canim bolbol arazi yap..hani o kareler var ya..topragini genişlet..agac ve hayvan satin almaonlari hediyeler geliyor zaten..hem onlar fazla kazanc getirmiyor..ayrica ektigin şeylerin kac saatte yetiştiginede iyi bak kimdi 2 saatte oluyor kimisi 4 günde eger müsaitsen cok uzun saatli şeyler dikme..en fazla 12 saat olsun..mesela pirinç ideal suanda senin için..xp arttikça seviye atliyorsun..xp de çapalarken ve ekerken artiyor..yada marketten bişey aldiginda..oyuzden xp leride iyi degerlendir yani ek biç bolbol :) seviyen arttikça zaten yeni besinlerde ekebilceksin ektikçe para kazancaksin..komsun ve para yeterli oluncada arsayi büyült
selam kızlar oğlum sünnet olduuuuuu ne zormu anne olmak off ya ben okula gittim görmeyeyim diye o halini iyi ki de gitmemişim damar yolunu bulamamışlar çok ağlatmışlar çocuğumuuuuu bakalım bu gece nasıl geçecek
canım hayırlı olsunalkisalkisalkis,Allah damatlığınıda göstersn canım
işten geldim çok yorgunum cuma cumarteside mesai var off ve 3 tane düğün var hafta sonu nasıl yapıcaz işten çıkıp nasıl yetişicem bilmiyorum kızımın burnu hala tıkalı ya dr aradım bugün ulaşamdım yarında ulaşamazsam eczaneden ona göre okyanus suyu falan alıcam artık yavrum çok zorlanıyor ya
canım bi<ze de dr otortmayın dedi 25 yaşındaki bel fıtıkları şimdiki oturtmalardan kaynaklanıyormuş az daha sabır dedii
selam kızlar bugün sabah 9 da bir kalktım daha şimdi oturuyorum sınıfta çok yoruldum çocukları sınav yaptım ama durumları çok kötü ya geçen yıl ben gitrmedim derslerine herşeyi unutmuşlar yaaalmaz:
neyse hallederim inşallah canım elmalı kurabiye istedi şimdi onu yapıcam Ahsen uyuyorken
yarında veli toplantım var 6 da başlıyor 8 e kadar süreer herhalde kayınvalidemin evi okula yakın Ahseni yarın oraya götürücem k.validem emzirmem için okula getirecek kreşte emziricem hava güzel nasılsa koyup getirebilir
kızlar nevresim takımı almıştım internetten bugün gelmiş çok güzeller yaaa baya hoşuma gitti ucuza da aldımm
banu nasıl oldu haberiniz var mı başşka neler oldu geçmişi okuyamayabilirim pasta yapıcam:hulya:
afıyet olsun canım nevresımlerınıde gule gule kullan senın meslekte zor bacım ya beyın yorucu streslı
nasılnız kızlar??
herkez regl oldu bi ben olmadım yaaa bende istiyom
kızlar defne benden zılgıtları yemeye başladı çok huysuz sesim yükseliyor ister istemez geceleri uyanıyor ve 3 saat uyumuyor dayanamıyorum ben bagırınca anlıyo yüzüme bakıyo kafayı çeviriyo takmıyo beni yani....
çok sinirlerim bozuk hakim olamıyorum helede akşam olunca dokunsalar patlıyorum.. adet olsam rahatlarım kesin ama ne zaman halbuki defne emmiyo gelmesi lazım dimi??
ben dogumdan öncede her adetimde sinirden aglardım hakim olamazdım kendime şimdide aynı o durumdayım gece defneyi sallarken eşim ses yaptı uyandı bende kızdım atıştık sonra bi aglama başaladı bende tuatmıyorum kendimi agladım agladım rahatladım eşimde gelmiş başımı okşuyo köpek gibi!! ne yapıyorsun be git başımdaan dedim bozuştuk ama iyiyiz şimdi...
kutlaya patlıyorum hep.. gerçi gecen gece ona bozulup aglamamıştım ama onda kaldı ihale
bu kız çok iştahsız olmaya başladı ya en korktugumda yemeyen çocuktu başıma geldi işte(
ablamın kızı yemezdi yemekleri saatlerce agzında tutar yutmazdı ona çok bahane verdim galibaaa offff
biraz bakınayım sizlere..
canım ya emzırmıyorsan bır dr gıt hastalanmam gerekır ama cok stres yapıyorsan tubişin dedıgı gıbı oda etkıler
bacım seni cok ıyyı anlıyorum benım cocuklarda gece 4 kere kalkıyor ve sabah 5.30 en fazla 6 ya kadar uyuyorlar okadar yoruluyorumkı bazen kendımı kaybetıyorum bırkere kızıma bagırdım saatlerce agladı cocuk ve ınan ıkı gun benım kucagıma gelmedı annelık gercektn cok zormuş mevlam hepımızın yardımcısı olsun
ayrica çilek ekip durma..cileğin getirisi cok yok..getirisi cok olan,zamani az olan şeyler ekmeye bakyani kisa sürede cok para Allahim dolandirici gibi hissettim kendimi :)))))
bacım ya burda boşa zaman kaybedıyon sen benım anacımın yanına gelsene en azından işe yarar calışmaların zemuszemus
oooo semoş hnm siz buralara uğrarmıydınız beee :))
he kafama taş geldiharcaniyorum buralarda dimi semros kendi ciftligmi kurayim karamürselde var bi arsamiz..oraya gidip ekeyim..hem sanada yakin olurum
semros ayni cantayi almişizayni yere giderken takmayalim D
ayyy degışık alsaydık keşke degiştırerk kullanırdık ama neyse bu arada benım cayım yok artık hulyaya gıderız cay ıcmeye yanındada tatlı nutella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?