2009 Mayıs Anneleri

msn beni yıne attı ya ne kadar zayıf bır hatunmuşum ucuyorum hep hehehhe ıyı gecelr bacılar ordan yazıyom ama gelmıyor sıze sanırım yada beni sallamıyonuzmu beee

canim ya erken yat bri..kurabiyeyide haftasonu yapsaydin canim..hamilemisin aşerdin

yok kız ne hamileliği süt koruyor beni sütttt:kedi:
daha regl olmadım cidden ne zaman olurum acep

kız tubiş şu çiftlik olayını bana da öğretsene yaaa çok merak ettim bende oynuycam delikafadulden
ama burda anlatma msn den anlat banada boş zamanımızda olur mu cicimm
ıyı gecelr herkese ben yatıyorum optum kuzuları ve sizi

iyi geceler canım

ben geldım...:)))
ana bı baktım herkezcıkler burda uyudu tabe sıpalar muhabbette çiftlikte hatunlarr:)))bende cıkamadım anam çiftlıkten oglanı uyuttum tarlamı ektım biçtim dahada buyuttum geldımm bızım pc eskı moda ya hem bura hem ora aynı anda olmuyo ....
SıBOŞŞŞŞŞ BACIM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIMMM TARIH ATTI AMA POLSUN BEN ANCA YETISTIM YAFS...

canım geçmiş olsun ve Hayırlı olsun Allah düğününüde göstersin olduda bitti maşallah olmuş

geliriz kız ne güzel olur
aha bende senin gibi sabrım taşıyor kızıyorum valla cadı anne oluyoz biz galiba
mutaharam ne yazmışsın be bi beni unutmuşsun tatlım ya
bağırmaktan kusturuyolar yazık napsınar seslerini keşfediyorlar

kazık yemişsin ayak üstüakannehir
:))))) kaydet canim evet..suan seninki 12*12 olmasi lazim..14,16,18 (varmi hatirlamiyorum) 20,22.... diye gidiyor..benim şuan 20 oldu..sende bolbol ek biç arttir :)
o ne ya ben anlamadım bi anlatın şunu
valla işin zor eeee çocukluya misafir gelirsen katlanacan ama dimi
pamuk eller cebe canta kedi kopek aldim ac kaldim bi çayim bilem yokkkk ay eski puanlarimizi niye sildiler yaaa
ne puanı neler oluyor
eee ne yaparsın msnde bıle muhabbet etcek kımse yok ıkı arkadaş vardı cıftlık muhabbetıne dalıp akşam msn vardıyasına gec kalır oldular :umursamaz:
canım bunlar bizi unuttu vala nerdesin sen buarada
civcivim ne çiftliği Alibaba mı oluyoruz anlamadım ne puanı ne ekecez ne dikecez ne ne ne
İLGİN şöyle okudum biraz alıntılardan az kaldı canım az daha sabır görümcene bayıldım Yalan Rüzgarı-Aşk-ı Memnu halt yemiş kız geç dalganı entrika dolu kız aman dikkat et seni tuşa getirmesin
GÜLHANNNNNNNN nerdesin kız
SİBEL eşin ne yaptı ne süprizler hazırlamış
KIVILCIM nasılsın ne alıyosun anlamadım ya ben pek geçmişi okuyamıyorum ondan ucundan tutunca böyle cahal oluyom
Bizde yorgunluktan telef olduk bitmiyo iş valla çok yoğun yorgun ve bitkinim bu arada doğum izninden dönen 5 anne arasında en son doğum yapan ve veren ben oldum herkes bunalımda göze gelcem valla
64 le hamile kalan ben 72 ile doğum yapıp şu an 57 olmuşum ya tek derdim göbek var komik bi şekilde o

siribron ve Esen canlarım nasılsınız diyorum benim kız uyumuşken gidiyorum malum sabah 6 da kalkıp 7 de işte oluyorum 5 saatim varken değerlendireyim

efem bu arada evimi aldimmmmmmm yeni hedefim 250.000lik evden almak caya kahveye beklerim hepiiniziiiiiii

HAYIRLI OLSUN BACIM YENI EWIN GULE GULE OTUR ANACIM...kaydirigubbakcemile3
mendse ıstıyom o ewlerden emme cok pahalı yafs daha burda bı nutella bılem alamıyommm orda vılla pehhhhhhh:sinifsinif:

ıyı gecelr herkese ben yatıyorum optum kuzuları ve sizi

msn beni yıne attı ya ne kadar zayıf bır hatunmuşum ucuyorum hep hehehhe ıyı gecelr bacılar ordan yazıyom ama gelmıyor sıze sanırım yada beni sallamıyonuzmu beee

:)))) he emin ol zayifliktan lülülülülülü agir geliyorsun kaldiramiyor msn hayirli geceler canim..bende yaticam..erken kalkicam artik..bu kiz uyandirmiyor beni cünkü..bari anasi kalkip yedirsin onu zorla.. :))

amma kalabalık bu gece yawwww ömeri zorla uyuttuk burun sipreyi sıktım uyurken inş.kalmaz

uyur canim inşaAllah..viksli su yapsaniza..cok iyi geliyormus..enazindan rahat nefes alir yavrucak

süt yerine bebiş koruyor olmasin :ecrin_bebek: gece gece strese sokayim seni kaydirigubbakcemile3 koruyordur prolaktin seni hala olmadiysan :) stres yapma

tamam canim anlatirim..basit bişi zaten

ıyıyız TUTKUNUM oglanı uyuttum cene calmaya geldım:))
bende kaıcam bırazdan benımkıde uyudu bende yorgunum bıraz carsı pazar kosturduk bugun eşimle eşimde gece nobetınde...yat bıtanem dınlen sende kız uyurken....opuyorumnanaktan

tutkun leynnn nispetmi yapıyon sen bizee heee ne o 64 le hamiş kaldım yok 72 ile doğurdum şimdi 57 kiloyum yanlış topiktesin anam hemen bu topikten çık sağ dön orada kilo topiğiiiiiiiii

ben 74 le bebek çalışmasına başladım 82 ile tedavi için öngörüşme yaptım bir hafta sonra 78 le tedaviye girdim 84 le hamiş kaldığımı öğrendim......97 ile doğuma girdim 82 ile geldim eve şimdi hala aynııı gidiyorumm...sen koşturmaya o kiloyu verdiysen tebrik ederim seniiii

benim gibi koştursan dimek iğne iplik olurdun

bana kaderimin oyunu buuu aldı yağları verdiii diyetleriiii
ayyyyyyyyyyy gece gece hem morelimi bozuldu hemde karnım acıktıı

hoşgeldiniz kizlar a.s.

esracim aşkolsun seni unutmam mümkünmü :) serra ciglik atmişti ona gittim..gelincede birden kestim mesaji :) anlatirim canim basit bişi :) ekiyorsun biçiyorsun özellikle takildigin bi yer varsa söyle onu anlatirim

aslicim ev pahali valla..kaç gündür para biriktiriyorum şimdiki hedef daha büyügü onuda aldimmi 1.000.000luk var bitane onu alicam inşaAllah aman işte luzumsuz işler

kizcem uyandi kizlar bana musade..yedireyim..uykuluyken itiraz etmeden yiyor :) firsati degerlendireyim :) sonrada namaz kilip cup yatak :) iyiki erken yaticaktim gene 1 oldu ya

hadi mucksssssssss

len strese sokmasana insanı Allah Allahkaydirigubbakcemile3
süttür o koruyan sütt

tamam canım msn adresimi yollarım özelden şimdi yatıyorum iyigecelerrr

banucum canım bence de görümcen evlenir gider sen boşandığınla kalırsın bırak Allah rızası için yaptığını düşün rahatlarsın güzelim Allah yardımcın olsun

tutkun kolay gelsin canım senin işin zorrrr

bengi hayırlı olsun sünnetinizz büyümüşte erkek olmuş oğluşummm

ay hadi çıktım ben iyi gcelerrrrrrrrrrr

werırsın kıs bırso sende kılolarııı dertetme anacım..
anne olduugumuz nerden bellı olcek bacım kıloda olmasa,:)))57 miiii:1shok:72 ıle dogummu bende sendenım bırso 91 le dogurdum anam hatta gectı bılem....boswer werırız elbet bıgunkaydirigubbakcemile5

gereksız mereksız fena sardı benı kıs bu cıftlıkkk domatezler oldu pc yı acıım dıom artıkkaydirigubbakcemile3bıde kocişide sardım oyuna hem onu8n kıne hem benımkıne bakıyom işteyken..bıde su pc yı yenılesek pek bı memnun olcamda zor oluo kastırıyo aletkafamçokkarıştı
al anacım sen vıllaları ben caya gelırım sana:=)

yahu ben bı cay bılem alamıyom ya hem hayvan almaya yetıyo param ac kaldım acccc kk da((((((((-tatlicadiarzu-

hala oturuyom sohbet muahbbett ediyoruz arkadaşla gece ağlarlarsa uyandır beni diyo kızcağızz sağolsun ayy yaa ne olacak bu çocuğun haliii

iyi güzel diyonda olmuyor birden sakinleşmiyor insan bende farkındayım alışsın stemiyorum yüksek sese.. zaten şimdiden takmıyor beni kuzum deli annem birazdan sakinleşir ben takmayım onu diyor:)))
evet ya sütten imişşş regl meselesi..

hoşgeldin cnm..
melisa çayını muhakkak deneyecegim,ben severim otları kesin begenirim aklıma gelmemişi sagol cnm havam degişsin diye sürekli balkona çıkmadan üşüttüm inan.. ya bide ben çok geç vakitlere kadar yalnızım eşim 1-2 gibi çıkıyor gece 11 buluyo gelmesi gerçi olsada yine her ihtiyacını ben görüyorumda 10 dak. sevse ilgilense yetiyo ama sürekli ben onunla yalnız olunca bide durmayınca birden geliyo benmkiler annemede sık gitmiyorum çok huysuzlanıyor ve uyumuyor başka yerde oyuzden evimde takılıyorum ama olan bana oluyor..

haklısın cnm, daha dikkatli olacagım dedigim gibi benm eşimin bana pek faydası dokunmuyor o yüzden herşeyi ben yapıyorum oda sinirlerimi zıplatıyo.. ama çok dikkatli olacagım bende deli annelerden olmak istemiyorumm
ayrica çilek ekip durma..cileğin getirisi cok yok..getirisi cok olan,zamani az olan şeyler ekmeye bak yani kisa sürede cok para Allahim dolandirici gibi hissettim kendimi :)))))
hemde ne dolandırıcı kız benm kayınvalidelerin de ufak bi çiftlikleri var kayınpeder beceremedi bi el atsana be sevaba girersin:)):roflol::roflol::roflol:
bize tatil lazım bacım oyyy oyyy ne güzzel olurrr

tutkunum allah yardımcın olsun maş. sana göze gelme.. kilo olayııda süper olmuş banada lazım o tempodan yaaa

günaydın herkese nasılsınız kızlar ben çok hastayım dün durunun maması bitmişti eşim ben yağmur markete gittik bir fenalaştım bulantı falan elim ayağımın canı kesildi kesin gidiyorum dedim eve gidince titreme geldi nasıl üşüyorum duruyu bile gözüm görmedi bir yattım gözümü açamadım reflüm var sinirlenince çok ağrı yapıyor şimdi biraz daha iyiyim
görümce pisliği yine ortalığı karıştırdı abisi olan şahısta yine affetti hint kumaşı kardeşini izmirdeki abisini aramış yok yengem evi terketti falan demiş Allahından bulsun inşallah beni malzeme yaptı ailesi eşimde dün abisini aradı sen neden ortalığı karıştırıyorsun dedi abiside suratına telefonu kapattı kızlar benim yüzüm gülmeyecek hiç çok ağır geliyor yaşadıklarım artık taşıyamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…