Kizlar Selamlar,
Bir süredir okuyup okuyup, yazamadan cikiyordum. Malum zamanla yarisiyoruz artik, Doruk iyice büyüdü ve sürekli oyun istiyor. Canim cikiyor tüm gün ve aksam olsa da uyusa diye bekliyorum, uyur uyumaz bende siziyorum.
Bizimde Persembe doktor kontrolümüz vardi, Doruk 7.440 gram olmus. Anne sütüne devam ediyoruz. Doktora iyice sinir olmaya basladim ama henüz söyle iyi bir cocuk doktoru bulamadik maalesef. Adam hic bilgi vermiyor, muayenesini yapiyor ve hemen kacma derdine düsüyor. Adama diyorum, "oglumun kakasinda bazen sümüksü tabakalar var. Arada da fazla civik geliyor kakasi." Dinliyor, bende birsey yapacak, önerecek saniyorum. "Tik" yok. Manyak midir nedir? Birde asi randevumuza daha vardi, tuttu asi yaptilar. Hic sevimli davranmadigi icin, Doruk adami görür görmez cildirasiya agladi. "Biraz sakinlessin, hemen asi yapmayin lütfen" dedim. Tuhaf tuhaf bana bakiyor. Off, cok sinir olmusum, anlattikca anlatasim geliyor. En son gittigimizde esim kavga etmisti, galiba bize gicik oldu iyice. Ama cocugu soyun geliyorum diyor, gelmesi 40 dk.yi buluyor. Gelde kavga etme yani. Neyse bir daha kesinlikle gitmeyiz cünkü doktor gibi degil.
Bizden böyle iste. Okudugum ve aklimda kaldigi kadariyla, kabiz olan bebisler varmis. Biz hic öyle bir sorun yasamadik ama böyle durumlarda bol sivi takviyesi yapmak gerekir diye düsünüyorum. Birde ek gidalara gecis yaptiklari icin, sindirim sistemleri tam gelismediginden sorun oluyordur belki.
Ayse, senin su yayla evi mevzusunu okudum, gecmis olsun, zor bir durum. Ben bile buradan sinir oldum. Hem istemeye istemeye gidiyorsun, üstüne birde böyle kötü bir sürpriz olmasi sinir bozucu. Bazen ses cikartmak gerek, yoksa insani saf saniyorlar.
Gülhan sana imreniyorum canim, ne güzel sartla savasiyorsun yaglarinla. Bizimkiler üst üste bindi gitti. Nasil eriyecegim hic bilmiyorum:)
Pinar masallah Defnos'a canim. Epey kilo almis, yaramis yedigi mamalari kuzucuga.
Birsen kuzucuklarina gecmis olsun, iyilesirler bir an önce insallah.
Herkese iyi Pazarlar...