canım çoklu msjı deniyorum teşekkür ederim olucak galibahihoyyyt
dr. bana 3lü teste gerek yok dedi 2litestin iyi çıktı ama çok istersen yaparız dedi:uhm:ne yapsam acaba birde bayanlar 30yaşını geçmişsen 3lü test yapıyolar diye duydum doğrumu acaba bilgisi olan var mı?
selam kızlar nasılsınız bebişlerımın takvımı nasıl olmuş arkadaşım yaptı ben cok begendım
Evet canım %90 kız demişti doktorumuz 1 ay önce. Bakalım bu hafta sonu kesinleşir kısmetse... Eli ayağı düzgün olsun, sağlıkla doğsunda kız erkek hiç sorun değil valla... Üstelik bizde iki aileninde ilk torunu olacak kısmetse... Nasıl bir heyecan var görseniz. Kimseden kız olsun, erkek olsun diye bi yorum gelmiyor. İlk torun ya herkes hayırlısıyla bi doğsa diye bekliyor :)
selam kızlar nasılsınız bebişlerımın takvımı nasıl olmuş arkadaşım yaptı ben cok begendım
çok güzel oldu canım ya bakmaya doyamıyorum takvimlerea.s.
evet cnm hayırlısıyla doğsunlarda... bizimde ilk torun 3 teyzesi olacak bebişimin.annem kardeslerim şimdiden heyecanlılar valla.
amanndaaaa yerimm ben o ikizlerini seherimm 41 kere maşşallahhh rabbim nazarlardan saklasınn ...
kızlar sizlerde iyisiniz maşşallahhh cinsiyeti belli olan arkadaşlarıda tebrikkk ediyorumm rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahh :Saruboceq:
benim dünden berii acayip başım ağrıyorduu ilaç almak istyemediğim için patates dilimlerini tülbente koyum başıma sardımm iyi geldi biraz ama yine başladı yaww :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba kızlar gecen hafta sonu bende doktordaydım ıkılı test sonucları ıyı üçlüye gerek yok dedi bıraz ısrarcı davrandım yaptırdım sonradan pişman olmaktansa nıye yaptırmadım dıyee.sonucları bu persembe alıcagım hayırlısı artık...
merhaba kızlar gecen hafta sonu bende doktordaydım ıkılı test sonucları ıyı üçlüye gerek yok dedi bıraz ısrarcı davrandım yaptırdım sonradan pişman olmaktansa nıye yaptırmadım dıyee.sonucları bu persembe alıcagım hayırlısı
artık...
Çok güzel olmuş canım...
Oooo takvimler süper valla :)
Ohhh teyzeler iyidir ya. Benimde 3 teyzem var. Teyze başka birşey...
Canım Minoset alabilirsin. Hiçbir sakıncası yok. Bende bir keresinde inat ettim içmedim 3 gün ağrı çektim. Doktorum çok kızdı. Senin başın ağrıdıkça stres yapıyosun bebeğe dedi...
canımm inşallah bundanda iyi sonuçlar alırsınn ne kadara yaptırdın sakıncası yoksa öğrenebilirmiyimm??
canımm allah razı olsun ama şu an iyiyim eger tekrar başlarsa alırım mutlaka çünkü bazen dayanılmaz oluyor gerçektennn :çok üzgünüm:
Yeniden başlarsa iç canım. Hiç kendine eziyet etme. Yarım saatte kesiyor. Yalnız eczaneden alırken hamile olduğunu belirt. Eşim alırken söylemiş. Sanırım 1-2 çeşidi varmış. Hamilelere verdikleri gri bir kutu. Kırmızı çizgisi var üzerinde. Doktorum hiçbir sakıncası yok, gönül rahatlığıyla günde bir adet kullanabilirsin dedi...
anladımm canımm çokk sağol benim dr da parol vermiştii ama hiç şimdiye kadar kullanmadımm ihtiyacım olmadı yani sanırım artık zor durumda kalınca ikisinden birini mecburen içicemm a.s.a.s.
Kızlarrrrrr yeni konu nasıl ekliyorsunuz
arkadaşlar benim 1 hafta vardı doktora gitmeme ama dayanamdım saat 4 te gidicem inşallah ehrşey yolundadır bebişimin dua edin benim için.
canımm inşallah bundanda iyi sonuçlar alırsınn ne kadara yaptırdın sakıncası yoksa öğrenebilirmiyimm??
canım ben üsküdarda yunus emre hastahanesinde yaptırdım 60YTL ödedim buarada doktorumu değiştirdim bu doktora ılk kez gıdıyorum hepatit testlerin yapılmamış dedi bide onları istedi 60 civarıda onlara ödedim.20 haftalık oluncada git sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptır dedi.:ecrin_bebek:
arkadaşlar benimde canım çok sıkkın eşim cinsiyetini öğrendikten sonra sinirlerimi bozacak laflar ediyor benimle doktora gelmemişti dün telefon açtım çıkar çıkmaz bana erkek doğurmayacaksan doğurma dedi bende çok kötü oldum((( lafta şaka yapıyor ama ben çok alınıyorum iki gündürde sürekli uğraşıyor saçmasapan şakalarla canımı sıkıyor çok mutluyum bir taraftanda ailemin saçma tavırları yüzünden çok üzgünüm iş yerindeyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum ben böyle bir haber verirken biraz önemsenmek isterdim
benim için sağlıklı olması yeterli annemler bile belki yanlış görmüştür dedi canımı sıktı anlayacağınız keşke onlarla paylaşmasaydım böyle güzel bir haberi
arkadaşlar benimde canım çok sıkkın eşim cinsiyetini öğrendikten sonra sinirlerimi bozacak laflar ediyor benimle doktora gelmemişti dün telefon açtım çıkar çıkmaz bana erkek doğurmayacaksan doğurma dedi bende çok kötü oldum((( lafta şaka yapıyor ama ben çok alınıyorum iki gündürde sürekli uğraşıyor saçmasapan şakalarla canımı sıkıyor çok mutluyum bir taraftanda ailemin saçma tavırları yüzünden çok üzgünüm iş yerindeyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum ben böyle bir haber verirken biraz önemsenmek isterdim
benim için sağlıklı olması yeterli annemler bile belki yanlış görmüştür dedi canımı sıktı anlayacağınız keşke onlarla paylaşmasaydım böyle güzel bir haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?