çalışınca giyim tam bir problem hergün ne giysem diye düşünüyorum evde olsam eşofman takımı kadar rahat birşey olamaz
Hoşgeldin canım... Bi terslik olmuş belli. Moderatöre bu durumu bi mesaj atsana? Acaba yanlış bişeyden dolayı seni mi sınırladılar?
Nasılsın bu arada?
ayyy cnm yaaa bende neden kapsama alanı dışında yazıyor dedim ne safım ben yaa
evet cnm karışmayacaksın .....aramızda olduğuna çok sevindim kuşummm
:roflol::roflol:kız çok alemsin evet ben pijama ile geçiriyorum bir pantolon aldım 9 ay olursa doğumun geçircem onla cnm kardeşim kazak alacak kış geldi diye
ahhhh cnm benim alerji senin tükürük allah başka sıkıntı vermesin ohh bebeğinde iyiyimiş ne mutlu sana cnm
hadi gözün aydın cnm ayy sizler böle cinsiyet öğreniyorsunuz benim haycanım daha çok artıyor yaaa bende öğrenirim yaaa ....hiç sormadım ama 15+4 gideceğim inş. öğrenirim yawww
benugün daha iyiyim ama az a başım ağrıyor ama burum yavaş yavaş başladı akmaya ağrı kesici almadan geçirebilirim bugünü
evet canım haklısın ama ben lcw de beli lastikli pantolon aldım hamile pantolonu değil ama şu an çok rahat ediyorum onda.hamile kıyafetleri daha bol geliyor üzerinede uygun sweat aldım rahat ettim valla.ama senin işyerinde kumaş giyiliyordu galiba(( nazar:
bu arada kızlar size yazarken benim balık yerinde durmuyor anacığım benim ilk gebeliğim ama hissediyorum ben
benim bu kız çok zıp zıp ne yapacam ben bununla bak yine bir o tarafa bir bu tarafa
ay ne kadar güzle bir şey ya:::::))))))))))
bu arada kızlar size yazarken benim balık yerinde durmuyor anacığım benim ilk gebeliğim ama hissediyorum ben
benim bu kız çok zıp zıp ne yapacam ben bununla bak yine bir o tarafa bir bu tarafa
ay ne kadar güzle bir şey ya:::::))))))))))
valla bilmiyorum sitede yaşanan sorunlar bölümüne başlık açtım. o da olur heralde. bakalım ne çıkacak sonuçta..
bu arada bebişim iyi büyük ihtimalle erkekmiş ama ben çok sıkıntı çekiyorum. mide bulantıları ve kusmalar devam ediyor ama esas sorun kasıklarımda bir ağrı başladı. kasıklar da değil tam altımda, bisiklete binmişim gibi. doktor rahim büyüdüğü için dedi ama bi kaç gündür çok şiddetli artık yürüyemiyorum, oturamıyorum. hatta yatakta dönemiyorum bile napıcam bilmem bu gün tekrar dr umu arıcam. aranızda benim gibi olan var mı?
kıslar benım sırtım çok yağlandı ve sivilceden geçilmiyoaz yağlı yemeye çalısıyorum ama.sizdede oldumu yağlanma saçlarınızda sırtınızda
kiloda alıyorum karnıma toplanacagına enıne genıslıyorum,evrim geçiriyorum mınıcık bışeyın benı soktugu hale bakarmısınız?arada başağrısı ve bel ağrısından başka zararı yok benım ufaklığın:)aa buarada akıntılar fazlalaştı bende doktora sordum normal dedi sizde durum nasıl?
günaydınlar tüm mayıs anneleri ve tatlı bebişleri
ben dün nihayet doktora gittim
ama ne göreyim bin bir heyecanla gittiğim hastanede ilk öğrendiğim şey başından beri beni takip eden doktorun hastaneden ayrılması ilk şoku böle yaşadım neyse
başka bir doktora girdim ama ne yalan söyleyim bu doktorumu çok çok sevdim
masaya yattım heyecanlıyım çok bide ne göreyim doktor yeni gelmiş ve monitorü yok yani ben göremiycem bebişi offf off yani 1 aydır görme sen ve şansa bak
neyse doktor sağolsun kendi monitörünü arasıra çevirdide gördüm elini ama benim bıcırık acaayip hareketli durmadı yerinde sürekli oynuyor bir ara baş aşağı baktı doktor bir dursa ölçecem diyor ama bizimki yok maşallah
buarada kızlar ben bebeği hissediyorum 17 haftanın içindeyim tamda kelebek çırpınışı gibi göbek deliğimin alt kısmında
doktorumuz ölçümlerini yaptı benim kuzu 198 gram olmuş boyu kaç dedim 14. haftadan sonra boy ölçemiyormuş bundan sonra hep ağırlık dedi diğer ölçümlerinide yaptı herşey iyi çıktı allaha şükür
sonra dedim cinsiyet önceki doktormuz kız demişti bu doktorumuzda ağırlıklı kız öbür ay 2. düzey ultarona gireceksin o zaman kesinleştiririz dedi
bir kötü haber var benim bu tükürük meselem geçmiyecekmiş doğurana kadar tıptada garip bir ismi var doktor söyledi anımsamıyorum şimdi 1000 de bir görülürmüş anlayacağınız dokuz ay boyunca tükürcem ıyyyy:(((
sonra omega 3 sordum onu yazdı dün kullanmaya başladım cevizede başladım günde 3-4 tane
neysekine en sonunda
3 lü test için kan verdim ve hastaneden biraz buruk(monitör tükrük meselesi ) ama bebişimin iyi olduğuna sevinerek ayrıldım haftaya salı sonuç çıkacak ve tekrar gideceğim
böyle kızlar çok çok uzun oldu ama ne yapayım öpüyorum hepinizi
arkadaşlar günaydın.dün dayanamadım gittim doktora.bütün uğraşlardan sonra kızım olcanı öğrendim.çok duygulandım ve ağladım.eşim erkek çok istiyordu ama bunu duyunca yaşadığı heyecan beni daha da mutlu etti.prensesim gayet iyi gelişiyormuş hatta iri bir bebek 13 mayıs değil mayısın 4 ünde doğabilir dedi.kocaman olmuşya en son 1 ay önce görmüştüm.allah hepimize bebişlerimizi nasip etsin.çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya:))):
kıslar ben çoooook acıktım.yemeğe gidiyorum.hepsini yiyeceğimmmmmmm
Hoşgeldin canım. Afiyet olsunnnn ye hepsini :) Ben sabah sıkı bi kahvaltı yaptım ofiste. Acıkmadım o yüzden daha :)
canım aynı ağrılar bendede var benim gittiğim 2 doktorda aynısını söyledi.bende yatakta dönerken çokd erin oflar çekiyorum eşimde bişey oldu sanıyor o derece ağrı oluyor yani.işe gelirken bile zorlanıyorum artık.ama ne yapalım katlanıcaz artık mide bulantıları benimde var bir türlü tam olarak geçmedi sürekli patates haşlaması yiyorum.
Ayyy ne güzel ya süperrr :)
slm güzel hamişler.uzun zamandır yazmıyordum ama yazılarınızı takib ediyorum.Ben bugun çok kötüyüm tam hafiflemişti bulantılarım 2 gündür çok rahattım bügün nolduysa iki günün acısı çıkıyo galiba.hala kahvaltı bile yapamadım midem kötü durumda.ayakta durucak halim kalmadı resmen.yatamıyorumda yemek yemem lazım ama hiçbişey istemiyo canım.
Sizin bulantılarınız da devam ediyormu.Bu arada kilo alcama 2 kilo vermişim zaten zayıfımBu konuda tavsiyesi olan varmı bana arkadaşlar nasıl düzelir midem_?senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?