sağol birsencim kızlar eşimle ayrılıyoruz benden gizli gizli ne işler çevirmişler ailecek görümceye görücü bile bulmuş abisi babasıda evlendirin gitsin demiş bana düğün yapmayan gelinlikle ağlatan bir ailenin kızına düğün yapmam bu konuda hassasım dememe rağmen adam yapmış yine sinsiliğini çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum işteyim kızlar düşünsenize aynı evde yaşıyorsunuz eşiniz ve ailesi gözünüzün içine baka baka oyun çeviriyor iki kızım var artık eşime güvenmiyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyoruım çok kötüyüm kızlar
eşime ayrılacağımı söyledim bu böyle olmayacak işim var çok şükür bir şekilde ayakta dururum ailem sayesinde ama artık kardeşini gönderse bile mutlu olmayacağım eşim yıllarımı verdiğim adam cebimizde bir ekmek parası yokken yanında olduğum adam o tanıdığım adam değilmiş yanlış tanımışım şimdi ailesi tutsun elinden
düşünsenize eltimden öğreniyorum sabah tesadüfen eşimle tartışmıştık bende dertleşmek için aradım hadi veriyormuşsunuz dedi şok oldum neyi kimi dedim ve anlatmaya başladı beni keriz yerine koydular nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilgin cnm ne diyeceğimi bilemiyorum sen bu kadar uğraşıyorsun didiniyorsun ne diyeme ki ayrılcam demende haklısın hep senden gidiyor ama yuva kurmakda zor iyi düşün taşınn