cnm benim demek geldi beğendiğine çok sevindim .....
seni unuturmuyum tatlım benim sende beni unutmaaa bir ömür saklayacağım eşyanı
kk belki yıllar sonra olmaya bilir hatırası kalsın sizler kalın bana yeter......
göbüşün olsa ne olacak tatlım kocişe giyecen gerçi evin içinde bile çok rahat
bana olmuyor o ayrı kuzenim giyiyorrrr ............sanada olmuştur umarım araştırdım azcukkk bedenini......
Tesekkür ederim canim. Gecmisi okuyorum bir yandan da, Bora tam gaz yayamazliklarina devam mi ediyor hala?lmaz:
kızlar primanın 3 numara uyu ve ıynasını aldım şimdi
nasıl acaba fiyatı 14.95 çok ucuz geldi
kullanana var mı aranızda
niye diğer primalardan ucuz acaba
molfix bile 10 tl daha fazla
kafam karıştı
oldu oldu birsenim hemide süper gizli hafıye seni tam bedenime göre.Bu akşam kocışe gıyıcem:):):)
Bende sana kucuk birsey gönderdim umarım beğenirsin.
evet fılızcım x2 devam maşallahı var Boranın dunyayı dar ediyor bana.Ama annesi aşık ona yınede.
heeeeeeeeeee inci kiloluyum kiloluyum diyorsun yaa bende seni bişey sandım kızım senin şuanki kilom benim bakarken gördüğüm kilodur eminimmmm
slm kızlar eşimin askere gidişi benim şehir değiştirmem sebebi ile gelemedim bi süre benim bi problemim var oğlum elini emmeye başladı. Geçici bi durum mudur yoksa hep böyle mi devam eder elini tutuyorum emzik falan veriyorum ama inatla elini ağzına götürüyor
sağol cnmek gıdalara dördüncü ay bitince başlanıyor canım
iyi içim rahatladı bende acaba ii değil mi diye düşündümkıvılcım hoşgeldin canım geçmiş olsun çok şükür sen mastiti ucuz atlatmışsın
bende ondan kullanıyorum ve gayet memnunum sonuçta primaaa
ve ben 12.70 e alıyorum burdan
ay cnm inş yaÖzlemcim üzülme Borada aynı ne emiyor nede mama yıyıyor.Su 3 hafta gecsinde ek gıdalarla takvıye yapıcaz artık.
İyıyım Banucum afacan Borayla tam gaz devam hayata.İşe gidince nasıl olucak bakalım.Seni okudukca içim gidiyor.Sen iyimisin geldi demek örümcek yine yuzsuz kız ya .
sağol cnmtam okuyamadım geçmişi zeynep ve defnecik hasta sanırım geçmiş olsun meleklerime
kıvılcım hoş geldin anım sana da geçmiş olsun kakası bizim de zaman zman cıvık oluyor dr normal dedi
slm kızlar eşimin askere gidişi benim şehir değiştirmem sebebi ile gelemedim bi süre benim bi problemim var oğlum elini emmeye başladı. Geçici bi durum mudur yoksa hep böyle mi devam eder elini tutuyorum emzik falan veriyorum ama inatla elini ağzına götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?