cnm zaten iki yastıkla yatıyorum belime yastık koyarsam uyuyamamki yawwww
izliyorum cnm çok sağolll
kızlar sağlık ocağına kendinizmi gidiyorsunuz?yoksa hastanemi yönlendiriyor ,
bende gitmek istiyorum sezeryan olacağım için isiyorum
kzilar bu hurma hangi hurma? domates gibi ola hurmami? yoksa medine,tunus vs hurmasimi?
kızlar bende daha gidip sağlık ocağına kayıt bile olmadım. bu cumartesi doktordan önce inşallah sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracağım.belki hemen gittiğimde beni yakalamışken aşımı yaparlar.birde çok korkarımki iğneden.deli olur ağlarım inanın.
kızlar bende daha gidip sağlık ocağına kayıt bile olmadım. bu cumartesi doktordan önce inşallah sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracağım.belki hemen gittiğimde beni yakalamışken aşımı yaparlar.birde çok korkarımki iğneden.deli olur ağlarım inanın.
cnm senin olacağın 1 iğne.Ben her akşam göbişimden iğne oluyorum..1 tane ne ki peehh:dilcikar:
canim muhakkak döndügün bi taraf vardir..ben genelde hep sola dönerim,derken yüzüstü kaymaya baslarim :) buna engel olmak için ince bi yastik koyuyorum göbegimin hizasina..istesemde dönemiyorum
kendin gidip kayit yaptiriyosun canim..bende hala gitmedim :))
sağolun kızlar yastık olayını deneyecem bu gece sağlık ocağı için erken sanırım 14 haftadyım ben dahacanım sağlık ocağına kendin gidiyorsun orada sana bakan bir ebe var kayıtların ve bilgilerini alıyor aşı kartı veriyor her gittiğinde kendi ilgileniyor seninle tansiyonunu ölçüyor ve kilo takibi yapıyor birde el dopleri ile bebişin kalp atışlarını dinletiyor
ay ay ayyyy :) eşinle ve bebişinle nice mutlu huzurlu saglikli yillar dilerim canim :) pastani yap,cicilerini giy :) bolbol resim cekin :) o filme ben gitmedim ama arkadasim gitti çok begenmiş :)
cnm medine hurması oluyo ya ondan...hadiste geçiyor diye okudum bulursam emen kopyalarım şimcik..zeka için ve doğumun kolay olması için yeniyomuş
kızlar ikz gebelikde karın 2-3 ay daha büyük oluyormuş ben gerine gerine gezeyim o zaman normalde tombişim herkes bebek değil göbek diyoduuun showdaki doktor dedi şimdi 5 aylık ikşz 7-8 aylık gibi olur dedi
canım yaaa göbüşine neden iğne yapıyorlar kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?