canım allahtan klima açık eşin donardı yoksa bebiş ve anne dayanışması olsa gerek
kızlqar ben dinleceğim biraz öpüyorum sizi
gülme kiz :))))) evet valla bi daha burnumu sokarsam ne olayim :) banane yesin herkes birbirini demek lazimhoşgeldin bu arada
kızlar ben gece çok deli yatıyorum yorganımı tekmeliyorum sağ sola dönerken
çok hızlı dönüyorum bunların hepsini uyku halindeyken hissediyorum ama kendime gelemediğimden hareketlerimi engelleyemiyorum .....bi sakıncası varmı birde çok fazla sola yatamıyorum gerçi sağımda biri solumda biri var bence benim için fark etmiyor bu durum ama saplantı yapıyorum
tatlım belimin tam altına koymuyorum yastığı bitimine destek yapıyorum yoksa zor uyunur
cnm senin olacağın 1 iğne.Ben her akşam göbişimden iğne oluyorum..1 tane ne ki peehh:dilcikar:
evet valla babamızada iyi bakmak gerek dimi ama:)))
bende cok korkarim..enson kan aldirirken rengim bembeyaz olmustu..bide üstüne koskoca bayan olmus halimle "acimaz dimi" diye sorup hepten rezil olmustumben tamamen kafami arkaya ceviriyorum..ne igneyi,ne hemsireyi görmüyorum..sanki görmeyince daha az aciyor gibime geliyor :))
canım benim kanımda pıhtılaşma var..2 bebişimi bu yüzden kaybettim..Kanımı inceltmek için hergün bebe aspirini ve göbişten iğne olmam gerekiyo :1no2:
kızlar çok oluyorum ama ben çok sık tuvalete çıkıyorum sizdede varmı
mesaimiz bitsede bizde evimize gitsek dinlensek ama nerde eve git yemek yap ortalığı topla kalırsa zaman eşinle ilgilen ama erkenden uykum geliyor:)))))
kılzra valla takip edemedim
bugün maşallahımız var biizm mesainin bitimine 20 dakika kaldı
akşama ne yapsam diye düşünür oldum
mesaimiz bitsede bizde evimize gitsek dinlensek ama nerde eve git yemek yap ortalığı topla kalırsa zaman eşinle ilgilen ama erkenden uykum geliyor:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?