2009 Mayıs Anneleri

evet canım serra da ssk lı babasına bağlı
hatta çocuk yardımı da yatar maaşına bozdur bozdur harca 27 tl:))
benim kızım emekli sandığı olduğu için benim üzerimden yararlanıyoo

çocuk yardımı ne leynnn bizimkinin vergiiadesi arttı sadece o bumu yoksaaa

27 tl azmı leynnnn 4 kutu mama yapar bana

biz de emekli sandığına bağlıyız.eşim de ben de öğretmeniz. bebiş için biz de 27 tl alıyoruz. Allah bereket versin. 1 paket bez parası bi de ıslak mendil diyelim... kaydirigubbakcemile3

Birsen dr.unuz demir ilacıda verdi mi bebeişlere
ek gıdayla beraber başlayan arkadaşlarım var ilaca
her dr.farklı bişey söylüyo ya neyse

benimde hedefim ramazan kızlarrrr ama bu ramazan çok yorulacağım ve kimseyi iftara alamayacam

gece kalkmak yemek hazırlmak ........tam uyuyacam bu sefer çocukalr kalkacak neysemmm

ramazanı hep severim huzur bulurum......allah bol bereketli kılsın ramazanımızı olmayanlara versin

canim biraz zor bitiririz yani ben zor bitiririm ramazanda 70e düşsem kardir 77im su anda :))

ay hadi inşaAllah sever poşeti :))) bende pek oyuncaga aliştirmak istemiyorum..evcilik felan oynasin tabi ben cok oynrdim :))) hala hevesim var valla..bayiliyorum o oyuncak fincan takimlari,cam.makinelerine,ütülere vs :))) ama bunun yaninda lego gibi,hamur gibi beceri oyunlari almak lazim esas..ama tabi şimdi degil hepsini yutarlar valla :)))) şimdi poşet tesbih kurdele gibi renkli ve ses cikaricak şeylerle idare edicez :))))

ay inşaAllah bi düzene girerler ramazanda..

amin canim..

cocuklarimizla aslinda 2. ramazanimiz ama fiili olarak ilk ramazan :) herkese bereket getirsin veletler inşaAllah

ıncihaaaan haftaya uyar bana göörüşelim mutlaka konuşur ayarlarız ikimize de ortak bir gün...

buarada bende kilolarımdan çok şikayetçiyim normal doğum yapmama rağmen gitmedi kilolarım hala 8 kilo fazlalığım var... ben emzirdiğim için diyet yapmaya da korkuyorum ama bu hafta diyetisyene gideceğim sütümü azaltmadan yapabileceğim bi liste isteyeceğm... başka türlü olmuyor çok hoşnutsuzum bu durumdan hiçbir kıyafetime sığamıyorum (...

bez konusuna gelince ben 1 ay öncesine kadar prima kullanıyordum ve her gece sızıntı yüzünden kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum... sonra huggies i denedim ve çook çok memnun kaldım... şimdi huggies e devam ediyoruz... tavsiye ederim ben çok memnunum...

çocuk yardımı ne leynnn bizimkinin vergiiadesi arttı sadece o bumu yoksaaa

27 tl azmı leynnnn 4 kutu mama yapar bana

valla devlet veriyor arastır bir ssk da veriyor sanırım dediğin gibi mama parası 2 çocuk 50 sanırım tam bilmiyorum

bakalım ramazanda verebilecekmiyim bana açlık yaramıyor yaa sık ve düzenli yersem verebiliyorum

ama çok yoruluyorum çocuklarla yemek yemeğe isteiğim kalmıyor yaaa

ben aksam için taze yaptım ama barbunya var yavaş yavas zeytin yağlıları yapıyorumkiii

bi sonraki güne garantim olsunn

yaaaaa şu asortikkk resim çercevelerini nasıl yapıyonuzz bende istiyorum benim paşalarım kusur mu kalacak şimdii yaaa

......

şimalcım benim evim dördüncü kat ve in çık eski kiloma geldim spor yapmıyorum ama en kısa zamanda yürüyüşe mekiğe başlayacağım doktorum mekik için altıncı aydan sonra başlayabilirsin dedi
bu arada benim kıza birkaç gün mama verdim kabız oldu yavrum iki gündür resmen memeyle savaşıyor akmamak için biberonu verdin mide şapur şupur içiyor cimcimem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…