2009 Mayıs Anneleri

bekAR 28 yASINDA görümcem hiç istesemde ona kalcaz galıba zevkle bakar duruya odan şüphem yokta sonum banuya benzer dıye korkuyorum:umursamaz:

fisfisfisfisfisfis olabilir tatlım dikkat etmekte fayda var:çok üzgünüm: benim görümce gibisi yoktur kovarsın gitmez yüzsüzlük desen diz boyu
:sinifsinif:

kızlar ne oluyo yahu ıshal salgınımı var cok gecmıs olsun pınar hem sana hem defnoşa sibelede tabıı atesını takıp et ıstersen bıde yıka ardından şurup iner atesı

pınarcım defneme geçmiş olsun tatlım

sibelide arayalım merak ettim aynısını bende iki hafta önce yaşadım ishal ayy çok kötü birde ateş yarım gün yatmıştım hastanede sonra çıktım inşallah iyileşir en kısa zamanda sibelcim

aysuncum nasılsın canım bebiş nasıl

esencim ohh prensesle oyna bakalım öp benim yerime tatlımı:)

kızlar görümce memlekte düğüne gitmişti keşke kalsaydıda gelmeseydi kızkardeşimle birlikte gittiler kendini garantiye aldı nasılsa kardeşim yanlız gelemez diye offf bugün geldi evde bıktım artık çocuk oyuncağınıda geçti anne babasını bir görsem nasıl yılların nefreti var kusarım biranda eve gitmek istemiyorum kızı görmek istemiyorum insan evinden başka insan için soğur mu

kızlar ne oluyo yahu ıshal salgınımı var cok gecmıs olsun pınar hem sana hem defnoşa sibelede tabıı atesını takıp et ıstersen bıde yıka ardından şurup iner atesı

Sağolasın canım a.s. Valla çevremde çok insanda duydum salgın mıdır nedir anlamadım :uhm: Aman sizlerde dikkatli olun. Yediklerinizi falan iyice yıkayın kızlar a.s.

Defnoş'u sabah yıkadım canım. Ondan sonra daha iyi oldu ateşi zaten. Şimdi rahatladı uyukladı kuzum :çok üzgünüm:

Haftasonu da 2 çift arkadaşımız vardı. Bizde kaldılar. Pazar sabahı Abant'a yola çıktık çünkü. Ev dandini. Nevresimler, havlular var hep yıkanacak. Annem gelicek. Aklı kalmış. Sen şimdi iş yaparsın bu haldeyken. Ben gelip yapayım dedi. Ah bu anneler gibisi yok yemin ediyorum Şeniz

geçmiş olsun güzelim yaaa noldu bu ay bu kuzucuklara bilmiyorum kii
sibele de çok üzüldüm bende numarası yok ararsanız selamımı söyleyin aksilik annelerde gitmiş Allahtan teyzesi var biran önce iyileşir inşallah

nurten leynnnnnnnn oralara geldin mademmmm banada geleydin bi kahveyee
e hani ben geliyordum kızzzz ama geçen hafta sana gelmezdim ben Aliden dolayı asabiye bağlamıştın senkaydirigubbakcemile3

ülen esen geliyorsan gelllll kafanı kıracammmmm adet olacam birazda ondan asabiyett

pınarım sizede geçmiş olsun cnm benimmmmmmmmmmmmmmmm

aradım siboşu yaaaa sesi fenaydı teyzesi gelmişş

aman cerrahpaşayı aradımmmmmmm randevu alamadım sabahtan beri bir top kekle duruyom

yaşasın annelerrrrzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kizlar Selamlar,

Biz döndük tatilden dün. Aslinda Cumartesi dönecektik ama ben sanirim su Mastit denen illetten oldum Atesim cikti 38.8'e, titreme ve bitkinlik perisan etti beni. Inatciyim biraz, gitmedim doktora. Dorugun ates düsürücü surubundan ictim, bir bardak limonata ve ilik bir dus beni kendime getirdi. Tikaniklik sag gögsümdeydi, sürekli emzirdim o gögüsü, biriken sütü bosalttim ve bol masaj yaptim ve galiba gecti. Hafif bir sanci var sadece.
Birde kizlar benim dikis yerimden dün biraz kan gelmis, zora mi geldi, iltihap mi anlamadim. Tedirgin oldum cok, randevu alacagim doktorumdan yarin icin. Bugün aradim ulasamadim kadina. Gerci agri falan yok, kücük bir nokta, yara gibi ama olsun ihmale gelmez.
Tatile gelince cok güzel gecti ama Doruk biraz perisan oldu hava degisiminden. Yavrum sürekli terledi ve ishal oldu Kilo verdi epey, tam toparlandi derken yine ishal Sizin bebislerin kaka kivami nasil kizlar ya? Doruk bazen cok civik yapiyor

Bu arada gecmis cok birikmis, hepsini okuyamam sanirim; ev dandini bir halde temizlik gerekiyor epey Ama Defnos hastaymis, cok gecmis olsun Pinar'cigim.

geçmiş olsun cnm sana ve defnoşa inş ateşlenmez tekrar
ay cnm ya sibelde mi hastaymış
Allah sıhhat versin çabucak
biz annelerin hastalanmaya hakkı yok valla
yavrular ne olacak:1no2:

ana gibi yar olmaz diye boşuna demiyorlar sanırım pınarcımhihoyyythihoyyyt

hoşgeldin cnm demek döndün tatailden
canım geçmiş olsun sanada ve doruğa da
zeynepde bazen cıvık yapıyor cnm hatta bazensabahki ile akşamki kkası bir olmuyor
he bu arada doruğumun hediyesini aldım
malum ben pek dışarı çıkamıyorum tek başıma
eşim yollayacak kargoyla
ondan rica ettim tamamm dedi:lepi:
kargoya verince haberdar ederim cnm senia.s.

sanırım zeynep de hasta oluyor sabahtan beri hiç neşesi yok
oynamıyor benle
hep bi uyku havası var üzerinde
geceden beri sadece beni emiyor mama yemiyor hiç
mamayı değiştirmedim açtığım kutuya devam ediyorum ama
normalde beni emince doymadığı için 60 yada 90 cc mama yerdi hep
zaten kilosu az
iyice zayıflayacak ya

Selam Özlem'cigim,

Esim isten gelsin, bizde Zeynep'e hediye almaya gidecegiz. Birkac güne kadar kargoya veririm, verdigimde bende haber veririm sana. Bu arada ben 4. ayin sonunda ek gidaya baslayacagim, tatilde doktora götürmüstüm Doruk'u. Cok iyi, hos sohbet bir cocuk doktoru denk geldi. 4. ayin sonunda basla ama hicbirseyi, bir digerine karistirma dedi. Örnegin havuc püresi veriyorsan icine patates ekleme, onuda ayri ver dedi. 6. ayina kadar böylece gidalara azar azar alistirir, 6. aydan sonra sütten keserim diye düsünüyorum ama bakalim. Sütümde bir az, bir cok. Anlamadim gitti. Inatla emziriyorum simdilik:) Ayin sonunda randevumuz var doktorda, detayli bilgiyi artik ondan aliriz.

Birsen tesekkürler canim.

Tunaydın Bacılar,

Sibel geçmiş olsun canım.Uzuldum ya cabucak iyılesırsın inşallah.

Defnede hastaymış salgın heralde ya ne oluyor bu bebişlere.Gecmiş olsun canım.Anne gibi yar olmaz boşuna dememişler.

Filizcim hoşgeldin.

Birsencım hedıyelerını aldım ve cok mutlu oldum.Foto makınası esımde kalmış akşam ekliycem resımlerı.Canım benıde unutmamış ya.Seksi birseyler göndermiş acılen göbeğin gitmesı lazım.Dostluğumuz hıç bıtmesın.Cok ama cok tesekkur ederiz.

Bende kargoya verdım sizin hedıyelerınızı.

cnm benim demek geldi beğendiğine çok sevindim .....

seni unuturmuyum tatlım benim sende beni unutmaaa bir ömür saklayacağım eşyanı
kk belki yıllar sonra olmaya bilir hatırası kalsın sizler kalın bana yeter......

göbüşün olsa ne olacak tatlım kocişe giyecen gerçi evin içinde bile çok rahat

bana olmuyor o ayrı kuzenim giyiyorrrr ............sanada olmuştur umarım araştırdım azcukkk bedenini......

Tesekkür ederim canim. Gecmisi okuyorum bir yandan da, Bora tam gaz yayamazliklarina devam mi ediyor hala?lmaz:

4 ay bitinceeee cnmm
sağol cnm

tamam cnm
acelesi yok
sen işlerini hallet dr.a falan git
sonra hediyeye bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…