2009 Mayıs Anneleri

Bak sen aramızda kaçak var :) Hani 29 Kasım büyük gündü :)

valla prenslerde öğrenmeli duygusallığı benim kızım şimdiden pek duygusal olacak annesi çok hassas çünkü sen çalışmalarına başla bakalım fıstıksırnaşık şey
Canım aynen evet..o erkekleri de yetiştiren biziz..Sen şölesin sen bölesin diye şımartıyoz küçükken sonra canımızı okuyolar:))
Ben yeni çağın kızlarına duygusal centilmen bi erkek yetiştirecem inşallahkaydirigubbakcemile3Kadın ruhundan anlasınlar dime accıkkaydirigubbakcemile3
Sizde erkek annişleri hadi...Sonra mayıs ayının güsel kızlarını vermezler bize))

Saolasın cnm...Sen de geldin kadro tamam artık:dance:Bu muhabbete doyulmaz..Ama pasta yapıcaz daha işimiz var dimenaniknanik

kızlar ben gece çok deli yatıyorum yorganımı tekmeliyorum sağ sola dönerken
çok hızlı dönüyorum bunların hepsini uyku halindeyken hissediyorum ama kendime gelemediğimden hareketlerimi engelleyemiyorum .....bi sakıncası varmı birde çok fazla sola yatamıyorum gerçi sağımda biri solumda biri var bence benim için fark etmiyor bu durum ama saplantı yapıyorum

cnm cok sanslısın benim doktorumda seninki gibi..istediğim zaman arayabiliyorum msj cekiyorum.kabızım diye bile msj cekmiştim:roflol: ve yanında cok rahat hissediyorum kendimi cok seviyorum

Aynen cnm...Ben kolayı bırak yediğim herşeyi araştırır oldum..Örneğin ayva yiyorum emen neye yaradığını araştırıyorum...Ay bunu yazarken aklıma geldi :: Ayva yiyen bebişlerin güsel olacağını okudum..Bol bol ayva yiyelim..Belki gamzeleri de olursengözlerimebaksanab
Bi de son aylarda hurma yenmesi tavsiye diliyo...Da o zaman unutmayız inş:))

bir delide benim bu konuda bende yorganı çok tekmeliyorum yüzüstü bile yatıyorum o anda farkediyorum ama uykumdan dolayı birşey yapamıyorum çareyi belimin arkasına bir yastıkla desteklemekte buldum şimdi daha az dönüyorumkaydirigubbakcemile3

panik yapma canim..cok rahatsiz ediyorsa doktorunu ara sor..ama hemen hemen hepimizin belli yerlerinde agrilar var

canim show tv'de cogul gebelik için bir doktor konuşuyor haberin olsun

pastadan biz yiyemiyeceğpimiz içinn yardımm bekleme bacımm sen bizdennn ama kocişinle ortaksakkk gelirizz hemen pasta yapımınaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hem kızlarıı vermeselerr kaçırırızzz bacımm yaaa dert etme okadarrr yakışıklı oğluşlarımıza kim kız vermicekmişş bakıyımm hee klava:klava:

evet canım benim doktorumda o konuda iyi ne zaman arasam bilgi veriyor.en önemlisi hep eşimle gittiğimiz için onun içine daha çok sindi doktorumuz.ama ben dün ihanet ettim:)))doktoruma 1 hafta dayanamadım başka doktora gittim neyseki oda farklı bişi söylemedi..ama tabiki kaçamaktan doktora bahsetmek yok:)))bu arada ben bıldırcın yumurtası yiyorum o hem daha küçük hem daha faydalıymış:))

kızlarrr tetanozu yaptırann varmıı ortalama 4.5 aylıkk oldukk :uhm::uhm:
benim sağlık ocağı 5 aya girince gel demişti ama gitmedimm hala :uhm::uhm:

:teytey: aaaa ne güzel en cok yediğim sey ayva her gün mutlaka 2 tane yiyorum ama bunları bilmeden.cnm cok ayva istiyor çünkü..

canım dokuz ay hem uzun hemde önemli bir süreç bu dönemde doktorumuzla iletişimimiz çok önemli boşver bir kere ihanet olurkaydirigubbakcemile3bıldırcın yumurtasını hiç yemedim tatlım ama faydalı olduğunu duydum denemekte fayda var bitanesi sağolcokacimcoookkaydirigubbakcemile5

gülme kiz :))))) evet valla bi daha burnumu sokarsam ne olayim :) banane yesin herkes birbirini demek lazim hoşgeldin bu arada

hoşbuldumm canımmm a.s.a.s.

ya kızlarr benimde 3 gündürr sol ve sağ tarafımda ağrılar oluyor tam olarakk kasık mı bilmiyorum ama yürüyünce yatakta dönerken bıçak kesiyorr sanki yaw senağlamasenağlamasenağlamaumarım önemli bişi yoktur dr a da yeni gittimm gitsem mi acaba yine
[/QUOTE]

aynısı bende de oluyor.yatakda dönerken ve bazen koltuktan kalkarken yada yürürken oluyor.kasığım taş gibi sertleşiyor.acaip bir batma oluyor.aynen bıçak kesiyor gibi.yatakta dönerken karnımı tutarak dönüyorum.

Bak sen aramızda kaçak var :) Hani 29 Kasım büyük gündü :)

ya ama ben demedimki yarın geliyim diye. ben cumartesi günkü randevumu teyid için aramıştım. ama olmadı..kızmayın bana.tamam büyük gün 29 kasım. ben 12:30 da doktordayım.ya sizler saat kaçta?

Evet canım hurmayı bende duydum doğumu kolaylaştırıyomuş diye ama nerden duyduğumu hatırlamıyorum:uhm: buarada evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun canım tebrik ederima.s.

Gel cnm okiş...pastayı beraber yaparız içinden de sen çıkarsın artık:roflol::roflol:Ama o kadar gerisini bekleme:)
Yoksa aramızda ne işin var:1rolleyesuygusal bi ortam yapıcaz şurda...Sen gelirsen komediye döner vallasositososito

Valla kız anneleri kendi bilir cnm...Bizim oğluşları havada kaparlar ...Bu devirde böle erkek bulmak zorsengözlerimebaksanab

cnm zaten iki yastıkla yatıyorum belime yastık koyarsam uyuyamamki yawwww

panik yapma canim..cok rahatsiz ediyorsa doktorunu ara sor..ama hemen hemen hepimizin belli yerlerinde agrilar var

canim show tv'de cogul gebelik için bir doktor konuşuyor haberin olsun
izliyorum cnm çok sağolll

canım benim 16 aralıkta aşım.sanırım 4.ay sonu oluyor.sana aşı kartı vermedilermi??

kızlar sağlık ocağına kendinizmi gidiyorsunuz?yoksa hastanemi yönlendiriyor ,
bende gitmek istiyorum sezeryan olacağım için isiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…