2009 Mayıs Anneleri

ütü yapmalıyım
pofffffyemekte yok mantı vardı onu yeriz olmazsa
maşallah Ahsen bugün baya uyudu akşama Allah kerimmm

şimalcim ben evin içinde badi ve çorapla tutuyoorum dışarı çıkarken bir kat daha bişey giydiriyorum kısa kollu tabi kulaklarına hava girmesin diye mutlaka şapkasını takıyorumm
akşamları uzun kollu badi giydirip uyku tulumuna sokuyorum uyku tulumu kısa kollu ve penyeden yapılmış
akşam dışarı çıkarkende uzun kollu ve patikli alt giydiriyorumm
böyle işteee

herkeze selam hanımlar!!
defneyle zeynep hastaymış Alah tez zamanda şifalarını versin inş şimdi daha iyidir kuzucuklar ...
sibelede çok geçmiş olsun annelerin hasta olması kadar kötü bişey yok yaw kendini mi düşünsün şimdi yoksa bebeğine kimin nasıl bakacağını mı :1no2:Allah tez zamanda şifasını versin inş onunda Şeniz

bize gelince sabah sağlık ocağına gittim zatürye aşısı için ama gazel hala hasta olduğu için yapmadılar iyileşmeden yaparsalar daha çok tetiklermiş orda başka bi dr a göründük ve antibiyotiği değiştirdi çünkü hiç içmiyordu sürekli diliyle itiyordu bu verdiğide pek bi farkı yok yine içmiyor :1no2::1no2: off ne yapcaz böyle bilmiyorum ama boğazları biraz daha iyiymiş şükür :Saruboceq: prş ye yine gün verdiler inş ozaman kadar tamamen iyileşirde sağlıcakla aşımızıda yaptırırız mafoldumben

cnm h.g geldin...
hiç endişelenme sakın gereksiz yere şurup falan verme bence derim çünkü gazelde şimdiye kadar günde 5 defa sulu hatta bazende köpük köpük yapardı kakasını dr lar 8 defayı geçmediği sürece ishal olarak kabul etmiyorlar hem senin dr da nasıl telefonda teşhis koydu hayret hadi tahlil falan yaptırsaydı neyse derdimm biliyosun bende sadece anne sütü veriyorum ve 4 ayımız bitti 15 gündür günde 3 yada 4 defa ya düştü kakası :kedi:

oyy maşAllah cnm kuzucuğumuza aldıklarında güle güle kullansın sütlü yumurtan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?

cnm benim bildiğim hiç bir işlem yapılmıyor ..hem sen şimdiye kadar her hastaneye gittiğinde ssk üzerinden almadılar mı ücreti??

sağolasın canım.bebişini öp benim içinopuyorumnanaktan

hülyacım benim kızımda şurup içmiyordu burnunu tıkayarak verdim mecburen ağlarken yutuyordu

inşallah iyileşir en kısa zamanda

canım yeme konusunda tutamıyorum kendimi hızımı alamıyorum :roflol: ewdyimde sürekli bazen sıkıntıdan bile yiyorum ama biran önce kurtulmalıyım kilolardan..benim oğlan genelde mama ağırlıklı besleniyo ve kaka durumu 2-3 günde bi yapıyo dr 5 güne kadar normal dedi fitil falan vermeyin dedi.böyle işte:ecrin_bebek:

civcivim merhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl

çokk saol cnm allah şükür ben iyiyim ama azcuk kızım hasta oda iyi olursa ben daha iyi olucam sen ve prenseslerin nasıl??ŞenizŞeniz

hülyacım benim kızımda şurup içmiyordu burnunu tıkayarak verdim mecburen ağlarken yutuyordu

inşallah iyileşir en kısa zamanda

saol cnm Allah razı olsun inş...
ya ben korkuyorum burnunu sıkmaya çünkü fena halde zaten midesini bulandırıyor ve midesi ağzına gelecek gibi yapıyor bide burnunu sıksam tıkanacağından falan çok korkuyorum :1no2:

bu arada ılgıncım neden doktor mekiğe 6.aydan sonra başla dedi...sezaryenle ilgili bi durum mu? bende sezaryen ile doğum yaptım ve mekik çekiyorum....bişi olur mu acaba????

ilgincim harika görünüyosun sen emin misin 2 fıstık annesi olduğuna :))

civciv geçmiş olsun cnm... dr konusunda çok haklısın telefonda teşhis koyması benimde kafamı bozdu hemen ishal maması alıp ver diyo... yeni ve iyi bir dr bulmamın zamanı geldi anlaşılan...

kızlar sağolun yüzümü gizledim çünkü eşim görürse ayvayı yerimkaydirigubbakcemile mekik konusuna gelince canım amelıyat yeri altı ayda iyileşiyormuş en az o nedenle altıncı aydan sonra dedi doktorum

çok saol esracım...
gerçi iyi bi çocuk dr u bulmak çok zor yaa hepsi farklı farklı bişi söylüyor bende arıyorum ama malesef 4 ay oldu hala bi baltaya sap olamadık (

bende ilk kezprima kullnıcam bakalım nasıl?
yaaaaa şu asortikkk resim çercevelerini nasıl yapıyonuzz bende istiyorum benim paşalarım kusur mu kalacak şimdii yaaa
takvimi mi soruyorsun cnm yoksa hani burcu falan yapmış y face de öyle çerçeve mi istiyorsun?ona göre bildiğim bir site var,eğer takvim değilse
çayyyy goydummm leynnnn balkondayım ülkerrin annenizin kurabiyesinden vamrışşş onu dıkıncammm
afiyet olsun cnm
sağol cnm
sizede geçmiş olsuna.s.

kızlar dün çok samimi arkadaşımın kınasında giydim kıyafetimi

maşallah maşallah çıtır gibisin
bekarlara taş çıkarırısın valla:lepi:

kızlarrrrrr Zeynebin üzerini değiştirdim şimdi
öyle çok kustu ki bugün
bişeyde yemedi yavrum ya
60 cc mama sadece
2-3 kere beni emdi
ama biliyoırum fazla sütüm yok mutlaka benden sonra 60 cc mama yerdi yemedi bugün
üzerini değiştiriken ateşiniölçtüm çıplakken 37.2 çıktı
ateş düşürücü versem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…