evet canım serra da ssk lı babasına bağlı
hatta çocuk yardımı da yatar maaşına bozdur bozdur harca 27 tl:))
benim kızım emekli sandığı olduğu için benim üzerimden yararlanıyoo
biz de emekli sandığına bağlıyız.eşim de ben de öğretmeniz. bebiş için biz de 27 tl alıyoruz. Allah bereket versin. 1 paket bez parası bi de ıslak mendil diyelim... kaydirigubbakcemile3
cnm benim eşim de bağkurlu dolayısıyla doruk da bağkurlu oldu ama doğduğu zaman bitakım işlemler falan yaptırmıştı eşim... sgk ya falan gitmişti galiba... sanırım sizinde öle bişiler yaptırmanız gerekiyor...
oy maşallah
öpme beni hee süper fikir:lepi:
güle güle kullanın
beyazcim zeynepte serra gibi herhalde..ben çözümü biberonun deliğini genişletmekte buldum sayilir..tam çözüm olmadi ama enazindan cok az yemiyor artik :) cok geliyor cünkü agzina..bez olayina gelince canim uyu oyna ile aktif bebek arasinda cok az bi fiyat farki oluyor tane olarak hesaplanirsa
QUOTE]
olabilir cnm ya dikkat etmedim hiç
molfix alıyordum hep
bu ilk primamkaydirigubbakcemile3
serra da ssk lı cnm
eş ve çocukları kapsıyor ssk
yalnız çocuğuda üzerine aldırması gerek eşinin skk ya gidip
öyel yaptırmıştı eşim
evet canım serra da ssk lı babasına bağlı
hatta çocuk yardımı da yatar maaşına bozdur bozdur harca 27 tl:))
benim kızım emekli sandığı olduğu için benim üzerimden yararlanıyoo
Hadı tuba dıetdasım sıkalım kendimizi su ramazanda bıtırelim su kılo işini.Bende oyun halısı var ama ne fayda canım.Oyuncak istemiyor bu cocuk memnunıyetsiz bir vatandaş.Buyuk insan olucak yanında memnun o zaman halınden.Ama su buzdolabı posetını uyansında vereyım eline bakalım.
Esra özledım bende sizi haftaya birgun göruselim mi.
hoş geldin canım benimki de 1 hafta öncesine kadar öyleydi artık 2 günde 1 günde 1 yapmaya başladı dr kilosunu az bulursa su kaybediyor olabilir ishal olabilir sen ne olur ne olmaz dra göster
oh maşallah kocaman olmuş devit yerine ne verdi neden değiştirdi
canım babamız bağkur ben emekli sandığı oğlumuzu emekli sandığı yaptık işlemler yapılıyor doğum belgesi falan götürdük evrak doldurduk
teşekkürler kizlar :) peki sormasi ayip bu işi eşimin yapmasimi gerekiyor ben yapsam olurmu?? cünkü eger eşime kalirsa vah zavalli yavrum dicem :)))) cocuk 15 yasinada kadar kesin bekler :)))))) babamiz okadar tez canlidir anlayacaginiz kaydirigubbakcemile3
mutahhara cnm uyu oyna daha hesaplı
şimdi sen öyle deyince fiyatlarına baktım da aktif bebek 3 numara 54 tane var içinde 17.90 tl
bide 80 adet olanı var 22.80 tl
uyu oyna ise 3 numara 78 adet 14.95 e aldım ben
esen ise 12 tl ye almış
canim bende kullanmiştim bi ara uyu oynadan..sürekli kakasi dişari kaciyordu..cok azcik daha küçük oluyor onlar cünkü..sonra ikisininde 54lü paketleri vardi carrefourda..tane fiyatina böldügünde tane basina cok az fiyat farki oldugunu görmüştüm..37 kurusmu neydi :) tane olarak..tabi 54 ile carpinca 4-5 tl oluyor
tuba eşin serra doğdunda kimliğini çıkarttığında ssk gidip üzerine geçirmelii
oyy oyyy :)) canim dogdugunda kimliğini cikarmadiki adam :))) ben daha geçen ay gittim cikardim..eşim cok ama cok üşengectir böyle konularda..hep erteler..Allah'tan nufus cüzdanini ben alabiliyordum..ona kalsa anca okula baslayinca alirdi :)))))
Birsen dr.unuz demir ilacıda verdi mi bebeişlere
ek gıdayla beraber başlayan arkadaşlarım var ilaca
her dr.farklı bişey söylüyo ya neyse
oy maşallah
güle güle kullanın
teşekkürler kizlar :) peki sormasi ayip bu işi eşimin yapmasimi gerekiyor ben yapsam olurmu?? cünkü eger eşime kalirsa vah zavalli yavrum dicem :)))) cocuk 15 yasinada kadar kesin bekler :)))))) babamiz okadar tez canlidir anlayacaginiz kaydirigubbakcemile3
canim bende kullanmiştim bi ara uyu oynadan..sürekli kakasi dişari kaciyordu..cok azcik daha küçük oluyor onlar cünkü..sonra ikisininde 54lü paketleri vardi carrefourda..tane fiyatina böldügünde tane basina cok az fiyat farki oldugunu görmüştüm..37 kurusmu neydi :) tane olarak..tabi 54 ile carpinca 4-5 tl oluyor
oyy oyyy :)) canim dogdugunda kimliğini cikarmadiki adam :))) ben daha geçen ay gittim cikardim..eşim cok ama cok üşengectir böyle konularda..hep erteler..Allah'tan nufus cüzdanini ben alabiliyordum..ona kalsa anca okula baslayinca alirdi :)))))
ooooooooooooo babamız baya tezcanlıymışş yawwww
valla cnm eşin ssk lı yada bağkurlu göründüğünden o yapmalı diye biliyorummm ama sorun yinede
bu arada poşet elinde alinin ses çıkmıyorrr
ayyy gözümü açamöıyorum biyerden kek koksusu geliyorrr acep çaymı yapsam N**** (Siyahi) var onumu yesemmm
Hadı tuba dıetdasım sıkalım kendimizi su ramazanda bıtırelim su kılo işini.Bende oyun halısı var ama ne fayda canım.Oyuncak istemiyor bu cocuk memnunıyetsiz bir vatandaş.Buyuk insan olucak yanında memnun o zaman halınden.Ama su buzdolabı posetını uyansında vereyım eline bakalım.
Esra özledım bende sizi haftaya birgun göruselim mi.
benimde hedefim ramazan kızlarrrr ama bu ramazan çok yorulacağım ve kimseyi iftara alamayacam
gece kalkmak yemek hazırlmak ........tam uyuyacam bu sefer çocukalr kalkacak neysemmm
ramazanı hep severim huzur bulurum......allah bol bereketli kılsın ramazanımızı olmayanlara versin
ooooooooooooo babamız baya tezcanlıymışş yawwww
valla cnm eşin ssk lı yada bağkurlu göründüğünden o yapmalı diye biliyorummm ama sorun yinede
bu arada poşet elinde alinin ses çıkmıyorrr
ayyy gözümü açamöıyorum biyerden kek koksusu geliyorrr acep çaymı yapsam N**** (Siyahi) var onumu yesemmm
:)))) aynen öyle canim :))) kendisi ev işlerini ertelemesiyle meshurdur :)))
ay hadi bakalim sever inşaAllaharada bir al elinden bikmasin cocuk :)) şkur şukur hoşlarina gidiyor
o kek kokusu banada geliyor nedense..üşemesem yapardim ama bende kocama cekmişim biraz yemek yapma konusunda uyusugum :))) negroda kek sayilir..ramazana az kaldi ye yiyebildigin kadar
çocuk yardımı ne leynnn bizimkinin vergiiadesi arttı sadece o bumu yoksaaa
27 tl azmı leynnnn 4 kutu mama yapar bana
oy maşallah
güle güle kullanın
benim esimde hep erteler bizim okuldaki memur halletti saolsun
yaaaaa şu asortikkk resim çercevelerini nasıl yapıyonuzz bende istiyorum benim paşalarım kusur mu kalacak şimdii yaaa
mrb mayıs anneleri.galiba bebişler ve anneler rahatszlar hepinize geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.:Saruboceq: kızlae bebişlerinizi naasıl giydiriyorsunuz havalar çok değişken bi an sıcakken bianda soğuyo rüzgar oluyor ben şaşırorum doğrusukafamçokkarıştı bu arada bişey daha sorucam ben normal doğum yaptım ama hala kilolarımvar hatta dahada alıyorum çikolata ve hamur işini çok seviyorum ama incelmekte istiyorum.aranızda yürüyüş yapan ve spora giden var mıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?