iyi geceler canım. umarım rahat bir gece geçirirsin.
kızlar slm ben geldım benım kız huysuzda buaksam 11 gıbı uyudu saat 2de kalkar ben yıne süt sagıyorum artık almıyo mememı ıyıce alıstı bıberona
annem burdaydı cuma aksamı gıttı elım kolum kırık gıbı canım sıkılıyo aksamları cay ıcerdık karsılıklı esım hafta sonu evdeydıde fazla anlamadım yoklugunu ama yarın kotu gecer :gitme:
bu arada herkeşlere slmlar...
anlaşılan mayıs annelerinin bunalım zamanı herkeşler bunalımda sıkıntıda anacım ne oluyonuz bee
sagol tatlım sende inş.a.s.
artık kesin çıktım eşim bakıyorrr:jeyyar:
günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl iyi haftalar yine mesai yine kızlarımdan ayrı
cumartesi tülayla bebişi bizdeydi süper bir gün geçirdik akşama kadar duru ve selin çok sevimlilerdi maşallah
pazar günüde en yakın arkadaşımın kınası vardı kuaföre gittik gelinliğini aldık derken zaman çok çabuk geçti bizden böyle
bu arada duru memeyi almıyor biberona alışmışkıyameti koparıyor bende sağarak veriyorum arada mama takviyesi yapıyorum mecburen
offff ya bende sıkıldım şimdi allah kolaylık versin..
gülşah o kadına bende güvenmedim çok sigara içiyormuş v eilaç meselesi onu silelim..
görümcen bekarmı kaç yaşına bebek bakmayı biliyormu gerçi bilmesede ögrenicek bide canından parça sonuçta eminim iyi bakar nerde görümcen??
en mantıklısı görümcen gözüküyo tatlım evdede sana yardımı olur hem yabancı degl en azından.. mecburen katlanacaksın tatlım
ilk zamanlar benim annem kalmıştı yanımda...20 günlükken gitmek zorunda kalmıştı da...o günleri hatırladım:sinifsinif: ama şöyle bi tesellimiz var artık bebişlerimiz biraz daha büyüdü ve bizde daha tecrübeli olduk(benim ilk bebeğim old.için çoook tecrübesizdim)... o yüzden yrn bi arkadaşına filan git yada dışarı filan çık iyi gelebilir cnm üzülme yine gelir inş.:teselli:
bende bi süre önce bunalımdaydım...bu h.sonu misafirimiz vardı sevdiğmiz kişiler gelince bana da yaradı... misafiri sevince ağırlamakda zor gelmiyoa.s
eşim beni de sitede ne zaman görse "YİNE Mİİİ" diyosırnaşık şey bende hep sana denk geliyo filan diyorum :roflol: ama buranın beni rahatlattığını bildiği için bişi demiyo genelde takılıyo işte.... bu arada yine belirtmiş olıym burda sizlerle dertleşmek beni rahatlatıyo... kaydirigubbakcemile2
kimler var bakiym buralarda... bu gece kimler nöbette söleyin..yoksa sadece ben mi varım...gerçi benim oğlum uyuyo ama eşim olmadığı için uyku tutmadı yatamıyorum ya korkuyomuyum acaaba:1ninca:
cnm ya seni takip ediyorum hakkaten işin zor eşin sen ve çocugun varmışsın ız gibi koca ankarada!! allah kolaylık versin.. misafir tabi güzel helede sevdigin olunca daha güzel. ne güzel bak birazda açılmış oldun.. canım bnm eşim hergece çok geç vakitte gelir bende ilk başlarda çk korkuyordum ama şimdi çok alıştım hatta bana herkes nasıl duruyorsun geç vakitlere kadar aferin valla diyorlarkaydirigubbakcemile3 insanoglu herşeye alışıyor napalım:teselli:evde yalnızım, sitede yalnızım.....yaaaa bu gece ne kısmetsizim benmafoldumben
birsencim günayddın birazdaha iyisin maş. geçen hafta ne serzenişti öyle:1shok:günaydınlar kızlar güzel h.sonu geçirdim herşeyi kocam yaptıı
aksam güzel güzel uyuduk......gece 2,5 ömer ağlıyoooo ama nasılllll
hemen mama yaptı eşim ama yemiyor ama aç.....kakasını yapmamıştı ama bigün yapmayıncaa sorun olmuyordu baktık ıkınıyorrrr bağrıyoo hemen yarım fitil attım aboo sustuu 2-3 dk..kakasını yaptı.....
sustu mamasnı yediiiii bu seferde ııııı ıııı diye ağlıyorrrr beni salla diyor sallamadım uyumadııı neyse salladım uyudu ama sabah 5 olmuştuuuuuuuuuuu bizden böleeee
günnaydın cnmmm güzel bir hafta sonu geçirmişsin ve yogun geçmiş eeeeeeeeeeee hani fotolar bekliyos valla küserizzzz:umursamaz:günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl iyi haftalar yine mesai yine kızlarımdan ayrı
cumartesi tülayla bebişi bizdeydi süper bir gün geçirdik akşama kadar duru ve selin çok sevimlilerdi maşallah
pazar günüde en yakın arkadaşımın kınası vardı kuaföre gittik gelinliğini aldık derken zaman çok çabuk geçti bizden böyle
bu arada duru memeyi almıyor biberona alışmışkıyameti koparıyor bende sağarak veriyorum arada mama takviyesi yapıyorum mecburen
cnm ya üzülmemek elde micnm kilonuz kaç evet biraz az almış ama üzülme olabiliyor cnm çok sıcak havalar çocuklar bunalıyor .........
mama veriyormuydun ?veriyorsan daha sıklaştır....tabi önce doktorunla konuşş
cnm 2 yıl oldu biz evleneliaman dua et burda değillerlmaz: vallaha sen daha yeniymişsin anlamamışındır sarımsağın kokusu kırk gün çıkmazmış çok cadı oluyolar erzurum kaynanaları sankim ona doğurmuşum beni deli ediyo kafamçokkarıştıdün diyorki siz yıkıyamıyosunuz bize getirin ben yıkıcam olur her banyosunda sana getirelim -tatlicadiarzu- :gitme: neyse dün mehmetin ateşi yine 39a çıktı yandı yavrum hafta sonu ya acile gittik gece birde tahlil istediler kan idrar kanı verdik ama idrar ne mümkün çocuk gece uykusuna geçti bi uyudu abartmıyorum saat 6 ya kadar çiş bekledik neyse sonunda yaptı verdik tahliller temiz çıktı bu bebeğin bişeysi yok dedi doktor :uhm:bi paranoxs fitil yazdı geldik eve eee bişeysi yokda niye her hafta sonu ateşleniyo bu çocuk azda değil 39 havale geçirecek diye korkuyorum allah korusun :Saruboceq:kafamçokkarıştı
oy maşallah benim kzıla aynı galiba doğum tarihlerikaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanbu arada mehmet 3 ayını bu gün doldurdu:lepi: 4 ayımızdan gün almaya başladık bu gün oğluşun doğum ayı:teytey::teytey::teytey:a.s.
demek konuştun helal valla:lepi:slmm kızlarrrrrŞeniz
youn bı haftadan sonra anca gırebıldım nete..ewde sukur yalnız kalabıldım sonunda tabı ogluşlaa:)
kayınvalıdem gelcektı ya enson geldı ardındanda tonca mısafırrr kafamçokkarıştı
ılk geldıı gun konuscam dıodum ya konustum sonunda:teyteyhhhh be içim rahatladı en azından soylemek ıstedıkşlerımı soyledım ben soyledım o agladıı,tabı konustuda kendılerını haklı buldukları bırsuru yer var hala..onlarda haklı kendımce ya pess yaniii...ewıme torunları ıcın geldıklerını dusundumu bıle soyledımalkisalkisalkis kayınpederın benım için soyledıklerını bıldıımı hepsını soyledım..kendımce acıklama yaptı tabı ama genede benı ıkna edemedı.amöa konusmadqn sonra pek bı hamaratlasastıkı sormayın ew işi yaptıı supurge utu yemek o yaptı bende oglumla ılgılendım daha az sınır oldum en azındanzemuszemus
sonra eşimin tum sulalesı gun gun geldı halalrı teyzesı yegenlerı....vs gunduzde mılastqan benım arkadaslarımdan komsuklardan mısafır geldı gıttı durmadan youn bı mısafır trafığının ardından bugun rahatım sukur.....en son posta dun aksamdı kaydirigubbakcemile3
son gun kayınpederde geldı.....cuma gunu kaynanamla bır donduler artık....eşim de sewındı en azından onun tarafından kımsecık gelmedıydı daha hepsı gelınce mutluu gozle gorulurdu yani...
ote yandan 14 unde kontroıle gıttık.3.ay kontrolumuzu olduk...dr kılomuza az dedı kızlar ya:1shok:6400 olmus yagız 1 ayda 90o gr almış dr az dedı 3.çayda doum kılosunun ıkı katı olmalıymıs bebekler 1kılo eksıkmış yagız...cokk uzuldum:gitme:mamaq takvıyesı werdı.ben cok kustuunu soyledım.emdıgı hıc mıdede kalmıokı kuzumun ya bıde cok hareketlı uyurken bıle kafasının ustune ustune gıdıo hınzırrrkaydirigubbakcemile3ole olunca kusmayı onleyıcı mama werdı bıkac marka yazdı humananınkını aldık ama ımkanı yok ıçmiyo kızlar ya içiremıorum mamayı werınce agzınha cıyak cıyak bagırıo bıberon suluk kasıkla wermeyı denedım hıcbırını yemedı napcamı sastım..gunde 1ogun zaten ama yok yemıodqa yemıo...:sinifsinif:
napmam lazım kızlar yaaaaa..baska bı dr adaha goturcem bu hafta.kılomuz azmıya anlamadımkı 6400 cokta kotu deıl gıbıu sankı...dıger kuzular 3.ayda ıkı katı oldumu kıloları :uhm:
bızden bukadar....bugunde temızlık camasır bıttı oglan uyuyooo şimdi utuler war bırazdan utuye geccem ama once bı gecmıse bakıımmmm accukk...
günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl iyi haftalar yine mesai yine kızlarımdan ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?