2009 Mayıs Anneleri

boswer bozma duzenını oglusun....
eşin nerde canım ya nobette falan mı?hadı bakalım yarın hayırlı hbr lerle gelırsın inşşş.buyumustur oglus annesiii..benımkı de mızıklanmaya baslıoo anne benle ılgılen hadı artık dıooo:)))

eşim ist.da.... acil bi işi çıktı....bi gün için gitti sabaha karşı yada sabah burda olcak inş...bende çocukla gidemedim tabi ayrıca misafir vardı evde.... bu arada sende bebeişini bekletme git bakalım annesi... artık ilgi hep kendilerinde olsun istiolar

kızlar slm ben geldım benım kız huysuzda buaksam 11 gıbı uyudu saat 2de kalkar ben yıne süt sagıyorum artık almıyo mememı ıyıce alıstı bıberona

annem burdaydı cuma aksamı gıttı elım kolum kırık gıbı canım sıkılıyo aksamları cay ıcerdık karsılıklı esım hafta sonu evdeydıde fazla anlamadım yoklugunu ama yarın kotu gecer :gitme:

ben hala uyutmayı basaramadım benım oğlanı...:sinifsinif:huysuzlanıo gene bakalım nobet kaca kadar uzucakkklaelaelaelaelae
ınsan alışıo hemnecık canım benım anlıom seniii...anne gıbısı yokkk:umursamaz:

nurtennn bayadır gorusemedık nasılsın?defnecık nasıl?

canııımmmm

bende sana laf atıcaktım hemşerim sen attınopuyorumnanaktan

biz çok iyiyizde sen pek ii degilsin anlaşılan..

çok şikayet ediyosun yaa durumuz seni çokmu yoruyor???
tamam çok zor bide annende gitmişki o daha zor ama artık büyüyorlar en azından kendi kendilerine vakit geçiriyorlar parlak cisimlere oyuncaklara çok bakıyor defne çok hoşuna gidiyor ve banada vakit kalıyor artık biraz...
durunun dikkatını çekmiyormu bide iş meselesini ne yaptın??
başlayacakmısın karar verdinmi_???

bu arada herkeşlere slmlar...

anlaşılan mayıs annelerinin bunalım zamanı herkeşler bunalımda sıkıntıda anacım ne oluyonuz bee

yarama öle bı bastınkı ekım 15de ısbası yapıcam ama nasıl yapıcam bılmıyorum ısyerınden aradılar gecen gun ısler cok yogun musaıdsen hemen ısbası yapabılırmısın dıye mumkun degıl dedım ramazan var onumuzde en erken ekım bası dedım

bakıcı olayını halledemedım hala kımseye guvenemıyorum ıstanbulda yanlız olunca hersey zor 1 yasına kadar gorumcemı cagıracam baktırmaya galıba net degıl ama mıllete verıcegım parayı ona verırım senağlama cok gonullu olmasamda baska carem yok

su cantamı bulanın karısına baktırırım dıyodum ama kadın depresıf ılaclar kullanıyo gunde 2 pkt sıgara ıcıyo bısey vardır dıye ondanda sogudum bakalım mecburen gorumceme kalıcam galıba

mrb kızlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.ben bebişlerinin olduğu forumu göremedim bilen varsa yazarsa çok memnunolurum :uhm:

selam kızlar. tutkun ve bengi çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için.hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah bebeklerimizi.
siribron bence boşuna üzülme bebeğin doğum kilosu kaç bilmiyorum ama 6400 iyi bir rakam. herşey kitap bilgisiyle olmaz canım. safi kitap bilgisiyle çocuk büyütülmez. öyle takma kafana. benim büyük kızım bir keresinde bir ayda sadece 100 gram almıştı da delirecek gibi olmuştum. şimdi 9 yaşında ve maşallah manken gibi. önemli olan sağlıklı olsun.

nurtennn bayadır gorusemedık nasılsın?defnecık nasıl?

offff ya bende sıkıldım şimdi allah kolaylık versin..
gülşah o kadına bende güvenmedim çok sigara içiyormuş v eilaç meselesi onu silelim..

görümcen bekarmı kaç yaşına bebek bakmayı biliyormu gerçi bilmesede ögrenicek bide canından parça sonuçta eminim iyi bakar nerde görümcen??

en mantıklısı görümcen gözüküyo tatlım evdede sana yardımı olur hem yabancı degl en azından.. mecburen katlanacaksın tatlım

mrb kızlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.ben bebişlerinin olduğu forumu göremedim bilen varsa yazarsa çok memnunolurum :uhm:
merhaba tatlım nasılsın??
işte bua.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/304083-2009-mayis-bebislerinin-hediyeleri.html

ii geceler cnm hoşgeldin bende sana katılıyorum..

eşim şimdi geldi söylenmeden ben çıkayım yrn çok işim varrr çokkk

akşam ugrarım heralde çok öptüm herkesi...

mama meselesi zor bir iş. bebekler almakta zorlanıyorlar. ben de ilk zamanlar sezeryanla doğum yaptığım için süt artana kadar mama vereyim dedim ama anne sütünün tadını alan çocuk kolay kolay mama almıyor. büyük kızım 19 ay emdi hem de sadece sol memeyi. sağı hiç almadı. eminim ki kimse sütten vazgeçmek istemiyordur bir anne olarak ama mama da verseniz lütfen iyice zorlayın anne sütü için. inanın çok farkediyor. bunu bebekken değil büyüyünce daha iyi farkedeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…