canım yaa Allah yardımcın olsun. ahtırladığım kdarıyla annen çok yardımcıydı sana, hamileliğinde o baktı hep. kadın da yıprandı artık demekki. sen neden sık sık annene gelip kalıyosun? eşine nereye gidiyor?günaydınlar berbat bir gecenin sabahından ömeri dün gece hiç uyumadı gibi bişeyy
saat 10.30 annem ben yatmyaa gidiyorum dedi...dedim gidemezsin ikiside uyanık yaa dedim.
ben tek başıma bunları uyutmayı başarabilsem evimde kalırdım dedim...bütün gün zsaten yoktun canım çıktı dedim
neyse kolay olan alşi aldı uyuttu iki dk.ömer ama uyumuyor 11 de basladım kolumda sallamaya saat 11.35 de uyudu gece tabi o uyuyana kadar ikikere aliş kalktı anneme sesleniyorum yok ömer tam dalacak ikikere bırak gittim aliyi uyuttum..
gece 1 de kalktık sonrasını bilmiyorum saat 7 de ömerle uğraışıyordun yarım saatlik bölüm pörçük uykuylayım........velet şimdi uyudu....gülhan çantayı aldın anneye ben annemdeyim ama evimde kocamla daha iyi bakıyorum düna annem dışardaydı bütüngün su akmadı vs.
aksam bana gelmiş iki patlıcan patates biber soyamadınmı dedi...
bende başladım bağrınmaya ben evde yapamıyorum iki çocukla kocam beklemiyorda senmi bekliyorsun pess dedim.. offfffffffff yaaa çocukları evde anneme bırakacam amrkete gidecem kafam dağılsınn
günaydın canım. afiyet olsun.önceden daha iyiydi oğluşum,şimdi beni hep gözünün önünde görmek istiyorkafamçokkarıştıgunaydın kızlar nasılsınız
banucum canım bencede bır görumce ıcın yuvanı yıkmaya degmez daha cok mutlu edersın onu sızın eşinl sorununuz hep gorumce yuzunden cıkmıyormu zaten aman evlenıyor karaktersız bırak evlensınde sızde rahatlayın başka turlu kurtulamıycanız bu yüzsüzden sende dıkkat et canım kendıne hasta olursun ıkı tane melegın var kım bakar onlara
gulhancım bacım annene gıdıyormuşsun bana bayagı yakınsın yanı gel bacım yamacıma gel :))))
cerencım canım ne guzel kahvaltı yapmısınız oglusunla bız 5.30 da kalktık hala fırsat bulamadım veletlerden sımdı bakıcıları geldı yıycem bırseyler
neyseki annen canın,iki laf söyleyip rahatlıyorsun. birde kaynanan olsaydı şimdi annen yerinde,o zaman iyice kudururduntülaycığım anlamıyorum annemi yaa ayağımda ali hem sallıyorum hemde kk ya yazıyorum
ikide bir sesleniyor aliyi uyuttuysan kalk bana yardım et yardım et
yaa ben o kadar kötüyümki hiçbişey yapamasım gelmiyor anlatamıyorum
dedim bir bardak bir çatal fazladan koyacan onunmu yardımını yapacam ne varmış ona yardım etseymişim yaaa..........sabah sbah beni buanlıma sokuyor kalbini kıracam ben evimde bile yapmıyorummmmmmmmmmm yaa
yerim ben o pıtırcığı birde gülüyor kıyamam ya artık hareketlendiler maşallah
kuzucum ya bırde guluyormu cok hareketlı oldular artık bacım dıkkat et
aaaa kızlar,oğlum anakucağından aşağıya atladıakannehir tepinirken tepinirken bi baktım, pat düştükafamçokkarıştı neyseki ayağımın dibindeydi, aldım hemen o da şaşırdı,bana bakıp gülüyorkaydirigubbakcemile3
işte bakamaa diyoooobirsencim annen ilginlensede sen dinlensen ilaç gibi gelir sana hiç kolay değil işin bitanem iki bebekle uğraşmak çok zor
TAbi cnm gerçi ben kaynanamada diyprum susyom susuyom patlıyorumcanım yaa Allah yardımcın olsun. ahtırladığım kdarıyla annen çok yardımcıydı sana, hamileliğinde o baktı hep. kadın da yıprandı artık demekki. sen neden sık sık annene gelip kalıyosun? eşine nereye gidiyor?
günaydın canım. afiyet olsun.önceden daha iyiydi oğluşum,şimdi beni hep gözünün önünde görmek istiyorkafamçokkarıştı
ama çok şükür gece uykumuz iyi:Saruboceq: akşam 9 filandı uyuduğunda,gece 4'te kalktı emdi,geri uyudu. sabah geri sekizde kalktı yine emdi,yanıma yatırdım. bu sefer de 9 buçuğa kadar beraber uyudukama gözler açıldı yaa, tek derdi anne yanımda dur!!delikafadulden oğlum dur accuk şu çiftliğime bakiim face'de diyorum, yokk illa yanımda otur!!akannehir artık anakucağında da bırakamıyorum,poposunu kaldırıveriyor,bir ittiriyor kendini, pat aşağıyadelikafadulden
neyseki annen canın,iki laf söyleyip rahatlıyorsun. birde kaynanan olsaydı şimdi annen yerinde,o zaman iyice kudururdunklava:
ya kızlar benım kuzular ayaklarının ustune hala basmıyorlar dr sormayıda unuttum basmaları gerekmezmı 5.5 aylık olduk
ahaa benımkılerın kesın kıcı agır yahu tembellermı ne
duruda ayaklarının üzerine basıyor cimcime bunlar
hoşgeldin kıvılcım. canım ben sterilizatör kullanmıyorum. oyuncak konusunda da bi tane puset oyuncağımız var, renkli sesli filan. kuzum bayılıyor ona. bugünlerde daha da güçlendi artık iyice asılıp çekip ağzına götürüyor:)) bi tane de çın çın topumuz var winnie the pooh'un. onun da çın çın sesine kahkahalar atıyor sıpam:)) 3-4 tane de çıngırağımız var. 6.ayda daha ilgisini çekeceğini düşünüyorum. 1 ay daha filan bunla idare ederse, o zaman daha değişiklerine bakarım. sen al,bize de fikir ver sonra tatlımyerimseniben
banu daha iyi misin şimdi hayatım? o cadıdan kurtulacağın günleri hayal et. belki biraz rahatlamana yardımcı olur. ne güzel,dördünüz eski mutlu günlerinize döneceksinizalkisalkisalkis
bizde oğluşumla gezdik geldik. bu çocuk anasından beter seviyor gezmeyi yaa!! artık bebek arabasını da tanıyor. evinde içnde kıyameti koparıyordu. ta ki arabaya atana kadar:)) bindirdim ve sustukaydirigubbakcemile3 1 saate yakın yürüdük. sonra da uyudu kaldı arabada gezerken. babamızı da bulduk çarşıda eve döndükalkisalkisalkis şimdi sakin ve mutluopuyorumnanaktan kanepede oynaşıyor kendi kendinelaelaelaelaelae
birazdan da yemeğe dışarı çıkacaz. görüşürz,öptük hepinisia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?