telde sordum.. progestenada hemen bugün yine başladım. cumartesi kontrolum var. bu arada 16 haftalık oldum. umarım sorun yoktur. kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öptüm
bizimkide iki tarafında ilk torunu olacak. hatta ben de iki tarafında ilk torunuyum, ondan büyük dedelerinde ilk torun çocuğu olacaksırnaşık şeyşımarık olacak bizim kuzuEvet canım %90 kız demişti doktorumuz 1 ay önce. Bakalım bu hafta sonu kesinleşir kısmetse... Eli ayağı düzgün olsun, sağlıkla doğsunda kız erkek hiç sorun değil valla... Üstelik bizde iki aileninde ilk torunu olacak kısmetse... Nasıl bir heyecan var görseniz. Kimseden kız olsun, erkek olsun diye bi yorum gelmiyor. İlk torun ya herkes hayırlısıyla bi doğsa diye bekliyor :)
canım belkide ailen senin üzüldüğünü filan düşünüp moral olsun diye öyle diyorlardır. benim annemde çok yapar,aklı sıra bana moral verecek ama dedikleri daha çok canımı sıkar. ama niyetinin kötü olduğunu düşünmüyoruma.s.arkadaşlar benimde canım çok sıkkın eşim cinsiyetini öğrendikten sonra sinirlerimi bozacak laflar ediyor benimle doktora gelmemişti dün telefon açtım çıkar çıkmaz bana erkek doğurmayacaksan doğurma dedi bende çok kötü oldum((( lafta şaka yapıyor ama ben çok alınıyorum iki gündürde sürekli uğraşıyor saçmasapan şakalarla canımı sıkıyor çok mutluyum bir taraftanda ailemin saçma tavırları yüzünden çok üzgünüm iş yerindeyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum ben böyle bir haber verirken biraz önemsenmek isterdim
benim için sağlıklı olması yeterli annemler bile belki yanlış görmüştür dedi canımı sıktı anlayacağınız keşke onlarla paylaşmasaydım böyle güzel bir haberi
kızlar merhaba uzun süredir giremiyordum. çok yoğun malsef işler. bugünde 2 ara bir derede girim. sizlere birşey sormak istiyorum. 2 gündür kasık karın ağrımçok. sanki bıçak saplanıyor. 3 gün önce progesteron hapımı kestim onlamı ilgili bilmiyorum. doktorda normal demedi. hapa tekrar başladedi. canımçok sıkıldı. szlerinde ağrınız varmı. cevaplarsanız çok memnun olurum.
iyi akşamalar herkese şimdi doktordan geldik ikili testimiz iyi çıktı çok şükür cinsiyetimiz kız arkadaşlar hayırlısıyla çok mutluyum bir prensesim vardı şimdi bir tane daha geliyor Allahın izniyle
bende yemek hazırladım kocişimin peşinde dolaşıyom sofraya oturtmak için adamın telefonu bi susmadı ayyy kızlar bende koca bi bebek var bide bebiş geliyo :))) yandım bennn
Güzel dileklerin için teşekkürler cnm...inşallah ALLAH ın izniyle bizde öyle düşünmeye çalışıyoruz.Ben 12+4 te gittim doktora gecikmesin diye prof. e ertesi gün gittim hemen.benimkisi amniyosentez değil ama.amniyosentes karından su alma benim karından bebeğin eşinden yani parçalar aldılar.işte o yüzden belki 48 saat sonra yapılan p test sadece bunda vardır.yani ben 11-14 haftayı gerçirmediğim için cvs oldum.dna dan baktılar bunun adı fish sistemiymiş yeni çıkmış...Ya bu 3 hafta bayrama denk geliyor.hatta 2. ci gününe
birde bayramdan sonraya bırakırlarsa Neyse ALLAH ım iyi çıksında...
ben cumartesi gittim doktora ama kuzucum açmadı bacaklarını ki görelim pipisimi var kukusumu kaydirigubbakcemile3. bi dahaki kontrol taa bayramdan sonraya. memlekete gitmeden öğrenseydik iyi olacaktı. ama bu hafta sonu başka doktora bi daha gitmeyi düşünüyorum, o görür belki
dırımkızı ya narı yememenı onerırım dıgerlerının hıcbır sakıncası yok fakat greyfurt ve nar dusuk tehlıkesı yaratabılıyormus aklında olsun canım
kızlar benım kontrolum c.tesıydı fakat dayanamıyorum meraktan catlıyacagım bu aksama aldım bu aksam gıdıcem ıns hersey yolundadır ve cınsıyetını ogrenırız canım kocam da aralıkta askere gıdıyor cok uzgunum onun ıcın sımdı gıdeyım bı de onun gıdecegı gun gıderız bı daha gormus olur hayırlısı hersey ıcın
bu arada ısyerınde bı arkadasım bana makas bıcak testını yaptı :) makasa oturursan kız bıcaga otursan erkekmıs :) eglencesıne tabı cınsıyetlerını ogrenenler bı yapıversınlerde bı test edelım
iyi akşamalar herkese şimdi doktordan geldik ikili testimiz iyi çıktı çok şükür cinsiyetimiz kız arkadaşlar hayırlısıyla çok mutluyum bir prensesim vardı şimdi bir tane daha geliyor Allahın izniyle
günaydın kızlar dün aksam bebısımı gormeye gıttık babası ile çok heyecanlıydım cınsıyetını soylecek dıye herseye baktı maasallah cok ıyı dedı ben tabı sabırsız hemen sordum cınsıyetı bellımı dıye ılk once bana ıcımden gecenı sordu bende kız dedım evt dedı buyuk bır olasılıkla kız ama yanılmapayı da var dedı %90 kız dedı ama bı daha geldıgınde kesınlesırr dedı ben mutluluktan heyecandan ondan sonra neler anlattı hatırlamıyorum :) sonra bı daha randevuyuda canım koca 12-12-08 de askere gıdecegı ıcın hemen 6-12 ye randevu aldık son bı kez daha gorsun dıye ...
günaydın kızlar ben hala çok fenayım derdim ise burnumun akmaması herzaman çeşme gibi aksan burun bu sefer akmıyor.....deli olacam sadece sağtarafım şakağım ağrıyor tabi gözüme vuruyor
yatsam yatamıyorum kalksam oturamıyorum.....kızlar kayınvalidem viks getirmiş içeriğini okdum yazmıyor bişey gebelikde kullanımla bende buhar yapacaktım acaba sıcak suyun içine atsam biraz o buharı çeksem bişey olurmu viks her derdime çağre oluyor ama bu sefer korkuyorum hastaneyi arayıpda sormak istemiyorum doktora gelin diyecekler....oysa bende alerjik astım var kullanabileceğim ilaçalr belli harici ilaç alamam burun spreyimde var ama kortizon olduğundan vermemişti doktor...viks kullanan oldumu hiçç
dr. bana 3lü teste gerek yok dedi 2litestin iyi çıktı ama çok istersen yaparız dedi:uhm:ne yapsam acaba birde bayanlar 30yaşını geçmişsen 3lü test yapıyolar diye duydum doğrumu acaba bilgisi olan var mı?
amanndaaaa yerimm ben o ikizlerini seherimm 41 kere maşşallahhh rabbim nazarlardan saklasınn ...
kızlar sizlerde iyisiniz maşşallahhh cinsiyeti belli olan arkadaşlarıda tebrikkk ediyorumm rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahh :Saruboceq:
benim dünden berii acayip başım ağrıyorduu ilaç almak istyemediğim için patates dilimlerini tülbente koyum başıma sardımm iyi geldi biraz ama yine başladı yaww
arkadaşlar benimde canım çok sıkkın eşim cinsiyetini öğrendikten sonra sinirlerimi bozacak laflar ediyor benimle doktora gelmemişti dün telefon açtım çıkar çıkmaz bana erkek doğurmayacaksan doğurma dedi bende çok kötü oldum((( lafta şaka yapıyor ama ben çok alınıyorum iki gündürde sürekli uğraşıyor saçmasapan şakalarla canımı sıkıyor çok mutluyum bir taraftanda ailemin saçma tavırları yüzünden çok üzgünüm iş yerindeyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum ben böyle bir haber verirken biraz önemsenmek isterdim
benim için sağlıklı olması yeterli annemler bile belki yanlış görmüştür dedi canımı sıktı anlayacağınız keşke onlarla paylaşmasaydım böyle güzel bir haberi
canım onlara benim gibi böyle riskte kalanların durumunu anlat.ben öğrendikten sonra doktora cinsiyet bile sormamıştım.aklıma bile gelmedi.ALLAH ın verdiği evlatlara şükredin.bakın biz eşimle her akşam birbirimizin gözünün içine bakıyoruz.böyle mahsum mahsum üzgün üzgün.seviyoruz bebeğimizi beraber.ama cinsiyet ikimizinde aklına gelmiyor.biz şuanda bebeğimiz sağlıklı yoksa down sendromlumu diye cvs sonucunu bekliyoruz.önümüz bayram belki çifte bayram yapacağız belki hala düşünceli geçireceğiz belkide sonucu almış yıkılmış..ama çok şükür yinede ALLAH a ..Herşey için...
benim eşimde aynı şeyleri yapıyor. ama ben aldırmıyordum. ben kuzum diye seviyordum ve ona kızıyordum.ama benim yerimde olmayı asla istemezdin canım. hamile olduğumu öğrendiğim haftanın sonunda kardeşimi kaybettim ve bütün aile benim (ilk torun olacağı için) bebeğimi onun yerine koyuyor ve erkek olması için dua ediyor.bende doktora gidip cinsiyetini sormaya korkuyordum ilk zamanlar ama artık herkes sorduğu için cumartesi günü randevu aldım. sağlıklı olsunlar başka bişey dileme. bide hayırlı ve uzun ömür versin rabbim.
kızlar merhaba uzun süredir giremiyordum. çok yoğun malsef işler. bugünde 2 ara bir derede girim. sizlere birşey sormak istiyorum. 2 gündür kasık karın ağrımçok. sanki bıçak saplanıyor. 3 gün önce progesteron hapımı kestim onlamı ilgili bilmiyorum. doktorda normal demedi. hapa tekrar başladedi. canımçok sıkıldı. szlerinde ağrınız varmı. cevaplarsanız çok memnun olurum.
kıslar benım sırtım çok yağlandı ve sivilceden geçilmiyoaz yağlı yemeye çalısıyorum ama.sizdede oldumu yağlanma saçlarınızda sırtınızda
kiloda alıyorum karnıma toplanacagına enıne genıslıyorum,evrim geçiriyorum mınıcık bışeyın benı soktugu hale bakarmısınız?arada başağrısı ve bel ağrısından başka zararı yok benım ufaklığın:)aa buarada akıntılar fazlalaştı bende doktora sordum normal dedi sizde durum nasıl?
suyu çok içmeye çalışıyorum kızlar sizde dikkat edin idrar yolları enfeksiyonu için çok önemli dr bana günde en az iki buçuk litre su içeceksin yoksa iltihap olursa rahime sıçrar ve çok zorlanırız doğumda dedi bilginiz olsun arkadaşlar
cevizi ve balığı ihmal etmiyorsunuz demi:))))))))güzel anneler
kıslar benım sırtım çok yağlandı ve sivilceden geçilmiyoaz yağlı yemeye çalısıyorum ama.sizdede oldumu yağlanma saçlarınızda sırtınızda
kiloda alıyorum karnıma toplanacagına enıne genıslıyorum,evrim geçiriyorum mınıcık bışeyın benı soktugu hale bakarmısınız?arada başağrısı ve bel ağrısından başka zararı yok benım ufaklığın:)aa buarada akıntılar fazlalaştı bende doktora sordum normal dedi sizde durum nasıl?
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız biz bebişimle bugün zor uyandık işe geldik hiç kalkasım gelmedi yataktan siz nasılsınız cinsiyet meselesinide eşimle konuştum alındığımı dile getirdim oda bana şaka yaptığını ve bir daha asla böyle birşey demeyeceğini söyledi ve üç prensesimde başımıntacı dedi gönlümü aldı
güzel anneler hepinize kucak dolusu sevgiler:))))
sanada günaydın canım
sevındım herseyın yolunda gittiğine.demekki neymişşş herseyı kafaya takmamaız lazımmış konusunca halloluyo bebişinede kendınee boşuna ezıyet etme emiii a.s.
günaydın kızlar cinsiyetlerini öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun darısı benimgibi utangaç bebeği olan annelerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?