Sagol canim. Bebiste uyuyor, daha dogrusu uyur-uyanik. Her an kalkabilir. Cingirak bende almistim ama artik pas vermiyor pek. Sadece dislerini kasimak icin:) Chicco'nun sterilizatörüne baktim simdi. Fiyatida uygunmus. Sagol bilgi icin.
hoşgeldin kıvılcım. canım ben sterilizatör kullanmıyorum. oyuncak konusunda da bi tane puset oyuncağımız var, renkli sesli filan. kuzum bayılıyor ona. bugünlerde daha da güçlendi artık iyice asılıp çekip ağzına götürüyor:)) bi tane de çın çın topumuz var winnie the pooh'un. onun da çın çın sesine kahkahalar atıyor sıpam:)) 3-4 tane de çıngırağımız var. 6.ayda daha ilgisini çekeceğini düşünüyorum. 1 ay daha filan bunla idare ederse, o zaman daha değişiklerine bakarım. sen al,bize de fikir ver sonra tatlımyerimseniben
banu daha iyi misin şimdi hayatım? o cadıdan kurtulacağın günleri hayal et. belki biraz rahatlamana yardımcı olur. ne güzel,dördünüz eski mutlu günlerinize döneceksinizalkisalkisalkis
bizde oğluşumla gezdik geldik. bu çocuk anasından beter seviyor gezmeyi yaa!! artık bebek arabasını da tanıyor. evinde içnde kıyameti koparıyordu. ta ki arabaya atana kadar:)) bindirdim ve sustukaydirigubbakcemile3 1 saate yakın yürüdük. sonra da uyudu kaldı arabada gezerken. babamızı da bulduk çarşıda eve döndükalkisalkisalkis şimdi sakin ve mutluopuyorumnanaktan kanepede oynaşıyor kendi kendinelaelaelaelaelae
birazdan da yemeğe dışarı çıkacaz. görüşürz,öptük hepinisia.s.
banucum bağırdığın için ses tellerin tahriş oldu sanırım.
Herkeslere günaydınlar a.s.
Hasta annelere ve kuzulara çok geçmiş olsun.Bir an önce acil şifalar diliyorum.
Kızlar ara ara girip yazıyorum ama genelde giremiyorum.Walla hayranım size maşallah deyim ben fırsat bulup giremiyorum.Bende nete girmek istiyorummm:bbo:
Sibiko doğum gününmüş yavrunla ve eşinle nice uzun seneler dilerim.İyiki doğdun alkisalkisalkis
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun! sibelcim:)))))))))))))))))))))
GÜnaydın kızlar nasılsınız ben burda gÖzÜkÜyorum ama bİr tÜrlÜ yazmaya fırsat bulamıyorum İŞler yoĞun. Bİrsencİm Ömerİne geÇmİŞ olsun canım İnŞallah İyİleŞİr bİran Önce.sİbelcİmmmmmmmmmmmm doĞum gÜnÜ kutlu olsun sevdİklerİnle uzun ÖmÜrler geÇİrmen dİleĞİmle...
günaydın kızlar!! maşallah oğluşumla uyuduk bi güzel, kalktık hemen oğluşumu doyurdum,şimdi o çizgifilm izliyokaydirigubbakcemile3 bende bi çiftliğime bakem dedim. malum yeni kurduk,biraz para kazanalım:) ama çileklerim kurumuş yaa( bana kimse söylemedi kuruyacağınısenağlama
siboşuumm doğumgünün kutlu olsun bacım!! nice mutlu yıllara inşallah bebişin ve eşinlea.s. sana doğum günü hediyesi bi nutella repi göndermek istedim ama hala doldurmamaışım gerekli sayıyı:hulya:
banucum hakkınızda hayırlısı olsun canım. eşinin haberi yokmuş,onunla teselli bulabilirsin. ama düğünü sizin yapacak olmanız çok sinir bozucu!!klava:
aaaa kızlar,oğlum anakucağından aşağıya atladıakannehir tepinirken tepinirken bi baktım, pat düştükafamçokkarıştı neyseki ayağımın dibindeydi, aldım hemen o da şaşırdı,bana bakıp gülüyorkaydirigubbakcemile3
ya kızlar benım kuzular ayaklarının ustune hala basmıyorlar dr sormayıda unuttum basmaları gerekmezmı 5.5 aylık olduk
Merhaba kızlar off regl oldum karnım çok ağrıyor işyerinded hiç çekilmiyor..
Sibelcim doğum günü kutlu olsun canım neyse ben bi geçmişi okuyayım tabi işyerindekiler yakalanmadan:))
merhaba kızlar nasılsınız ? bizimki basmaya başladı ayaklarını ama korkuyorum zararlıdır belki diye, bugün kontrolümüz var öğleden sonra sorucam doktora
Sibelcim doğum günün kutlu olsun
bizde bu sabah aşı olduk pnömakok beşli karma öğleden sonrada rota aşısı için doktorumuza gidicez
cerencim maşallah oğluna çok güldüm , hareketli demek nazar değmesin :)
hasta olanlara Allah şifa versin
Birsencim aslında annenin daha çok yardımcı olması lazım ama herkes bir olmuyor , olsun gene ana hakkı ödenmezmiş sen bişey deme, Allah sana kuvvet versin, oğullarına sakinlik :)
Bizimde aşımız vardı sabah pnönakok ve beşli karma, huysuz biraz, öğleden sonrada rota aşısı için gitçez doktora
Selamlar Herkese,
Iyiki dogmussun Sibel. Nice güzel yillar gecirmen dilegiyle, dogum günün kutlu olsun.
Banu, nihayet kurtuluyorsun görümcenden. Insallah son anda bir aksilik olmaz. Bosanma konusuna gelince, ben yuvani yikma demiyecegim, eger sagliksiz bir ev ortamin olduguna inaniyorsan, cocuklarin kücükken bu isi bitirmen en hayirlisi. Ama esine güveniyor ve seviyorsan, mücadeleni sürdür. Umarim en kisa sürede huzura kavusursun.
Su Farmville olayina ben hic bulasmiyorum, cünkü Hülya gibi bende Koc Burcu'yum, ve had safhada takintiliyim maalesef. Ama esim gecen benim sayfamdan oynamayi denemis, Ingilizcesi olmadigi icin bana sorunca farkettim. Sonra isin icinden o da cikamadigi icin, pek üstelemedi oynamak konusunda.
Ve Doruk havalar erken kararmaya basladigindan beri, aksam 19:00'da uyuyor. Hadi sabah 06:00'da kalkmaya zor bela alismistik, 2 gündür geceleride uyaniyor ve 1,5-2 saatten evvel uyumuyor. Cok sinir oldum gece, esimi kaldirdim sakinlesene kadar. Sonra iyice yoruldu ve emmek istedi, memede uyudu. Artik gündüzleri daha cok uyutup, gece uykusuna gec yatirmaktan baska care yok sanirim. Bakalim cözebilecek miyim bu sorunu.
Bunun disinda, oyuncak aliyor muyusunuz bebislerinize kizlar? Ben hafta sonu alis-verise cikacagim ve oyuncakta almayi düsünüyorum. Hareketli, renkli ve sesli oyuncuklara ilgisi var sanki. Bakalim umarim sevecegi seyler secebilirim.
Bu arada Sterilizatör kullanan arkadaslar, hangi markayi tavsiye edersiniz? Simdiye kadar benim pek ihtiyacim olmadi ama simdiden sonra gerekecek ama hangisini alacagimi bilemiyorum.
günaydınlar berbat bir gecenin sabahından ömeri dün gece hiç uyumadı gibi bişeyy
saat 10.30 annem ben yatmyaa gidiyorum dedi...dedim gidemezsin ikiside uyanık yaa dedim.
ben tek başıma bunları uyutmayı başarabilsem evimde kalırdım dedim...bütün gün zsaten yoktun canım çıktı dedim
neyse kolay olan alşi aldı uyuttu iki dk.ömer ama uyumuyor 11 de basladım kolumda sallamaya saat 11.35 de uyudu gece tabi o uyuyana kadar ikikere aliş kalktı anneme sesleniyorum yok ömer tam dalacak ikikere bırak gittim aliyi uyuttum..
gece 1 de kalktık sonrasını bilmiyorum saat 7 de ömerle uğraışıyordun yarım saatlik bölüm pörçük uykuylayım........velet şimdi uyudu....gülhan çantayı aldın anneye ben annemdeyim ama evimde kocamla daha iyi bakıyorum düna annem dışardaydı bütüngün su akmadı vs.
aksam bana gelmiş iki patlıcan patates biber soyamadınmı dedi...
bende başladım bağrınmaya ben evde yapamıyorum iki çocukla kocam beklemiyorda senmi bekliyorsun pess dedim.. offfffffffff yaaa çocukları evde anneme bırakacam amrkete gidecem kafam dağılsınn
ülen bu pınar neden gelmedi kaynanasınamı gitti yineee
siboda nerede doğumgünümü kutluyoo hatunn
geçmiş olsun tatlım. çok yıpratma kendini.:1hug:iyiyim tatlım biraz daha sen nasılsın sadece sesim kısık dün çok bağırdımklava: ohh yiyenim gezmeyi seviyormuş yerim ben onu maşallah
dişlik çok ama hiçbiri sulu değil bizim. bende alam bari bi tane:))filizcim bende kraftın sterilizatörünü kullanıyorum.mennunum.bu arada 0-6 ay arası aktivasyon oyuncaklarından epey aldı eşim.bizimki acayip seviyor çıngırak dişlik falanda seviyor ama en çok sulu dişlikleri sevdi kuzum.
iyi olur canım.Ben ayina göre birkac tane almistim canim. Artik onlari iyice ögrendigi icin, oynamiyor pek. Sadece müzik calan bir oyuncak var, onu cok seviyor. Gecen bir tane akvaryum gördüm, renkli, müzikli falan. Acayip sevdi ve mekanizmayi hemen ögrendi. Tepesindeki dügmeye basip hareket ettirdi falan. Onu alirim sanirim. Aldigimda resimlerini koyarim fikir olmasi acisindan.
Bu arada uyandi benim minikim, görüsürüz kizlar.
oyy kuzum benim kıyamam oğlumun adaşına!!:teselli: hayırlı olsun canım. zorunlu sünnetmi sizmi istediniz??selam kızlar oğlum sünnet olduuuuuu ne zormu anne olmak off ya ben okula gittim görmeyeyim diye o halini iyi ki de gitmemişim damar yolunu bulamamışlar çok ağlatmışlar çocuğumuuuuu bakalım bu gece nasıl geçecek
Aaa niye öyle dediki doktor? benim kuzu doğduğundan beri basıyor hatta bi süredir adım bile atıyor:uhm: hemde yaklaşık 2 haftadır oturuyordaCADIARZU kafam karıştı şimdi.kafamçokkarıştıbu arada face de kutladım ama burada da kutlayayım sibelcim doğumgünün kutlu olsun
azıcık geçmişe baktım
banucum kurtul şu kızdan ama boşanma işini iyi düşün canım çok sabrettin az daha sabır
şu çiftlik açanlar beni de ekleyin güzel benim çiftlikte :)
biz 4 ayımızı bir hafta geçtik dr kesinlikle bastırmayın dedi oturtmayın dedi
hasta olanlar varmış geçmiş olsun
selam kızlar oğlum sünnet olduuuuuu ne zormu anne olmak off ya ben okula gittim görmeyeyim diye o halini iyi ki de gitmemişim damar yolunu bulamamışlar çok ağlatmışlar çocuğumuuuuu bakalım bu gece nasıl geçecek
kızz siboş nutella alamadın da kahve mi aldın? o kesermi seni be:))
dünürüm napıyon?? seni gördüm selam vermeden geçmeyim dedim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?