2009 Mayıs Anneleri

Sagol canim. Bebiste uyuyor, daha dogrusu uyur-uyanik. Her an kalkabilir. Cingirak bende almistim ama artik pas vermiyor pek. Sadece dislerini kasimak icin:) Chicco'nun sterilizatörüne baktim simdi. Fiyatida uygunmus. Sagol bilgi icin.

evet bitanem fiyatıda uygun çokda malzeme alıyor çalıştığım için süt saklama kabım 15 e yakın var onedenle hepsini tek seferde hallediyorum üstede yerleştiriyorum tavsiye ederim rica ederim kardeşim ne demek :))))))))))9kaydirigubbakcemile5

Ben ayina göre birkac tane almistim canim. Artik onlari iyice ögrendigi icin, oynamiyor pek. Sadece müzik calan bir oyuncak var, onu cok seviyor. Gecen bir tane akvaryum gördüm, renkli, müzikli falan. Acayip sevdi ve mekanizmayi hemen ögrendi. Tepesindeki dügmeye basip hareket ettirdi falan. Onu alirim sanirim. Aldigimda resimlerini koyarim fikir olmasi acisindan.

Bu arada uyandi benim minikim, görüsürüz kizlar.

ayyy geldim kızlarrrr dışarı çıktım ....önce gittim taksitim cardı onu yatırdım .....sonra kendimi bide klozet takımı aldım......oradan halama gittim orada oturdum çay vs. içtim çeyizler dökülmüşşş

kızının düğünü var ...........
oradan markete gittim çocuklara mama aldım..... eve geçtimm ayy bu ömer çok kuduruk oldu kızlar bişey yemek istemiyor kırıntı kırıntı yiyor yaaa ne olacak bunun hali 100 gr almıştır allah bilir koca ay

ülen bu pınar neden gelmedi kaynanasınamı gitti yineee
siboda nerede doğumgünümü kutluyoo hatunn

ya kızlar benım kuzular ayaklarının ustune hala basmıyorlar dr sormayıda unuttum basmaları gerekmezmı 5.5 aylık olduk

Merhaba kızlar off regl oldum karnım çok ağrıyor işyerinded hiç çekilmiyor..
Sibelcim doğum günü kutlu olsun canım neyse ben bi geçmişi okuyayım tabi işyerindekiler yakalanmadan:))

Çok teşekkürler kızlar ŞenizŞeniz

Filizcim ben sterilizatör arzum bebbe kullanıyorum benimkide 8 biberon alıyor ayrıca üst rafınada emzik ve biberon başlarını koyuyorsun.Ayrıca buharlı pişirici olarak kullanılabiliyor,yumurtada pişirebiliyorsun ayrı aparatıyla fiyatıda gayet uygun tavsiye ederim.

ülen bu pınar neden gelmedi kaynanasınamı gitti yineee
siboda nerede doğumgünümü kutluyoo hatunn

Kuzum ya hakikaten annen seni dinlendireceği yerde senden hizmet bekliyor olmazki böle sen evde kendi kendine yetiyorsun amaç yanlız kalmamak çocuklar biraz daha büyüsün sen hiç eşin seyahata gidince gitme derim kafan evinde daha rahat olur üzülmemiş olursun.

Ben oğlanla uğraşıyorum kaynananın işini hallettim gün geçiyor hızla anlamadım nasıl bu saat oldu.Pınarında bilgisayarı bozuk ondan giremiyor haberiniz olsun.Laptopun fanı bozulmuş.

selam kızlar oğlum sünnet olduuuuuu ne zormu anne olmak off ya ben okula gittim görmeyeyim diye o halini iyi ki de gitmemişim damar yolunu bulamamışlar çok ağlatmışlar çocuğumuuuuu bakalım bu gece nasıl geçecek

Bengicim hayırlı olsun allah nice mürvetlerini görmeyi nasip etsin erkekmi oldu deniz kağanımız.Kıyamam ona inşallah çok acısı olmaz seninde görmemen iyi olmuş genel anestezi yapmamışlarmı bu arada tüm çocuk doktorları genel anesteziyi tavsiye ediyor.

iyi akşamlar hepinize...
size bi sorum olucak bende mayıs annesiyim şuan 4,5 aylık kızım. bebeklerizi ne zaman oturur ya da ne zaman oturtmaya başlamalıyım? ben şuan kıyamıyorum beli filan ağrıyacak diye tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim...

sibelcim sağol canım genel anestezi ama damar yolunu bulamamışlar kan almışlar şimdi de ağrısı oluyor ara ara bi de ilk çiş çok zorduuuuuuuuuuu

bu arada face de kutladım ama burada da kutlayayım sibelcim doğumgünün kutlu olsun
azıcık geçmişe baktım
banucum kurtul şu kızdan ama boşanma işini iyi düşün canım çok sabrettin az daha sabır
şu çiftlik açanlar beni de ekleyin güzel benim çiftlikte :)
biz 4 ayımızı bir hafta geçtik dr kesinlikle bastırmayın dedi oturtmayın dedi
hasta olanlar varmış geçmiş olsun

bengi cnm yaa hayırlı olsun cnm ...neden erken oldu senmi istedin cnm bişiler yapacanmı ayy benim ömüş sanırım 1 yaşında ameliyat olacak o zaman ikisinide kestirecem şöle bir salon tutacam kına yapacam orada hehehe herşeyim katakulleye geldi sünnti sindirecem içimee valllaaaaaaaaaa

tabi çocuklar iyi olunca kına olacak.....mevlüt vs.kk kardeşleirmizide bekleyecez allah nasip ederse

emelisam cnm ben valla öle bariz oturma yapmadım ama kucağımda tutarken oturur vaziyette oluyordu
4 aylıkken şimdi kendileri zaten 1-2 dk.desteksiz oturuyolar artı....yatmak istemiyolar 5,5 aylıklar 10 gün sonra 6 ay dolacak bizim....destek bulurlarsa yattıkları yerden doğrulmaya çabalıyor afacan ömer

bengi bacım hayırlı olsunnnn oğluşunn erkekliğe ilk adımını attı hee darısı damatlığına inş :))
kıs sen benim facede bile yoksunnnn niye yoksun heeeee ??????????davet yolladım bacım kabul et..

ilginimm bacım en doğru kararı vermişsin cnm başkaları yüzünden yuvanın dağılmasına müsade etme ..

emelisa aramıza h. geldin cnm..bende ara sıra oturtuyorum kızım 5.5 aylık oldu zaten çok oturunca yoruluyor..

birsennnn kıs senin her sabahın kötü yahu bi günde Allah mutlu uyanmanı nasip etsin :))

iyiyim tatlım biraz daha sen nasılsın sadece sesim kısık dün çok bağırdım klava: ohh yiyenim gezmeyi seviyormuş yerim ben onu maşallah
geçmiş olsun tatlım. çok yıpratma kendini.:1hug:

dişlik çok ama hiçbiri sulu değil bizim. bende alam bari bi tane:))

iyi olur canım.
bu arada biraz önce oğluma badi, külotlu çorap filan almak için bir mağazaya gitmiştim. orda bir oyuncak gördüm. çok enteresan bişeydi. ama çok vaktim yoktu incelemeye,alamadım. nette bulursam haber veririm size deopuyorumnanaktan

oyy kuzum benim kıyamam oğlumun adaşına!!:teselli: hayırlı olsun canım. zorunlu sünnetmi sizmi istediniz??

Aaa niye öyle dediki doktor? benim kuzu doğduğundan beri basıyor hatta bi süredir adım bile atıyor:uhm: hemde yaklaşık 2 haftadır oturuyordaCADIARZU kafam karıştı şimdi.kafamçokkarıştı

biz yemekten geldik. üst komşuya çıkıyoz kızlar. bütün komşular orda toplanıyomuş,haber geldi. öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

kızz siboş nutella alamadın da kahve mi aldın? o kesermi seni be:))

dünürüm napıyon?? seni gördüm selam vermeden geçmeyim dedim.opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsunalkisalkisalkis,Allah damatlığınıda göstersn canım

işten geldim çok yorgunum cuma cumarteside mesai var off ve 3 tane düğün var hafta sonu nasıl yapıcaz işten çıkıp nasıl yetişicem bilmiyorum kızımın burnu hala tıkalı ya dr aradım bugün ulaşamdım yarında ulaşamazsam eczaneden ona göre okyanus suyu falan alıcam artık yavrum çok zorlanıyor ya

kızz siboş nutella alamadın da kahve mi aldın? o kesermi seni be:))

dünürüm napıyon?? seni gördüm selam vermeden geçmeyim dedim.opuyorumnanaktan

Yok kuzum alamadım param yok yetri kadar kahveyide birsen bana almış sağolsun doğumgünü hediyesi....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…