bizim nüfusu babamız doğduğu günün hemen ertesinde çıkarttı sağlık ocağından istediler o haftada sağlık karnesi çıkarıldı ben çıkamadığım için eşim halletti daha doğrusu okuldaki m. yardımcısı yaptı evrakları ben doldurdumoy maşallah
öpme beni hee süper fikir:lepi:
güle güle kullanın
teşekkürler kizlar :) peki sormasi ayip bu işi eşimin yapmasimi gerekiyor ben yapsam olurmu?? cünkü eger eşime kalirsa vah zavalli yavrum dicem :)))) cocuk 15 yasinada kadar kesin bekler :)))))) babamiz okadar tez canlidir anlayacaginiz kaydirigubbakcemile3
canim bende kullanmiştim bi ara uyu oynadan..sürekli kakasi dişari kaciyordu..cok azcik daha küçük oluyor onlar cünkü..sonra ikisininde 54lü paketleri vardi carrefourda..tane fiyatina böldügünde tane basina cok az fiyat farki oldugunu görmüştüm..37 kurusmu neydi :) tane olarak..tabi 54 ile carpinca 4-5 tl oluyor
oyy oyyy :)) canim dogdugunda kimliğini cikarmadiki adam :))) ben daha geçen ay gittim cikardim..eşim cok ama cok üşengectir böyle konularda..hep erteler..Allah'tan nufus cüzdanini ben alabiliyordum..ona kalsa anca okula baslayinca alirdi :)))))
diyetisyenlerin diyet vereceğini sanmıyorum canımıncihaaaan haftaya uyar bana göörüşelim mutlaka konuşur ayarlarız ikimize de ortak bir gün...
buarada bende kilolarımdan çok şikayetçiyim normal doğum yapmama rağmen gitmedi kilolarım hala 8 kilo fazlalığım var... ben emzirdiğim için diyet yapmaya da korkuyorum ama bu hafta diyetisyene gideceğim sütümü azaltmadan yapabileceğim bi liste isteyeceğm... başka türlü olmuyor çok hoşnutsuzum bu durumdan hiçbir kıyafetime sığamıyorum (...
bez konusuna gelince ben 1 ay öncesine kadar prima kullanıyordum ve her gece sızıntı yüzünden kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum... sonra huggies i denedim ve çook çok memnun kaldım... şimdi huggies e devam ediyoruz... tavsiye ederim ben çok memnunum...
huggies i ben de kullanıyorum prima da kullanıyorum huggies çıkartmıyo ama ıslak kalıyo gibime geliyo sık sık değiştiriyorum 80 lisi 17 tl
......
kızlar selam 10 günlük bir tatilden sonra bugün evimize geldik... netimiz olmadığı için sizlerden baya ayrı kaldım çok da şey birikmiş artık yavaş yavaş okurum geçmişi... umarım herkes iiidir bebişler sağlıklı ve mutludurlar...
emziren annelere bir sorum olcak... Doruk 2.5 aylık oldu ve hala günde 5-6 kez kaka yapıyor remgi sarı ve baya sulu bir kakası var... bugün dr unu aradım ishal maması verelim dedi ama sizlerede sormak istedim sizinkilerde durum nedir... llütfen acil cevap verin yarın dr a götüreyim mi sizce yoksa normal mi...
Kızlar selam bugÜn dr gİttİk kızım 6400 0lmuŞ 62 cm dr normal dedİ okadar Çok soru sorduk kİ evhamımızdan dolayı devİt vİtamİnİ deĞİŞtİrdİ bİraz jİmnastİk verdİ boyun harekatlaerİ İle İlgİlİ sonra kızıma kot pantalon tulum ve Öpme benİ yazılı ÖnlÜk aldım sİzler nasılsınız bakalım
ya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?
şimalcim ben evin içinde badi ve çorapla tutuyoorum dışarı çıkarken bir kat daha bişey giydiriyorum kısa kollu tabi kulaklarına hava girmesin diye mutlaka şapkasını takıyorumm
akşamları uzun kollu badi giydirip uyku tulumuna sokuyorum uyku tulumu kısa kollu ve penyeden yapılmış
akşam dışarı çıkarkende uzun kollu ve patikli alt giydiriyorumm
böyle işteee
ilgin cnm benim ev 6 kat asansör yok ama bendede tık yok in çık bişi değişmiyorrr
şimalcım benim evim dördüncü kat ve in çık eski kiloma geldim spor yapmıyorum ama en kısa zamanda yürüyüşe mekiğe başlayacağım doktorum mekik için altıncı aydan sonra başlayabilirsin dedi
bu arada benim kıza birkaç gün mama verdim kabız oldu yavrum iki gündür resmen memeyle savaşıyor akmamak için biberonu verdin mide şapur şupur içiyor cimcimem
civcivim merhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl
hülyacım benim kızımda şurup içmiyordu burnunu tıkayarak verdim mecburen ağlarken yutuyordu
inşallah iyileşir en kısa zamanda
kızlar dün çok samimi arkadaşımın kınasında giydim kıyafetimi
bende ilk kezprima kullnıcam bakalım nasıl?bez konusuna gelince ben 1 ay öncesine kadar prima kullanıyordum ve her gece sızıntı yüzünden kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum... sonra huggies i denedim ve çook çok memnun kaldım... şimdi huggies e devam ediyoruz... tavsiye ederim ben çok memnunum...
takvimi mi soruyorsun cnm yoksa hani burcu falan yapmış y face de öyle çerçeve mi istiyorsun?ona göre bildiğim bir site var,eğer takvim değilseyaaaaa şu asortikkk resim çercevelerini nasıl yapıyonuzz bende istiyorum benim paşalarım kusur mu kalacak şimdii yaaa
afiyet olsun cnmçayyyy goydummm leynnnn balkondayım ülkerrin annenizin kurabiyesinden vamrışşş onu dıkıncammm
sağol cnmherkeze selam hanımlar!!
defneyle zeynep hastaymış Alah tez zamanda şifalarını versin inş şimdi daha iyidir kuzucuklar ...
bize gelince sabah sağlık ocağına gittim zatürye aşısı için ama gazel hala hasta olduğu için yapmadılar iyileşmeden yaparsalar daha çok tetiklermiş orda başka bi dr a göründük ve antibiyotiği değiştirdi çünkü hiç içmiyordu sürekli diliyle itiyordu bu verdiğide pek bi farkı yok yine içmiyor :1no2::1no2: off ne yapcaz böyle bilmiyorum ama boğazları biraz daha iyiymiş şükür :Saruboceq: prş ye yine gün verdiler inş ozaman kadar tamamen iyileşirde sağlıcakla aşımızıda yaptırırız mafoldumben
]
kızlar dün çok samimi arkadaşımın kınasında giydim kıyafetimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?