ben kaçıyorum.daha masamı toplayacağım.herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek dileğiyle.
Aaa sütü hiç aksatmam bende. Zaten en sevdiğim şeydir. Bu arada kayınvalidem aradı şimdi. Akşama balık aldım kızım senin sevdiğin gibi yapıcam gelin dedi :) Allah sesimizi duydu galiba bu akşam yardımcı oluyor bize :)
yaa.iyi olmuş.çok sevindim.hadi kurtuldun yemekten sende.ben kaçıyorum.daha masamı toplayacağım. yarın görüşürüz.balığı çok ye.
yokkk canım vermedi sadece 4 ay bitince gel dedi ee 4 ay bitticanım benim 16 aralıkta aşım.sanırım 4.ay sonu oluyor.sana aşı kartı vermedilermi??
Gel cnm okiş...pastayı beraber yaparız içinden de sen çıkarsın artık:roflol::roflol:Ama o kadar gerisini bekleme:)
Yoksa aramızda ne işin var:1rolleyesuygusal bi ortam yapıcaz şurda...Sen gelirsen komediye döner vallasositososito
kısss ben niye çıkammm içindenn içine dansöz koyarızzz daha romantikk olurrr ben sadece pastayı yemeye gelirimmmm
Valla kız anneleri kendi bilir cnm...Bizim oğluşları havada kaparlar ...Bu devirde böle erkek bulmak zorsengözlerimebaksanab
canım 20 haftada yapılıyor aşı:CüvCüv:
bana 6. ayda gel dediler
cnm senin olacağın 1 iğne.Ben her akşam göbişimden iğne oluyorum..1 tane ne ki peehh:dilcikar:
Kız daha 17 haftalık değil misin hangi ara 4,5 aylık oldun :)
ortalama dedikk beee:mymeka: hem 1 hafta sonra buçukk oluyorum işteee :teytey:
Heh şöyle :) Benim de 12'de randevum. Kayınvalidemlere gidersek ordan nete girer yazarım size son durumları...
Bende olmadım ya. Belki bu hafta doktorum söyler...
MUHTARA tşk ederim canım ama yenibosna nisa çok güsel ama çok uzak bana iştende izin alamıyorum avcılar yakın en azından
Offf eşim aradı şimdi işi bitmiş eve gidiyomuş. Ben 6'da çıkıcam da 7,5'da evde olucam da. Yemek yapıcam da. OhooooooŞimdi gitsem ne güzel yemeğimizi yerdik, çıkar biraz hava alırdık. Hava da mis gibi bugün...
bu gün nasılsınız güzel mayıs annişleri benim iştahım acayip açıldı herşeyi yemek istiyorum nolcak sonumuz bakalım babamızında bizle birlikte iştahı açıldı şimdiden 5 kilo aldım yakında kapılardan geçemicemD
Kızlar iyi akşamlar,
Şuan muayenesine Medipole giden varmı? Önceki yazılanları okudum ama Mayıs annelerinden varmı acabaaaa :))
kızlarr ben geldimmm ya acilen çıkmam gerekti bi arkadaşım aradı hava çokk güzel azcıkk yürüyelim dedi bende sazanlıkk yaptım hemen fırsattan istifadee
sizzz yatın kalkınn halinize şükredinn ben 7 kilo aldımm yediiiiii
bir doktora gidince bebişimi ayda bir görüyorum. iki doktora gidince iki kerekaydirigubbakcemile3 bide doktoruma çok güvenmiyorum ama burda başka doktor yok. ondan bide diğer ilçedeki bir özel hastaneye gidiyorum. ama ikisinden de "işte numaram,istediğin zaman ara" gibi bişey duymadım malesef:1no2:arkadaşlar neden 2 doktora gidiyorsunuz?
ya valla bende çok tereddütte kaldım desem mi demesem mi diye. ama söylemedim sonra. ilaçlara devam ediyoruz dedi.bende tamam dedim. ama devam etmiyorumhoşbuldum canim :) dün yasagim kalkar kalkmaz girdim siteye :) bi konuda yorum yapmiştim..bir tartişma vardi..bende tartişmadim ama araya girmiş oldum..oyuzden 3 gün yasaklamişlar beni :)
ya 2 doktora gitmeyi nasil beceriyorsunuz ya :) ben kesin agzimdan kacirirdim.."diger doktor bana sunu verdi ama" diye lafa baslardim herhalde kaydirigubbakcemile3
bende suanda bitek demir hapi içiyorum..iğrenc bişey ya..cigneme tableti ama ben yutuyorum :)) bu arada yazdigin gibi düzgün,düzenli beslenebilsek daha ne ister insan :) ne kilo sorunumuz olur ne hap içeriz :) ama nerdeeee :))
selamm. accık geç kaldım, sayfaları doldurmuşsunuz! benimde yemek yapasım yoktu bugün, ne anam var başımda ne kaynanam, benide kocişim yemeğe götürdüsırnaşık şey ama hiç güsel diildi-tatlicadiarzu- ekmekler bayattı, salata da önceden yapılmıştı. neyse doyduk bu akşamdakaydirigubbakcemile5
canım bende ilk ayağa kalkarken hatta iki büklüm yürüyorum resmen yataktada dönemiyorum dönerkende yatağın başlığını sımsıkı tutup dönüyorum yoksa destek almadan asla dönemiyorum için rahat olsun:):)): ama üzücü bir durum:1no2:
Merhaba kıslaaar...
Ben de 65 ile başladım ama sonra 4,5 kilo verdim bulantılardan...Şimdi 3 kilo tekrar almışım 63 olmuşum...Dr umda bebek gayet sağlıklı dedi
İİ gidiyorum şu anda yanii... bakalım sonuçta ne kadar alacağız....
Kıslar bişe soracağım size..Osteocare calsiyum hapı içen varmı aranızda..Dr um ban günde 3 dedi...Ban çok geliyo yaa.Koca koca haplarr.. Acaba 2 mi içsemmCADIARZU
Kızlarr bugünde bizim evlilik yıldönümümüz...2 yılı devirdik bakalım..Allahım nice 2 yıllar nasip etsin inş...Az önce ondan sıcacık bi kutlama mesajı aldım..çok mutlu oldum..
Bende bugün eşimi diktiğim hamişlik kıyafetimle karşılamak istiyorum:CüvCüv:Bi de pasta yapıyım dime :)
Akşamda Issız adam filmine gitmeyi düşünüyoruzz...Aranızda bu filmi izleyen var mı??
merhaba canim..ben cok gitmek istedim medipole..ama uzak kaliyor bana..kuzenim gitti oraya..orda dogumunu yapti eylülde :)
senmisin bizden kacan böyle yagmura tutulursunnn kaydirigubbakcemile3 bu arada ne yagmuru yahu :) hava iyi gibiyagmurmu geliyormus
kıss sen nerde yaşıyosunnn :roflol::roflol: bardaktann boşalırcasına yağdıı hemdee ee hala yağıyorrrr :uhm::uhm:
ay güya ikimizde ist.dayiz :roflol: valla burda cok ruzgar var sadece :) henuz yagmur yagmadi fisfisfis
kızlar iyi geceler.
aklıma takılan birşeyi sizlere sormak istiyorum
acaba aranızda yaşayan var mı?
bir kaç gündür, geceleri hani şiş oluyoruz diyoruz ya, gaz gibi. ben onunla birlikte karnımda gerginlik ve sertlik hissediyorum. iki gecedir de kafayı taktım bu duruma. duş sonrası bebe yağı da sürüyorum. yani kuru bırakmıyorum cildi. ama bu gerginliği ve sertliği hisseden birileri var mı aranızda. moralim de çok bozuldu. dr. u öyle sık arayamıyorum. lütfen bilgisi olan acil beni bilgilendirsdin.
neden olur bu gerginlik ve sertlik ?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?