2009 Mayıs Anneleri

Ben kaçıyorum kızlar. Yarın sabah görüşmek üzere. İyi akşamlar...

benimde aynı canım vucudumda ufak ufak sivilceler çıktı saçlarımda acayip yağlanma var veee 5 kilo aldım ya neyse yavruşum için her şeye değer bu arada minik tekmelerini hissediyorum kuzumun artık harika bir duygu bu:))

telde sordum.. progestenada hemen bugün yine başladım. cumartesi kontrolum var. bu arada 16 haftalık oldum. umarım sorun yoktur. kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öptüm

İyi akşamlar canım. Umarım sorun yoktur. Klasik ağrılardandır. Yinede artarsa daha erken bi gitsen kontrole...

bizimkide iki tarafında ilk torunu olacak. hatta ben de iki tarafında ilk torunuyum, ondan büyük dedelerinde ilk torun çocuğu olacaksırnaşık şeyşımarık olacak bizim kuzu
canım belkide ailen senin üzüldüğünü filan düşünüp moral olsun diye öyle diyorlardır. benim annemde çok yapar,aklı sıra bana moral verecek ama dedikleri daha çok canımı sıkar. ama niyetinin kötü olduğunu düşünmüyoruma.s.

canım bebişin kaç haftalık? progestan bende kullandım ama 3 ay dolunca bir etkisi kalmıyor diye bıraktırdı doktorum. 3 ay dolmadı mı daha senin?

hayırlısı olsun arkadaşım allah sana ve ailene mutlu huzurlu ve sağlıklı bır ömür versın...

bende yemek hazırladım kocişimin peşinde dolaşıyom sofraya oturtmak için adamın telefonu bi susmadı ayyy kızlar bende koca bi bebek var bide bebiş geliyo :))) yandım bennn

bende yemek hazırladım kocişimin peşinde dolaşıyom sofraya oturtmak için adamın telefonu bi susmadı ayyy kızlar bende koca bi bebek var bide bebiş geliyo :))) yandım bennn

bugün görümcem yapmış yemek bende oturuyorum eşimi bekliyorum valla yandık hem koçişler hemde bebiş işimiz var valla:)))a.s.

suyu çok içmeye çalışıyorum kızlar sizde dikkat edin idrar yolları enfeksiyonu için çok önemli dr bana günde en az iki buçuk litre su içeceksin yoksa iltihap olursa rahime sıçrar ve çok zorlanırız doğumda dedi bilginiz olsun arkadaşlar
cevizi ve balığı ihmal etmiyorsunuz demi:))))))))güzel anneler

hayirli geceler hanimlar :) 3 günlük yasaktan sonra gelebildim sukur :) yasaklanmamin sebebide bir derdim var bölümünde "down sendromu" konusundaki tartişmaya katilmam oldu..demekki neymiş? insanlar birak birbirini yesin,karişma,git moderatore bildir :)

mutahhara olarak giremesemde misafir olarak tum yazilanlari okudum :)

oncelikle testleri iyi cikanlari ve cinsiyetleri ogrenenleri terik ederim a.s.

hasta olanlarada acil sifalar diliyorum a.s.

bende bir degisiklik yok..uykuculugum hat safhada :) ufak sancilarim arada oluyor hala..bebisin hareketlerini hissetmedim hala :) gözüm kulagim karnimda geziyorum :) böyle işte..biraz gecmise bakayim öpüyorum hepiniziii a.s.

canim inşaAllah cifte bayram yapicaksiniz..dualarimiz seninle a.s.

kizlar acmiyor genelde :) ben doktorun yalancisiyim :)

dırımkızı ya narı yememenı onerırım dıgerlerının hıcbır sakıncası yok fakat greyfurt ve nar dusuk tehlıkesı yaratabılıyormus aklında olsun canım

haydaaaa..ay ben bugun nar suyu içtim..neyse bi daha icmem :) tşkler canim verdigin bilgi için

şimdiden hayirli tezkereler canim benim..stres yapmamaya calis..bebek dogduktan sonra gitmesinden iyidir diye dusun..insaAllah su gibi gecicek vakit..ilk gunler zorlaniyorsun biraz..ama sonra bi bakiyorsun koskoca 5-6 ay gecivermis..gecen ocakta esim yurtdisina gitmisti..6ay ayri kaldik ordan biliyorum canim sen bebegini dusun..kendine iyi bak..insaAllah esinde sag salim gidip gelicek hemencik

2 guzel haberle gelmissin :) bi prenses daha he :) cok sevindim canim..Rabbim saglikli hayirli salih evlat etsin inşaAllahh

bi kiz dahaaa :) bi prenses dahaaa :) saglikli,hayirli,salih evlat olsun inşaAllah canim

canim ya cok gecmis olsun..bence hicbisey kullanma..gerci bilmiyorum viks kullanilirmi kullanilmazmi..burnunun icini sıksık yıka canim..bide sicak suyla bicibici yap..iyi gelir inşaAllahh..

dr. bana 3lü teste gerek yok dedi 2litestin iyi çıktı ama çok istersen yaparız dedi:uhm:ne yapsam acaba birde bayanlar 30yaşını geçmişsen 3lü test yapıyolar diye duydum doğrumu acaba bilgisi olan var mı?

benim doktorumda yaptirma dedi..29 aralikta detayli ultrasona giricem..bide persembe gunu bisi yapcakmis..onlar yeter dedi..isteyene 3lu test yapiyorlar..sen bilirsin yani benimde icime suphe dustu ilk zaman..sonra surekli takip ettigimiz site varya gebelik.org, işte orda okudum..o doktorda 2li testiniz iyi ciktiysa gerek yok ama doktorunuz tavsiye ederse yaptirin demis..onu okuyunca icim rahatladi..

canim patatessizde tulbentle basini sıksan iyi gelirdi..banada esim soyledi..hatta Peygamberimiz S.a.v.'de böyle yaparmiş..

[

canim yaaa..hepimiz bazen agzimizdan cikani tartamayabiliyoruz..eslerimiz maalesef tam olarak bu isin alinganlik kismini kavrayamadi..benim esimde bazen abartiyor..ben aglayincada şok oluyor..ne dedimki ben diyor :) sen kimseyi takma bu donemde..bak ne guzel bebisin saglikliymis..dedigin gibi en onemlisi bu

kötüsünü düşünme canim benim..eşimin teyzesinde de cikti böyle..ama cok sukur amniyosentez temiz cikti..cektigimiz stresle kaldik..seninde böyle olcaktir..umudumuz böyle..inşaAllah tertemiz cikicak yegenimizin sonuclari

canim basin sagolsun..kardesine Rabbim bolbol rahmet eylesin insaAllah..kimse kimsenin yerine koyulamaz canim..seni sanirim en iyi ben anlarim..benimde abim vefat etti seneler önce..tek kardes kaldim..ailemde icten ice erkek istiyordu..yada bilmiyorum ben öyle hissediyordum..ama doktor %90 kiz dediginde annemde yanimdaydi..sonucunda ilk torunu ve kizda olsa erkekte olsa ayni heycani duyucak..bende bunu cok taktim ogun kafama..hatta anneme bile soyledim..sen erkek torunmu istiyordun dedim..sacmalama dedi,saglikli olsun kiz olsun erkek olsun ne fark eder dedi..eminim ki seninde boyle olucak..lutfen bunu sorun etme..

hoşgeldin canim..bende de oluyor sancilar arada sirada..sıkma canini..inşaAllah gecicektir..sen doktorunu dinle..

saclarimda oldu yaglanma canim..akintilarda sinir bi durumda..arttikça artiyor :S benim doktorumda normal dedi..

ya su cevize bi baslayamadim..ilk hamile oldugumu ögrendigimde koca bi kutu cevizici almiştim..ertesi sabah bi baktim kutu bomboş eşim hepsini yemiş bi gecede

günaydın bayanlar benim hala uykum varmirmirmirmir

canım bendede var saç yağlanması hatta acaba şampuanmı yapıyor diye bile düşündüm balık gibi suyun altından hiç çıkmıycam sanki,sivilcede çenemde çıkıp duruyor kiloları zaten ne siz sorun ne ben söyliyeyim şaka bir yana çok kilo alıyorum ya 2hafta önce 4kilo almıştım :1shok: düşünün artık tartılmaya korkuyorum ya öyle abartılcak birşeyde yemiyorum hergün ne giycem diye kara kara düşünüyorum çalışınca hergün değişik giymek gerekiyor evde olsam 2pijamayla hamileliği tamamlarım kaydirigubbakcemile3ama işte olmuyor her sabah deli oluyorum içinizde en çok kilo alan ben olucam galibasenağlama hatta standartların üstünde falan olucağım kesin belki haber bültenlerinde bile beni görebilirsiniz hamilelikte ilkdefa bu kadar kilo aldı kapılardan sığmıyo falan diye:çok üzgünüm:

günaydınlar tüm mayıs anneleri ve tatlı bebişleri
ben dün nihayet doktora gittim
ama ne göreyim bin bir heyecanla gittiğim hastanede ilk öğrendiğim şey başından beri beni takip eden doktorun hastaneden ayrılması ilk şoku böle yaşadım neyse
başka bir doktora girdim ama ne yalan söyleyim bu doktorumu çok çok sevdim
masaya yattım heyecanlıyım çok bide ne göreyim doktor yeni gelmiş ve monitorü yok yani ben göremiycem bebişi offf off yani 1 aydır görme sen ve şansa bak
neyse doktor sağolsun kendi monitörünü arasıra çevirdide gördüm elini ama benim bıcırık acaayip hareketli durmadı yerinde sürekli oynuyor bir ara baş aşağı baktı doktor bir dursa ölçecem diyor ama bizimki yok maşallah
buarada kızlar ben bebeği hissediyorum 17 haftanın içindeyim tamda kelebek çırpınışı gibi göbek deliğimin alt kısmında
doktorumuz ölçümlerini yaptı benim kuzu 198 gram olmuş boyu kaç dedim 14. haftadan sonra boy ölçemiyormuş bundan sonra hep ağırlık dedi diğer ölçümlerinide yaptı herşey iyi çıktı allaha şükür
sonra dedim cinsiyet önceki doktormuz kız demişti bu doktorumuzda ağırlıklı kız öbür ay 2. düzey ultarona gireceksin o zaman kesinleştiririz dedi
bir kötü haber var benim bu tükürük meselem geçmiyecekmiş doğurana kadar tıptada garip bir ismi var doktor söyledi anımsamıyorum şimdi 1000 de bir görülürmüş anlayacağınız dokuz ay boyunca tükürcem ıyyyy:(((

sonra omega 3 sordum onu yazdı dün kullanmaya başladım cevizede başladım günde 3-4 tane
neysekine en sonunda
3 lü test için kan verdim ve hastaneden biraz buruk(monitör tükrük meselesi ) ama bebişimin iyi olduğuna sevinerek ayrıldım haftaya salı sonuç çıkacak ve tekrar gideceğim
böyle kızlar çok çok uzun oldu ama ne yapayım öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar cinsiyetlerini öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun darısı benimgibi utangaç bebeği olan annelerin başına

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız biz bebişimle bugün zor uyandık işe geldik hiç kalkasım gelmedi yataktan siz nasılsınız cinsiyet meselesinide eşimle konuştum alındığımı dile getirdim oda bana şaka yaptığını ve bir daha asla böyle birşey demeyeceğini söyledi ve üç prensesimde başımıntacı dedi gönlümü aldı
güzel anneler hepinize kucak dolusu sevgiler:))))

sanada günaydın canım
sevındım herseyın yolunda gittiğine.demekki neymişşş herseyı kafaya takmamaız lazımmış konusunca halloluyo bebişinede kendınee boşuna ezıyet etme emiii a.s.

sanada günaydın canım
sevındım herseyın yolunda gittiğine.demekki neymişşş herseyı kafaya takmamaız lazımmış konusunca halloluyo bebişinede kendınee boşuna ezıyet etme emiii a.s.

sanada günaydın canım teşekkür ederim kafaya takmamak lazım aslında ama hamilelik daha çok alıngan ve duygusal yapıyor insanı:1hug: sen nasılsın bebiş nasıl annesi a.s.

günaydın kızlar cinsiyetlerini öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun darısı benimgibi utangaç bebeği olan annelerin başına

günaydın canım yerim ben o utangaç bebeği bizimkide hemen gösterdi şaşırttı bizi ilk bebişim bizi çok zorladı hiç göstermedi bu prensesim zilli mi olacak nekaydirigubbakcemile3:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…