bekAR 28 yASINDA görümcem hiç istesemde ona kalcaz galıba zevkle bakar duruya odan şüphem yokta sonum banuya benzer dıye korkuyorum:umursamaz:
kızlar ne oluyo yahu ıshal salgınımı var cok gecmıs olsun pınar hem sana hem defnoşa sibelede tabıı atesını takıp et ıstersen bıde yıka ardından şurup iner atesı
geçmiş olsun güzelim yaaa noldu bu ay bu kuzucuklara bilmiyorum kiiHerkese günaydınlar kızlar a.s.
Ay çok güzel bi haftasonu geçirdim derken akşam eve bi geldik Defnoş'un ateşi yükseldi 39'a :1shok: Doktoruyla görüştüm. Tüm gün dışarıda olması , uzun yola gitmesi yormuştur. HAva değişikliği yapmıış olabilir. Huysuzluğu yoksa calpol verin yarım ölçek takip edin dedi. Huysuzluğuda yoktu. Neyse verdim calpolu. Ateş düşmeye başladı. YArım saatte bir ölçtüm. Sonra gece 4,5'ta emzirmek için kalktığımda bi baktım yine 38,7'ye geçmiş. Komşumun verdiği şurubu içirdim. Az öncede ılık suyla duş aldırdım. Şimdi 37,5-37,7 arasında değişip duruyor. Bakalım inşallah bugün daha fazla yükselmez
Bu arada geçmiş falan hakgetire tabi. Kusuruma bakmayın bi ara bakınırım.
Bide Sibel çok hasta. Fena ishal olmuş. Dün hastaneye kaldırmışlar. Doktor yatırıcaz demiş. Kızında şansına kayınvalidesinin kardeşi vefat etmiş oda Aydın'a gitmiş. E annesi Ayvalık'ta. Yatamamış tabi hastaneye. Yağız'a kim bakıcak :1no2: Teyzesini çağırmış bugün o gelip ilgilenicek Sibel'le. Bilginiz olsun kızlar a.s.
e hani ben geliyordum kızzzz ama geçen hafta sana gelmezdim ben Aliden dolayı asabiye bağlamıştın senkaydirigubbakcemile3nurten leynnnnnnnn oralara geldin mademmmm banada geleydin bi kahveyee
Sağolasın canım a.s. Valla çevremde çok insanda duydum salgın mıdır nedir anlamadım :uhm: Aman sizlerde dikkatli olun. Yediklerinizi falan iyice yıkayın kızlar a.s.
Defnoş'u sabah yıkadım canım. Ondan sonra daha iyi oldu ateşi zaten. Şimdi rahatladı uyukladı kuzum :çok üzgünüm:
Haftasonu da 2 çift arkadaşımız vardı. Bizde kaldılar. Pazar sabahı Abant'a yola çıktık çünkü. Ev dandini. Nevresimler, havlular var hep yıkanacak. Annem gelicek. Aklı kalmış. Sen şimdi iş yaparsın bu haldeyken. Ben gelip yapayım dedi. Ah bu anneler gibisi yok yemin ediyorum Şeniz
geçmiş olsun cnm sana ve defnoşa inş ateşlenmez tekrarHerkese günaydınlar kızlar a.s.
Ay çok güzel bi haftasonu geçirdim derken akşam eve bi geldik Defnoş'un ateşi yükseldi 39'a :1shok: Doktoruyla görüştüm. Tüm gün dışarıda olması , uzun yola gitmesi yormuştur. HAva değişikliği yapmıış olabilir. Huysuzluğu yoksa calpol verin yarım ölçek takip edin dedi. Huysuzluğuda yoktu. Neyse verdim calpolu. Ateş düşmeye başladı. YArım saatte bir ölçtüm. Sonra gece 4,5'ta emzirmek için kalktığımda bi baktım yine 38,7'ye geçmiş. Komşumun verdiği şurubu içirdim. Az öncede ılık suyla duş aldırdım. Şimdi 37,5-37,7 arasında değişip duruyor. Bakalım inşallah bugün daha fazla yükselmez
Bu arada geçmiş falan hakgetire tabi. Kusuruma bakmayın bi ara bakınırım.
Bide Sibel çok hasta. Fena ishal olmuş. Dün hastaneye kaldırmışlar. Doktor yatırıcaz demiş. Kızında şansına kayınvalidesinin kardeşi vefat etmiş oda Aydın'a gitmiş. E annesi Ayvalık'ta. Yatamamış tabi hastaneye. Yağız'a kim bakıcak :1no2: Teyzesini çağırmış bugün o gelip ilgilenicek Sibel'le. Bilginiz olsun kızlar a.s.
Sağolasın canım a.s. Valla çevremde çok insanda duydum salgın mıdır nedir anlamadım :uhm: Aman sizlerde dikkatli olun. Yediklerinizi falan iyice yıkayın kızlar a.s.
Defnoş'u sabah yıkadım canım. Ondan sonra daha iyi oldu ateşi zaten. Şimdi rahatladı uyukladı kuzum :çok üzgünüm:
Haftasonu da 2 çift arkadaşımız vardı. Bizde kaldılar. Pazar sabahı Abant'a yola çıktık çünkü. Ev dandini. Nevresimler, havlular var hep yıkanacak. Annem gelicek. Aklı kalmış. Sen şimdi iş yaparsın bu haldeyken. Ben gelip yapayım dedi. Ah bu anneler gibisi yok yemin ediyorum Şeniz
Kizlar Selamlar,
Biz döndük tatilden dün. Aslinda Cumartesi dönecektik ama ben sanirim su Mastit denen illetten oldumAtesim cikti 38.8'e, titreme ve bitkinlik perisan etti beni. Inatciyim biraz, gitmedim doktora. Dorugun ates düsürücü surubundan ictim, bir bardak limonata ve ilik bir dus beni kendime getirdi. Tikaniklik sag gögsümdeydi, sürekli emzirdim o gögüsü, biriken sütü bosalttim ve bol masaj yaptim ve galiba gecti. Hafif bir sanci var sadece.
Birde kizlar benim dikis yerimden dün biraz kan gelmis, zora mi geldi, iltihap mi anlamadim. Tedirgin oldum cok, randevu alacagim doktorumdan yarin icin. Bugün aradim ulasamadim kadina. Gerci agri falan yok, kücük bir nokta, yara gibi ama olsun ihmale gelmez.
Tatile gelince cok güzel gecti ama Doruk biraz perisan oldu hava degisiminden. Yavrum sürekli terledi ve ishal olduKilo verdi epey, tam toparlandi derken yine ishal Sizin bebislerin kaka kivami nasil kizlar ya? Doruk bazen cok civik yapiyor
Tunaydın Bacılar,
Sibel geçmiş olsun canım.Uzuldum ya cabucak iyılesırsın inşallah.
Defnede hastaymış salgın heralde ya ne oluyor bu bebişlere.Gecmiş olsun canım.Anne gibi yar olmaz boşuna dememişler.
Filizcim hoşgeldin.
Birsencım hedıyelerını aldım ve cok mutlu oldum.Foto makınası esımde kalmış akşam ekliycem resımlerı.Canım benıde unutmamış ya.Seksi birseyler göndermiş acılen göbeğin gitmesı lazım.Dostluğumuz hıç bıtmesın.Cok ama cok tesekkur ederiz.
Bende kargoya verdım sizin hedıyelerınızı.
Tunaydın Bacılar,
Sibel geçmiş olsun canım.Uzuldum ya cabucak iyılesırsın inşallah.
Defnede hastaymış salgın heralde ya ne oluyor bu bebişlere.Gecmiş olsun canım.Anne gibi yar olmaz boşuna dememişler.
Filizcim hoşgeldin.
Birsencım hedıyelerını aldım ve cok mutlu oldum.Foto makınası esımde kalmış akşam ekliycem resımlerı.Canım benıde unutmamış ya.Seksi birseyler göndermiş acılen göbeğin gitmesı lazım.Dostluğumuz hıç bıtmesın.Cok ama cok tesekkur ederiz.
Bende kargoya verdım sizin hedıyelerınızı.
sağol cnm4 ay bitinceeee cnmm
Selam Özlem'cigim,
Esim isten gelsin, bizde Zeynep'e hediye almaya gidecegiz. Birkac güne kadar kargoya veririm, verdigimde bende haber veririm sana. Bu arada ben 4. ayin sonunda ek gidaya baslayacagim, tatilde doktora götürmüstüm Doruk'u. Cok iyi, hos sohbet bir cocuk doktoru denk geldi. 4. ayin sonunda basla ama hicbirseyi, bir digerine karistirma dedi. Örnegin havuc püresi veriyorsan icine patates ekleme, onuda ayri ver dedi. 6. ayina kadar böylece gidalara azar azar alistirir, 6. aydan sonra sütten keserim diye düsünüyorum ama bakalim. Sütümde bir az, bir cok. Anlamadim gitti. Inatla emziriyorum simdilik:) Ayin sonunda randevumuz var doktorda, detayli bilgiyi artik ondan aliriz.
Birsen tesekkürler canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?