2009 Mayıs Anneleri

canım yaa Allah yardımcın olsun. ahtırladığım kdarıyla annen çok yardımcıydı sana, hamileliğinde o baktı hep. kadın da yıprandı artık demekki. sen neden sık sık annene gelip kalıyosun? eşine nereye gidiyor?

günaydın canım. afiyet olsun.önceden daha iyiydi oğluşum,şimdi beni hep gözünün önünde görmek istiyorkafamçokkarıştı
ama çok şükür gece uykumuz iyi:Saruboceq: akşam 9 filandı uyuduğunda,gece 4'te kalktı emdi,geri uyudu. sabah geri sekizde kalktı yine emdi,yanıma yatırdım. bu sefer de 9 buçuğa kadar beraber uyuduk ama gözler açıldı yaa, tek derdi anne yanımda dur!!delikafadulden oğlum dur accuk şu çiftliğime bakiim face'de diyorum, yokk illa yanımda otur!!akannehir artık anakucağında da bırakamıyorum,poposunu kaldırıveriyor,bir ittiriyor kendini, pat aşağıyadelikafadulden

neyseki annen canın,iki laf söyleyip rahatlıyorsun. birde kaynanan olsaydı şimdi annen yerinde,o zaman iyice kudururdunklava:

ya kızlar benım kuzular ayaklarının ustune hala basmıyorlar dr sormayıda unuttum basmaları gerekmezmı 5.5 aylık olduk

semracım,her bebiş farklı oluyor. oğlum doğduğunda bi arkadaşımın kızı 7 aylıktı. benim oğlum yere basıyordu, birazda kalıyordu hatta öyle. ama o arkadaşın kızı hiç basmıyordu. annesi bastırmaya çalıştığında hemen ayaklarını kendine çekiyordu,bağdaş kurmuş gibi yapıyordu:)) ama bi problem olduğu için değil. her bebişin yapısı farklı oluyor işte. endişelnmea.s.

merhaba kızlar nasılsınız ? bizimki basmaya başladı ayaklarını ama korkuyorum zararlıdır belki diye, bugün kontrolümüz var öğleden sonra sorucam doktora
Sibelcim doğum günün kutlu olsun
bizde bu sabah aşı olduk pnömakok beşli karma öğleden sonrada rota aşısı için doktorumuza gidicez
cerencim maşallah oğluna çok güldüm , hareketli demek nazar değmesin :)
hasta olanlara Allah şifa versin
Birsencim aslında annenin daha çok yardımcı olması lazım ama herkes bir olmuyor , olsun gene ana hakkı ödenmezmiş sen bişey deme, Allah sana kuvvet versin, oğullarına sakinlik :)

Bizimde aşımız vardı sabah pnönakok ve beşli karma, huysuz biraz, öğleden sonrada rota aşısı için gitçez doktora

ayy ömer 1 aydır yapıyorr anam yaaa işte sen yandın ben 1 yadır ömerin anakucağının dibine minder koyuyorum....bağlasam çığlık çığlıyaa oluyorr......

birsencim annen ilginlensede sen dinlensen ilaç gibi gelir sana hiç kolay değil işin bitanem iki bebekle uğraşmak çok zor
işte bakamaa diyoooo

TAbi cnm gerçi ben kaynanamada diyprum susyom susuyom patlıyorum
cnm annemde kalıyorum çünki benim eşim iş için seyhatte evde yanlız kalamam iki çocukla tuvalete gidilmiyor

ya kızlar benım kuzular ayaklarının ustune hala basmıyorlar dr sormayıda unuttum basmaları gerekmezmı 5.5 aylık olduk

neden kızz aliş 4 aylıktı basıyordu ....bastırmayın dedilerr....ömerde şimdilerde basıyor adım ATar gibi hareket ediyor..........alişi bir oyuncak var onun boyunda ayaklı ona tutturuyorum.......1-2 dk dikili kalıyor çok komikkk

oyy alişime bak sen:)) benim kuzu da adım atıyor artık.
bak anakucağında emniyet kemeri var hakikaten,bağlamak hiç aklıma gelmedi. hep üstüne alt açma koyuyorum da ben,görümüyor kemer,unutmuşumkaydirigubbakcemile3 gerçi onu bağlasam çığlık çığlığa ortalığı ayağa kaldırır.
bide bu huyu var benim sıpanın, ağlamıyor ama öyle bir çığlık atıyork sanırsınki tamam boğazı patladı!! pazar günü gelen arkadaşın 1,5 yaşında oğlu var. bi çığlık attı benimki, çocuk korktu,annesine kaçtı:roflol: bi telefonda konuşturmuyor annemle beni. onun sesinden birbirimiz duyamıyozkidelikafadulden

Merhaba kızlar off regl oldum karnım çok ağrıyor işyerinded hiç çekilmiyor..
Sibelcim doğum günü kutlu olsun canım neyse ben bi geçmişi okuyayım tabi işyerindekiler yakalanmadan:))

ankakuşuuu öldürecemmm seniiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaa arada sohbete karışşş

hadi ben kaçtımm

Selamlar Herkese,

Iyiki dogmussun Sibel. Nice güzel yillar gecirmen dilegiyle, dogum günün kutlu olsun.

Banu, nihayet kurtuluyorsun görümcenden. Insallah son anda bir aksilik olmaz. Bosanma konusuna gelince, ben yuvani yikma demiyecegim, eger sagliksiz bir ev ortamin olduguna inaniyorsan, cocuklarin kücükken bu isi bitirmen en hayirlisi. Ama esine güveniyor ve seviyorsan, mücadeleni sürdür. Umarim en kisa sürede huzura kavusursun.

Su Farmville olayina ben hic bulasmiyorum, cünkü Hülya gibi bende Koc Burcu'yum, ve had safhada takintiliyim maalesef. Ama esim gecen benim sayfamdan oynamayi denemis, Ingilizcesi olmadigi icin bana sorunca farkettim. Sonra isin icinden o da cikamadigi icin, pek üstelemedi oynamak konusunda.

Ve Doruk havalar erken kararmaya basladigindan beri, aksam 19:00'da uyuyor. Hadi sabah 06:00'da kalkmaya zor bela alismistik, 2 gündür geceleride uyaniyor ve 1,5-2 saatten evvel uyumuyor. Cok sinir oldum gece, esimi kaldirdim sakinlesene kadar. Sonra iyice yoruldu ve emmek istedi, memede uyudu. Artik gündüzleri daha cok uyutup, gece uykusuna gec yatirmaktan baska care yok sanirim. Bakalim cözebilecek miyim bu sorunu.

Bunun disinda, oyuncak aliyor muyusunuz bebislerinize kizlar? Ben hafta sonu alis-verise cikacagim ve oyuncakta almayi düsünüyorum. Hareketli, renkli ve sesli oyuncuklara ilgisi var sanki. Bakalim umarim sevecegi seyler secebilirim.

Bu arada Sterilizatör kullanan arkadaslar, hangi markayi tavsiye edersiniz? Simdiye kadar benim pek ihtiyacim olmadi ama simdiden sonra gerekecek ama hangisini alacagimi bilemiyorum.

kıvılcım nasılsın tatlım bebiş nasıl
sağol hayatım inşallah evlenirde gider kurtlulurum
ben chicconun kullanıyorum çok memnunum beş biberon alıyor ve üstte ayrı bir bölmesi var orayada biberon kapakları uçlarını falan koyuyorum
oyuncak almadım henüz sadece çıngırak dişlik falan var ama bende ayına uygun ses çıkaran oyuncaklar alacağım çarşıya çıkabilirsem

hoşgeldin kıvılcım. canım ben sterilizatör kullanmıyorum. oyuncak konusunda da bi tane puset oyuncağımız var, renkli sesli filan. kuzum bayılıyor ona. bugünlerde daha da güçlendi artık iyice asılıp çekip ağzına götürüyor:)) bi tane de çın çın topumuz var winnie the pooh'un. onun da çın çın sesine kahkahalar atıyor sıpam:)) 3-4 tane de çıngırağımız var. 6.ayda daha ilgisini çekeceğini düşünüyorum. 1 ay daha filan bunla idare ederse, o zaman daha değişiklerine bakarım. sen al,bize de fikir ver sonra tatlımyerimseniben

banu daha iyi misin şimdi hayatım? o cadıdan kurtulacağın günleri hayal et. belki biraz rahatlamana yardımcı olur. ne güzel,dördünüz eski mutlu günlerinize döneceksinizalkisalkisalkis

bizde oğluşumla gezdik geldik. bu çocuk anasından beter seviyor gezmeyi yaa!! artık bebek arabasını da tanıyor. evinde içnde kıyameti koparıyordu. ta ki arabaya atana kadar:)) bindirdim ve sustukaydirigubbakcemile3 1 saate yakın yürüdük. sonra da uyudu kaldı arabada gezerken. babamızı da bulduk çarşıda eve döndükalkisalkisalkis şimdi sakin ve mutluopuyorumnanaktan kanepede oynaşıyor kendi kendinelaelaelaelaelae
birazdan da yemeğe dışarı çıkacaz. görüşürz,öptük hepinisia.s.

iyiyim tatlım biraz daha sen nasılsın sadece sesim kısık dün çok bağırdım klava: ohh yiyenim gezmeyi seviyormuş yerim ben onu maşallah

Sagol canim. Bebiste uyuyor, daha dogrusu uyur-uyanik. Her an kalkabilir. Cingirak bende almistim ama artik pas vermiyor pek. Sadece dislerini kasimak icin:) Chicco'nun sterilizatörüne baktim simdi. Fiyatida uygunmus. Sagol bilgi icin.

filizcim bende kraftın sterilizatörünü kullanıyorum.mennunum.bu arada 0-6 ay arası aktivasyon oyuncaklarından epey aldı eşim.bizimki acayip seviyor çıngırak dişlik falanda seviyor ama en çok sulu dişlikleri sevdi kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…