Arkadaşlar biraz önce doktorumu aramıştım.cumartesi gitcem ya kontrole.doktorum istersen yarın sabahta gelebilirsin dedi. Bende hemen eşimi aradım sevinçle izin alabilirse yarın bebişimi görüyüm diye. Ama eşim h.içi izin almam zor olur. Biz cumartesi gidelim dedi. Hne güzel heveslenmiştimki.şimdi yine cumartesini bekle durrrrrr
Canım aynen evet..o erkekleri de yetiştiren biziz..Sen şölesin sen bölesin diye şımartıyoz küçükken sonra canımızı okuyolar:))valla prenslerde öğrenmeli duygusallığıbenim kızım şimdiden pek duygusal olacak annesi çok hassas çünkü sen çalışmalarına başla bakalım fıstıksırnaşık şey
kızlarr bugünn çenenizzmi düştüü yahu 1 saattir geçmişi oku oku bitmediii yahuuu
şaka bi ya Allah muhannetinizi arttırsınn maşşallahh herkezin keyfi yerindee :lepi:
mutahhara canımm geçmişş olsunn bende nerde diyordumm bu kaç gündür yaw ama çokk güldümm sanaaa ne herşeye burnunu sokuyorsun bakımm senn :roflol:
melincimm eşinle bebişinle nice mutlu seneler geçirr bitanemmm
kızlar bende 2 dr a gidiyorumm ama birbirlerinden haberleri yokk zaten geneldede ikiside aynı şeyi söylüyorr kaydirigubbakcemile3
kızlar ben tek doktora gidiyorum ve sonsuz güveniyorum bana ilk defa bir doktor beni gece gündüz arayabilirsin her sorununda dedi ve ben sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ara ara bebişimi özleyince başka dr gitme düşüncesi geliyor ama son anda vazgeçiyorum
öyle melincim herşey bebişler için benim içinde çok zor ki önceden ben kolayı elimden düşürmezdim hiç dikkat etmezdim ama şimdi görsen beslenme uzmanı oldum
allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar ben gece çok deli yatıyorum yorganımı tekmeliyorum sağ sola dönerken
çok hızlı dönüyorum bunların hepsini uyku halindeyken hissediyorum ama kendime gelemediğimden hareketlerimi engelleyemiyorum .....bi sakıncası varmı birde çok fazla sola yatamıyorum gerçi sağımda biri solumda biri var bence benim için fark etmiyor bu durum ama saplantı yapıyorum
hoşbuldumm canımmm a.s.a.s.
ya kızlarr benimde 3 gündürr sol ve sağ tarafımda ağrılar oluyor tam olarakk kasık mı bilmiyorum ama yürüyünce yatakta dönerken bıçak kesiyorr sanki yaw senağlamasenağlamasenağlamaumarım önemli bişi yoktur dr a da yeni gittimm gitsem mi acaba yine
kızlar ben gece çok deli yatıyorum yorganımı tekmeliyorum sağ sola dönerken
çok hızlı dönüyorum bunların hepsini uyku halindeyken hissediyorum ama kendime gelemediğimden hareketlerimi engelleyemiyorum .....bi sakıncası varmı birde çok fazla sola yatamıyorum gerçi sağımda biri solumda biri var bence benim için fark etmiyor bu durum ama saplantı yapıyorum
Canım aynen evet..o erkekleri de yetiştiren biziz..Sen şölesin sen bölesin diye şımartıyoz küçükken sonra canımızı okuyolar:))
Ben yeni çağın kızlarına duygusal centilmen bi erkek yetiştirecem inşallahkaydirigubbakcemile3Kadın ruhundan anlasınlar dime accıkkaydirigubbakcemile3
Sizde erkek annişleri hadi...Sonra mayıs ayının güsel kızlarını vermezler bize))
Saolasın cnm...Sen de geldin kadro tamam artık:dance:Bu muhabbete doyulmaz..Ama pasta yapıcaz daha işimiz var dimenaniknanik
kızlar ben tek doktora gidiyorum ve sonsuz güveniyorum bana ilk defa bir doktor beni gece gündüz arayabilirsin her sorununda dedi ve ben sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ara ara bebişimi özleyince başka dr gitme düşüncesi geliyor ama son anda vazgeçiyorum
Aynen cnm...Ben kolayı bırak yediğim herşeyi araştırır oldum..Örneğin ayva yiyorum emen neye yaradığını araştırıyorum...Ay bunu yazarken aklıma geldi :: Ayva yiyen bebişlerin güsel olacağını okudum..Bol bol ayva yiyelim..Belki gamzeleri de olursengözlerimebaksanab
Bi de son aylarda hurma yenmesi tavsiye diliyo...Da o zaman unutmayız inş:))
kızlarrr tetanozu yaptırann varmıı ortalama 4.5 aylıkk oldukk :uhm::uhm:
benim sağlık ocağı 5 aya girince gel demişti ama gitmedimm hala :uhm::uhm:
evet canım benim doktorumda o konuda iyi ne zaman arasam bilgi veriyor.en önemlisi hep eşimle gittiğimiz için onun içine daha çok sindi doktorumuz.ama ben dün ihanet ettim:)))doktoruma 1 hafta dayanamadım başka doktora gittim neyseki oda farklı bişi söylemedi..ama tabiki kaçamaktan doktora bahsetmek yok:)))bu arada ben bıldırcın yumurtası yiyorum o hem daha küçük hem daha faydalıymış:))
gülme kiz :))))) evet valla bi daha burnumu sokarsam ne olayim :) banane yesin herkes birbirini demek lazimhoşgeldin bu arada
Bak sen aramızda kaçak var :) Hani 29 Kasım büyük gündü :)
Aynen cnm...Ben kolayı bırak yediğim herşeyi araştırır oldum..Örneğin ayva yiyorum emen neye yaradığını araştırıyorum...Ay bunu yazarken aklıma geldi :: Ayva yiyen bebişlerin güsel olacağını okudum..Bol bol ayva yiyelim..Belki gamzeleri de olursengözlerimebaksanab
Bi de son aylarda hurma yenmesi tavsiye diliyo...Da o zaman unutmayız inş:))
pastadan biz yiyemiyeceğpimiz içinn yardımm bekleme bacımm sen bizdennn ama kocişinle ortaksakkk gelirizz hemen pasta yapımınaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hem kızlarıı vermeselerr kaçırırızzz bacımm yaaa dert etme okadarrr yakışıklı oğluşlarımıza kim kız vermicekmişş bakıyımm heeklava: klava:
bir delide benim bu konuda bende yorganı çok tekmeliyorum yüzüstü bile yatıyorum o anda farkediyorum ama uykumdan dolayı birşey yapamıyorum çareyi belimin arkasına bir yastıkla desteklemekte buldum şimdi daha az dönüyorumkaydirigubbakcemile3
izliyorum cnm çok sağolllpanik yapma canim..cok rahatsiz ediyorsa doktorunu ara sor..ama hemen hemen hepimizin belli yerlerinde agrilar var
canim show tv'de cogul gebelik için bir doktor konuşuyorhaberin olsun
canım benim 16 aralıkta aşım.sanırım 4.ay sonu oluyor.sana aşı kartı vermedilermi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?