arkadaşlar benimde canım çok sıkkın eşim cinsiyetini öğrendikten sonra sinirlerimi bozacak laflar ediyor benimle doktora gelmemişti dün telefon açtım çıkar çıkmaz bana erkek doğurmayacaksan doğurma dedi bende çok kötü oldum((( lafta şaka yapıyor ama ben çok alınıyorum iki gündürde sürekli uğraşıyor saçmasapan şakalarla canımı sıkıyor çok mutluyum bir taraftanda ailemin saçma tavırları yüzünden çok üzgünüm iş yerindeyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum ben böyle bir haber verirken biraz önemsenmek isterdim
benim için sağlıklı olması yeterli annemler bile belki yanlış görmüştür dedi canımı sıktı anlayacağınız keşke onlarla paylaşmasaydım böyle güzel bir haberi
canım onlara benim gibi böyle riskte kalanların durumunu anlat.ben öğrendikten sonra doktora cinsiyet bile sormamıştım.aklıma bile gelmedi.ALLAH ın verdiği evlatlara şükredin.bakın biz eşimle her akşam birbirimizin gözünün içine bakıyoruz.böyle mahsum mahsum üzgün üzgün.seviyoruz bebeğimizi beraber.ama cinsiyet ikimizinde aklına gelmiyor.biz şuanda bebeğimiz sağlıklı yoksa down sendromlumu diye cvs sonucunu bekliyoruz.önümüz bayram belki çifte bayram yapacağız belki hala düşünceli geçireceğiz belkide sonucu almış yıkılmış..ama çok şükür yinede ALLAH a ..Herşey için...
benim için çok önemli bebeklerim
ailemde eşimde benim için bu durumda önemli değil beni çok kırdılar o kadar zorluklarla bebek olsun diye uğraşan çok insan varken bu konuda böyle tutumda bulunmaları beni çok yıprattı açıkçası Allahıma şükürler olsun ki anneyim ve iki tanede prensesim var Allahın izniyle bende senin gibiyim canım cinsiyeti hiç önemli değil babamda dün eşime ne oldu canın sıkkın diyor ben ne diyeyim bilemiyorum böyle insanlara bugünde işten sonra tek başıma biraz yürüyeceğim çok üzgünüm şaka kaldıramadığımı hassas olduğumu bile bile bana bunları yapıyorlarya((((
ailemde eşimde benim için bu durumda önemli değil beni çok kırdılar o kadar zorluklarla bebek olsun diye uğraşan çok insan varken bu konuda böyle tutumda bulunmaları beni çok yıprattı açıkçası Allahıma şükürler olsun ki anneyim ve iki tanede prensesim var Allahın izniyle bende senin gibiyim canım cinsiyeti hiç önemli değil babamda dün eşime ne oldu canın sıkkın diyor ben ne diyeyim bilemiyorum böyle insanlara bugünde işten sonra tek başıma biraz yürüyeceğim çok üzgünüm şaka kaldıramadığımı hassas olduğumu bile bile bana bunları yapıyorlarya((((
arkadaşlar benim 1 hafta vardı doktora gitmeme ama dayanamdım saat 4 te gidicem inşallah ehrşey yolundadır bebişimin dua edin benim için.
benımde cok sık başım ağrır içmememk için direnirim ama baktımkı gecmıyor parol içiyorum bende.geçmiş olsun tekrar a.s.
arkadaşlar benimde canım çok sıkkın eşim cinsiyetini öğrendikten sonra sinirlerimi bozacak laflar ediyor benimle doktora gelmemişti dün telefon açtım çıkar çıkmaz bana erkek doğurmayacaksan doğurma dedi bende çok kötü oldum((( lafta şaka yapıyor ama ben çok alınıyorum iki gündürde sürekli uğraşıyor saçmasapan şakalarla canımı sıkıyor çok mutluyum bir taraftanda ailemin saçma tavırları yüzünden çok üzgünüm iş yerindeyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum ben böyle bir haber verirken biraz önemsenmek isterdim
benim için sağlıklı olması yeterli annemler bile belki yanlış görmüştür dedi canımı sıktı anlayacağınız keşke onlarla paylaşmasaydım böyle güzel bir haberi
benim eşimde aynı şeyleri yapıyor. ama ben aldırmıyordum. ben kuzum diye seviyordum ve ona kızıyordum.ama benim yerimde olmayı asla istemezdin canım. hamile olduğumu öğrendiğim haftanın sonunda kardeşimi kaybettim ve bütün aile benim (ilk torun olacağı için) bebeğimi onun yerine koyuyor ve erkek olması için dua ediyor.bende doktora gidip cinsiyetini sormaya korkuyordum ilk zamanlar ama artık herkes sorduğu için cumartesi günü randevu aldım. sağlıklı olsunlar başka bişey dileme. bide hayırlı ve uzun ömür versin rabbim.
benim eşimde aynı şeyleri yapıyor. Ama ben aldırmıyordum. Ben kuzum diye seviyordum ve ona kızıyordum.ama benim yerimde olmayı asla istemezdin canım. Hamile olduğumu öğrendiğim haftanın sonunda kardeşimi kaybettim ve bütün aile benim (ilk torun olacağı için) bebeğimi onun yerine koyuyor ve erkek olması için dua ediyor.bende doktora gidip cinsiyetini sormaya korkuyordum ilk zamanlar ama artık herkes sorduğu için cumartesi günü randevu aldım. Sağlıklı olsunlar başka bişey dileme. Bide hayırlı ve uzun ömür versin rabbim.
benim eşimde aynı şeyleri yapıyor. ama ben aldırmıyordum. ben kuzum diye seviyordum ve ona kızıyordum.ama benim yerimde olmayı asla istemezdin canım. hamile olduğumu öğrendiğim haftanın sonunda kardeşimi kaybettim ve bütün aile benim (ilk torun olacağı için) bebeğimi onun yerine koyuyor ve erkek olması için dua ediyor.bende doktora gidip cinsiyetini sormaya korkuyordum ilk zamanlar ama artık herkes sorduğu için cumartesi günü randevu aldım. sağlıklı olsunlar başka bişey dileme. bide hayırlı ve uzun ömür versin rabbim.
benımde cok sık başım ağrır içmememk için direnirim ama baktımkı gecmıyor parol içiyorum bende.geçmiş olsun tekrar a.s.
canım başın sağolsun rabbim toprağını bol mekanını cennet yapsınnbenim eşimde aynı şeyleri yapıyor. ama ben aldırmıyordum. ben kuzum diye seviyordum ve ona kızıyordum.ama benim yerimde olmayı asla istemezdin canım. hamile olduğumu öğrendiğim haftanın sonunda kardeşimi kaybettim ve bütün aile benim (ilk torun olacağı için) bebeğimi onun yerine koyuyor ve erkek olması için dua ediyor.bende doktora gidip cinsiyetini sormaya korkuyordum ilk zamanlar ama artık herkes sorduğu için cumartesi günü randevu aldım. sağlıklı olsunlar başka bişey dileme. bide hayırlı ve uzun ömür versin rabbim.
kızlar merhaba uzun süredir giremiyordum. çok yoğun malsef işler. bugünde 2 ara bir derede girim. sizlere birşey sormak istiyorum. 2 gündür kasık karın ağrımçok. sanki bıçak saplanıyor. 3 gün önce progesteron hapımı kestim onlamı ilgili bilmiyorum. doktorda normal demedi. hapa tekrar başladedi. canımçok sıkıldı. szlerinde ağrınız varmı. cevaplarsanız çok memnun olurum.
kızlar merhaba uzun süredir giremiyordum. çok yoğun malsef işler. bugünde 2 ara bir derede girim. sizlere birşey sormak istiyorum. 2 gündür kasık karın ağrımçok. sanki bıçak saplanıyor. 3 gün önce progesteron hapımı kestim onlamı ilgili bilmiyorum. doktorda normal demedi. hapa tekrar başladedi. canımçok sıkıldı. szlerinde ağrınız varmı. cevaplarsanız çok memnun olurum.
canım benimm çok sağol evet dayanılmaz olursa bende içicemmm a.s.
bence tavrını koy canımm ve sana bu tür şakalar yapmalarına izin verme çünkü içinde topladıkça kendine zarar verirsinn ..o senin yawrunn kız erkek senin için tabiki fark etmez önce sağlıklı olsun yeter ...kimler ne uğraş veriyor bi tane evlat sahibi olabilmek için biraz bunları anlat eminimki ozaman bu tür şaka yapmazlarr a.s.a.s.
canım başın sağolsun rabbim toprağını bol mekanını cennet yapsınn
canımm geçmiş olsunn bu sıralar bendede kasık ağrıları var kaç haftalıksınn
Canım hoşgeldin... Yıl sonu işler yoğun tabi. Hepimizde aynı... Bence mutlaka bi kontrole gitmelisin. Gittin mi kontrole yoksa teldemi sordun doktoruna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?