ağrı sorunu çeken arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
kalsiyum eksikliğinden mi oluyormuş
ya bol bol süt peynir özlelikle yoğurt yememiz lazım kızlar birbirmizi beslenme konusunda destekleyelim
mesela bugün ne yedik ben sayayım ilk olarak sabah bir yumurta 1 dilim çilek reçelli ekmek
işe gelince 1 elma 3 tane ceviz öğlen 2 dilim peynir ve 2-3 dilim ekmek ve patates kızartması biraz önce bir muz bir bardak süt
akşam yatmadan önce 2 abrdak süt içiyorum çalıştığım için iş yerinde iyi beslenmek çok zor ve akşamları yemekte mutlaka bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum
Kızlarr bugünde bizim evlilik yıldönümümüz...2 yılı devirdik bakalım..Allahım nice 2 yıllar nasip etsin inş...Az önce ondan sıcacık bi kutlama mesajı aldım..çok mutlu oldum..
Bende bugün eşimi diktiğim hamişlik kıyafetimle karşılamak istiyorum:CüvCüv:Bi de pasta yapıyım dime :)
Akşamda Issız adam filmine gitmeyi düşünüyoruzz...Aranızda bu filmi izleyen var mı??
cerencim bende 2 doktora gidiyorum. tüp bebeği yapan doktor gebe takibi yapmıyor ama takıldığımda ona açıp soruyorum. yani 3 doktor oluyor.valla çok güvenim kalmadı doktorlara herbiri ayrı söylüyor. bende 2-1 kalanın dediğini yapıyorum:)
ya benimkide hamile kalmadan önce bir masaj yapmıştı resmen ağlamıştım. o gün son oldu. şimdi yapsa heralde bebek düşer allah göstermesin. bkaydirigubbakcemile3enim bebiş zaten nane molla
Kızlarr bugünde bizim evlilik yıldönümümüz...2 yılı devirdik bakalım..Allahım nice 2 yıllar nasip etsin inş...Az önce ondan sıcacık bi kutlama mesajı aldım..çok mutlu oldum..
Bende bugün eşimi diktiğim hamişlik kıyafetimle karşılamak istiyorum:CüvCüv:Bi de pasta yapıyım dime :)
Akşamda Issız adam filmine gitmeyi düşünüyoruzz...Aranızda bu filmi izleyen var mı??
Öyle duydum cnm evet giden herkes ağlıyormuş diyolar.Ben zaten hazırım...Bana ufacık bi duygusallık yetecek.. Bi de bol bol mendil hazırlayayım yanıma tam olursenağlamasenağlama
ağrı sorunu çeken arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
kalsiyum eksikliğinden mi oluyormuş
ya bol bol süt peynir özlelikle yoğurt yememiz lazım kızlar birbirmizi beslenme konusunda destekleyelim
mesela bugün ne yedik ben sayayım ilk olarak sabah bir yumurta 1 dilim çilek reçelli ekmek
işe gelince 1 elma 3 tane ceviz öğlen 2 dilim peynir ve 2-3 dilim ekmek ve patates kızartması biraz önce bir muz bir bardak süt
akşam yatmadan önce 2 abrdak süt içiyorum çalıştığım için iş yerinde iyi beslenmek çok zor ve akşamları yemekte mutlaka bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum
bende eşime dün gidelim dedim yok sen çok hassassın birde sinemada seni düşünemiyorum dedi kaydirigubbakcemile3 ama bizde en kısa zamanda gideceğiz o filme mendil şart bitanemkaydirigubbakcemile5
valla güzelim bu zorlandigin zamandaki beslenmense evde olsan nasil beslencektin cok merak ettim :) maşaAllahin var :) bide ben sayayim :))) aradaki farki gör
sabah 6.30da eşimi yolladim..2 portakal yiyip yattim :) 12de kalktim..3 tane milföy böregi ile bi kutu süt içtim..daha bişey yemedim :) midem kazinmaya basladi..bişeyler yicem birazdan :)
Bebişlerde az çok görsün dime...Duygusallık nedir öğrensin oğluşum ..Kızlar duygusal erkekleri sever..Bu yönde çalışmalara başlıyım şimdidenkaydirigubbakcemile3naniknanik
valla şekerim bende doğru düzgün beslenemiyorum diye üzülüyordum
ama senin halini görünce içim rahatladı
ama bebişini düşün beslenmene dikkat et bence sabahları yumurtanı ihmal etme
öpüyorum
kızlarr bugünn çenenizzmi düştüü yahu 1 saattir geçmişi oku oku bitmediii yahuuu
şaka bi ya Allah muhannetinizi arttırsınn maşşallahh herkezin keyfi yerindee :lepi:
mutahhara canımm geçmişş olsunn bende nerde diyordumm bu kaç gündür yaw ama çokk güldümm sanaaa :roflol:ne herşeye burnunu sokuyorsun bakımm senn :roflol:
melincimm eşinle bebişinle nice mutlu seneler geçirr bitanemmm
kızlar bende 2 dr a gidiyorumm ama birbirlerinden haberleri yokk zaten geneldede ikiside aynı şeyi söylüyorr kaydirigubbakcemile3
cnm ben de öle plan yapınca yediğim şeyden zevk alamıyorum yaa..Dah çok zorlanıyorum..Ama sevdiğim şeyler var hergün tüketiğim...Muz armut elma yiyorum..Sebze yemekleri yapmaya özen gösteriyorum..Arada da zorla bebişim için yediğim şeyler var tabi...Süt ve yoğurt türü de yemeğe çalışıyorum..
Ama kızartma ve yağlı yiyecekler yerine sebze meyve ağırlıklı beslenirsek biz kendimiz değil bebişlerimizi beslemiş olacağız gibi geliyor bana..
Bne mesela bu günlerde hep sebze meyve tüketiyorum bol su içiyorum..Çok kilo aldığımı zannediyordum..Göğsüm ve göbişim şiş bu yüzden Ama tartıldığımda daha başlangıç kiloma erişemediğimi gördüm..Bebişlerimiz sağlıklı olsunda alalım zaten sorun diil dime:ecrin_bebek:
Arkadaşlar biraz önce doktorumu aramıştım.cumartesi gitcem ya kontrole.doktorum istersen yarın sabahta gelebilirsin dedi. Bende hemen eşimi aradım sevinçle izin alabilirse yarın bebişimi görüyüm diye. Ama eşim h.içi izin almam zor olur. Biz cumartesi gidelim dedi. Hne güzel heveslenmiştimki.şimdi yine cumartesini bekle durrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?