2009 Mayıs Anneleri

MUHTARA tşk ederim canım ama yenibosna nisa çok güsel ama çok uzak bana iştende izin alamıyorum avcılar yakın en azından

gülme kiz :))))) evet valla bi daha burnumu sokarsam ne olayim :) banane yesin herkes birbirini demek lazim hoşgeldin bu arada

hoşbuldumm canımmm a.s.a.s.

ya kızlarr benimde 3 gündürr sol ve sağ tarafımda ağrılar oluyor tam olarakk kasık mı bilmiyorum ama yürüyünce yatakta dönerken bıçak kesiyorr sanki yaw senağlamasenağlamasenağlamaumarım önemli bişi yoktur dr a da yeni gittimm gitsem mi acaba yine
[/QUOTE]

canım benimde bugünkü derdim kasık ağrısı. yatıyorum bugün işe gitmedim. ama benim devamlı ağrıyor 2 gündür. umarım sorun yoktur

canım bebekle ilgili değil sola yatmak. mide ve karaciğer için sola yatıyorsun. yani sağa yatarsan hem bulantın artar hemde karaciğere baskı yapar

tatlım belimin tam altına koymuyorum yastığı bitimine destek yapıyorum yoksa zor uyunur

bende yastığı her konumda değerlendiriyorum. çok rahat ettiriyor valla
cnm senin olacağın 1 iğne.Ben her akşam göbişimden iğne oluyorum..1 tane ne ki peehh:dilcikar:

evet valla babamızada iyi bakmak gerek dimi ama:)))

evet onlar bize çok iyi bakıyorlar şu zor dönemde. ilgi göstermek lazım valla onlarada

evet bende hiç bakamam iğneye.zaten baktığım an ağlarım yada kolumu geri çekerim.asla bakarken kan aldıramam yada iğne vurunamam valla.ne kötü ya.iki gün sonra doğumu nasıl yapacaksak...

canım benim kanımda pıhtılaşma var..2 bebişimi bu yüzden kaybettim..Kanımı inceltmek için hergün bebe aspirini ve göbişten iğne olmam gerekiyo :1no2:

ya çok üzüldüm.geçmiş olsun canım.allah iyiliğini versin. peki iğneyi kendinmi yapıyorsun insülün gibi yoksa her akşam doktoramı gidiyorsun?

kızlar çok oluyorum ama ben çok sık tuvalete çıkıyorum sizdede varmı

aynen.şimdi tuvalate gidiyorum mesela daha yerime gelip oturuyorum bazen hadi bir daha geliyor. bazende 20 dakikada bir geliyor.hele akşamları tuvaletten izleyeceğim televizyonu nerdeyse....git gel git gel çıldıracak gibi oluyorum tuvalete gitmekten.bebek rahme baskı yapıyorya ondan oluyormuş.hele son aylarda hiç çıkamaz olacakmışız burda doğum yapan arkadaşlarım var onlar öyle söylüyor.

kizlar bu yazi cok hosuma gitti :) bakalim sizinde hoşunuza gidicekmi :)

Rabbin seni gizlice koruyor !!! Farkında mısın ???

11 Eylül İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin, hayatta kalanlarla yaptığı sabah toplantısında, güvenlik görevlilerinin başı hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış;

O sabah;

- Firma müdürü o gün oğlu ana okuluna
başladığı için işe geç kalmış

- Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek
Donut'ları alma sırasıymış

- Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış

- Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış

- Biri otobüsünü kaçırmış

- Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek
vakit almış

- Birinin arabası çalışmamış

- Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş

- Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış, geç
kalmış

- Biri taksi bulamamış

Ama en etkileyicisi biri o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş, ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bantı almak için !!!

Bu gün hayatta olma sebebi olan bantı almak için...

Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona cevap vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden küçük şeyler olduğunda,

ALLAH ın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum.

Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, bütün trafik
ışıklarına takıldığınızda, huzursuz olmayın, sinirlenmeyin.

ALLAH ın o an ve her an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün...

Küçüçük terslikler belki de ALLAH ın sizi o anda koruduğu için yaşanıyordur ve biz umarım küçük sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız ....

Her şeyde bir Hayır vardır…

Hayrı da şerri de yaratan ALLAH dır.

_alinti_

kılzra valla takip edemedim
bugün maşallahımız var biizm mesainin bitimine 20 dakika kaldı
akşama ne yapsam diye düşünür oldum

mesaimiz bitsede bizde evimize gitsek dinlensek ama nerde eve git yemek yap ortalığı topla kalırsa zaman eşinle ilgilen ama erkenden uykum geliyor:)))))

canım paylaşım için teşekkürler gerçekten hayattan güzel bir kesit ne zaman ne yaşayacağımız nerede yaşayacağımızı bilmeden başlıyoruz güne Allah hepimizi korusun inşallah

mesaimiz bitsede bizde evimize gitsek dinlensek ama nerde eve git yemek yap ortalığı topla kalırsa zaman eşinle ilgilen ama erkenden uykum geliyor:)))))

Aynen valla canım ya. Şöyle bir koltuğa uzanayım diyorum hani tv falan izleyeyim. Nerdeee. Gözümü bi açıyorum saat 23:30 falan olmuş. Eşim garibim kendib aşına oturmuş tv izliyo:)

herkes ağrısından bahsetmiş bendede oluyor karnım her yani acıyor gibi geliyor kasık ağrımda var belim ağrıyorrrr ayy haftya gidecem doktora liste yapıyorummm unutuyorum yoksa yaa

Offf eşim aradı şimdi işi bitmiş eve gidiyomuş. Ben 6'da çıkıcam da 7,5'da evde olucam da. Yemek yapıcam da. Ohoooooo Şimdi gitsem ne güzel yemeğimizi yerdik, çıkar biraz hava alırdık. Hava da mis gibi bugün...

kızlar aynı dert bendede var eşim 8:30 geliyor ben yemek yiyorum çünkü işte yemek yeyip çıkıyor kotuğa uzanıyorum sonra fiml kopuyoreşim yüzüne hasret kaldım diyo ama uykum var napıyım işte çok yoruluyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…