2009 Mayıs Anneleri

şekerkızcandy cnm yarına erteledin mi randevunu bizim yarın saat 3de... o saatlerde orda olursan tanışmış oluruz... buarada ismin ne:?

sibelcim face de kutladım ama birde burdan kutlayayım istedim... iyiki doğdun ve iyiki burda tanışma fırsatımız oldu... eşinle oğlunla sağlıklı mutlu nice seneler geçirmeni diliyorum...

hayırlı uğurlu olsun cnm...

işten geldim çok yorgunum cuma cumarteside mesai var off ve 3 tane düğün var hafta sonu nasıl yapıcaz işten çıkıp nasıl yetişicem bilmiyorum kızımın burnu hala tıkalı ya dr aradım bugün ulaşamdım yarında ulaşamazsam eczaneden ona göre okyanus suyu falan alıcam artık yavrum çok zorlanıyor ya[/QUOTE]

cnm doruk unda burnu fena tıkanmıştı... tonimer baby aldık çok faydasını gördüm... ondan kullanabilirsin cnm...

cnm benim oğlumda yarın 4 ayını bitiriyor... bazen kucağımda hafif oturtuyorum ama kısa süreli...sanırım 6 aydan önce oturtmak sakıncalı yarın dr umuza soracağım... benimde kafama takılıyo bakalım ne diycek...

sağolun kızlar allah sizlere de göstersin çok zor annelik hiç kıyamıyosun yaa aslında ağrısız oluyo ama damar yolunu bulamamışlar ne olur ne olmaz kana ihtiyaç olursa diye açmak istemişler mahvolmuş kuzum babamız çok istedi o korkuyu yaşamasın dedi iyi ki de yaptırmaya karar vermişiz çocuk cerrahı biraz bitişiklik varmış iyi olmuş demiş
bi geçse şu haftaaaaa

biz bastırmıyor oturtmuyoruz kendisi çok istiyo ama tutuyoruz dr öyle dedi 6 aylık olunca dedi

len hülya ne yapemmmm ikide bidene değilkiiii

HAKLISIN VALLA BACIMM BıZ BıTANE AMA GAZEL SABAH 5 TE UYANIYOR 11 E KADAR UYUMUYO SONRA 11 DE BAKIYOKı BEN AYAKLANIYORUM ONDAN SONRA UYUMASI TUTUYOR TABı YERLERMı HEMEN BENDE CUP YATAGA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızz siboş nutella alamadın da kahve mi aldın? o kesermi seni be:))

dünürüm napıyon?? seni gördüm selam vermeden geçmeyim dedim.opuyorumnanaktan

SAOL DÜNÜRÜM ıYı ŞÜKÜR GELıNıNLE UĞRAŞMAKTAN BAŞKA BıŞEY YAPTIĞIMIZ YOK :1no2:YAKIŞIKLI DAMADIM NASIL??zemuszemus

hülyacım ekledim canım .)

ŞenizŞenizŞeniz ÇıFTLıK ıSTEĞı YOLLAYAMADIM BACIM OLMADI BıDE SEN DENE ıSTERSEN

Son düzenleme:

canım bi<ze de dr otortmayın dedi 25 yaşındaki bel fıtıkları şimdiki oturtmalardan kaynaklanıyormuş az daha sabır dedii

selam kızlar bugün sabah 9 da bir kalktım daha şimdi oturuyorum sınıfta çok yoruldum çocukları sınav yaptım ama durumları çok kötü ya geçen yıl ben gitrmedim derslerine herşeyi unutmuşlar yaaalmaz:
neyse hallederim inşallah canım elmalı kurabiye istedi şimdi onu yapıcam Ahsen uyuyorken
yarında veli toplantım var 6 da başlıyor 8 e kadar süreer herhalde kayınvalidemin evi okula yakın Ahseni yarın oraya götürücem k.validem emzirmem için okula getirecek kreşte emziricem hava güzel nasılsa koyup getirebilir
kızlar nevresim takımı almıştım internetten bugün gelmiş çok güzeller yaaa baya hoşuma gitti ucuza da aldımm

banu nasıl oldu haberiniz var mı başşka neler oldu geçmişi okuyamayabilirim pasta yapıcam:hulya:

sibelcim doğumgünün kutlu olsun canım romantik eşin neler yaptı bugünnyerimseniben

Geçmiş olsun canım, Allah damatlığını da göstersin

bizim doktor da oturtmayın dedi canım, 4 ayı bir hafta geçti benim oğlumda

ben yatarken kucağıma aldığımda karnımdan boynuma kadar yürüyor oda sakıncalımı acaba?

Canım biz gittik bugün rota aşısı yaptırdık, ertelenmedi, ama bir dahaki ay aynı güne denk getirelim konuşalımda ,çook sevinirim tanışırız inşallah, ben etibankta merinosun altında otuuyorum sen nerdesin?

Benim oğlumda bugün 3 aşı birden oldu, ateşlendi biraz önce calpol verdim emzirdim uyudu, arasıra ona bakıcam pek uyumam ben bu gece (

nasılnız kızlar??

herkez regl oldu bi ben olmadım yaaa bende istiyom

kızlar defne benden zılgıtları yemeye başladı çok huysuz sesim yükseliyor ister istemez geceleri uyanıyor ve 3 saat uyumuyor dayanamıyorum ben bagırınca anlıyo yüzüme bakıyo kafayı çeviriyo takmıyo beni yani....
çok sinirlerim bozuk hakim olamıyorum helede akşam olunca dokunsalar patlıyorum.. adet olsam rahatlarım kesin ama ne zaman halbuki defne emmiyo gelmesi lazım dimi??

ben dogumdan öncede her adetimde sinirden aglardım hakim olamazdım kendime şimdide aynı o durumdayım gece defneyi sallarken eşim ses yaptı uyandı bende kızdım atıştık sonra bi aglama başaladı bende tuatmıyorum kendimi agladım agladım rahatladım eşimde gelmiş başımı okşuyo köpek gibi!! ne yapıyorsun be git başımdaan dedim bozuştuk ama iyiyiz şimdi...
kutlaya patlıyorum hep.. gerçi gecen gece ona bozulup aglamamıştım ama onda kaldı ihale

bu kız çok iştahsız olmaya başladı ya en korktugumda yemeyen çocuktu başıma geldi işte (
ablamın kızı yemezdi yemekleri saatlerce agzında tutar yutmazdı ona çok bahane verdim galibaaa offff

biraz bakınayım sizlere..

[sıze="2"]nurtencımm sakınleŞmeye ÇalıŞ bıraz sen bagırsan ne fayda cocuk anlamazkı hem sımdıden bagrınmaya alıstırırsan cocuk bagısıklık kazanır ılerde hıc sÖzunu gecıremezsın :)))

bu arada bende hala hıÇ reglı olmadım sanırım sutten kaynaklanıyor (

ıŞtahsızlık ta melese bı Çok bebıŞte bu dÖnemde var en baŞta gazel hnm da (
[/sıze]

dünürüm damadın iyi. uyku saati gelince komşudan erken indim. emzirdim uyuyor şimdi. bende bir çiftliğe bakim dedim. bakmayınca soluyo ya bunlar(( bişi sorucam bacım sen tecrübelisin. orda ürünlerin yetişme saati yazıyor ya, ama o saatten erken yetişiyor demi?? çilek 4 saat diyor ama 2-3 saate yetişiyor. yoksa yanlışmıyım??

Iyi Aksamlar Kizlar,

Doruk'u ancak yarim saat gec uyutabildim, banyo yaptirmistim, sanirim o yüzden uyku feci bastirinca gözleri bayildi kuzumun. Gece kalkmaz umarim dün gibi ya. Uykuya cok ihtiyacim var:sinifsinif:

Tülay'cigim Kraft'a da bakacagim. Burada var mi acaba o marka bilemiyorum gerci.

Sibel'cigim, sanirim Arzum'u burada bulamam. Siparisle olur ancak ama hem beklemesi uzar hemde kargo fiyatiyla birlikte, ekonomik olmaktan cikar sanirim:çok üzgünüm:

Bengi'cigim, kiyamam minigime. Umarim bir an önce iyilesir kuzum. Ayrica tebrik ederim, cesur davranmissiniz. Bende istiyorum kendini cok bilmeden olsun bitsin ama burada sünneti yasakladilar, ancak Türkiye'ye geldigimizde. Bu sene kardesimin dügünü var, ancak seneye olacak galiba.

ben geldimmm a.s.

nasilsiniz hatunlar :) okumasina okuyorumda yazamiyorum..serraya bi haller oldu ya..kendi kendine oynayan cocuk beni görmeden yapamiyor..wc ye bile birlikte gidicez nerdeyse..hele 18den sonra..uykusu geliyor acikiyor..cildiriyor..

sondan başliyim laf yetişrimeye :))

nurtencim canim bagirmamaya caliş..ben genelde sakin konusurum..bugun serra cildirmişken ben muhallebi yapiyordum ona..bian dayanamayip şişşşşşşttt dedim..ama normal tonla..katila katila agladi kuzum ya morardi resmen..bide bagirsam bayilir kalir herhalde..diyorum ya benim kiz ödlek..bana benzemiş bende hemen aglarim biri bagirinca :)))) regl olmadigin için stresin katlaniyor muhtemelen..melisa cayi felan içsene..cok rahatlarsin..ben bi kere içtim..tadini pek sevmedim ama yengem sürekli içiyordu bi ara..cok rahatlatiyormus..eşinin başini sevmeside komik olmus :))) daha dogrusu senin "köpek gibi" demen komik olmus..kız bazen bunlarda sasiriyor nasil tepki verecegini..eşimde sirtimi pişpişlemişti bi keresinde :)))) neysem sen ya melisa cayi iç yada doktoruna danişip hafif bi yatiştirici al cok sinirlerin bozuksa..defnenin yemek yememesine gelince..sıkma canini..serrada öyle..hiç acikmiyor..biraksam oruc tutcak sıpa :)) bu sabah 7de 90cc mama yedi..12ye kadar bişi yemedi..ben uyanmasam hiçte istimicek nerdeyse :) yemegini suyla vermeyi dene..öyle daha cabuk yutar..yada muhallebiyi biraz sulu hazirla..agzini tutmasi zorlaşiyor..

sibelcim face'de kutladim bide burdan hepi börtlek suyuuu diyeyim nice mutlu yillara tatlimmm a.s.

banucum canim öfkeyle kalkan zararla oturur derler..eşine karşi cok dolusun..o görümcekinde maşaAllahi varmiş yani..inşaAllah biran önce evlenirde başinizdan gider..üzme artik kendini..boşanmak cok kolay ama getirisi cok agir..hele cocuklar için..sagliksiz,mutsuz,huzursuz bir ortam elbette kötü..ama problem seninle eşin arasinda degil..3.kişi yüzünden..aile yüzünden..onu def etmekten baska bi çare yok..bak inşaAllah gidiyormus zaten..sende mutlu olursun tez zamanda inşaAllah bitanem..

birsencim annene gecmişsin gene..eşinede hayirli yolculuklar..sende anneni cok takma canim :) cocuklarin birinle sen,birinle annen ugrasin..yemegide ortak yapin :) sonrada cocuklari yatirip kahve keyfi yapin anne-kiz

semrosum basmiyormus senin veletler :) benimki koşuyor p Allahim herhalde basmicak..bastirmayada calişma..kendi kendine basarsa bassin (kucagina aldiginda)..ama ugrasma sakin..hele bi oturmaya baslasinlar..kuvvetlensinler azcukkk :)

gulhancim annene gidiyormussun :) oh anasina kacan kacana :)) bende gidicem gerçi dün gittim daha senin veledin uykusuzluguna bi çözüm bulmak lazim valla..biraz daha gec yatirsan gene erken kalkarmi acaba..

aysecim ciftlik kurmusunnn :) hadi hayirli olsun canim :) zevkli oyun valla farmville :)) şimdiki hedefim ev almak para biriktiriyorum

esencim ögrencilerin unutmasi normal diilmi ya..nerdeyse 4 aydir okul yok..işledikçe hatirlamazlarmi ki :) ay bende ögrenci olmayi özledim be..ne güzeldi yaa..

pinarin pc bozulmus he..tez zamanda yapilir umarim..hanimefendi havuzluhani da fethetmiş he :) bi ben kaldim oraya gitmeyen ya tee hamilelikten beri gidicem :) hülya cadisi soylemişti banada..bu seferde gidemicem anlaşilan..viaporta gideriz dedi eşim..kendisinede alişveriş yapmamiz lazim..anam nasil becerdiysem 3 tane gömlegi,1 tane pantolonu küçülmüş..ki ben hep 30 yada 40 derecede yikarim..ee kumaslari dandik desem degil..gömlekler beymen,pantolon damat..ama resmen küçülmüş..eşim büyüdü dicem ama yok zayifladi..nasil becersiyse ramazanda 115ten 105 kiloya indi..özetle verilcek işte..benimde hiç kişlik ayakkabim,çizmem kalmadi..gecen sene vermiştim hepsini..bakalim serradan kalan firsati kim degerlendirebilcek :)))

heh gene cenem düşmüş..he su cay kahvelere bakicaktim :) ne alabilirmişimmm

Nurten o gece kalkmalari bizde de basladi iki gündür. Oyun istiyor gecenin bir yarisi sipa. Bende dün gece uyku sersemi kalktim ve uyutmaya calistim bir süre. Uyumamakta direnince sinirlerim cok bozuldu, bagirmamak icin kendimi zor tutup babasini uyandirdim sakinlesene kadar. Bence sende öfkeni kontrol et canim. Biliyorum cok zor oluyor, insan tüm dogrulari unutuyor o an. Ama benim en korktugum sey, agresif bir Anne modeli cizmek cocuga. Beyinleri bos su anda. Ne ögretirsek ve yaparsak, cok kolay ögreniyorlar. Ve bilincaltini ileride, simdi ögrendikleride yönlendirecek.
Bende hala regl olamadim bu arada. Dogumdan sonra ilk iki ay olmustum ondan sonra kesildi. Isime geliyor acikcasi, hic tasalanmiyorum:)

melih kaan çok bağırıyor kendi kendine,yani ağlamak değilde boğazı çatlayana kadar hiç susmadan çığlık atıyor manyak oğlum.kaydirigubbakcemile3 sonra da öksürük krizine giriyor. o bağırınca bende bağırıyorum sus biraz sıpa diye. ama sinirlendiğim için değil,oyun gibi yani. ben bağırınca o önce gülüyor,sonra daha çok bağırıyor,beni bastırıyor!!:roflol:
acaba bunu yanlış algılarmıki? yani ben kızmıyorum, etkiye tepki olmuş oluyor. ama kızdığımı filan sanıyor olmasın??:uhm:

ha bu arada evet tubişcim bir hızla çiftlik kuruyorum.ikinci günüm. birazda acemilik var tabi:)) 7.seviyeye geldim. sağolsun arkidişlerin gönderdiği hediyeler de işe yaradı:) sen biraz ipucu ver bakim bana?? ustasın madem:))

yaa kızlar!! ben kazıklandım galiba!!kafamçokkarıştı bugün oğluma 4 tane badi aldım. 3 tanesi 7,5TL idi. bir tanesi de 6,5 TL. adam 32,5 dedi. bide pazarlık yaptım güya aklım sıra, düz 30 vereyim dedim.:mymeka: olur dedi adamda.klava: şimdi aklıma geldi. zaten toplam 29 TL yapıyormuş yaa:kedi::kedi:

Bengicim hayirli olsun,geçmiş olsun tatlimm a.s. bunlarda size ufak sünnet hediyelerimiz olsunnn :)

istersen (eşin felan kiziyorsa) hemen silerim

canim bolbol arazi yap..hani o kareler var ya..topragini genişlet..agac ve hayvan satin alma onlari hediyeler geliyor zaten..hem onlar fazla kazanc getirmiyor..ayrica ektigin şeylerin kac saatte yetiştiginede iyi bak kimdi 2 saatte oluyor kimisi 4 günde eger müsaitsen cok uzun saatli şeyler dikme..en fazla 12 saat olsun..mesela pirinç ideal suanda senin için..xp arttikça seviye atliyorsun..xp de çapalarken ve ekerken artiyor..yada marketten bişey aldiginda..oyuzden xp leride iyi degerlendir yani ek biç bolbol :) seviyen arttikça zaten yeni besinlerde ekebilceksin ektikçe para kazancaksin..komsun ve para yeterli oluncada arsayi büyült

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…