2009 Mayıs Anneleri

evet bende eve gider gitmez istirahat etmek istiyorum ama nerdeeee. ben 7 de evde oluyorum. yemek yap bulaşığı topla.saat 8-8,5 oluyor.sonrada gelip koltukta uyuyakalıyorum.her akşam olduğu gibi.

sunuda ileteyim size öyle gideyim :)

Bulgur, bebeğin ana rahminde sağlıklı gelişmesinde etkili olan folik asit açısından oldukça zengin. Uzmanlar, bu nedenle hamilelerin bol bol bulgur tüketmesinin yararlı olacağı tavsiyesinde bulunuyor.

Annelerin sağlıklı bebek dünyaya getirmeleri için yeterince almak zorunda olduğu bir vitamin türü olan folik asit, doğum kaynaklı beyin ve omurilik hastalıklarının oluşumunu önleyen (B) grubundan bir vitamin türü. Hamilelik süresince yeterince folik asit alamayan hanımlar bu açığı ucuz bir ürün olan bulgurla kapatabilirler. Ancak kadınların birçoğu bu vitaminin bulgurda bol miktarda bulunduğunu bilmiyor. Folik asit yetersizliği yaşayan kadınların, anemi, anemiden kaynaklanan yorgunluk, nefes darlığı ve ishal ile kilo kaybı, çarpıntı ve huzursuzluk gibi olumsuzlukları daha sık ve daha yoğun yaşadıkları biliniyor. Anne adayları, bulgur yemekleri yiyerek bebeğini de kendini de bu olumsuzluklardan koruyabilir. Bulgur, besleyici olması yanında en ekonomik gıda ürünü.

bulgur pilavinada bayilirim gercekten :) neyse ben gittimmm öptüm hepiniziii Şeniz

bu gün nasılsınız güzel mayıs annişleri benim iştahım acayip açıldı herşeyi yemek istiyorum nolcak sonumuz bakalım babamızında bizle birlikte iştahı açıldı şimdiden 5 kilo aldım yakında kapılardan geçemicem D

çalışan anne adayları çok zor siizn için ben bile evdeyim bütün gün hiçbir iş yapmıyorum 9.3 uyuyorum ve gün içindee uyuyorum çarpı iki yaşıyorum kocam uyuma yaa diyor artık oda erken yatar oldu

evet bende eve gider gitmez istirahat etmek istiyorum ama nerdeeee. ben 7 de evde oluyorum. yemek yap bulaşığı topla.saat 8-8,5 oluyor.sonrada gelip koltukta uyuyakalıyorum.her akşam olduğu gibi.

Hepimiz aynıyız demek ki :) Bide bulaşık makinası var Allah'tan. Olmasa heralde kaç saat çıkamayız mutfaktan. Akşamları yemek yapacak halim kalmıyor. Mecbur eve gittiğim zaman yapıyorum yemeğimi... Bide sabah 5,5'da kalktığım için çok zor oluyor ya...

evet o makinalar olmasa halimiz harapmış vallaha.öncekiler ne yapıyormuş acaba?yazık onlara.biz yine şanslıyız artık makinalar var...

Ben bugün yemekten kurtuldum.biraz önce annem aradı.yemek yaptım gelirmisiniz diye.oraya gidiyoruz.zaten 5 dakikalık yerde annemgil.oh ohhhhh

ohhh ne güzel :) bende dün kayınvalidemdeydim... Ne güzel oluyo valla hazıra konmak :)

evet valla tadından yenilmiyor.
Ya birde zaten ben eve aç gidiyorum. Yani o an yemek hazır olsa deli gibi yiyecek halde oluyorum. Ama biz ne yapıyoruz.daha birde git o açlıkla yemek yap.iştahım kaçıyor yada birşeyler atıştırmak zorunda kalıyorum.bu seferde yemeği yiyemiyorum.dün olduğu gibi.

Evet ya aynen öyle. Annem derdi hep ben yemek yaparken doydum diye. Cidden öyle oluyor. Doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Salatanın ucundan yemeğin köşesinden derken tıkanıyorum bende. Düzenli olarak yediğim bi meyve. Onu hiç kaçırmıyorum valla...

benimde sabah ve akşam mutlaka süt. öğleyin bir kase yoğurt. ve aralarda mutlaka meyve. bunlar gün içinde hiç aksatmadan yediklerim.hem sabah akşam süt içince vicdanımda rahat oluyor. içmediğim gün olursa çok kötü oluyorum bak bugün süt içmedim diye suçluluk duyuyorum.

Aaa sütü hiç aksatmam bende. Zaten en sevdiğim şeydir. Bu arada kayınvalidem aradı şimdi. Akşama balık aldım kızım senin sevdiğin gibi yapıcam gelin dedi :) Allah sesimizi duydu galiba bu akşam yardımcı oluyor bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…