arkadaşlar bende 53,8 le kalmıştım şu an 57,5 kiloyum ama bende alcak gibiyim.allahtan ekmekle aram yok sadece kepekli yiyorum oda 1-2 dilim.ama süreklide aç gibiyimm ha bire ağzım dolu :)) ama mide bulantılarımda var hala((
canım geçmiş olsun iyiyiz sen nasılsın bel ağrısı çok zor canım umarım en kısa sürede atlatırsın
mrh mutahrracm...
Benimde belim arada tutuluyor..kramp giriyor gibi oluyor...
Calcium hapına başladım bakalım düzelecek mi..Gerçi bugün bi şikayetim yok ama..
Biraz ayakta kalınca oluyor bende...sen de de öyle mi oluyor??
gerçekten kötü bi agri..kipirdamadikça sorunum yok :) ama kipirdamak ölüm gibi :) eşim gelince masaj yaparsa ve biraz dişimi sıkıp yün giyersem gecer sanirim..gerçi eşim masaj yapinca hepten ölüyorum..adamin el ayari yok :) bu fikirden şimdiden vazgecsem iyi olcaken iyisi eski insanlarin taktigi yün giymek
canim sanada cok geçmiş olsun..doktor banada kalsiyum ilaci vermişti..kalça agrisi için..yeterli kalsiyum almiyormusum..ama almadim hala..süt içiyorum bolbol..ama dedigin gibi ayakta kalinca,cok yorulunca felaket oluyor o agri..şuan yasadigim farkli bi agri..yel girdi derler ya..öyle bişey..bicak saplaniyor sirtima a.s
selam kızlar. mutahhara hoşgeldin canım. yokluğunu farkettik ama nedenini anlayamadık??
ben 2 doktora gidiyorum diyen arkadaşlar; doktorlarınızın bundan haberi varmı? bende 2 doktora gidiyorum ama, kendi asıl özel doktoruma söylemedim. ama verdiği vitamini bırakıp diğer doktorun verdiği demir ve magnezyuma başladım. tereddütte kaldım??
bende kepekli yemiyorum aslında ekmek pek yemiyorum desem yeridir canım hiç istemiyor bana doktorum sadece demir hapı verdi başka birşeye gerek yok düzgün beslendikten sonra en güzeli doğal yollardan karşılamak vitaminleri dedi
sabah bir yumurta bir dilim peynir üç ceviz
arada meyva
öğlen genelde sebze ağırlıklı beslen dedi
arada tekrar meyva
akşamada et balık olabilir
ve mutlaka süt içmemi söyledi çalıştığım için kahvaltımı çok detaylı yapamıyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum:)))))
canım boşver eşine masaj yaptırma benim eşiminde elinin ayarı yoktur masaj mı yapar dayak mı atar anlamadımkaydirigubbakcemile3 sen sıcak tut belini sıcak bir havlu rahatlatabilir bilgin olsun
Hmm tez zamanda kurtulursun inş cnm..Ay insan hareket edemiyor bu durumda...Günlük yaşantımız etkilenir oldu..Ama bebişlerimize erşey feda napalım:CüvCüv:
arkadaşlar bebeğimiz bizden besleniyor biz ne kadar yararlı şeyler tüketirsek hem kendimiz hemde bebişimiz için en iyisini yapmış oluruz biz yeterli beslenmediğimiz zaman bebişler bizim stoklardan tüketiyor ve bizde diş çürükleri kramplar oluyor süt ve süt ürünleri çok önemli
selam kızlar. mutahhara hoşgeldin canım. yokluğunu farkettik ama nedenini anlayamadık??
ben 2 doktora gidiyorum diyen arkadaşlar; doktorlarınızın bundan haberi varmı? bende 2 doktora gidiyorum ama, kendi asıl özel doktoruma söylemedim. ama verdiği vitamini bırakıp diğer doktorun verdiği demir ve magnezyuma başladım. tereddütte kaldım??
canım boşver eşine masaj yaptırma benim eşiminde elinin ayarı yoktur masaj mı yapar dayak mı atar anlamadımkaydirigubbakcemile3 sen sıcak tut belini sıcak bir havlu rahatlatabilir bilgin olsun
Kızlarr bugünde bizim evlilik yıldönümümüz...2 yılı devirdik bakalım..Allahım nice 2 yıllar nasip etsin inş...Az önce ondan sıcacık bi kutlama mesajı aldım..çok mutlu oldum..
Bende bugün eşimi diktiğim hamişlik kıyafetimle karşılamak istiyorum:CüvCüv:Bi de pasta yapıyım dime :)
Akşamda Issız adam filmine gitmeyi düşünüyoruzz...Aranızda bu filmi izleyen var mı??
Kızlarr bugünde bizim evlilik yıldönümümüz...2 yılı devirdik bakalım..Allahım nice 2 yıllar nasip etsin inş...Az önce ondan sıcacık bi kutlama mesajı aldım..çok mutlu oldum..
Bende bugün eşimi diktiğim hamişlik kıyafetimle karşılamak istiyorum:CüvCüv:Bi de pasta yapıyım dime :)
Akşamda Issız adam filmine gitmeyi düşünüyoruzz...Aranızda bu filmi izleyen var mı??
ağrı sorunu çeken arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
kalsiyum eksikliğinden mi oluyormuş
ya bol bol süt peynir özlelikle yoğurt yememiz lazım kızlar birbirmizi beslenme konusunda destekleyelim
mesela bugün ne yedik ben sayayım ilk olarak sabah bir yumurta 1 dilim çilek reçelli ekmek
işe gelince 1 elma 3 tane ceviz öğlen 2 dilim peynir ve 2-3 dilim ekmek ve patates kızartması biraz önce bir muz bir bardak süt
akşam yatmadan önce 2 abrdak süt içiyorum çalıştığım için iş yerinde iyi beslenmek çok zor ve akşamları yemekte mutlaka bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum
canım nice yıllara eşinle bebişinle birlikte:))))) Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah hadi bakalım hamişliğini giy karşıla eşini süpriz olsun ıssız ada filmine arkadaşım gitti çok duygusal bir filimmiş canım ağlamış sen birde hamişsin tam duygu seli yaşarsına.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?