2009 Mayıs Anneleri

evet canım çok şükür arada huysuzlaşsa da genelde böyle
ah anneler ahhh
bence görümcen baksın ne de olsa kendi canından daha iyi bakar
bu arada durucuğa hediyelerimizi aldık eşim de yollayacaktı bugün sanırım yollamıştı umarım beğenirsiniz:) ufak bi hatıra işte
kıyamam yaa sibel'e de geçmiş olsun ben de berbat olmuştum ishal dediler ama sonradan besin zehirlenmesi olduğu anlaşıldı çok zordu yaaa
elini benim oğlum da ayıla bayıla emiyo bi sorun olacağını düşünmüyorum :)
Birsencim 3 numara bu içinde 78 tane var
fiyatı baya ii geldi bana
3 numara pr,ma yine aktif bebek 25 miydi neydi arada baya fark var
kafam karıştı benimde
çok iyi ben de bulsam onlardan ben de alırım sonuçta prima

kızlar selam 10 günlük bir tatilden sonra bugün evimize geldik... netimiz olmadığı için sizlerden baya ayrı kaldım çok da şey birikmiş artık yavaş yavaş okurum geçmişi... umarım herkes iiidir bebişler sağlıklı ve mutludurlar...

emziren annelere bir sorum olcak... Doruk 2.5 aylık oldu ve hala günde 5-6 kez kaka yapıyor remgi sarı ve baya sulu bir kakası var... bugün dr unu aradım ishal maması verelim dedi ama sizlerede sormak istedim sizinkilerde durum nedir... llütfen acil cevap verin yarın dr a götüreyim mi sizce yoksa normal mi...

bence götürme normalll yaniiiiii anne sütü alıyorr tabiki sarı ve cıvık olacak katı ne alıyorkii

hoşgeldin esracım nasıl geçti tatill

ay bi makinayı boşaltana kadar katıldı yaaaaaa neyse salladım uyudu bakalım ne kadar sürecek

çok teşekkür ederim herkes büyük bir problem gibi söz edince (etrafımdaki) bende panik oldum yarın doktora gidecektim zaten
dr.a da sor cnm
ama bu aylarda yaparlarmış endişelenme
valla özlemciğim bilmiyorumki ben hep 92 li paket alıyorum ama 78 tane varsa 12 tl ise çok iyiii
bencede ii bu kadar ucuz görünce bit yeniği aramaya başladımkaydirigubbakcemile3
bi kullananalım bakalım inş iyidir.
ben ek gıdalara başlamadım ama 4. aydan sonra vereyim diyorum bakalım doktor ne diyecek zaten mama yiyor.
sor tatlım sende
benimkide mama yiyiyor
bakalım senin dr. ne diyecek
bizimkine sormadık daha
hoşgeldin cnm
benim ki mama-meme ama geçen haftaya kadar 3-4 kere yapıyordu günde
sarı ve baya suluydu
ama şimdi zorlanıyo yavrum
bence endişelenme

Kızlar selam bugÜn dr gıttık kızım 6400 0lmuŞ 62 cm dr normal dedı okadar Çok soru sorduk kı evhamımızdan dolayı devıt vıtamını deĞıŞtırdı bıraz jımnastık verdı boyun harekatlaerı ıle ılgılı sonra kızıma kot pantalon tulum ve Öpme benı yazılı ÖnlÜk aldım sızler nasılsınız bakalım

Esra sen yınemı tatıldeydın ohh iyi gezdınız valla.

Mama yedıği için birsey söyleyemem ama boranında sulu kakası.Günde 1 veya 2 kez yapıyor.

tünaydin kizlar a.s.

tutkuncum,kivilcimcim hoşgeldiniz kizlar a.s.

pinarcim geçmiş olsun defnoşa..inşaAllah bi daha yükselmez

sibelede cok gecmis olsun acil şifalar inşaAllah..

beyazcim zeynepte serra gibi herhalde..ben çözümü biberonun deliğini genişletmekte buldum sayilir..tam çözüm olmadi ama enazindan cok az yemiyor artik :) cok geliyor cünkü agzina..bez olayina gelince canim uyu oyna ile aktif bebek arasinda cok az bi fiyat farki oluyor tane olarak hesaplanirsa

incicim diettaşim girme depresyona canim :) ben senin kilonda olsam depresyon korkar benden be :))) sende iri kiyimsan biz neyiz bilemicem :))) hem bak önümüz ramazan bende inşaAllah baslicam tekrar sıkı sıkı :) şu kızcemin ek besinlere tamamen gecmesini bekliyorum gerci gecen ramazan 10kg almiştim :))))) ama inşaAllah bu sefer daha dikkatli olcam..cünkü iftarda salata,izgara vs yesende doyuyorsun şişmanlatici şeylerde yesen doyuyorsun..emzirme firsatini kaçirdim bari bunu kacirmiyim:)))

banucum gene gelmiş kara kabus he..anacim ne care buluncak o işe bilemiyorum..ama bu kadar yüzsüz insandan hersey beklenir valla..

birsencim ya sen cok titizsin..anacim biraz dinlen ya cocuklar sakinken..haftada 1 temizlik yap yeter..hergün bişey yapilirmi yahu..caninin kiymetini bil biraz..

kizlar bu arada söyledimmi bilmiyorum kafam cok daginik bu aralar söylemiş olabilirim :)) serraya buzdolabi poşeti veriyorum..acaip hoşuna gidiyor şakur şukur ses cikarmasi felan..birsen ve incihan sizde bi deneyin isterseniz..belki sever sizinkilerde..bide anakucagina tesbihler taktim..onlarlada oynamayi seviyor..aslinda şu oyun halilari esas sizin işinize cok yarar..

benimki de günde 5 6 kez yapıyor anne sütü aldığı için önemsemedimm

Tatilçok güzel geçti çok dinlendim gerçekten... annemlerin yazlığı var erdek te oraya gitmiştik sağolsun annemde baya ilgilendi dorukla falan bende bolbol dinlenme fırsatı buldum denize girdim eşimde haftasonları geldi ii oldu yani...

bizimkide 5-6 kez yapıyo kakayı çok cıvık olunca telaş yaptım... ishal maması verelim dedi dr... o da neye istinaden söledi anlamadım telefonda hemen ishal olduğuna karar verdi sanırım bu dr u değştirmem gerekiyor...

Esra sen yınemı tatıldeydın ohh iyi gezdınız valla.

Mama yedıği için birsey söyleyemem ama boranında sulu kakası.Günde 1 veya 2 kez yapıyor.

Evet cnm yaa yine gitmiştim... buraya geliyorum bunalıyorum evde tek başıma akşama kadar eşiminde şehir dışında falan işleri oluyor zor oluyordu bende kaçtım yine annemlerin yanına... bu yaz bayağı tatil yaptım ii oldu...

sen napıyosun boracık nasıl ne zaman görüşeceğiz...

ya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?

ya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?

cnm benim eşim de bağkurlu dolayısıyla doruk da bağkurlu oldu ama doğduğu zaman bitakım işlemler falan yaptırmıştı eşim... sgk ya falan gitmişti galiba... sanırım sizinde öle bişiler yaptırmanız gerekiyor...

oy maşallah
öpme beni hee süper fikir:lepi:
güle güle kullanın

evet canım serra da ssk lı babasına bağlı
hatta çocuk yardımı da yatar maaşına bozdur bozdur harca 27 tl:))
benim kızım emekli sandığı olduğu için benim üzerimden yararlanıyoo

Hadı tuba dıetdasım sıkalım kendimizi su ramazanda bıtırelim su kılo işini.Bende oyun halısı var ama ne fayda canım.Oyuncak istemiyor bu cocuk memnunıyetsiz bir vatandaş.Buyuk insan olucak yanında memnun o zaman halınden.Ama su buzdolabı posetını uyansında vereyım eline bakalım.

Esra özledım bende sizi haftaya birgun göruselim mi.

hoş geldin canım benimki de 1 hafta öncesine kadar öyleydi artık 2 günde 1 günde 1 yapmaya başladı dr kilosunu az bulursa su kaybediyor olabilir ishal olabilir sen ne olur ne olmaz dra göster
oh maşallah kocaman olmuş devit yerine ne verdi neden değiştirdi
canım babamız bağkur ben emekli sandığı oğlumuzu emekli sandığı yaptık işlemler yapılıyor doğum belgesi falan götürdük evrak doldurduk

mutahhara cnm uyu oyna daha hesaplı
şimdi sen öyle deyince fiyatlarına baktım da aktif bebek 3 numara 54 tane var içinde 17.90 tl
bide 80 adet olanı var 22.80 tl
uyu oyna ise 3 numara 78 adet 14.95 e aldım ben
esen ise 12 tl ye almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…