2009 Mayıs Anneleri

hıı şimdi benim arsam küçük seninkinden demi?? anladım hocam tamam!! :)) dur ben şu mesajı kaydedeyim bi yere,takıldıkça okurumkaydirigubbakcemile3

:))))) kaydet canim evet..suan seninki 12*12 olmasi lazim..14,16,18 (varmi hatirlamiyorum) 20,22.... diye gidiyor..benim şuan 20 oldu..sende bolbol ek biç arttir :)

ayrica çilek ekip durma..cileğin getirisi cok yok..getirisi cok olan,zamani az olan şeyler ekmeye bak yani kisa sürede cok para Allahim dolandirici gibi hissettim kendimi :)))))

hahhah dünürümm tubiş cvp vermiş sana usta o aslında yani benimde ustam :)))
ama boynuz kulağı gecermiş oda ayrı bişi :)))

aha yeni bişi daha türüyo mayıs çocuklarında dikkattttttttttttt dikakkattttttttttttttttttttttttt

bakın ömer danası uyumuyor kendini top gibi yerde yuvarlıyo kızlar biuçtan bi uca gidiyor yaa
kıyafet giydiremiyorum kendisine yemek yemiyor,uymuyor sürekli mız mız
gecenin bir yarısı uyanıyor uyumuyor ben kızınca çığlık çığlığa ağlıyor dün gece annem geldi
,resmen anneme beni al bakışı yapıp kolunu uzattı çocuk ama annemde dayanamamış 1 saat olmadan bana postaladı şimdi bir fitil attım inş. rahatlar ya devaölı burnunu temziliyorum gaz ilacıda verdim
8 de doktora gidecem bakalım ne diyecek bu duruma olmadı doktorunu arayacam yaaaaaa
ne bu böleee ....nurten aynı sinir bendede var cnm geve ağladım bile gecenin üçü sabahın yedisinde sallıyodum hala yaaa.....beni hiçbişey sakinleştirmiyo yaa...........

neyse misafirimiz sallıyo kadon alayım onu ben sallayım azcıkk yaa

canım benım hayırlı olsun bunuda atlatmış oldun bırkac gun huzursuzluk yapar Allah kolaylık versın sana canım

canım okyanus sularının bır zararı yok benım oglum dogdugundan berı bız kullanıyor işede yarıyor al sende yazık yavrucak cok rahatsız olur burnu tıkalı

birsen maşaAllah canim :) iyice hareketlenmiş sipa :) yemek yememek sanirim hepimizde var ya..serrada ben vermesem cokta rahat durur..nitekim sabah uyank 5 saat durdu :S sen bi sor bakalim ne dicek..

he kafama taş geldi harcaniyorum buralarda dimi semros kendi ciftligmi kurayim karamürselde var bi arsamiz..oraya gidip ekeyim..hem sanada yakin olurum

ooooo herkes burda ama ben çok yorgunum
nerden çıktıysa bu kurabiye işi Ahsende uyyandı emdi salladım geri uyudu
bende yatıcam birazdan ay ya çalışmaya alışamadım ben çok zor bu tempo bir düzen tutturamadım poffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…