2009 Mayıs Anneleri

hiç canını sıkma düşünki çoçuğu olmayan ınsanları,millet nasıl uğrasıyo senelercee.böyle zamanlarda laf söylüyen cok olur ama sen önce sağlıklı sonra hayırlı evlat versin diye dua et bence.Eşinde espiri yapıyodur kendı kafasınca cokta aldırma bebegının ve kendinin saglıgını düşün boşverrr.eşlerde bu hamilelikten çok etkilenıyo bence bizle birlikte onlarda değişiyo seni kırmak için söylemiyodur eminim.

benim için çok önemli bebeklerim
ailemde eşimde benim için bu durumda önemli değil beni çok kırdılar o kadar zorluklarla bebek olsun diye uğraşan çok insan varken bu konuda böyle tutumda bulunmaları beni çok yıprattı açıkçası Allahıma şükürler olsun ki anneyim ve iki tanede prensesim var Allahın izniyle bende senin gibiyim canım cinsiyeti hiç önemli değil babamda dün eşime ne oldu canın sıkkın diyor ben ne diyeyim bilemiyorum böyle insanlara bugünde işten sonra tek başıma biraz yürüyeceğim çok üzgünüm şaka kaldıramadığımı hassas olduğumu bile bile bana bunları yapıyorlarya((((

Canım cok hassas dönemlerdeyiz seni çok iyi anlıyorum ama üzme kendini o senin bebeğin benim eşimde oğlum diye seviyor daha öğrenmedik cinsiyetini ama genelde erkekler öyle işte bende kızıyorum öyle söyleyince o benim bebeğim diyorum ben taşıyorum onu yani şimdiden tartışmalar başladı önemli olan sağlığı unutma.Allah kimseye coçuk aratmasın kız erkek hiç farketmez sen kimseyi dinleme tatlım kendine ve bebişe iyi bak

Canım ne desen haklısın. Ama bebişini düşün. Bak biliyorsun herşey anne karnında başlıyor. Bebeğinin huzurlu olması için seninde huzurlu olman lazım. Kim ne derse desin hiç sallama. Doğduğu zaman dibinden ayrılmaz aman iyiki kız olmuş derler. Sen sıkıntı yaptığınla kalırsın. Hadi canım benim üzme kendini...

arkadaşlar benim 1 hafta vardı doktora gitmeme ama dayanamdım saat 4 te gidicem inşallah ehrşey yolundadır bebişimin dua edin benim için.

umarım herşey yolundadır. dualarım seninle...

benımde cok sık başım ağrır içmememk için direnirim ama baktımkı gecmıyor parol içiyorum bende.geçmiş olsun tekrar a.s.

evet banada doktorum parol verdi. benimde bazen çok şiddetli ağrıyor.iyi geliyor hemen kesiyor.

sıkma canını. millet çocuk olsun diye uğraşıyor. bizler şanslıyızki sorunsuz hamile kaldık. ailenin böyle düşünmesi çok yanlış.ve eşininde. erkek olup allah korusun sakat olsa daha mı iyi sanki?ben benzetmiş gibi olmayım ama bir örnek vericem.bak benim eltiminde 1 oğlu vardı. sonra ikinciye hamile kaldı. onuda kız bekliyorladı. sonra herkes tühh ikinci kız olsaydı diye üzüldüler. sonra doğumda bebek ters doğru. kakasını yedi. eltim hastaneden çıktı bebek 20 gün hastanede yattı. ne kadar üzüldüler. doğum oluyor anne geliyor düşünsene bebek yok evde. allah korusun kakasını yiyen ölür derler ama çok şükür birşey olmadı.allah bir ders verdi sanırım.o yüzden öyle düşünmemek lazım.hakkımızda allah bizim için hangisi hayırlısıysa onu veriyordur mutlaka.sen üzme kendini tamam mı. senin için bebeğin önemli. hem sen üzülürsen bebeğinde üzülür.unutma.
doğsunda bak nasıl sevecekler .sonra sende onlara sevdirmezsin bebişini:::

Canım benim hiç canını sıkma nolur,budönemlerde okadar hassa oluyorki insan seni çok iyi anlaıyorum bende herşeye alınıyorum ağlıyorum,erkek milleti işte anlayışsız oluyorlar eşimde bana niye hep kız isimlerine bakıp duruyorsun diyordu,kız olduğunu öğrendikten sonrada sen erkek istiyodun dimi dedim hiç birşey söylemedi bende açtım ağzımı küçücük olayda bile çok alındım açtım ağzımı kızım doğduğunda hiç sevmiyceksin kucağına bile almıycaksın hep söyliycem baban seni istemedi diycem diye yapmadığımı bırakmadım zavallı eşim neye uğradığını şaşırdı ama insan daha farklı tepkiler bekliyor,Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin cinsiyet hiç önemli değil sen kendini daha fazla üzüpte bebişide mutsuz etme annesi biliyosun oda çok etkileniyor hele bir doğsun bak kucaklarından alabilcekmisin:1hug:

benim eşimde aynı şeyleri yapıyor. ama ben aldırmıyordum. ben kuzum diye seviyordum ve ona kızıyordum.ama benim yerimde olmayı asla istemezdin canım. hamile olduğumu öğrendiğim haftanın sonunda kardeşimi kaybettim ve bütün aile benim (ilk torun olacağı için) bebeğimi onun yerine koyuyor ve erkek olması için dua ediyor.bende doktora gidip cinsiyetini sormaya korkuyordum ilk zamanlar ama artık herkes sorduğu için cumartesi günü randevu aldım. sağlıklı olsunlar başka bişey dileme. bide hayırlı ve uzun ömür versin rabbim.

canım benim başınız sağolsun cennet mekanı olsun canım kardeşinin tabikide önemli olan sağlıklı olmaları amin canım cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbima.s.

allah rahmet eylesin.çok üzüldüm.allah mekanını cennet etsin. Hakkımızda hayırlısı her zaman yarabbim....

Canım başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. O yattıkça Allah senin kuzuna uzun ömürler versin inşallah...

başın sağolsun arkadasım allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları ınsallah umarım gönlünüzdeki bebek olur ve sağlıklı birlikte uzun bir ömür geçirirsiniz.

kızlar merhaba uzun süredir giremiyordum. çok yoğun malsef işler. bugünde 2 ara bir derede girim. sizlere birşey sormak istiyorum. 2 gündür kasık karın ağrımçok. sanki bıçak saplanıyor. 3 gün önce progesteron hapımı kestim onlamı ilgili bilmiyorum. doktorda normal demedi. hapa tekrar başladedi. canımçok sıkıldı. szlerinde ağrınız varmı. cevaplarsanız çok memnun olurum.

sağolun arkadaşlar. ama hayat devam ediyormuş bunu öğrendik. hayırlısı neyse bizim için (hepimiz için) o olsun diyorum. herşeyin hayırlısını yüce rabbim bilir. O'na sığınıp dua ediyoruz.

benımde cok sık başım ağrır içmememk için direnirim ama baktımkı gecmıyor parol içiyorum bende.geçmiş olsun tekrar a.s.

canım benimm çok sağol evet dayanılmaz olursa bende içicemmm a.s.

bence tavrını koy canımm ve sana bu tür şakalar yapmalarına izin verme çünkü içinde topladıkça kendine zarar verirsinn ..o senin yawrunn kız erkek senin için tabiki fark etmez önce sağlıklı olsun yeter ...kimler ne uğraş veriyor bi tane evlat sahibi olabilmek için biraz bunları anlat eminimki ozaman bu tür şaka yapmazlarr a.s.a.s.

canım başın sağolsun rabbim toprağını bol mekanını cennet yapsınn

canımm geçmiş olsunn bu sıralar bendede kasık ağrıları var kaç haftalıksınn

Canım hoşgeldin... Yıl sonu işler yoğun tabi. Hepimizde aynı... Bence mutlaka bi kontrole gitmelisin. Gittin mi kontrole yoksa teldemi sordun doktoruna?

kıslar benım sırtım çok yağlandı ve sivilceden geçilmiyo az yağlı yemeye çalısıyorum ama.sizdede oldumu yağlanma saçlarınızda sırtınızda
kiloda alıyorum karnıma toplanacagına enıne genıslıyorum,evrim geçiriyorum mınıcık bışeyın benı soktugu hale bakarmısınız?arada başağrısı ve bel ağrısından başka zararı yok benım ufaklığın:)aa buarada akıntılar fazlalaştı bende doktora sordum normal dedi sizde durum nasıl?

Canım hoşgeldin... Yıl sonu işler yoğun tabi. Hepimizde aynı... Bence mutlaka bi kontrole gitmelisin. Gittin mi kontrole yoksa teldemi sordun doktoruna?

telde sordum.. progestenada hemen bugün yine başladım. cumartesi kontrolum var. bu arada 16 haftalık oldum. umarım sorun yoktur. kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…