2009 Mayıs Anneleri

kızlarrr tetanozu yaptırann varmıı ortalama 4.5 aylıkk oldukk :uhm::uhm:
benim sağlık ocağı 5 aya girince gel demişti ama gitmedimm hala :uhm::uhm:

Kız daha 17 haftalık değil misin hangi ara 4,5 aylık oldun :)

ya ama ben demedimki yarın geliyim diye. ben cumartesi günkü randevumu teyid için aramıştım. ama olmadı..kızmayın bana.tamam büyük gün 29 kasım. ben 12:30 da doktordayım.ya sizler saat kaçta?

Heh şöyle :) Benim de 12'de randevum. Kayınvalidemlere gidersek ordan nete girer yazarım size son durumları...

Bende olmadım ya. Belki bu hafta doktorum söyler...

dırımkızı gidip yaptır kaydını bence biran önce hamile kaldığın andan itibaren takibini yapıyorlar canım sağlıkocakları evde olduğun zaman kontrole bile geliyorlar

aaaaaaaaa gerçektenmiiiiiii ne diyecem ben hamişim bana bakınmı diyecem kızzz

evet bende sık tuvalete gidiyorum bazen her 20 dakikada bir ama sıkı giyinmekde lazım ayakları üşütünce de sık tuvalet ihtiyacı oluyor.

kızlar çok oluyorum ama ben çok sık tuvalete çıkıyorum sizdede varmı

bende çok fazla çıkıyorum resmen gece uyur uyanık gibiyim 5kez kalkıyorum ama normalmiş bebişler baskı yapıyorlarmış bide sende 2tane canım çok normal yani

kızlar bu rada ben doktorumu değiştiricem doğan hastanesine gidiyordum haramiderede işeme yakın diye doktorumda çok iyi ama bahalı ya 3lü test 91 ytl şimdi avcılar hosptılı sordum arkadaşım 5gün önce orada doğum yaptı 3lü test 41 ytl artık bundan sonra oraya gidicem herhalde varmı önerebileğiniz bir yer kızlar

cnm sen pıhtılaşmadan dolayı mı karnından iğne oluyorsun?
Evet cnmm..Bebeğe kan ulaşmıyor yoksa...
bitanem benim inşallah bu sefer hiçbir problem olmadan atlatırsın dualarım seninle canım :1hug:

Canım benim saolasınnn...Alıştım artık napalım biraz morarıyo accık yakıyo ama..Bebişim sağlıklı olsun unuturum inan..
80 tane iğne yedim şu ana kadar ve devam edecek sonuna kadar ....Allahım başka dert vermesin.En azından çaresi var napalımmm...

kısllaaar ben çıkıyorumm...Güsel bir akşam geçirmeniz dileğiyle
Bebişlere ve kendinize ii bakınn..a.s.

:) hemde her yarım saatte cnmm
yanlız değilmişim yawww korkuyordum idrar yollarımda bişeymi var diye
idrarım su giibi zatenn
canım sen zaten hamileyim dediğinde ebe hemen sana sorular soruyor kaydını yapıyor doğum tarihini bile hesaplıyor bebişinin :1hug:
hee ben gidem bi ara o zaman yawww

evet bende sık tuvalete gidiyorum bazen her 20 dakikada bir ama sıkı giyinmekde lazım ayakları üşütünce de sık tuvalet ihtiyacı oluyor.

cnm zaten yatıyorum ayaklar soğu girmiyor ama bu ara nezleyim eşim kombiyi açıyor sonunda kapatırdım .......sıcağa gelemiyorum o yüzden yorganı tekmeliyorum gece uykumuzda kavga ediyoruz eşimle o sırtını kapa diyor ben açıyorum ne olacak bu halşm bilemem

kızlar çok oluyorum ama ben çok sık tuvalete çıkıyorum sizdede varmı

sorma canım bende var işten eve giderken serviste öyle korkuyorum ya tuvaletim gelirse diye,yol uzun çünkü bide otobandan gidiyoruz :çok üzgünüm:ayy bide tutamıyorum hemen karnım ağrıyor ayy naparım ozaman bilmem, en çok korktuğum durumlardan biri o bide kar yağınca heryer buz oluyorya ikinci korkulu rüyamda o çünkü ben hep düşerimdeşimdiden kara kara düşünüyorum:uhm:

cnm çok gecmiş olsun benimde düşüğümden sonra o testi yapmıslardı ordan biliyorum.ilk 1 ay vuruldum bende bişeey cıkmadı testte ama önlem olsun diye 1ay vuruldum cnm.ama o bile cok uzun geldi.karından olunca bide cok garip korkutucu gelmişti bana.bende korkarım iğneden.hayatımda yemediğim kadar iğne girdi çıktı valla vücuduma.ama ne yapalım katlanıyoruz

bizde de sürekli klima açık.önceleri çok dağınık yatıyordum ve sürekli kıpırdanıyordum ama nedense şimdi pek sık yapmıyorum ama genelde kendi üstümü örtüp eşimin üstünü açıyorum garibim oda ya başka örtü alıyor yada öyle yatıyor:):)

Saolasın cnm..Şkr sende bişey çıkmamış...Allahım korusun hepimizi yaaa...

Bu arada bende çok sık tuvalete çıkıyorumm..Geçen gece tam 6 defa kaktım.Uykum çok bölündü yaa..Mesabeye baskı varmış ondan oluyomuşş...

tekrar ii akşamlar kıslaar...

ben açıyorum valla hemde öle böle değilll yaaa adam deli oluyor hasta oluyorsun diye bas bas bağrıyor yorganı bacağımın arasına alıp yatıyorum

canim hiçbir fikrim yok o taraftaki hastaneler hakkinda..cok kariştiririm oralari..ama yenibosna size yakinsa nisa hastanesi var..yengem orda dogurmustu cok memnundu..

tekrar tekrargecmis olsun canim..inşaAllah tez zamanda şifa versin Rabbim
sende güzel bi aksam gecir inşaAllah unutma bu son iki kişilik yildönümünüz keyfine var

canim ya korkma..korkuda tuvaleti getirir..işten cikmadan bi süre önce bişey içmemeye caliş..ama şu buz işi korkutucu..tek basina yürümemeye caliş..tek basina oldugunda da yanina şemsiye felan al..kara batirip öyle yürürsün..bide alti lastik bot giyersen bişey olmaz inşaAllahhh

sanada cok cok geçmiş olsun canim..Rabbim tez zamanda şifani versin inşaAllah..

canım allahtan klima açık eşin donardı yoksa bebiş ve anne dayanışması olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…