valla canım aynen..benim şimdiden o kadar uykum varki heralde yemekten sonra tv izlerken uyuyup kalırım
evet bende eve gider gitmez istirahat etmek istiyorum ama nerdeeee. ben 7 de evde oluyorum. yemek yap bulaşığı topla.saat 8-8,5 oluyor.sonrada gelip koltukta uyuyakalıyorum.her akşam olduğu gibi.
evet o makinalar olmasa halimiz harapmış vallaha.öncekiler ne yapıyormuş acaba?yazık onlara.biz yine şanslıyız artık makinalar var...
bide biz eve gitmeden kendi kendine yemek yapan bi robot yapsalar tam süper olacak :)
Ben bugün yemekten kurtuldum.biraz önce annem aradı.yemek yaptım gelirmisiniz diye.oraya gidiyoruz.zaten 5 dakikalık yerde annemgil.oh ohhhhh
ohhh ne güzel :) bende dün kayınvalidemdeydim... Ne güzel oluyo valla hazıra konmak :)
evet valla tadından yenilmiyor.
Ya birde zaten ben eve aç gidiyorum. Yani o an yemek hazır olsa deli gibi yiyecek halde oluyorum. Ama biz ne yapıyoruz.daha birde git o açlıkla yemek yap.iştahım kaçıyor yada birşeyler atıştırmak zorunda kalıyorum.bu seferde yemeği yiyemiyorum.dün olduğu gibi.
Evet ya aynen öyle. Annem derdi hep ben yemek yaparken doydum diye. Cidden öyle oluyor. Doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Salatanın ucundan yemeğin köşesinden derken tıkanıyorum bende. Düzenli olarak yediğim bi meyve. Onu hiç kaçırmıyorum valla...
benimde sabah ve akşam mutlaka süt. öğleyin bir kase yoğurt. ve aralarda mutlaka meyve. bunlar gün içinde hiç aksatmadan yediklerim.hem sabah akşam süt içince vicdanımda rahat oluyor. içmediğim gün olursa çok kötü oluyorum bak bugün süt içmedim diye suçluluk duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?