2009 Mayıs Anneleri

evt canım dun de ben doktordaydım yapılmasına hıc gerek yok ense kalınlıgı ve testın gayet guzel cıktı en onemlısı ıkılı test dedı bence yaptırmayalım dedı bende sız gerek gormuyorsanız yaptırmayalım dedım genelde dedıgın gıbı 30 yas ustu kadınlarda mecbur tutuyorlar yastan dolayı yanı ben yaptırmyacagım anlıyacagınız

selam kızlar nasılsınız bebişlerımın takvımı nasıl olmuş arkadaşım yaptı ben cok begendım

evet cnm hayırlısıyla doğsunlarda... bizimde ilk torun 3 teyzesi olacak bebişimin.annem kardeslerim şimdiden heyecanlılar valla.

selam kızlar nasılsınız bebişlerımın takvımı nasıl olmuş arkadaşım yaptı ben cok begendım

çok güzel olmus cnm..ikiz beklediğini bilmiyordum.masallah

amanndaaaa yerimm ben o ikizlerini seherimm 41 kere maşşallahhh rabbim nazarlardan saklasınn ...
kızlar sizlerde iyisiniz maşşallahhh cinsiyeti belli olan arkadaşlarıda tebrikkk ediyorumm rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahh :Saruboceq:
benim dünden berii acayip başım ağrıyorduu ilaç almak istyemediğim için patates dilimlerini tülbente koyum başıma sardımm iyi geldi biraz ama yine başladı yaww :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kızlar gecen hafta sonu bende doktordaydım ıkılı test sonucları ıyı üçlüye gerek yok dedi bıraz ısrarcı davrandım yaptırdım sonradan pişman olmaktansa nıye yaptırmadım dıyee.sonucları bu persembe alıcagım hayırlısı artık...

Çok güzel olmuş canım...

çok güzel oldu canım ya bakmaya doyamıyorum takvimlerea.s.

Oooo takvimler süper valla :)

evet cnm hayırlısıyla doğsunlarda... bizimde ilk torun 3 teyzesi olacak bebişimin.annem kardeslerim şimdiden heyecanlılar valla.

Ohhh teyzeler iyidir ya. Benimde 3 teyzem var. Teyze başka birşey...

Canım Minoset alabilirsin. Hiçbir sakıncası yok. Bende bir keresinde inat ettim içmedim 3 gün ağrı çektim. Doktorum çok kızdı. Senin başın ağrıdıkça stres yapıyosun bebeğe dedi...

Bencede sonradan düşünmekten iyidir. İnşallah iyi çıkar canım sonuçların...

canımm inşallah bundanda iyi sonuçlar alırsınn ne kadara yaptırdın sakıncası yoksa öğrenebilirmiyimm??

canımm allah razı olsun ama şu an iyiyim eger tekrar başlarsa alırım mutlaka çünkü bazen dayanılmaz oluyor gerçektennn :çok üzgünüm:

Yeniden başlarsa iç canım. Hiç kendine eziyet etme. Yarım saatte kesiyor. Yalnız eczaneden alırken hamile olduğunu belirt. Eşim alırken söylemiş. Sanırım 1-2 çeşidi varmış. Hamilelere verdikleri gri bir kutu. Kırmızı çizgisi var üzerinde. Doktorum hiçbir sakıncası yok, gönül rahatlığıyla günde bir adet kullanabilirsin dedi...

anladımm canımm çokk sağol benim dr da parol vermiştii ama hiç şimdiye kadar kullanmadımm ihtiyacım olmadı yani sanırım artık zor durumda kalınca ikisinden birini mecburen içicemm a.s.a.s.

arkadaşlar benim 1 hafta vardı doktora gitmeme ama dayanamdım saat 4 te gidicem inşallah ehrşey yolundadır bebişimin dua edin benim için.

anladımm canımm çokk sağol benim dr da parol vermiştii ama hiç şimdiye kadar kullanmadımm ihtiyacım olmadı yani sanırım artık zor durumda kalınca ikisinden birini mecburen içicemm a.s.a.s.

benımde cok sık başım ağrır içmememk için direnirim ama baktımkı gecmıyor parol içiyorum bende.geçmiş olsun tekrar a.s.

arkadaşlar benimde canım çok sıkkın eşim cinsiyetini öğrendikten sonra sinirlerimi bozacak laflar ediyor benimle doktora gelmemişti dün telefon açtım çıkar çıkmaz bana erkek doğurmayacaksan doğurma dedi bende çok kötü oldum((( lafta şaka yapıyor ama ben çok alınıyorum iki gündürde sürekli uğraşıyor saçmasapan şakalarla canımı sıkıyor çok mutluyum bir taraftanda ailemin saçma tavırları yüzünden çok üzgünüm iş yerindeyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum ben böyle bir haber verirken biraz önemsenmek isterdim
benim için sağlıklı olması yeterli annemler bile belki yanlış görmüştür dedi canımı sıktı anlayacağınız keşke onlarla paylaşmasaydım böyle güzel bir haberi

Kızlarrrrrr yeni konu nasıl ekliyorsunuz

Canım Mayıs Anneleri başlığına girdiğinde konuların sol üst kısmında yeni mesaj butonu var. Ordan açabilirsin...

arkadaşlar benim 1 hafta vardı doktora gitmeme ama dayanamdım saat 4 te gidicem inşallah ehrşey yolundadır bebişimin dua edin benim için.

Hadi bakalım bizden de selam söyle kuzuna. Herşey yolundadır inşallah...

canım onlara benim gibi böyle riskte kalanların durumunu anlat.ben öğrendikten sonra doktora cinsiyet bile sormamıştım.aklıma bile gelmedi.ALLAH ın verdiği evlatlara şükredin.bakın biz eşimle her akşam birbirimizin gözünün içine bakıyoruz.böyle mahsum mahsum üzgün üzgün.seviyoruz bebeğimizi beraber.ama cinsiyet ikimizinde aklına gelmiyor.biz şuanda bebeğimiz sağlıklı yoksa down sendromlumu diye cvs sonucunu bekliyoruz.önümüz bayram belki çifte bayram yapacağız belki hala düşünceli geçireceğiz belkide sonucu almış yıkılmış..ama çok şükür yinede ALLAH a ..Herşey için...

Canım benim sıkma canını. İlki kızmış ya bunun belli ki erkek bekliyolardı. Ama yinede söylememeleri gerekiyordu. Senin en hassas dönemlerin... Onlarda alışırlar canım merak etme. Sen canını sıkıpta kuzuna stres yaşatma... Kız yada erkek sizin canınız o.

canım ya kıyamam eşin şaka yapmıştır.benimkide sürekli oğluşum diye konuşuyor bende kızıyorum.oda erkek olcak işte diye saçma sapan konuşuyor sonrada sağlıklı olsunda gerisi önemli değil diyor.sıkma canını.bende şimdi doktora gidiyorum ama eşim başka doktora gidiyorum diye kızdı ve gelmek istemedi bile.erkekler işte genelde böyle üzme kendini bebişini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…