saol cnm bende kafayı dağıtmak için burdayım :1hug::1hug: valla iyi geceler demiştim ama uykum gelmedi:1no2: oğlum da uyudu...bu gece biraz geç yatsa diyodum ama düzenini bozamadım huysuz olur diye.... aslında eşimin askerliğinden alışkınım ayda 5 kere filan nöbeti olurdu... umarm bu gece de sıkıntı olmaz...yarında doktora gidicez bakalım kontrolümüz vara.s
boswer bozma duzenını oglusun....
eşin nerde canım ya nobette falan mı?hadı bakalım yarın hayırlı hbr lerle gelırsın inşşş.buyumustur oglus annesiii..benımkı de mızıklanmaya baslıoo anne benle ılgılen hadı artık dıooo:)))
tuba kızzzz nerdesın bacım yaaa...gecmışi oku oku bıtmezzz
su hedıye için adresss lazımmm yazmıştım gene ama gormedın sanırımmm
kızlar slm ben geldım benım kız huysuzda buaksam 11 gıbı uyudu saat 2de kalkar ben yıne süt sagıyorum artık almıyo mememı ıyıce alıstı bıberona
annem burdaydı cuma aksamı gıttı elım kolum kırık gıbı canım sıkılıyo aksamları cay ıcerdık karsılıklı esım hafta sonu evdeydıde fazla anlamadım yoklugunu ama yarın kotu gecer :gitme:
nurtennn bayadır gorusemedık nasılsın?defnecık nasıl?
canııımmmm
bende sana laf atıcaktım hemşerim sen attınopuyorumnanaktan
biz çok iyiyizde sen pek ii degilsin anlaşılan..
çok şikayet ediyosun yaa durumuz seni çokmu yoruyor???
tamam çok zor bide annende gitmişki o daha zor ama artık büyüyorlar en azından kendi kendilerine vakit geçiriyorlar parlak cisimlere oyuncaklara çok bakıyor defne çok hoşuna gidiyor ve banada vakit kalıyor artık biraz...
durunun dikkatını çekmiyormu bide iş meselesini ne yaptın??
başlayacakmısın karar verdinmi_???
mrb kızlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.ben bebişlerin hediyelerinin olduğu forumu göremedim bilen varsa yazarsa çok memnunolurum :uhm:
nurtennn bayadır gorusemedık nasılsın?defnecık nasıl?
yarama öle bı bastınkı ekım 15de ısbası yapıcam ama nasıl yapıcam bılmıyorum ısyerınden aradılar gecen gun ısler cok yogun musaıdsen hemen ısbası yapabılırmısın dıye mumkun degıl dedım ramazan var onumuzde en erken ekım bası dedım
bakıcı olayını halledemedım hala kımseye guvenemıyorum ıstanbulda yanlız olunca hersey zor 1 yasına kadar gorumcemı cagıracam baktırmaya galıba net degıl ama mıllete verıcegım parayı ona verırım senağlama cok gonullu olmasamda baska carem yok
su cantamı bulanın karısına baktırırım dıyodum ama kadın depresıf ılaclar kullanıyo gunde 2 pkt sıgara ıcıyo bısey vardır dıye ondanda sogudum bakalım mecburen gorumceme kalıcam galıba
merhaba tatlım nasılsın??mrb kızlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.ben bebişlerinin olduğu forumu göremedim bilen varsa yazarsa çok memnunolurum :uhm:
ii geceler cnm hoşgeldin bende sana katılıyorum..selam kızlar. tutkun ve bengi çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için.hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah bebeklerimizi.
siribron bence boşuna üzülme bebeğin doğum kilosu kaç bilmiyorum ama 6400 iyi bir rakam. herşey kitap bilgisiyle olmaz canım. safi kitap bilgisiyle çocuk büyütülmez. öyle takma kafana. benim büyük kızım bir keresinde bir ayda sadece 100 gram almıştı da delirecek gibi olmuştum. şimdi 9 yaşında ve maşallah manken gibi. önemli olan sağlıklı olsun.
merhaba tatlım nasılsın??
işte bua.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/304083-2009-mayis-bebislerinin-hediyeleri.html
ii geceler cnm hoşgeldin bende sana katılıyorum..[/QUmrb iyiyim canım oğlan uyumadı onu beşiğinde sallıyorum.umarım bebişin ve sende iyiindir.çok teşekkürlera.s.
merhaba tatlım nasılsın??
işte bua.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/304083-2009-mayis-bebislerinin-hediyeleri.html
ii geceler cnm hoşgeldin bende sana katılıyorum..[/QUmrb iyiyim canım oğlan uyumadı onu beşiğinde sallıyorum.umarım bebişin ve sende iyiindir.çok teşekkürlera.s.
çok iim cnm kızım bugün huysuz günüydü ama yenik düştü uykuya soonundakaydirigubbakcemile3 ogluunuda senide çok öp. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?