iyiyim canım ya geç oldu amateşekkür ederim canım iyiyim :)sen nasılsın?
sağol bitanem ya alışamadım kızımda kalıyor aklımtutkuncum çok saol cnm beğendiğine sevindimm :))
hadi seninde gözün aydın izne çıkıyosun kızınlada ilgilenirsin bol bol :)
hep öyle canım ne müdür ya uykusu gelir insanınferdacım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
tutkun ya alışamadım hala offf ya çok kötü oluyorum seminerlerde sıkıcı müdür bildiğin konu anlatıyorkafamçokkarıştıdeli oluyorumm
Ahsen uyandı emzirdim uyumuyorr
geçmiş olsun canım ya çorba için erken olabilir daha ki sen emziriyon meyve ben Türkze veriyorum ama armut kabarttı cildini meselaesracım gecen yazmıstım hastayım oksuruyorum dahada gevcmedı ogluma bulascak dıye cok korkuyorum ılac kullancam o yuzden bıraz keyıfsızdım tatlımm
bu arada benım oglan bu ay toplamda 2oo gr almıs demıstım saglık ocagının dru 10 gun sonra tekrar bakalım demıstı ona gore ekgıdaya baslarız demıstı bugun gıttık oglusum 12 gunde 300gr almıs cok sevındım dr ıstersen evdekı meyvelerın tadına baktır corbaların tadına baktırabılırsın dedı yogurt corbas falan dedı ama gerek yok bencehihoyyyt 1 ay daha emdımı sadece benı herseyı yedırcem vallla
Artık takip edemiyorum kaçırmışım yazdıklarını
ben tekmele oyna aldım çok memnunum Sibel dede ondan var tavsiye edermya kızlar oyun halısı alan varmı bebeğine aldıysan hangi marka ve memnunmusun bilgilendirirseniz sevinecem çünkü alacam ama karar veremedim:uhm:
gez canım çalışınca vaktin olmuycak evde temiz daha neGünaydın kızlar herkese iyi haftasonlarıhihoyyyt
İki kez yaklaşık 20 sayfalık alıntı yapmıştım hepsi uçtu ay tekrar yapamıycam kalbim dayanmaz bir daha silinirse.akannehir
Bende 2 gündür gezenti modundayım dünde kadın geldi evim mis gibi oldu.Bugün sadece ütü yapıcam.3 gibide çıkıp babamızın yanına gidicez.
Beraber çıkıp oğluma bişeyler bakıcaz.Gezeriz birazda.Kartaldan eminönüne tek başıma ilk defa çıkıcam Yağız inşallah sorun çıkarmaz gerçi dışarıyı inanılmaz seviyor.
Ben oğlan uyurken bir kahvaltı edeyim.cokacimcoook
Ay Türkiz bi yazdırmadı ha beni tekmeleyip duruyor yaramaz kız bende giyinip işe gidicem daha bugün haftasonu olunca 10-3 çalışıyorum öpüldünüz len Türkiz böbreklrimi deşti haaaa