2009 Mayıs Anneleri

canım çok geçmiş olsun viks kullanmadım ama suyun içine atrsan zarar vereceğini sanmıyorum ama sen genede dr.ara için rahat eder gel derlersede şuan burda değilim oyüzdn gelemiyorum falan diye sallarsın birşey dr. sormadan bişey yapma canım en kısa zamanda geçer inşallah

Günaydın Kızlar;

Bende bu cuma 3 boyutlu ultrasona giricem doktorum erkeğe benziyo demişti 15 gün önce.Daha sonrasında işte rahatsızlanmıştım acilen götürdükleri doktorda kız dedi.Çatlıycam meraktan allahtan az kaldı.
Bu arada hareketlerini hissetmeye başladım.Çok ilginç bir duygu gözlerim doldu inanın.Çok güçlü bir hareketti eşim bile hissedebildi.Birde benim yan yattığımda her iki tarafımda da ağrı var boşluklarımda.Bu neden olurki? siz kalça ağrılarından bahsediyosunuz benim gibi boşluklarında da ağrısı olan varmı?

bende tabıkı senın gıbı boyle olsun ıstemezdım bende polıkıstık over vardı bu yuzden tedavı goruyordum ogustos ayına kadar falan ıgneler vs baktım olmuyor askerlıkte yaklastı tedavıyı bırakmıstım artık askerden sonra devam ederım tedavıye dıye fakat nasıp kısmet kafamdan attıgım an hamıle kaldım kısmet boylesmıs yanı herseyde vardır bı hayır yapacak bı sey yok bu saatten sonra hıc ızın almayı dusunmuyor almazsa eger mayısın 5 yada 10 u gıbı burda erken dogum vs olmazsa ıns dogumda yanımda olacak gıdecegı yerde daha henuz bellı olmadı ıns yakın yerler olur dedıgın gıbı

evt ya sabırsızlanıyorum zaten hemen dogsunlar yurumeye baslasınlar susleyelım onları guzel guzel saglıkla kucagımıza alırız ıns

ben ben benimde dün akşam ağrıdı yan taraflarım sonra sırtımda ağrıyordu normalmi bu ağrılar bilmiyorum ama şimdi iyiyim genelde akşamları ağrıyor

arkadaşlar herkese günaydın cumadan beri yoktum.geçmişi okudum cinsiyetini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun.bakalım bizde haftaya salı öğreniriz inşallah:))3 lü testüimizde var inşallah herşey yolundadır.

canım ben viks kullandım birkeç defa. boğazım arıdığında sürüp masaj yapmıştım. bide burnum tıkandığında burnuma koydum. doktora sormadım ama yutmadıktan sonra problem olmaz diye düşünmüştüm.

canım çoklu mesaj atmak için okuduğun mesajın altında "alıntı yap" diye bir buton var ya, onun yanındali MQ butonuna tıklayacaksın. en son mesaja gelince onda da hem MQ hem de alıntı yap'a tıklayacaksın. işte bu kadar. anlatabildim umarım.

günaydın güzel hamişler
nasılsınız?cinsi,yetlerin çoğu belli olmuş sanırım,daha çok kızlar var he :)) haftaya bende öğrnicem inş 3lü test için gidicem ,bakalım sağlıklı olsun da,neyse çok kalmıyım çok işim var misafirim gelecek bugün ,kendinize iyi bakın.

kızlar ya kendi derdimden cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı kutlamadım tebrik ederim canlarım
allah tamamına erdirir inş.

ceren cnm bende düşündüm sonuçda karnıma sürmüyorum yutrmuyorum ....sadece burnumun ucuna sürüyorum....nefes alırken açsın diye burnumu alnımıda ovarsan başağrısını giderirmişş

Canım çok sevindim. 2.prenses oh ne güzel. Allah iki bebeğini de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

ıns canım kısa donem gıdecek bakalım haftaya sınavı var sınavdan sonra bellı olcak kısammı uzunmu olacagı dua edelım de kısa cıksın

Sınavla ilgisi yok tatlım. Eğer üniversitenin iyi bir bölümünü bitirdiyse hani doktorluk, öğretmenlik, mühendislik gibi o zaman uzun dönem alıyolar. Ama işletme, halkla ilişkiler gibi bi bölümden mezunsa kısa dönem alıyolar. 2007 Aralık'ta nişanlıyken gitti benim eşimde. İşletme mezunu odluğundan kısa dönem yaptı. İnşallah kısa dönem olur ve sağ salim çabucak döner canım...

Ohhh bi prenses daha :) Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah...

Geçmiş olsun canım...

O boşluk ağrısı yan yatınca bendede oluyor canım...

İnşallah canım. Bizimde bu cumartesi kısmetse...

inşallah canım gönlüne göre olur herşey üçlü testinde iyi çıkar:))))

ıns canım bakalım benımkıde ıktısat mezunu kısa olur umarım allah yardımcımız olsun sagol...

ıns canım bakalım benımkıde ıktısat mezunu kısa olur umarım allah yardımcımız olsun sagol...

Ooo iktisatsa çok büyük ihtimalle kısa çıkar canım merak etme. Ne kadar iktisat, işletme mezunu tanıdığım varsa kısa dönem gitti...

canım çoklu msjı deniyorum teşekkür ederim olucak galibahihoyyyt

dr. bana 3lü teste gerek yok dedi 2litestin iyi çıktı ama çok istersen yaparız dedi:uhm:ne yapsam acaba birde bayanlar 30yaşını geçmişsen 3lü test yapıyolar diye duydum doğrumu acaba bilgisi olan var mı?

canım benimde 2 li iyi çıktı ama.ben yinede yaptırmak istiyorum.doktorumda gerek yok ama yinede biz yapalım bütün teatleri dedi.o istemesede ben yinede yaptırırdım.

dr. bana 3lü teste gerek yok dedi 2litestin iyi çıktı ama çok istersen yaparız dedi:uhm:ne yapsam acaba birde bayanlar 30yaşını geçmişsen 3lü test yapıyolar diye duydum doğrumu acaba bilgisi olan var mı?

Benim doktorum aynı zamanda teyzemin iki doğumunu da yaptıra doktor. 2 bebektede 2'li test sonuçları iyi çıktı diye istersen 3'lü testi yapmayabiliriz demişti. Benimde 2'lü test sonucu iyi çıktı diye hiç 3'lüden bahsetmedi ama ben bu hafta gittiğimde isteyeceğim. Ne olur ne olmaz. Riske atmamak lazım. İçim içimi yer sonra...

haklısın cnm aklında kalcağına yaptır..benim 2 hafta var daha 3'lü testime.
bu arada bir çok arkadas öğrenmiş cinsiyetleri..gözünüz aydın arkadaslar hayırlı olsun :ecrin_bebek:

haklısın cnm aklında kalcağına yaptır..benim 2 hafta var daha 3'lü testime.
bu arada bir çok arkadas öğrenmiş cinsiyetleri..gözünüz aydın arkadaslar hayırlı olsun :ecrin_bebek:

Evet canım %90 kız demişti doktorumuz 1 ay önce. Bakalım bu hafta sonu kesinleşir kısmetse... Eli ayağı düzgün olsun, sağlıkla doğsunda kız erkek hiç sorun değil valla... Üstelik bizde iki aileninde ilk torunu olacak kısmetse... Nasıl bir heyecan var görseniz. Kimseden kız olsun, erkek olsun diye bi yorum gelmiyor. İlk torun ya herkes hayırlısıyla bi doğsa diye bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…