2009 Mayıs Anneleri

Evet demek ki karışmamak lazımmış canım :) Neyse geldin ya sorun yok artık :)

Canım hiç sıkma canını. Tam göremesen de bebeişin sağlıklıymış ya önmeli olan o. Hem tükürükte çok önemli bişey değil boşver. Hiç bişeyi kafana takma :)

günaydın kızlar cinsiyetlerini öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun darısı benimgibi utangaç bebeği olan annelerin başına

Sağolasın canım...

Ohhh çok sevindim canım. Vallahi akşam hep aklımdaydın. Çok üzülmüştüm. Şimdi mutlu oldum. Umarım herşey böyle sorunsuz devam eder canım...

sanada günaydın canım teşekkür ederim kafaya takmamak lazım aslında ama hamilelik daha çok alıngan ve duygusal yapıyor insanı:1hug: sen nasılsın bebiş nasıl annesi a.s.

bi garıp benım hamılelıgım ne karnım çıktı ne baska bısey hamılelıge daır arada karnım kaşınıyo bide sivilceler okadar:)bebişi hiç hissetmesemde çok şükür bulantılı sancılı bı hamılelık yasamıyorum
öpuyorum senı herkeze kolay gelsın yeni günde...

günaydın canım aramızda olmana sevindik yeniden cok gezinme bakalım başka yerlerde

günaydın canım kiloda yarışırız heralde korkuyorum valla tartılmaya 2 hafta önce güydiklerimin içine mümkün değil tek bacağım bile girmiyor allah sonumuzu hayır etsin cumartesi gidicek dr kesin diet vericek bana

günaydın canım kızın için tebrikler tükürük meselesine şaşırdım ama benimde vardı maşallah 3 haftadan beri yok hiçbirşeyim darısı başına

günaydın kızlar cinsiyetlerini öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun darısı benimgibi utangaç bebeği olan annelerin başına

amin canım bende öğrenmek istiyorum artık ya

günaydın canım ay cok sevindim aklımdaydın valla erkekler işte en büyük bebek tatlım Şeniz

canım benimde karnım yok ama bulantım çok fazla sivilcelerimde ara sıra artıyor çok sevindim senin adına sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum tatlım bende seni kocaman öpüyorumkaydirigubbakcemile5a.s.

tatlım teşekkür ederim düşünmen bile çok güzel canım arkadaşım inşallah hepimiz isorunsuz bir hamilelik geçiririz:1hug:

arkadaşlar günaydın.dün dayanamadım gittim doktora.bütün uğraşlardan sonra kızım olcanı öğrendim.çok duygulandım ve ağladım.eşim erkek çok istiyordu ama bunu duyunca yaşadığı heyecan beni daha da mutlu etti.prensesim gayet iyi gelişiyormuş hatta iri bir bebek 13 mayıs değil mayısın 4 ünde doğabilir dedi.kocaman olmuşya en son 1 ay önce görmüştüm.allah hepimize bebişlerimizi nasip etsin.çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya:))):

Ayyy canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun prensesimiz... Gelişimide yerindeymiş maşşallah. Geçen aya göre büyümüştü değil mi ya? Bende hafta sonu bi görsem. Geçen ay bile nasıl netti görüntüler. Bu ay iyice büyümüştür inşallah...

Ayy kızlar bu ara geçirdiğim en yoğun aydı valla. Bebişim inşallh bana uğur getirir. Bugün fabrikamın küçülme kararı aldığını işten çıkarılacağımı öğrendim. Ama başvurduğum bir öğretim görevliliği başvurumunda kabul olduğunu öğrendim. Mülakata gidicem pazartesi günü inşallah bebeğim uğurlu gelirde yıllardır hayalini kurduğum öğretmenliği kazanırım. Bu arada tazminatıda yol parası yapıcam tabi kazanırsam çok umutluyum. Dua edinde kazanayım kızlar. Sizleri çok öpüyorum. :-*

ay canım benim çok sevindim ne kadar mutlu olduğunu okurken bile hissettim umarım hep böyle devam eder

evet canım çok büyümüş.neyseki salı günü bebişimi bir daha görücem):)): bu sefer kendi doktoruma gidicem.zaman su gibi akar geçer inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz için.a.s.

Canım inşallah bebişin uğurlu gelirde kazanırsın...

evet canım çok büyümüş.neyseki salı günü bebişimi bir daha görücem):)): bu sefer kendi doktoruma gidicem.zaman su gibi akar geçer inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz için.a.s.

Ohh salı tekrar he ne güzel :) İnşallah sorunsuz ve dediğin gibi su gibi geçer canım...

günaydın canım gözün aydın kızın için allah herkesin gönlündekini versin inşallah.Sağlığıda iyimiş ne güzel canım darısı herkesin başına

inşallah uğur getirir annesi dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz canım:sm_cool:

gözün aydın canım çok sevindim bir prenses daha gelişiminin iyi olmasıda çok güzel:)) maşallah :1hug:a.s.

meraba arkadaşlaaar!!
çok sinir oldum ya bakın başıma neler geldi. ben en son ayın 11inde kadınlar kulübüne girdim. o günden sonrada bir daha giremedim. ilk 10 gün boyunca site açılıyordu, bütün topikleri okuyabiliyordum ama mesaj yazamıyodum. işin garip yanı mesaj yazımı bütün üyelere kapalı görünüyodu. yöneimden mesaj var bölümünde sitenin yedeklendiği ve belli bir süre için yazışmaya kapatıldığı yazıyodu. ben de her gün girip bakıyorum bizim topik 277. sayfada sabitlenmiş kimse tek satır yazamıyor. sinir oluyorum. sizlerden haber alamıyorum. neyse.. son beş gün site hiçç açılmamaya başladı. direk sayfa hiç yüklenemedi. artık bunalıma girmiştim ki dün birden açıldı. ama bir de ne göreyim. bütün o 10 gün boyunca falan sizler yazışmaya devam etmişsiniz. sizde hiçbi sorun olmamış. nasıl oluyo anlamadım ben her gün girip baktım hep sayfa 277 de son mesaj duruyodu. halbuki o sırada siz yazışıp birbirinizi okuyabiliyomuşunuz. ne şimdi bu sırf beni mi yedekledi bu site 15 gün boyunca:) sizin başınıza böyle bir şey geldi mi. ya da neden böyle olmuş olabilir bi fikriniz var mı?

Hoşgeldin canım... Bi terslik olmuş belli. Moderatöre bu durumu bi mesaj atsana? Acaba yanlış bişeyden dolayı seni mi sınırladılar?

Nasılsın bu arada?

ayyy cnm yaaa bende neden kapsama alanı dışında yazıyor dedim ne safım ben yaa
evet cnm karışmayacaksın .....aramızda olduğuna çok sevindim kuşummm

:roflol::roflol:kız çok alemsin evet ben pijama ile geçiriyorum bir pantolon aldım 9 ay olursa doğumun geçircem onla cnm kardeşim kazak alacak kış geldi diye

ahhhh cnm benim alerji senin tükürük allah başka sıkıntı vermesin ohh bebeğinde iyiyimiş ne mutlu sana cnm

hadi gözün aydın cnm ayy sizler böle cinsiyet öğreniyorsunuz benim haycanım daha çok artıyor yaaa bende öğrenirim yaaa ....hiç sormadım ama 15+4 gideceğim inş. öğrenirim yawww

benugün daha iyiyim ama az a başım ağrıyor ama burum yavaş yavaş başladı akmaya ağrı kesici almadan geçirebilirim bugünü

çalışınca giyim tam bir problem hergün ne giysem diye düşünüyorum evde olsam eşofman takımı kadar rahat birşey olamaz

hoşgeldin canım nasılsın moderatör arkadaşa durumu bildir istersena.s.

canım benimkide göstermiyordu ama ben girmeden önce epey çikolata yedim.öyle söylemişlerdi.bide öksürünce hareketleniyor bizde epey uğraştık dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…