2009 Mayıs Anneleri

çalışınca giyim tam bir problem hergün ne giysem diye düşünüyorum evde olsam eşofman takımı kadar rahat birşey olamaz

evet canım haklısın ama ben lcw de beli lastikli pantolon aldım hamile pantolonu değil ama şu an çok rahat ediyorum onda.hamile kıyafetleri daha bol geliyor üzerinede uygun sweat aldım rahat ettim valla.ama senin işyerinde kumaş giyiliyordu galiba((nazar:

Hoşgeldin canım... Bi terslik olmuş belli. Moderatöre bu durumu bi mesaj atsana? Acaba yanlış bişeyden dolayı seni mi sınırladılar?

Nasılsın bu arada?

valla bilmiyorum sitede yaşanan sorunlar bölümüne başlık açtım. o da olur heralde. bakalım ne çıkacak sonuçta..

bu arada bebişim iyi büyük ihtimalle erkekmiş ama ben çok sıkıntı çekiyorum. mide bulantıları ve kusmalar devam ediyor ama esas sorun kasıklarımda bir ağrı başladı. kasıklar da değil tam altımda, bisiklete binmişim gibi. doktor rahim büyüdüğü için dedi ama bi kaç gündür çok şiddetli artık yürüyemiyorum, oturamıyorum. hatta yatakta dönemiyorum bile napıcam bilmem bu gün tekrar dr umu arıcam. aranızda benim gibi olan var mı?

Hadi sizinkileri hareketlendirmek için çözümler var. Benimki hiç yerinde durmuyo ona ne yapmalı ki sırnaşık şey

dırımkzı çok geçmiş olsun canım
bence bu gittiğinde öğrenriisn cinsiyetleri erkek bebekler hemen belli oluyor gecikme varsa büyük ihtimal kız oluyor
haberlerini bekliyoruz dört gözle

bu arada kızlar size yazarken benim balık yerinde durmuyor anacığım benim ilk gebeliğim ama hissediyorum ben
benim bu kız çok zıp zıp ne yapacam ben bununla bak yine bir o tarafa bir bu tarafa
ay ne kadar güzle bir şey ya:::::))))))))))

malesef canım kumaş ve gömlek takım elbise ama ben giymiyorum artık gömlek onun yerine biraz bol ama şık badiler giyiyiyorum daha hamile pantolonuna başlamadım ama artık başlamam lazım rahatlık açısından teşekkür ederim tatlım

ayy ne güzel hissetmen genelde ilk gebelikte daha geç hissedilir ben 10. haftadan itibaren seyrimeleri hissediyordum şimdi ara ara küçük kıpırdamaları görünce çok mutlu oluyorum:))))

Ayyy ne güzel ya süperrr :)

slm güzel hamişler.uzun zamandır yazmıyordum ama yazılarınızı takib ediyorum.Ben bugun çok kötüyüm tam hafiflemişti bulantılarım 2 gündür çok rahattım bügün nolduysa iki günün acısı çıkıyo galiba.hala kahvaltı bile yapamadım midem kötü durumda.ayakta durucak halim kalmadı resmen.yatamıyorumda yemek yemem lazım ama hiçbişey istemiyo canım.
Sizin bulantılarınız da devam ediyormu.Bu arada kilo alcama 2 kilo vermişim zaten zayıfım Bu konuda tavsiyesi olan varmı bana arkadaşlar nasıl düzelir midem_?senağlama

canım aynı ağrılar bendede var benim gittiğim 2 doktorda aynısını söyledi.bende yatakta dönerken çokd erin oflar çekiyorum eşimde bişey oldu sanıyor o derece ağrı oluyor yani.işe gelirken bile zorlanıyorum artık.ama ne yapalım katlanıcaz artık mide bulantıları benimde var bir türlü tam olarak geçmedi sürekli patates haşlaması yiyorum.

ben yağlanma yok ama sivilceler bastı benide.akıntıda var biraz.

ay ne güzel ya.bende çok sabırsızlandım artık.bende görmek istiyorum.çok sevindim.gözünaydın.

oh oh maşallah.tebrik ederim.gözünüzaydın.

Hoşgeldin canım. Afiyet olsunnnn ye hepsini :) Ben sabah sıkı bi kahvaltı yaptım ofiste. Acıkmadım o yüzden daha :)

ohh afiyet olsun yiyin yiyin.benim yerimede yiyin bari yemişken.Eniyisi bende patatesmi haşlayıp yesem belki banada iyi gelir.cokacimcoook

canım ağrılar bendede oluyor ben belimi yastıkla destekliyorum birde normal yastığımın altına bir yastık daha koydum başım biraz yukarıda kalıyor nefes almam daha kolay oluyor ve hep sol tarafıma yatmaya çalışıyorum:)) bulantım benimde son gaz devam herşey kokuyor iş yerine asılan kokulardan bile aldırdım ama fayda etmedi patates haşlamasını bende çok sık yiyorum

peki arkadaşlar sizin ağrılarınız da çok şiddetli mi yani mesela ben ayağa ilk kalktığımda yürümekte zorluk çekiyorum. geceleri yatakta dönemiyorum sizin de böyle mi? eğer öyleyse hem sizin için çok üzülücem hem de kendi adıma biraz içim rahatlıcak ta :))

Ayyy ne güzel ya süperrr :)

yyyaaaaaaaa ben 14 haftamı bitiridim ikiz benikiler ama hissetmiyorum
arada bir bişey hissediyorum ama kelebek çırpınışı gibi bişey hissetmedim bişey
oluyoır ama garip bişey tarif edemiyorum kızlar yaaa doktora gittğimde soram ne zaman hissedeceğim

cnm benim 13 haftada geçti ara ara kusmam oluyor ama öle yıpratıcı değil cnm
geçer biraz dinlen ve çok açlıkdan rahatsız değilsen yeme bana doktorum yeme dedi ...
birde bende çok halsizleşmiştim doktorum tit yaptı ve bana kortizon tedavisi yaptı
onunla halsizliğim gittii

sanırım bu mide bulantısını geçirmenin bir formülü yok. ben pes ettim. gittiği yere kadar çekicem artık düzeltmeye falan çalışmıyorum. hatta kendimi 9 ay sürebileceğine alıştırmaya çalışıyorum.

dırımkızı çook teşekkür ederim içimi rahatlattın.yemeyince bebeğe bir zararı olmuyo demekki bende bebek aç kaldı diye sabah sabah alama krizine girmiştim.kaydirigubbakcemile3

Kızlar bebeğinizin kafa ölçümünü biliyomusunuz.Benimki 16 haftalık 3.5 cm olmuş.acaba normalmidir...Bu arada bende hiç hissetmedim daha bebişin hareketlerini kıskandım şimdi sizii.:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…