selam kızlar oğlum sünnet olduuuuuu ne zormu anne olmak off ya ben okula gittim görmeyeyim diye o halini iyi ki de gitmemişim damar yolunu bulamamışlar çok ağlatmışlar çocuğumuuuuu bakalım bu gece nasıl geçecek
iyi akşamlar hepinize...
size bi sorum olucak bende mayıs annesiyim şuan 4,5 aylık kızım. bebeklerizi ne zaman oturur ya da ne zaman oturtmaya başlamalıyım? ben şuan kıyamıyorum beli filan ağrıyacak diyetecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim...
bengi cnm yaa hayırlı olsun cnm ...neden erken oldu senmi istedin cnm bişiler yapacanmı ayy benim ömüş sanırım 1 yaşında ameliyat olacak o zaman ikisinide kestirecem şöle bir salon tutacam kına yapacam orada hehehe herşeyim katakulleye geldi sünnti sindirecem içimee valllaaaaaaaaaa
tabi çocuklar iyi olunca kına olacak.....mevlüt vs.kk kardeşleirmizide bekleyecez allah nasip ederse
emelisam cnm ben valla öle bariz oturma yapmadım ama kucağımda tutarken oturur vaziyette oluyordu
4 aylıkken şimdi kendileri zaten 1-2 dk.desteksiz oturuyolar artı....yatmak istemiyolar 5,5 aylıklar 10 gün sonra 6 ay dolacak bizim....destek bulurlarsa yattıkları yerden doğrulmaya çabalıyor afacan ömer
bengi bacım hayırlı olsunnnn oğluşunn erkekliğe ilk adımını attı hee darısı damatlığına inş :))
kıs sen benim facede bile yoksunnnn niye yoksun heeeee ??????????davet yolladım bacım kabul et..
ilginimm bacım en doğru kararı vermişsin cnm başkaları yüzünden yuvanın dağılmasına müsade etme ..
emelisa aramıza h. geldin cnm..bende ara sıra oturtuyorum kızım 5.5 aylık oldu zaten çok oturunca yoruluyor..
birsennnn kıs senin her sabahın kötü yahu bi günde Allah mutlu uyanmanı nasip etsin :))
geçmiş olsun tatlım. çok yıpratma kendini.:1hug:
dişlik çok ama hiçbiri sulu değil bizim. bende alam bari bi tane:))
iyi olur canım.
bu arada biraz önce oğluma badi, külotlu çorap filan almak için bir mağazaya gitmiştim. orda bir oyuncak gördüm. çok enteresan bişeydi. ama çok vaktim yoktu incelemeye,alamadım. nette bulursam haber veririm size deopuyorumnanaktan
oyy kuzum benim kıyamam oğlumun adaşına!!:teselli: hayırlı olsun canım. zorunlu sünnetmi sizmi istediniz??
Aaa niye öyle dediki doktor? benim kuzu doğduğundan beri basıyor hatta bi süredir adım bile atıyor:uhm: hemde yaklaşık 2 haftadır oturuyordaCADIARZU kafam karıştı şimdi.kafamçokkarıştı
biz yemekten geldik. üst komşuya çıkıyoz kızlar. bütün komşular orda toplanıyomuş,haber geldi. öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
canım hayırlı olsunalkisalkisalkis,Allah damatlığınıda göstersn canım
işten geldim çok yorgunum cuma cumarteside mesai var off ve 3 tane düğün var hafta sonu nasıl yapıcaz işten çıkıp nasıl yetişicem bilmiyorum kızımın burnu hala tıkalı ya dr aradım bugün ulaşamdım yarında ulaşamazsam eczaneden ona göre okyanus suyu falan alıcam artık yavrum çok zorlanıyor ya
len hülya ne yapemmmm ikide bidene değilkiiii
kızz siboş nutella alamadın da kahve mi aldın? o kesermi seni be:))
dünürüm napıyon?? seni gördüm selam vermeden geçmeyim dedim.opuyorumnanaktan
hülyacım ekledim canım .)
geçmiş olsun tatlım. çok yıpratma kendini.:1hug:
dişlik çok ama hiçbiri sulu değil bizim. bende alam bari bi tane:))
iyi olur canım.
bu arada biraz önce oğluma badi, külotlu çorap filan almak için bir mağazaya gitmiştim. orda bir oyuncak gördüm. çok enteresan bişeydi. ama çok vaktim yoktu incelemeye,alamadım. nette bulursam haber veririm size deopuyorumnanaktan
oyy kuzum benim kıyamam oğlumun adaşına!!:teselli: hayırlı olsun canım. zorunlu sünnetmi sizmi istediniz??
Aaa niye öyle dediki doktor? benim kuzu doğduğundan beri basıyor hatta bi süredir adım bile atıyor:uhm: hemde yaklaşık 2 haftadır oturuyordaCADIARZU kafam karıştı şimdi.kafamçokkarıştı
biz yemekten geldik. üst komşuya çıkıyoz kızlar. bütün komşular orda toplanıyomuş,haber geldi. öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
selam kızlar oğlum sünnet olduuuuuu ne zormu anne olmak off ya ben okula gittim görmeyeyim diye o halini iyi ki de gitmemişim damar yolunu bulamamışlar çok ağlatmışlar çocuğumuuuuu bakalım bu gece nasıl geçecek
iyi akşamlar hepinize...
size bi sorum olucak bende mayıs annesiyim şuan 4,5 aylık kızım. bebeklerizi ne zaman oturur ya da ne zaman oturtmaya başlamalıyım? ben şuan kıyamıyorum beli filan ağrıyacak diyetecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim...
bu arada face de kutladım ama burada da kutlayayım sibelcim doğumgünün kutlu olsun
azıcık geçmişe baktım
banucum kurtul şu kızdan ama boşanma işini iyi düşün canım çok sabrettin az daha sabır
şu çiftlik açanlar beni de ekleyin güzel benim çiftlikte :)
biz 4 ayımızı bir hafta geçtik dr kesinlikle bastırmayın dedi oturtmayın dedi
hasta olanlar varmış geçmiş olsun
şekerkızcandy cnm yarına erteledin mi randevunu bizim yarın saat 3de... o saatlerde orda olursan tanışmış oluruz... buarada ismin ne:?
sibelcim face de kutladım ama birde burdan kutlayayım istedim... iyiki doğdun ve iyiki burda tanışma fırsatımız oldu... eşinle oğlunla sağlıklı mutlu nice seneler geçirmeni diliyorum...
ha bu arada evet tubişcim bir hızla çiftlik kuruyorum.ikinci günüm. birazda acemilik var tabi:)) 7.seviyeye geldim. sağolsun arkidişlerin gönderdiği hediyeler de işe yaradı:) sen biraz ipucu ver bakim bana?? ustasın madem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?