evet canım çok şükür arada huysuzlaşsa da genelde böylegule gule bıtanem...
inşşş cookkk guel gecerrr
canım ya kıyamam boraya hala duzelmedı sanırım...
bazen bu surec uzunca surebılıomus sadece bıraz sabırr incihan canım bı hocaya falan gıtsenız..ne bıleyım nazar muskası uyku muskası falan yaptırsan bızde işe yaradıı hanı denemekte fayda var bence
ohhhh ne gusel yaaa masajla uyuyuooo ha maşallahh kuzuma...
ewet canım eş tarafı zormuşş gercektenn....
içini rahat tut bıtanem ya...
dusunmemeye calış kuzucukla oyunlar oyna ...kafanı daıtmaya bakkk
tubada bana cıkmıstı adres ıstedım ses soluk cıkmadı yafas topıktede goremedım yahuuu:uhm:
ah anneler ahhhkızlar slm ben geldım benım kız huysuzda buaksam 11 gıbı uyudu saat 2de kalkar ben yıne süt sagıyorum artık almıyo mememı ıyıce alıstı bıberona
annem burdaydı cuma aksamı gıttı elım kolum kırık gıbı canım sıkılıyo aksamları cay ıcerdık karsılıklı esım hafta sonu evdeydıde fazla anlamadım yoklugunu ama yarın kotu gecer :gitme:
bence görümcen baksın ne de olsa kendi canından daha iyi bakaryarama öle bı bastınkı ekım 15de ısbası yapıcam ama nasıl yapıcam bılmıyorum ısyerınden aradılar gecen gun ısler cok yogun musaıdsen hemen ısbası yapabılırmısın dıye mumkun degıl dedım ramazan var onumuzde en erken ekım bası dedım
bakıcı olayını halledemedım hala kımseye guvenemıyorum ıstanbulda yanlız olunca hersey zor 1 yasına kadar gorumcemı cagıracam baktırmaya galıba net degıl ama mıllete verıcegım parayı ona verırım senağlama cok gonullu olmasamda baska carem yok
su cantamı bulanın karısına baktırırım dıyodum ama kadın depresıf ılaclar kullanıyo gunde 2 pkt sıgara ıcıyo bısey vardır dıye ondanda sogudum bakalım mecburen gorumceme kalıcam galıba
kıyamam yaa sibel'e de geçmiş olsun ben de berbat olmuştum ishal dediler ama sonradan besin zehirlenmesi olduğu anlaşıldı çok zordu yaaaHerkese günaydınlar kızlar a.s.
Ay çok güzel bi haftasonu geçirdim derken akşam eve bi geldik Defnoş'un ateşi yükseldi 39'a :1shok: Doktoruyla görüştüm. Tüm gün dışarıda olması , uzun yola gitmesi yormuştur. HAva değişikliği yapmıış olabilir. Huysuzluğu yoksa calpol verin yarım ölçek takip edin dedi. Huysuzluğuda yoktu. Neyse verdim calpolu. Ateş düşmeye başladı. YArım saatte bir ölçtüm. Sonra gece 4,5'ta emzirmek için kalktığımda bi baktım yine 38,7'ye geçmiş. Komşumun verdiği şurubu içirdim. Az öncede ılık suyla duş aldırdım. Şimdi 37,5-37,7 arasında değişip duruyor. Bakalım inşallah bugün daha fazla yükselmez
Bu arada geçmiş falan hakgetire tabi. Kusuruma bakmayın bi ara bakınırım.
Bide Sibel çok hasta. Fena ishal olmuş. Dün hastaneye kaldırmışlar. Doktor yatırıcaz demiş. Kızında şansına kayınvalidesinin kardeşi vefat etmiş oda Aydın'a gitmiş. E annesi Ayvalık'ta. Yatamamış tabi hastaneye. Yağız'a kim bakıcak :1no2: Teyzesini çağırmış bugün o gelip ilgilenicek Sibel'le. Bilginiz olsun kızlar a.s.
elini benim oğlum da ayıla bayıla emiyo bi sorun olacağını düşünmüyorum :)slm kızlar eşimin askere gidişi benim şehir değiştirmem sebebi ile gelemedim bi süre benim bi problemim var oğlum elini emmeye başladı. Geçici bi durum mudur yoksa hep böyle mi devam eder elini tutuyorum emzik falan veriyorum ama inatla elini ağzına götürüyor
çok iyi ben de bulsam onlardan ben de alırım sonuçta primaBirsencim 3 numara bu içinde 78 tane var
fiyatı baya ii geldi bana
3 numara pr,ma yine aktif bebek 25 miydi neydi arada baya fark var
kafam karıştı benimde
kızlar selam 10 günlük bir tatilden sonra bugün evimize geldik... netimiz olmadığı için sizlerden baya ayrı kaldım çok da şey birikmiş artık yavaş yavaş okurum geçmişi... umarım herkes iiidir bebişler sağlıklı ve mutludurlar...
emziren annelere bir sorum olcak... Doruk 2.5 aylık oldu ve hala günde 5-6 kez kaka yapıyor remgi sarı ve baya sulu bir kakası var... bugün dr unu aradım ishal maması verelim dedi ama sizlerede sormak istedim sizinkilerde durum nedir... llütfen acil cevap verin yarın dr a götüreyim mi sizce yoksa normal mi...
dr.a da sor cnmçok teşekkür ederim herkes büyük bir problem gibi söz edince (etrafımdaki) bende panik oldum yarın doktora gidecektim zaten
bencede ii bu kadar ucuz görünce bit yeniği aramaya başladımkaydirigubbakcemile3valla özlemciğim bilmiyorumki ben hep 92 li paket alıyorum ama 78 tane varsa 12 tl ise çok iyiii
sor tatlım sendeben ek gıdalara başlamadım ama 4. aydan sonra vereyim diyorum bakalım doktor ne diyecek zaten mama yiyor.
hoşgeldin cnmkızlar selam 10 günlük bir tatilden sonra bugün evimize geldik... netimiz olmadığı için sizlerden baya ayrı kaldım çok da şey birikmiş artık yavaş yavaş okurum geçmişi... umarım herkes iiidir bebişler sağlıklı ve mutludurlar...
emziren annelere bir sorum olcak... Doruk 2.5 aylık oldu ve hala günde 5-6 kez kaka yapıyor remgi sarı ve baya sulu bir kakası var... bugün dr unu aradım ishal maması verelim dedi ama sizlerede sormak istedim sizinkilerde durum nedir... llütfen acil cevap verin yarın dr a götüreyim mi sizce yoksa normal mi...
benimki de günde 5 6 kez yapıyor anne sütü aldığı için önemsemedimm
Esra sen yınemı tatıldeydın ohh iyi gezdınız valla.
Mama yedıği için birsey söyleyemem ama boranında sulu kakası.Günde 1 veya 2 kez yapıyor.
ya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?
oy maşallahKızlar selam bugÜn dr gİttİk kızım 6400 0lmuŞ 62 cm dr normal dedİ okadar Çok soru sorduk kİ evhamımızdan dolayı devİt vİtamİnİ deĞİŞtİrdİ bİraz jİmnastİk verdİ boyun harekatlaerİ İle İlgİlİ sonra kızıma kot pantalon tulum ve Öpme benİ yazılı ÖnlÜk aldım sİzler nasılsınız bakalım
beyazcim zeynepte serra gibi herhalde..ben çözümü biberonun deliğini genişletmekte buldum sayilir..tam çözüm olmadi ama enazindan cok az yemiyor artik :) cok geliyor cünkü agzina..bez olayina gelince canim uyu oyna ile aktif bebek arasinda cok az bi fiyat farki oluyor tane olarak hesaplanirsa
QUOTE]
olabilir cnm ya dikkat etmedim hiç
molfix alıyordum hep
bu ilk primamkaydirigubbakcemile3
ya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?
serra da ssk lı cnm
eş ve çocukları kapsıyor ssk
yalnız çocuğuda üzerine aldırması gerek eşinin skk ya gidip
öyel yaptırmıştı eşim
hoş geldin canım benimki de 1 hafta öncesine kadar öyleydi artık 2 günde 1 günde 1 yapmaya başladı dr kilosunu az bulursa su kaybediyor olabilir ishal olabilir sen ne olur ne olmaz dra gösterkızlar selam 10 günlük bir tatilden sonra bugün evimize geldik... netimiz olmadığı için sizlerden baya ayrı kaldım çok da şey birikmiş artık yavaş yavaş okurum geçmişi... umarım herkes iiidir bebişler sağlıklı ve mutludurlar...
oh maşallah kocaman olmuş devit yerine ne verdi neden değiştirdiKızlar selam bugÜn dr gİttİk kızım 6400 0lmuŞ 62 cm dr normal dedİ okadar Çok soru sorduk kİ evhamımızdan dolayı devİt vİtamİnİ deĞİŞtİrdİ bİraz jİmnastİk verdİ boyun harekatlaerİ İle İlgİlİ sonra kızıma kot pantalon tulum ve Öpme benİ yazılı ÖnlÜk aldım sİzler nasılsınız bakalım
canım babamız bağkur ben emekli sandığı oğlumuzu emekli sandığı yaptık işlemler yapılıyor doğum belgesi falan götürdük evrak doldurdukya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?