2009 Mayıs Anneleri

merhaba canım benimde haftasonu olmuştu çok sinir oluyor insan kendiliğinden geçti benimki hatayı bildir canım

ayyy cok heyecanlı ben daha hiç hissedemedim aklım fikrim karnımda özendim bak şimdikaydirigubbakcemile5

kıslar ben çoooook acıktım.yemeğe gidiyorum.hepsini yiyeceğimmmmmmm

bende şimdi geldim patlıycam birazdan cok az gözlü oldum ben kızlar ya herşeyi yemek istiyorum afiyet olsun canım:CüvCüv:

canım bende ilk ayağa kalkarken hatta iki büklüm yürüyorum resmen yataktada dönemiyorum dönerkende yatağın başlığını sımsıkı tutup dönüyorum yoksa destek almadan asla dönemiyorum için rahat olsun:):)): ama üzücü bir durum:1no2:

kızlar herkes inş en kısa zamanda hisseder
ben özellikle sandalyede otururken sırtımı bir yere yasladığımda hissediyorum yatarken daha hiç hissetmedim

güzel anneler tünaydın..sabahtan işlerim vardı daha yeni vakit bulabiliyorum.umarım iyisinizdir hepiniz.cinsiyeti öğrenenler gözünüz aydın arkadaşlar,hasta olanlara çoook geçmiş olsun.. benim karnım yanıyor ve kaşınıyor..onun dısında iyiyim bulantım yok çok şükür zaten cok az oldu.çok zor bişey allah sürekli bulantı çekenlere sabır versin kızlar..

Ay bende hiç tartılmadım daha.ama kilo aldım.karnım kocaman oldu. şu an 4 aylığımya 57 ile hamile kalmıştım. şu an kesin 61-62 oldum ben valla...aslında 4 ayda 4 kilo çok normal bence.doktorum bana öyle demişti.zaten ilk 2 ay kilo bile almamıştım ben. Ayda 1 kilo almamız lazımmış kızlar.haberiniz olsun.inşallah becerebiliriz.

cnm korkma bende çok ağladım ama doktorum sen kussanda bebeğe bişey olmaz dedi
zorlama kendini strs daha çok zarar dedi sakın stres yapma canın ne isterse onu ye kuru ekmek bişey olmazzz yaniiiiii

Bende ilk 2,5 ay hiç kilo almadım canım. Son gittimde 15 günde 1,5 kilo almıştım. Bu bir ayda da 2,3 almışım toplamda 3,8 kilo. Aslında ay hesabına göre normal. Doktorum her ay bi kilo demişti. İnşallah bundan sonraki aylarda 1 kiloyla bitirebilirim ayları :)

İyi akşamlar canım. Umarım sorun yoktur. Klasik ağrılardandır. Yinede artarsa daha erken bi gitsen kontrole...

sağol canım. doktor kanama yoksa soru n yok dedi. biliyorsunuz ben 2 doktora gidiyorum. hem garanti olsun diye hem oluşumu daha çok göreyim diye. doktorlardan biri progestana tekrar başlattı. dün başladım bende. diğeri proluton iğne ol dedi. bugün onuda oldum. zaten iki ilacıda alıyordum. yeni kesmiştim. sil başa döndüm yani. yatıyorum bugün hep yataktan kalkmamacasına. hala var sancım. umarım biter

canım 16+ 1 im bugün. progestanı 16 haftaya kadar kullan demişti doktorum. bende progesteron eksikliği vardı oldum olası. benim oğluşum mikroenjeksiyon zaten bu sorunlar yüzünden

canım benim göbek deliğimin 10 cm altında devamlı bir ağrı var. seninki farklı sanırım

canım 16+1 im ve her gece hala bulanıyorum ama 10 gündür kusmuyorum. inşalah biran önce kurtuluruz

canım senin ağrın kasıktamı? nerede oluyor

canım geçmiş olsun 16 haftadasın ve halen devam ediyor genelde 3 ayın sonunda geçiyor ama bence aç kalmamya çalış az olsa iki saate bir mutlaka bir şeyler ye ben ilk 3 ay çok ksutum ve mide bulantısı yoğurt kurtarıcım olmuştu ekemk yoğrut yiyordum sadece ki ahlen tavuk balık et yiyemiyorum bu ara domates tiksinti verdi garip bir durum yani ama sende sevdiğin yiyecekleri eksik etme ve mutlaka azaar azar ye çünkü 14 . haftadan sonra artık bebek kordondan yani tamamen bizim yediklerimizden besleniyor ilk 14 hafta ise akndan yani artık yeyip içtiğimiz çok önemli öpüyorum dikkat et

valal ojeli fıstık ayda bir kilo zor şekerim nedenmi bu hafta özellikle fark ettim ben çok yemeğe başladım hayatta ayda bir le kapatamayız bu maratonu kızlarrrrrr:::)))))))))

canım kasıklarda hafif ama rahim bölgesine yakın sanki uzun süredir bisiklet turu yapmışım gibi ağrılar ama rahim büyüdüğü için normal miş.

arkadaşlar bende 53,8 le kalmıştım şu an 57,5 kiloyum ama bende alcak gibiyim.allahtan ekmekle aram yok sadece kepekli yiyorum oda 1-2 dilim.ama süreklide aç gibiyimm ha bire ağzım dolu :)) ama mide bulantılarımda var hala((

kızlar yaa bence her ayı 1 kilo ile bitirmek mümkün olamaz ilk aylar için tmm ama sonradan hiç zannetmiyorum..yanii kendi adıma

arkadaşlar özellikle yedinci aydan sonra çok hızlı kilo alınıyor yediklerimize dikkat etmekte fayda var protein kalsiyum demir aldıktan sonra hamurişi tatlı gereksiz bence

Merhaba kıslaaar...

Ben de 65 ile başladım ama sonra 4,5 kilo verdim bulantılardan...Şimdi 3 kilo tekrar almışım 63 olmuşum...Dr umda bebek gayet sağlıklı dedi
İİ gidiyorum şu anda yanii... bakalım sonuçta ne kadar alacağız....

Kıslar bişe soracağım size..Osteocare calsiyum hapı içen varmı aranızda..Dr um ban günde 3 dedi...Ban çok geliyo yaa.Koca koca haplarr.. Acaba 2 mi içsemmCADIARZU

canım doktor ne dediyse onu yap belki bebeğin kalsiyum ihtiyacını vücut tam karşılayamıyordur o yüzden 3 demiş olabilir..

merhaba hanimlar a.s. nasilsiniz cümleten?

ben iyiyim hamdolsun ama sirtim cok kötü tutuldu..nefes aldirmiyor resmen..

Tickershack takvimlerimiz neden görünmüyo yaa...çok şirin bi takvim yapmıştım görünmüyoo:1no2:

kızlar herkes inş en kısa zamanda hisseder
ben özellikle sandalyede otururken sırtımı bir yere yasladığımda hissediyorum yatarken daha hiç hissetmedim

ay gözün aydin canim ya :) cok sevindim :) darisi basimiza tez zamanda inşaAllah :)

6.aydan sonra ayda 1 kiloyu asmayacak biri varsa aramizda alnindan öperim valla kaydirigubbakcemile3 o kişi ben degilim bu kesin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…