canim ya erken yat bri..kurabiyeyide haftasonu yapsaydin canim..hamilemisin aşerdin
ıyı gecelr herkese ben yatıyorum optum kuzuları ve sizi
canım geçmiş olsun ve Hayırlı olsun Allah düğününüde göstersin olduda bitti maşallah olmuşselam kızlar oğlum sünnet olduuuuuu ne zormu anne olmak off ya ben okula gittim görmeyeyim diye o halini iyi ki de gitmemişim damar yolunu bulamamışlar çok ağlatmışlar çocuğumuuuuu bakalım bu gece nasıl geçecek
geliriz kız ne güzel olurbengi cnm yaa hayırlı olsun cnm ...neden erken oldu senmi istedin cnm bişiler yapacanmı ayy benim ömüş sanırım 1 yaşında ameliyat olacak o zaman ikisinide kestirecem şöle bir salon tutacam kına yapacam orada hehehe herşeyim katakulleye geldi sünnti sindirecem içimee valllaaaaaaaaaa
tabi çocuklar iyi olunca kına olacak.....mevlüt vs.kk kardeşleirmizide bekleyecez allah nasip ederse
emelisam cnm ben valla öle bariz oturma yapmadım ama kucağımda tutarken oturur vaziyette oluyordu
4 aylıkken şimdi kendileri zaten 1-2 dk.desteksiz oturuyolar artı....yatmak istemiyolar 5,5 aylıklar 10 gün sonra 6 ay dolacak bizim....destek bulurlarsa yattıkları yerden doğrulmaya çabalıyor afacan ömer
aha bende senin gibi sabrım taşıyor kızıyorum valla cadı anne oluyoz biz galibanasılnız kızlar??
herkez regl oldu bi ben olmadım yaaa bende istiyom
kızlar defne benden zılgıtları yemeye başladı çok huysuz sesim yükseliyor ister istemez geceleri uyanıyor ve 3 saat uyumuyor dayanamıyorum ben bagırınca anlıyo yüzüme bakıyo kafayı çeviriyo takmıyo beni yani....
çok sinirlerim bozuk hakim olamıyorum helede akşam olunca dokunsalar patlıyorum.. adet olsam rahatlarım kesin ama ne zaman halbuki defne emmiyo gelmesi lazım dimi??
ben dogumdan öncede her adetimde sinirden aglardım hakim olamazdım kendime şimdide aynı o durumdayım gece defneyi sallarken eşim ses yaptı uyandı bende kızdım atıştık sonra bi aglama başaladı bende tuatmıyorum kendimi agladım agladım rahatladım eşimde gelmiş başımı okşuyo köpek gibi!! ne yapıyorsun be git başımdaan dedim bozuştuk ama iyiyiz şimdi...
kutlaya patlıyorum hep.. gerçi gecen gece ona bozulup aglamamıştım ama onda kaldı ihale
bu kız çok iştahsız olmaya başladı ya en korktugumda yemeyen çocuktu başıma geldi işte(
ablamın kızı yemezdi yemekleri saatlerce agzında tutar yutmazdı ona çok bahane verdim galibaaa offff
biraz bakınayım sizlere..
mutaharam ne yazmışsın be bi beni unutmuşsun tatlım yaben geldimmm a.s.
nasilsiniz hatunlar :) okumasina okuyorumda yazamiyorum..serraya bi haller oldu ya..kendi kendine oynayan cocuk beni görmeden yapamiyor..wc ye bile birlikte gidicez nerdeyse..hele 18den sonra..uykusu geliyor acikiyor..cildiriyor..
sondan başliyim laf yetişrimeye :))
nurtencim canim bagirmamaya caliş..ben genelde sakin konusurum..bugun serra cildirmişken ben muhallebi yapiyordum ona..bian dayanamayip şişşşşşşttt dedim..ama normal tonla..katila katila agladi kuzum yamorardi resmen..bide bagirsam bayilir kalir herhalde..diyorum ya benim kiz ödlek..bana benzemiş bende hemen aglarim biri bagirinca :)))) regl olmadigin için stresin katlaniyor muhtemelen..melisa cayi felan içsene..cok rahatlarsin..ben bi kere içtim..tadini pek sevmedim ama yengem sürekli içiyordu bi ara..cok rahatlatiyormus..eşinin başini sevmeside komik olmus :))) daha dogrusu senin "köpek gibi" demen komik olmus..kız bazen bunlarda sasiriyor nasil tepki verecegini..eşimde sirtimi pişpişlemişti bi keresinde :)))) neysem sen ya melisa cayi iç yada doktoruna danişip hafif bi yatiştirici al cok sinirlerin bozuksa..defnenin yemek yememesine gelince..sıkma canini..serrada öyle..hiç acikmiyor..biraksam oruc tutcak sıpa :)) bu sabah 7de 90cc mama yedi..12ye kadar bişi yemedi..ben uyanmasam hiçte istimicek nerdeyse :) yemegini suyla vermeyi dene..öyle daha cabuk yutar..yada muhallebiyi biraz sulu hazirla..agzini tutmasi zorlaşiyor..
sibelcim face'de kutladim bide burdan hepi börtlek suyuuu diyeyimnice mutlu yillara tatlimmm a.s.
banucum canim öfkeyle kalkan zararla oturur derler..eşine karşi cok dolusun..o görümcekinde maşaAllahi varmiş yani..inşaAllah biran önce evlenirde başinizdan gider..üzme artik kendini..boşanmak cok kolay ama getirisi cok agir..hele cocuklar için..sagliksiz,mutsuz,huzursuz bir ortam elbette kötü..ama problem seninle eşin arasinda degil..3.kişi yüzünden..aile yüzünden..onu def etmekten baska bi çare yok..bak inşaAllah gidiyormus zaten..sende mutlu olursun tez zamanda inşaAllah bitanem..
birsencim annene gecmişsin gene..eşinede hayirli yolculuklar..sende anneni cok takma canim :) cocuklarin birinle sen,birinle annen ugrasin..yemegide ortak yapin :) sonrada cocuklari yatirip kahve keyfi yapin anne-kiz
semrosum basmiyormus senin veletler :) benimki koşuyorp Allahim herhalde basmicak..bastirmayada calişma..kendi kendine basarsa bassin (kucagina aldiginda)..ama ugrasma sakin..hele bi oturmaya baslasinlar..kuvvetlensinler azcukkk :)
gulhancim annene gidiyormussun :) oh anasina kacan kacana :)) bende gidicemgerçi dün gittim daha senin veledin uykusuzluguna bi çözüm bulmak lazim valla..biraz daha gec yatirsan gene erken kalkarmi acaba..
aysecim ciftlik kurmusunnn :) hadi hayirli olsun canim :) zevkli oyun valla farmville :)) şimdiki hedefim ev almakpara biriktiriyorum
esencim ögrencilerin unutmasi normal diilmi ya..nerdeyse 4 aydir okul yok..işledikçe hatirlamazlarmi ki :) ay bende ögrenci olmayi özledim be..ne güzeldi yaa..
pinarin pc bozulmus he..tez zamanda yapilir umarim..hanimefendi havuzluhani da fethetmiş he :) bi ben kaldim oraya gitmeyen yatee hamilelikten beri gidicem :) hülya cadisi soylemişti banada..bu seferde gidemicem anlaşilan..viaporta gideriz dedi eşim..kendisinede alişveriş yapmamiz lazim..anam nasil becerdiysem 3 tane gömlegi,1 tane pantolonu küçülmüş..ki ben hep 30 yada 40 derecede yikarim..ee kumaslari dandik desem degil..gömlekler beymen,pantolon damat..ama resmen küçülmüş..eşim büyüdü dicem ama yok zayifladi..nasil becersiyse ramazanda 115ten 105 kiloya indi..özetle verilcek işte..benimde hiç kişlik ayakkabim,çizmem kalmadi..gecen sene vermiştim hepsini..bakalim serradan kalan firsati kim degerlendirebilcek :)))
heh gene cenem düşmüş..he su cay kahvelere bakicaktim :) ne alabilirmişimmm
bağırmaktan kusturuyolar yazık napsınar seslerini keşfediyorlarmelih kaan çok bağırıyor kendi kendine,yani ağlamak değilde boğazı çatlayana kadar hiç susmadan çığlık atıyor manyak oğlum.kaydirigubbakcemile3 sonra da öksürük krizine giriyor. o bağırınca bende bağırıyorum sus biraz sıpa diye. ama sinirlendiğim için değil,oyun gibi yani. ben bağırınca o önce gülüyor,sonra daha çok bağırıyor,beni bastırıyor!!:roflol:
acaba bunu yanlış algılarmıki? yani ben kızmıyorum, etkiye tepki olmuş oluyor. ama kızdığımı filan sanıyor olmasın??:uhm:
kazık yemişsin ayak üstüakannehiryaa kızlar!! ben kazıklandım galiba!!kafamçokkarıştı bugün oğluma 4 tane badi aldım. 3 tanesi 7,5TL idi. bir tanesi de 6,5 TL. adam 32,5 dedi. bide pazarlık yaptım güya aklım sıra, düz 30 vereyim dedim.:mymeka: olur dedi adamda.klava: şimdi aklıma geldi. zaten toplam 29 TL yapıyormuş yaa:kedi::kedi:
o ne ya ben anlamadım bi anlatın şunu:))))) kaydet canimevet..suan seninki 12*12 olmasi lazim..14,16,18 (varmi hatirlamiyorum ) 20,22.... diye gidiyor..benim şuan 20 oldu..sende bolbol ek biç arttir :)
valla işin zor eeee çocukluya misafir gelirsen katlanacan ama dimiaha yeni bişi daha türüyo mayıs çocuklarında dikkattttttttttttt dikakkattttttttttttttttttttttttt
bakın ömer danası uyumuyor kendini top gibi yerde yuvarlıyo kızlar biuçtan bi uca gidiyor yaa
kıyafet giydiremiyorum kendisine yemek yemiyor,uymuyor sürekli mız mız
gecenin bir yarısı uyanıyor uyumuyor ben kızınca çığlık çığlığa ağlıyor dün gece annem geldi
,resmen anneme beni al bakışı yapıp kolunu uzattı çocuk ama annemde dayanamamış 1 saat olmadan bana postaladı şimdi bir fitil attım inş. rahatlar ya devaölı burnunu temziliyorum gaz ilacıda verdim
8 de doktora gidecem bakalım ne diyecek bu duruma olmadı doktorunu arayacam yaaaaaa
ne bu böleee ....nurten aynı sinir bendede var cnm geve ağladım bile gecenin üçü sabahın yedisinde sallıyodum hala yaaa.....beni hiçbişey sakinleştirmiyo yaa...........
neyse misafirimiz sallıyo kadon alayım onu ben sallayım azcıkk yaa
ne puanı neler oluyorpamuk eller cebecanta kedi kopek aldim ac kaldim bi çayim bilem yokkkk ay eski puanlarimizi niye sildiler yaaa
canım bunlar bizi unuttu vala nerdesin sen buaradaeee ne yaparsın msnde bıle muhabbet etcek kımse yok ıkı arkadaş vardı cıftlık muhabbetıne dalıp akşam msn vardıyasına gec kalır oldular :umursamaz:
efem bu arada evimi aldimmmmmmmyeni hedefim 250.000lik evden almak caya kahveye beklerim hepiiniziiiiiii
ıyı gecelr herkese ben yatıyorum optum kuzuları ve sizi
msn beni yıne attı ya ne kadar zayıf bır hatunmuşum ucuyorum hep hehehhe ıyı gecelr bacılar ordan yazıyom ama gelmıyor sıze sanırım yada beni sallamıyonuzmu beee
amma kalabalık bu gece yawwww ömeri zorla uyuttuk burun sipreyi sıktım uyurken inş.kalmaz
yok kız ne hamileliği süt koruyor beni sütttt:kedi:
daha regl olmadım cidden ne zaman olurum acep
kız tubiş şu çiftlik olayını bana da öğretsene yaaa çok merak ettim bende oynuycam delikafadulden
ama burda anlatma msn den anlat banada boş zamanımızda olur mu cicimm
iyi geceler canım
len strese sokmasana insanı Allah Allahkaydirigubbakcemile3:)))) he emin ol zayifliktan lülülülülülü agir geliyorsun kaldiramiyor msnhayirli geceler canim..bende yaticam..erken kalkicam artik..bu kiz uyandirmiyor beni cünkü..bari anasi kalkip yedirsin onu zorla.. :))
uyur canim inşaAllah..viksli su yapsaniza..cok iyi geliyormus..enazindan rahat nefes alir yavrucak
süt yerine bebiş koruyor olmasin :ecrin_bebek: gece gece strese sokayim seni kaydirigubbakcemile3 koruyordur prolaktin seni hala olmadiysan :) stres yapma
tamam canim anlatirim..basit bişi zaten
tutkun leynnn nispetmi yapıyon sen bizee heee ne o 64 le hamiş kaldım yok 72 ile doğurdum şimdi 57 kiloyum yanlış topiktesin anam hemen bu topikten çık sağ dön orada kilo topiğiiiiiiiii
ben 74 le bebek çalışmasına başladım 82 ile tedavi için öngörüşme yaptım bir hafta sonra 78 le tedaviye girdim 84 le hamiş kaldığımı öğrendim......97 ile doğuma girdim 82 ile geldim eve şimdi hala aynııı gidiyorumm...sen koşturmaya o kiloyu verdiysen tebrik ederim seniiii
benim gibi koştursan dimek iğne iplik olurdun
bana kaderimin oyunu buuu aldı yağları verdiii diyetleriiii
ayyyyyyyyyyy gece gece hem morelimi bozuldu hemde karnım acıktıı
hoşgeldiniz kizlar a.s.
esracim aşkolsun seni unutmam mümkünmü :) serra ciglik atmişti ona gittim..gelincede birden kestim mesaji :) anlatirim canim basit bişi :) ekiyorsun biçiyorsunözellikle takildigin bi yer varsa söyle onu anlatirim
aslicim ev pahali valla..kaç gündür para biriktiriyorumşimdiki hedef daha büyügü onuda aldimmi 1.000.000luk var bitane onu alicam inşaAllah aman işte luzumsuz işler
kizcem uyandi kizlar bana musade..yedireyim..uykuluyken itiraz etmeden yiyor :) firsati degerlendireyim :) sonrada namaz kilip cup yatak :) iyiki erken yaticaktim gene 1 oldu ya
hadi mucksssssssss
iyi güzel diyonda olmuyor birden sakinleşmiyor insan bende farkındayım alışsın stemiyorum yüksek sese.. zaten şimdiden takmıyor beni kuzum deli annem birazdan sakinleşir ben takmayım onu diyor:)))[sıze="2"]nurtencİmm sakİnleŞmeye ÇalıŞ bİraz sen bagırsan ne fayda cocuk anlamazkı hem sımdıden bagrınmaya alıstırırsan cocuk bagısıklık kazanır ılerde hıc sÖzunu gecıremezsın :)))
bu arada bende hala hİÇ reglı olmadım sanırım sutten kaynaklanıyor(
İŞtahsızlık ta melese bİ Çok bebİŞte bu dÖnemde var en baŞta gazel hnm da([/sıze]
hoşgeldin cnm..ben geldimmm a.s.
nasilsiniz hatunlar :) okumasina okuyorumda yazamiyorum..serraya bi haller oldu ya..kendi kendine oynayan cocuk beni görmeden yapamiyor..wc ye bile birlikte gidicez nerdeyse..hele 18den sonra..uykusu geliyor acikiyor..cildiriyor..
sondan başliyim laf yetişrimeye :))
nurtencim canim bagirmamaya caliş..ben genelde sakin konusurum..bugun serra cildirmişken ben muhallebi yapiyordum ona..bian dayanamayip şişşşşşşttt dedim..ama normal tonla..katila katila agladi kuzum yamorardi resmen..bide bagirsam bayilir kalir herhalde..diyorum ya benim kiz ödlek..bana benzemiş bende hemen aglarim biri bagirinca :)))) regl olmadigin için stresin katlaniyor muhtemelen..melisa cayi felan içsene..cok rahatlarsin..ben bi kere içtim..tadini pek sevmedim ama yengem sürekli içiyordu bi ara..cok rahatlatiyormus..eşinin başini sevmeside komik olmus :))) daha dogrusu senin "köpek gibi" demen komik olmus..kız bazen bunlarda sasiriyor nasil tepki verecegini..eşimde sirtimi pişpişlemişti bi keresinde :)))) neysem sen ya melisa cayi iç yada doktoruna danişip hafif bi yatiştirici al cok sinirlerin bozuksa..defnenin yemek yememesine gelince..sıkma canini..serrada öyle..hiç acikmiyor..biraksam oruc tutcak sıpa :)) bu sabah 7de 90cc mama yedi..12ye kadar bişi yemedi..ben uyanmasam hiçte istimicek nerdeyse :) yemegini suyla vermeyi dene..öyle daha cabuk yutar..yada muhallebiyi biraz sulu hazirla..agzini tutmasi zorlaşiyor..
sibelcim face'de kutladim bide burdan hepi börtlek suyuuu diyeyimnice mutlu yillara tatlimmm a.s.
banucum canim öfkeyle kalkan zararla oturur derler..eşine karşi cok dolusun..o görümcekinde maşaAllahi varmiş yani..inşaAllah biran önce evlenirde başinizdan gider..üzme artik kendini..boşanmak cok kolay ama getirisi cok agir..hele cocuklar için..sagliksiz,mutsuz,huzursuz bir ortam elbette kötü..ama problem seninle eşin arasinda degil..3.kişi yüzünden..aile yüzünden..onu def etmekten baska bi çare yok..bak inşaAllah gidiyormus zaten..sende mutlu olursun tez zamanda inşaAllah bitanem..
birsencim annene gecmişsin gene..eşinede hayirli yolculuklar..sende anneni cok takma canim :) cocuklarin birinle sen,birinle annen ugrasin..yemegide ortak yapin :) sonrada cocuklari yatirip kahve keyfi yapin anne-kiz
semrosum basmiyormus senin veletler :) benimki koşuyorp Allahim herhalde basmicak..bastirmayada calişma..kendi kendine basarsa bassin (kucagina aldiginda)..ama ugrasma sakin..hele bi oturmaya baslasinlar..kuvvetlensinler azcukkk :)
gulhancim annene gidiyormussun :) oh anasina kacan kacana :)) bende gidicemgerçi dün gittim daha senin veledin uykusuzluguna bi çözüm bulmak lazim valla..biraz daha gec yatirsan gene erken kalkarmi acaba..
aysecim ciftlik kurmusunnn :) hadi hayirli olsun canim :) zevkli oyun valla farmville :)) şimdiki hedefim ev almakpara biriktiriyorum
esencim ögrencilerin unutmasi normal diilmi ya..nerdeyse 4 aydir okul yok..işledikçe hatirlamazlarmi ki :) ay bende ögrenci olmayi özledim be..ne güzeldi yaa..
pinarin pc bozulmus he..tez zamanda yapilir umarim..hanimefendi havuzluhani da fethetmiş he :) bi ben kaldim oraya gitmeyen yatee hamilelikten beri gidicem :) hülya cadisi soylemişti banada..bu seferde gidemicem anlaşilan..viaporta gideriz dedi eşim..kendisinede alişveriş yapmamiz lazim..anam nasil becerdiysem 3 tane gömlegi,1 tane pantolonu küçülmüş..ki ben hep 30 yada 40 derecede yikarim..ee kumaslari dandik desem degil..gömlekler beymen,pantolon damat..ama resmen küçülmüş..eşim büyüdü dicem ama yok zayifladi..nasil becersiyse ramazanda 115ten 105 kiloya indi..özetle verilcek işte..benimde hiç kişlik ayakkabim,çizmem kalmadi..gecen sene vermiştim hepsini..bakalim serradan kalan firsati kim degerlendirebilcek :)))
heh gene cenem düşmüş..he su cay kahvelere bakicaktim :) ne alabilirmişimmm
haklısın cnm, daha dikkatli olacagım dedigim gibi benm eşimin bana pek faydası dokunmuyor o yüzden herşeyi ben yapıyorum oda sinirlerimi zıplatıyo.. ama çok dikkatli olacagım bende deli annelerden olmak istemiyorummNurten o gece kalkmalari bizde de basladi iki gündür. Oyun istiyor gecenin bir yarisi sipa. Bende dün gece uyku sersemi kalktim ve uyutmaya calistim bir süre. Uyumamakta direnince sinirlerim cok bozuldu, bagirmamak icin kendimi zor tutup babasini uyandirdim sakinlesene kadar. Bence sende öfkeni kontrol et canim. Biliyorum cok zor oluyor, insan tüm dogrulari unutuyor o an. Ama benim en korktugum sey, agresif bir Anne modeli cizmek cocuga. Beyinleri bos su anda. Ne ögretirsek ve yaparsak, cok kolay ögreniyorlar. Ve bilincaltini ileride, simdi ögrendikleride yönlendirecek.
Bende hala regl olamadim bu arada. Dogumdan sonra ilk iki ay olmustum ondan sonra kesildi. Isime geliyor acikcasi, hic tasalanmiyorum:)
hemde ne dolandırıcı kız benm kayınvalidelerin de ufak bi çiftlikleri var kayınpeder beceremedi bi el atsana be sevaba girersin:)):roflol::roflol::roflol:ayrica çilek ekip durma..cileğin getirisi cok yok..getirisi cok olan,zamani az olan şeyler ekmeye bakyani kisa sürede cok para Allahim dolandirici gibi hissettim kendimi :)))))
bize tatil lazım bacım oyyy oyyy ne güzzel olurrraha yeni bişi daha türüyo mayıs çocuklarında dikkattttttttttttt dikakkattttttttttttttttttttttttt
bakın ömer danası uyumuyor kendini top gibi yerde yuvarlıyo kızlar biuçtan bi uca gidiyor yaa
kıyafet giydiremiyorum kendisine yemek yemiyor,uymuyor sürekli mız mız
gecenin bir yarısı uyanıyor uyumuyor ben kızınca çığlık çığlığa ağlıyor dün gece annem geldi
,resmen anneme beni al bakışı yapıp kolunu uzattı çocuk ama annemde dayanamamış 1 saat olmadan bana postaladı şimdi bir fitil attım inş. rahatlar ya devaölı burnunu temziliyorum gaz ilacıda verdim
8 de doktora gidecem bakalım ne diyecek bu duruma olmadı doktorunu arayacam yaaaaaa
ne bu böleee ....nurten aynı sinir bendede var cnm geve ağladım bile gecenin üçü sabahın yedisinde sallıyodum hala yaaa.....beni hiçbişey sakinleştirmiyo yaa...........
neyse misafirimiz sallıyo kadon alayım onu ben sallayım azcıkk yaa
tutkunum allah yardımcın olsun maş. sana göze gelme.. kilo olayııda süper olmuş banada lazım o tempodan yaaacanım geçmiş olsun ve Hayırlı olsun Allah düğününüde göstersin olduda bitti maşallah olmuş
geliriz kız ne güzel olur
aha bende senin gibi sabrım taşıyor kızıyorum valla cadı anne oluyoz biz galiba
mutaharam ne yazmışsın be bi beni unutmuşsun tatlım ya
bağırmaktan kusturuyolar yazık napsınar seslerini keşfediyorlar
kazık yemişsin ayak üstüakannehir
o ne ya ben anlamadım bi anlatın şunu
valla işin zor eeee çocukluya misafir gelirsen katlanacan ama dimi
ne puanı neler oluyor
canım bunlar bizi unuttu vala nerdesin sen buarada
civcivim ne çiftliği Alibaba mı oluyoruz anlamadım ne puanı ne ekecez ne dikecez ne ne ne
İLGİN şöyle okudum biraz alıntılardan az kaldı canım az daha sabır görümcene bayıldım Yalan Rüzgarı-Aşk-ı Memnu halt yemiş kız geç dalganı entrika dolu kız aman dikkat et seni tuşa getirmesin
GÜLHANNNNNNNN nerdesin kız
SİBEL eşin ne yaptı ne süprizler hazırlamış
KIVILCIM nasılsın ne alıyosun anlamadım ya ben pek geçmişi okuyamıyorum ondan ucundan tutunca böyle cahal oluyom
Bizde yorgunluktan telef olduk bitmiyo iş valla çok yoğun yorgun ve bitkinim bu arada doğum izninden dönen 5 anne arasında en son doğum yapan ve veren ben oldum herkes bunalımda göze gelcem valla
64 le hamile kalan ben 72 ile doğum yapıp şu an 57 olmuşum ya tek derdim göbek var komik bi şekilde o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?