meraba arkadaşlaaar!!
çok sinir oldum ya bakın başıma neler geldi. ben en son ayın 11inde kadınlar kulübüne girdim. o günden sonrada bir daha giremedim. ilk 10 gün boyunca site açılıyordu, bütün topikleri okuyabiliyordum ama mesaj yazamıyodum. işin garip yanı mesaj yazımı bütün üyelere kapalı görünüyodu. yöneimden mesaj var bölümünde sitenin yedeklendiği ve belli bir süre için yazışmaya kapatıldığı yazıyodu. ben de her gün girip bakıyorum bizim topik 277. sayfada sabitlenmiş kimse tek satır yazamıyor. sinir oluyorum. sizlerden haber alamıyorum. neyse.. son beş gün site hiçç açılmamaya başladı. direk sayfa hiç yüklenemedi. artık bunalıma girmiştim ki dün birden açıldı. ama bir de ne göreyim. bütün o 10 gün boyunca falan sizler yazışmaya devam etmişsiniz. sizde hiçbi sorun olmamış. nasıl oluyo anlamadım ben her gün girip baktım hep sayfa 277 de son mesaj duruyodu. halbuki o sırada siz yazışıp birbirinizi okuyabiliyomuşunuz. ne şimdi bu sırf beni mi yedekledi bu site 15 gün boyunca:) sizin başınıza böyle bir şey geldi mi. ya da neden böyle olmuş olabilir bi fikriniz var mı?
bu arada kızlar size yazarken benim balık yerinde durmuyor anacığım benim ilk gebeliğim ama hissediyorum ben
benim bu kız çok zıp zıp ne yapacam ben bununla bak yine bir o tarafa bir bu tarafa
ay ne kadar güzle bir şey ya:::::))))))))))
kıslar ben çoooook acıktım.yemeğe gidiyorum.hepsini yiyeceğimmmmmmm
peki arkadaşlar sizin ağrılarınız da çok şiddetli mi yani mesela ben ayağa ilk kalktığımda yürümekte zorluk çekiyorum. geceleri yatakta dönemiyorum sizin de böyle mi? eğer öyleyse hem sizin için çok üzülücem hem de kendi adıma biraz içim rahatlıcak ta :))
dırımkızı çook teşekkür ederim içimi rahatlattın.yemeyince bebeğe bir zararı olmuyo demekki bende bebek aç kaldı diye sabah sabah alama krizine girmiştim.kaydirigubbakcemile3
Kızlar bebeğinizin kafa ölçümünü biliyomusunuz.Benimki 16 haftalık 3.5 cm olmuş.acaba normalmidir...Bu arada bende hiç hissetmedim daha bebişin hareketlerini kıskandım şimdi sizii.:1closedeyes:
Ay bende hiç tartılmadım daha.ama kilo aldım.karnım kocaman oldu. şu an 4 aylığımya 57 ile hamile kalmıştım. şu an kesin 61-62 oldum ben valla...aslında 4 ayda 4 kilo çok normal bence.doktorum bana öyle demişti.zaten ilk 2 ay kilo bile almamıştım ben. Ayda 1 kilo almamız lazımmış kızlar.haberiniz olsun.inşallah becerebiliriz.
İyi akşamlar canım. Umarım sorun yoktur. Klasik ağrılardandır. Yinede artarsa daha erken bi gitsen kontrole...
bizimkide iki tarafında ilk torunu olacak. hatta ben de iki tarafında ilk torunuyum, ondan büyük dedelerinde ilk torun çocuğu olacaksırnaşık şeyşımarık olacak bizim kuzu
canım belkide ailen senin üzüldüğünü filan düşünüp moral olsun diye öyle diyorlardır. benim annemde çok yapar,aklı sıra bana moral verecek ama dedikleri daha çok canımı sıkar. ama niyetinin kötü olduğunu düşünmüyoruma.s.
canım bebişin kaç haftalık? progestan bende kullandım ama 3 ay dolunca bir etkisi kalmıyor diye bıraktırdı doktorum. 3 ay dolmadı mı daha senin?
valla bilmiyorum sitede yaşanan sorunlar bölümüne başlık açtım. o da olur heralde. bakalım ne çıkacak sonuçta..
bu arada bebişim iyi büyük ihtimalle erkekmiş ama ben çok sıkıntı çekiyorum. mide bulantıları ve kusmalar devam ediyor ama esas sorun kasıklarımda bir ağrı başladı. kasıklar da değil tam altımda, bisiklete binmişim gibi. doktor rahim büyüdüğü için dedi ama bi kaç gündür çok şiddetli artık yürüyemiyorum, oturamıyorum. hatta yatakta dönemiyorum bile napıcam bilmem bu gün tekrar dr umu arıcam. aranızda benim gibi olan var mı?
slm güzel hamişler.uzun zamandır yazmıyordum ama yazılarınızı takib ediyorum.Ben bugun çok kötüyüm tam hafiflemişti bulantılarım 2 gündür çok rahattım bügün nolduysa iki günün acısı çıkıyo galiba.hala kahvaltı bile yapamadım midem kötü durumda.ayakta durucak halim kalmadı resmen.yatamıyorumda yemek yemem lazım ama hiçbişey istemiyo canım.
Sizin bulantılarınız da devam ediyormu.Bu arada kilo alcama 2 kilo vermişim zaten zayıfımBu konuda tavsiyesi olan varmı bana arkadaşlar nasıl düzelir midem_?senağlama
canım bende ilk ayağa kalkarken hatta iki büklüm yürüyorum resmen yataktada dönemiyorum dönerkende yatağın başlığını sımsıkı tutup dönüyorum yoksa destek almadan asla dönemiyorum için rahat olsun:):)): ama üzücü bir durum:1no2:
slm güzel hamişler.uzun zamandır yazmıyordum ama yazılarınızı takib ediyorum.Ben bugun çok kötüyüm tam hafiflemişti bulantılarım 2 gündür çok rahattım bügün nolduysa iki günün acısı çıkıyo galiba.hala kahvaltı bile yapamadım midem kötü durumda.ayakta durucak halim kalmadı resmen.yatamıyorumda yemek yemem lazım ama hiçbişey istemiyo canım.
Sizin bulantılarınız da devam ediyormu.Bu arada kilo alcama 2 kilo vermişim zaten zayıfımBu konuda tavsiyesi olan varmı bana arkadaşlar nasıl düzelir midem_?senağlama
Ay bende hiç tartılmadım daha.ama kilo aldım.karnım kocaman oldu. şu an 4 aylığımya 57 ile hamile kalmıştım. şu an kesin 61-62 oldum ben valla...aslında 4 ayda 4 kilo çok normal bence.doktorum bana öyle demişti.zaten ilk 2 ay kilo bile almamıştım ben. Ayda 1 kilo almamız lazımmış kızlar.haberiniz olsun.inşallah becerebiliriz.
sağol canım. doktor kanama yoksa soru n yok dedi. biliyorsunuz ben 2 doktora gidiyorum. hem garanti olsun diye hem oluşumu daha çok göreyim diye. doktorlardan biri progestana tekrar başlattı. dün başladım bende. diğeri proluton iğne ol dedi. bugün onuda oldum. zaten iki ilacıda alıyordum. yeni kesmiştim. sil başa döndüm yani. yatıyorum bugün hep yataktan kalkmamacasına. hala var sancım. umarım biter
canım 16+ 1 im bugün. progestanı 16 haftaya kadar kullan demişti doktorum. bende progesteron eksikliği vardı oldum olası. benim oğluşum mikroenjeksiyon zaten bu sorunlar yüzünden
canım benim göbek deliğimin 10 cm altında devamlı bir ağrı var. seninki farklı sanırım
canım 16+1 im ve her gece hala bulanıyorum ama 10 gündür kusmuyorum. inşalah biran önce kurtuluruz
canım senin ağrın kasıktamı? nerede oluyor
Merhaba kıslaaar...
Ben de 65 ile başladım ama sonra 4,5 kilo verdim bulantılardan...Şimdi 3 kilo tekrar almışım 63 olmuşum...Dr umda bebek gayet sağlıklı dedi
İİ gidiyorum şu anda yanii... bakalım sonuçta ne kadar alacağız....
Kıslar bişe soracağım size..Osteocare calsiyum hapı içen varmı aranızda..Dr um ban günde 3 dedi...Ban çok geliyo yaa.Koca koca haplarr.. Acaba 2 mi içsemmCADIARZU
kızlar herkes inş en kısa zamanda hisseder
ben özellikle sandalyede otururken sırtımı bir yere yasladığımda hissediyorum yatarken daha hiç hissetmedim
merhaba hanimlar a.s. nasilsiniz cümleten?
ben iyiyim hamdolsun ama sirtim cok kötü tutuldu..nefes aldirmiyor resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?