2009 Mayıs Anneleri

yaa.iyi olmuş.çok sevindim.hadi kurtuldun yemekten sende.ben kaçıyorum.daha masamı toplayacağım. yarın görüşürüz.balığı çok ye.

yaa.iyi olmuş.çok sevindim.hadi kurtuldun yemekten sende.ben kaçıyorum.daha masamı toplayacağım. yarın görüşürüz.balığı çok ye.

Evet canım şanslıyız bu akşam. Yerim yerim merak etme. Görüşürüz yarına. İyi akşamlar...

benim kayınvalidemde yanımda hastayım diye geldi ama gitme h.sonları git h.içi gel dedim evde yanlız yemek yemiyorum ben

Kızlar iyi akşamlar,

Şuan muayenesine Medipole giden varmı? Önceki yazılanları okudum ama Mayıs annelerinden varmı acabaaaa :))

kızlarr ben geldimmm ya acilen çıkmam gerekti bi arkadaşım aradı hava çokk güzel azcıkk yürüyelim dedi bende sazanlıkk yaptım hemen fırsattan istifadee

canım benim 16 aralıkta aşım.sanırım 4.ay sonu oluyor.sana aşı kartı vermedilermi??
yokkk canım vermedi sadece 4 ay bitince gel dedi ee 4 ay bitti

canım 20 haftada yapılıyor aşı:CüvCüv:

bana 6. ayda gel dediler

demekki ortalama 5.ayda yapıyolar kızlarr çok tşka.s.
cnm senin olacağın 1 iğne.Ben her akşam göbişimden iğne oluyorum..1 tane ne ki peehh:dilcikar:

olsunn canıumm bebişlerimiz iyi olsunda herşeye değer sen kendinn yapıyosun değilmi iğneni??

MUHTARA tşk ederim canım ama yenibosna nisa çok güsel ama çok uzak bana iştende izin alamıyorum avcılar yakın en azından

aaaa sen bana çokk yakınsınn bacımm avcılar hospitan gidersenn haberim olsunn aynı gün bende gelemm hem benimde 2 hafta sonra 3 lü testt sevinirimm kıs seni görceğmee

bacımm bende o havaya aldandımm ve çıktımm sonrada tam dönerkenn ıstakozzz oldumm yağmurdann

sizzz yatın kalkınn halinize şükredinn ben 7 kilo aldımm yediiiiii

Kızlar iyi akşamlar,

Şuan muayenesine Medipole giden varmı? Önceki yazılanları okudum ama Mayıs annelerinden varmı acabaaaa :))

merhaba canim..ben cok gitmek istedim medipole..ama uzak kaliyor bana..kuzenim gitti oraya..orda dogumunu yapti eylülde :)

senmisin bizden kacan böyle yagmura tutulursunnn kaydirigubbakcemile3 bu arada ne yagmuru yahu :) hava iyi gibi yagmurmu geliyormus

selamm. accık geç kaldım, sayfaları doldurmuşsunuz! benimde yemek yapasım yoktu bugün, ne anam var başımda ne kaynanam, benide kocişim yemeğe götürdüsırnaşık şey ama hiç güsel diildi-tatlicadiarzu- ekmekler bayattı, salata da önceden yapılmıştı. neyse doyduk bu akşamdakaydirigubbakcemile5

arkadaşlar neden 2 doktora gidiyorsunuz?
bir doktora gidince bebişimi ayda bir görüyorum. iki doktora gidince iki kerekaydirigubbakcemile3 bide doktoruma çok güvenmiyorum ama burda başka doktor yok. ondan bide diğer ilçedeki bir özel hastaneye gidiyorum. ama ikisinden de "işte numaram,istediğin zaman ara" gibi bişey duymadım malesef:1no2:
ya valla bende çok tereddütte kaldım desem mi demesem mi diye. ama söylemedim sonra. ilaçlara devam ediyoruz dedi.bende tamam dedim. ama devam etmiyorum diğer doktorun verdiği ilaçları içiyorum. bana daha mantıklı geliyo demir ve magnezyum kullanmak:ecrin_bebek:

canim benim yaa :) olsun keyif yapmişsiniz yemeklere takilma hoşgeldin bu arada :) bende cok aciktim..eşim geldi gelecek :)

çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız. iyi bari önemli bi şey olmasın da ben ağrıya sızıya razıyım.

bana da calcimax efervesan verdi ama hergün içmene gerek yok. çok bulantın olup da o gün süt içemezsen bi tane bundan iç mutlaka dedi. ama süt içebildiğim sürece almıcam.

tebrik ediyorum canım. daha nice nice yıllara, kaç çocukla girmek istiyorsanız o kadar yavrunuzla, sağlıkla, bereketle inşallah..

kıss sen nerde yaşıyosunnn :roflol::roflol: bardaktann boşalırcasına yağdıı hemdee ee hala yağıyorrrr :uhm::uhm:

kızlar iyi geceler.
aklıma takılan birşeyi sizlere sormak istiyorum
acaba aranızda yaşayan var mı?
bir kaç gündür, geceleri hani şiş oluyoruz diyoruz ya, gaz gibi. ben onunla birlikte karnımda gerginlik ve sertlik hissediyorum. iki gecedir de kafayı taktım bu duruma. duş sonrası bebe yağı da sürüyorum. yani kuru bırakmıyorum cildi. ama bu gerginliği ve sertliği hisseden birileri var mı aranızda. moralim de çok bozuldu. dr. u öyle sık arayamıyorum. lütfen bilgisi olan acil beni bilgilendirsdin.

neden olur bu gerginlik ve sertlik ? (

:ecrin_bebek:Canım bende de oluyor birde sabah kalktığımda ani kramp giriyor biraz beklemem gerekiyor hemen kalkamıyorum.Sanırım süt içmeiğim için oluyor.Yoğurt yetmiyor galiba.:Saruboceq:

kızlar bende cok kansızlık cıktı ya
kan oranım 9.5 ben hıc beslenemıyorum bıde ıkız bebişlerım sabahları hıcbırşey yıyemıyorum kahvaltım mısır gevregıyle sut off canım sıkıldı

günaydın bacılar naber herkese kucak dolusu sevgiler nasılsınız biz zor uyanıyoruz gel pazar gelllll:)))))))

Son düzenleme:
Günaydın herkese.umarım iyisinizdir.valla bende çok zor kalktım bugün.hala gözlerim şiş.halbuki akşamda 10,5 ta uydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…