2009 Mayıs Anneleri

ilk zamanlar benim annem kalmıştı yanımda...20 günlükken gitmek zorunda kalmıştı da...o günleri hatırladım:sinifsinif: ama şöyle bi tesellimiz var artık bebişlerimiz biraz daha büyüdü ve bizde daha tecrübeli olduk(benim ilk bebeğim old.için çoook tecrübesizdim)... o yüzden yrn bi arkadaşına filan git yada dışarı filan çık iyi gelebilir cnm üzülme yine gelir inş.:teselli:

bu arada herkeşlere slmlar...

anlaşılan mayıs annelerinin bunalım zamanı herkeşler bunalımda sıkıntıda anacım ne oluyonuz bee

bende bi süre önce bunalımdaydım...bu h.sonu misafirimiz vardı sevdiğmiz kişiler gelince bana da yaradı... misafiri sevince ağırlamakda zor gelmiyoa.s

sagol tatlım sende inş.a.s.

artık kesin çıktım eşim bakıyorrr:jeyyar:

eşim beni de sitede ne zaman görse "YİNE Mİİİ" diyosırnaşık şey bende hep sana denk geliyo filan diyorum :roflol: ama buranın beni rahatlattığını bildiği için bişi demiyo genelde takılıyo işte.... bu arada yine belirtmiş olıym burda sizlerle dertleşmek beni rahatlatıyo... kaydirigubbakcemile2

kimler var bakiym buralarda... bu gece kimler nöbette söleyin..yoksa sadece ben mi varım...gerçi benim oğlum uyuyo ama eşim olmadığı için uyku tutmadı yatamıyorum ya korkuyomuyum acaaba:1ninca:

günaydınlar kızlar güzel h.sonu geçirdim herşeyi kocam yaptıı

aksam güzel güzel uyuduk......gece 2,5 ömer ağlıyoooo ama nasılllll

hemen mama yaptı eşim ama yemiyor ama aç.....kakasını yapmamıştı ama bigün yapmayıncaa sorun olmuyordu baktık ıkınıyorrrr bağrıyoo hemen yarım fitil attım aboo sustuu 2-3 dk..kakasını yaptı.....

sustu mamasnı yediiiii bu seferde ııııı ıııı diye ağlıyorrrr beni salla diyor sallamadım uyumadııı neyse salladım uyudu ama sabah 5 olmuştuuuuuuuuuuu bizden böleeee

günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl iyi haftalar yine mesai yine kızlarımdan ayrı
cumartesi tülayla bebişi bizdeydi süper bir gün geçirdik akşama kadar duru ve selin çok sevimlilerdi maşallah
pazar günüde en yakın arkadaşımın kınası vardı kuaföre gittik gelinliğini aldık derken zaman çok çabuk geçti bizden böyle
bu arada duru memeyi almıyor biberona alışmış kıyameti koparıyor bende sağarak veriyorum arada mama takviyesi yapıyorum mecburen

gunayın canım herkezin hafta sonu guzel gecmıs ne guzel ee çalısan hatunsun alısması normaldır bıberona ben evdeyken sımdıden alıstı sagarak verıyorum napalım çalısan anne olunca böle oluyor takma kafana kolay gelsınkaydirigubbakcemile5

bekAR 28 yASINDA görümcem hiç istesemde ona kalcaz galıba zevkle bakar duruya odan şüphem yokta sonum banuya benzer dıye korkuyorum:umursamaz:

kimler var bakiym buralarda... bu gece kimler nöbette söleyin..yoksa sadece ben mi varım...gerçi benim oğlum uyuyo ama eşim olmadığı için uyku tutmadı yatamıyorum ya korkuyomuyum acaaba:1ninca:

evde yalnızım, sitede yalnızım.....yaaaa bu gece ne kısmetsizim benmafoldumben
cnm ya seni takip ediyorum hakkaten işin zor eşin sen ve çocugun varmışsın ız gibi koca ankarada!! allah kolaylık versin.. misafir tabi güzel helede sevdigin olunca daha güzel. ne güzel bak birazda açılmış oldun.. canım bnm eşim hergece çok geç vakitte gelir bende ilk başlarda çk korkuyordum ama şimdi çok alıştım hatta bana herkes nasıl duruyorsun geç vakitlere kadar aferin valla diyorlarkaydirigubbakcemile3 insanoglu herşeye alışıyor napalım:teselli:
birsencim günayddın birazdaha iyisin maş. geçen hafta ne serzenişti öyle:1shok:
aferin eşine bak seni anlamış aşk kadınııııı darısı başımaaaaakaydirigubbakcemile3
kız dün abimlerdeydim bol bol da seni andımmmzemuszemus güzel geçti bizim gelin adam oluyo yavaştan... eeee anladı oda kimden zarar geliyo gelmiyoo.. offf sabah sabah kastım kendimi
günnaydın cnmmm güzel bir hafta sonu geçirmişsin ve yogun geçmiş eeeeeeeeeeee hani fotolar bekliyos valla küserizzzz:umursamaz:

hihoyyytGÜNAYDIIINNNNhihoyyyt

yok anacım yok uyku yok banaaaa sabah 7de kalktı emzir altını aç mama yedirr accık oyna busaat oldu uyutupta bende yatayım acık dedim nirdeeeeee barınıyooo bende beşigine attım yattım bigüzel 2dak. sonra bi bogulma sesi tüm yumruk agızda:1shok:
offff bende kaltım işte
zati çok işim var yigenlerimde bende onlara kahvaltı hazırlayım başlayoım ufaktan

çk öpüyorummm

günaydınnn biz kalktık kızımla oynadık konuştuk emiştik şimdi o dönencesine bakıyor bende kahvaltı yapayım bariii

cnm kilonuz kaç evet biraz az almış ama üzülme olabiliyor cnm çok sıcak havalar çocuklar bunalıyor .........

mama veriyormuydun ?veriyorsan daha sıklaştır....tabi önce doktorunla konuşş
cnm ya üzülmemek elde mi
3250 doğmuşt zeynep 3.ayın sonunda 5800 olmuş
gayet iyiydi kilo alması bu son ay 400 gr.almış
mamada veriyorum
dün itibarıyla sayısısnı arttırdım bakalım inş toparlar yavrum:çok üzgünüm:
cnm 2 yıl oldu biz evleneli
bazı konuşarda bilgim varsa çekinmeden söylüyorum
mesela senin banyo olayında ben olsam söylerdim
anne her zaman sana getirememe ki öğrenmeliyim diye:jeyyar:
bu arada geçmş olsun cnma.s.
opuyorumnanaktanbu arada mehmet 3 ayını bu gün doldurdu:lepi: 4 ayımızdan gün almaya başladık bu gün oğluşun doğum ayı:teytey::teytey::teytey:a.s.
oy maşallah benim kzıla aynı galiba doğum tarihlerikaydirigubbakcemile2
demek konuştun helal valla:lepi:
benimkininde kilosu az ya
of:1no2:

olsun cnm sonuçta anne sütüt içiyor
bunada şükür
benim sütüm iice azaldı
nerdeyse hiç gelmiyo mamaya devam:çok üzgünüm:

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Ay çok güzel bi haftasonu geçirdim derken akşam eve bi geldik Defnoş'un ateşi yükseldi 39'a :1shok: Doktoruyla görüştüm. Tüm gün dışarıda olması , uzun yola gitmesi yormuştur. HAva değişikliği yapmıış olabilir. Huysuzluğu yoksa calpol verin yarım ölçek takip edin dedi. Huysuzluğuda yoktu. Neyse verdim calpolu. Ateş düşmeye başladı. YArım saatte bir ölçtüm. Sonra gece 4,5'ta emzirmek için kalktığımda bi baktım yine 38,7'ye geçmiş. Komşumun verdiği şurubu içirdim. Az öncede ılık suyla duş aldırdım. Şimdi 37,5-37,7 arasında değişip duruyor. Bakalım inşallah bugün daha fazla yükselmez

Bu arada geçmiş falan hakgetire tabi. Kusuruma bakmayın bi ara bakınırım.

Bide Sibel çok hasta. Fena ishal olmuş. Dün hastaneye kaldırmışlar. Doktor yatırıcaz demiş. Kızında şansına kayınvalidesinin kardeşi vefat etmiş oda Aydın'a gitmiş. E annesi Ayvalık'ta. Yatamamış tabi hastaneye. Yağız'a kim bakıcak :1no2: Teyzesini çağırmış bugün o gelip ilgilenicek Sibel'le. Bilginiz olsun kızlar a.s.

Ara Birsom ara çok fenaydı dün akşam valla :çok üzgünüm:

Çok şükür Defnoş'umun ateşi 37,3'e düştü. İnşallah yükselmez bi daha :Saruboceq:
Bende bikaç gündür ishaldim. Heralde Defnoş'a geçti. Sabahtan beri öyle yapıyor çünkü. Ateşide o yaptı demek kuzuma of yaaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…