benımkıde ıktısat mezunu kısa olur umarım allah yardımcımız olsun sagol...
canım ben viks kullandım birkeç defa. boğazım arıdığında sürüp masaj yapmıştım. bide burnum tıkandığında burnuma koydum. doktora sormadım ama yutmadıktan sonra problem olmaz diye düşünmüştüm.
canım çoklu mesaj atmak için okuduğun mesajın altında "alıntı yap" diye bir buton var ya, onun yanındali MQ butonuna tıklayacaksın. en son mesaja gelince onda da hem MQ hem de alıntı yap'a tıklayacaksın. işte bu kadar. anlatabildim umarım.
canım çoklu msjı deniyorum teşekkür ederim olucak galibahihoyyyt
dr. bana 3lü teste gerek yok dedi 2litestin iyi çıktı ama çok istersen yaparız dedi:uhm:ne yapsam acaba birde bayanlar 30yaşını geçmişsen 3lü test yapıyolar diye duydum doğrumu acaba bilgisi olan var mı?
dr. bana 3lü teste gerek yok dedi 2litestin iyi çıktı ama çok istersen yaparız dedi:uhm:ne yapsam acaba birde bayanlar 30yaşını geçmişsen 3lü test yapıyolar diye duydum doğrumu acaba bilgisi olan var mı?
Benim doktorum aynı zamanda teyzemin iki doğumunu da yaptıra doktor. 2 bebektede 2'li test sonuçları iyi çıktı diye istersen 3'lü testi yapmayabiliriz demişti. Benimde 2'lü test sonucu iyi çıktı diye hiç 3'lüden bahsetmedi ama ben bu hafta gittiğimde isteyeceğim. Ne olur ne olmaz. Riske atmamak lazım. İçim içimi yer sonra...
haklısın cnm aklında kalcağına yaptır..benim 2 hafta var daha 3'lü testime.
bu arada bir çok arkadas öğrenmiş cinsiyetleri..gözünüz aydın arkadaslar hayırlı olsun :ecrin_bebek:
Ooo iktisatsa çok büyük ihtimalle kısa çıkar canım merak etme. Ne kadar iktisat, işletme mezunu tanıdığım varsa kısa dönem gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?