2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydın.
ilgincim geçmiş olsun canım. bu kadar dert etme kendine sağlığından oluyorsun. çocuklarının sana ihtiyacı var. allaha havale et canım.
gelelim bana kaç gündür giremiyorum foruma. benim kızın huyu iyice değişti. kucaktan inmek istemiyor.ana kucağı, oyun halısı hiçbirinde durmuyor.ille de kucak. dün internetten salıncak aldık gelsin bakalım inşallah onu sever. bir de her akşam 9 da uyuyan çocuk 12 de zar zor uyuyor. işin garibi ağlamıyor da. o satte gülücükler veriyor :))

ceylinim günaydın bitanem nasılsın
kızlar babam eşimi aramış ve sana kızımızı üzmeniz içinmi verdik demiş akşam alacağım kızımı demiş eşimde beni aradı şimdi ben sensiz yapamam kardeşimi aradım işi bırakıyor ilişkisini kesecek akşamda gidiyor dedi en iyisi bu olacak ağzına sağlık babamın nihayet üzerimden sorumluluk kalkıyor bu gece

ceylinim eşim erken çıkacak kızın biletini falan alacakmış bugün demekki ailelerinde bazen karışması gerekiyormuş dedikoducu ortalığı karıştıran abisi baksın birazda konuşması değil sinsi sinsi alsın sahip çıksında görsün artistlik yapmanın hiçde kolay olmadığını
sen hangi salıncaktan sipariş verdin canım bende almak istiyorum duruya

sibelimmm dogum günün kutlu olsun cnm yaaa

iyiki domuşsun...

Çok teşekkürler kızlar.Şeniz

Canım valla okadar hasta oldumki kutlayamadık ama hediye almış yazıcam aşağıya zemuszemus

Sıkma canını Nurtencim hepimizde arada olan şeyler.Bence yeme sorunuda sürekli değildir bu aralar hepimizin bebişlerinde aynı durum var

Teşekkürler tatlım.

Anammmmmmmm aynı aynı şeyler Yağızda da var nolcak bu çocuklar böyle yaa akannehir

Canlarım çok teşekkür ederim.Esracım sanada pessss bu kilo işinde hala bide göbeğim var diyosun :mymeka: diğer detaylar azzzzzz sonra kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: Beste süper valla tuttum

Canım çok geçmiş olsun şükür görümcedende kurtuldun bayramın bugün senin.zemuszemus Büyüklerin araya girmesinde fayda var bu zamana kadar yapmalıydı aslında baban aman geç olsun güç olmasında.Çok sevindim Şeniz

sağol sibelim ev ev üstüne olmuyor inşallah hayatını toparlar bir an önce mutlu olur kimsenin kötü olmasını istemem ailesi istemiyor kızın bir hayatı yok ama çenesini tutmayı gizlice iş çevirmeyi bırakması lazım bir yerde kalabilmesi için hayırlısı olsun hakkında
sen nasılsın sibelcim yağız nasıl

banucum, çok sevindim. ama eşin çok kere yaptı bunu. yarın gidiyor,öbür ay gidiyor derken bu zamana kadar geldi. umarım bu sondur. yarın merakla müjdeli haberlerini bekleyecez.
bu arada çok geçmiş olsun canım! aman dikkat! hep sen derdin,bizim hasta olmaya hakkımız yok,biz anneyiz diye. dikkat et tatlım!:teselli:

Merhaba Kızlar....

Ben dün anneme gitmiştim ya.Gitmez olsaydım benım kı iyice azdı.Kimseyı istemıyor yanında annem babam alıyor,kıyametler kopuyor.Yabanı bu cocuk ya hıç bana benzememiş.Tabı biz ayrı odada takıldık ve benım sınırler tavan yapınca geldim eve.Akşam da su idrar tahlılını yaptırdık.Acaba birşey var diyemi ağlıyor diye.Cok sukur temız cıktı.Dr huysuz cocuk tas gibi masallah birseyi yok ama yaramazlıktan yapıyor dedi.

Şimdi evımızdeyız ve bu gece 4 ten sonra uyumadı.Bu gece odasında yatırmayı denıycem ve yemekten sonra dışarı cıkıcaz bır hafta uyumasın diye bakalım tabı mecbur alışveri merkezine filan gidilecek.Cocuğun uykusuzluğu sebeb diye olan yıne babamızın paralarına olacak....

Banucum okudum okudum yazamadım kusura bakma.Babanda en iyisini yapmışYıpratma kendini geçiçek bu gunler.Arkanda ailenin olması cok guzel tatlım.

Tuba hadı benım su oğlanın uykusunada bı cozum bul.Şu çiftlik benıde fena sardı valla.Esim dalga gecıyor ama benımle hanı para nerde diyor ekiyosun biçiyosun sonuç sıfır...

Birsen ben erken döndüm cicim.Sen de takma anneni ver elime cocuğu bakar mecbur.Allahtan bebişlerin duruyor başkasında benım kı gibi olsa bide.

Sibel kociş neler yaptı kız hiççççç anlatmıyosun

Özlem merak ettim ne okulu bacım....

Aslı sen oğlanın hakkından geldin sıra bende datlım.Bide resimlerde cok tatlı bee tam afcan denıs olmuş

Nurten sende dieti bıraktın kara kara dusun simdi.Ben de bazen kızıyorum Boraya sonrada coooook pişman oluyorum.Ben rezene filan içiyorum gece uyumayınca kı bu hemen hemen her gece oluyor iyi geliyor bana.Dene cıcım.

Dünür nispet yapar gibi ne o kılolar yaaaaa.

Baska baska neler vardı unuttummm

tatlım nasılsına.s.
canım şimdiye kadar ailem karışmamıştı eğer bu seferde gitmeseydi olay büyüyecekti bitanem kesin gidiyor bu sefer Allahın izniyle
kızlar nasıl aileler var düşünün ki kızı bir hata yaptı diye atıyor eve istemiyor sahip çıksalardı kızlarına böyle olmazdı
evet canım sinirlerim çok gerilmişti bünyem sinyal verdi dün akşam dayanamadı

Ha bıde Aysecım cocuğum uslu uslu deme nazar değicek.41 KERE Masallah.Boranın pusette oyun halısında yatağında gecırdığı vakıt 5 dakıkayı gecmıyor.Hadı çiftliğinde hayırlı olsun.

Bide rep mı veriyorsunuz ne o ya ben neden bilmiyorum

Şimdi gelelim sabırsızlıkla beklenen kocişin süprizlerine,zemuszemus

Adam coşmuş gene anacım.Saat almış bana hediye ne zamandan beridir istiyodum,Pasta almış gelirken birde patronu bangkok'a gitmişti.Ondan orkide istemiş 1 koli.

Hediyeyi verdi pastamınızı yiyemedik bile o kadar hastalandımki akşam sızmışım.kafamçokkarıştı Bide üstüne evi toplamış,bulaşıkları yıkamış,biberonları sterile atmış,mama suyu kaynatmış beni kaldırdı.Salonda uyumuşum üstümü örtmüş.Kalktık yatmaya gittim bir baktımki aldığı orkideleri yatağın bir köşesine yaymış.akannehir Çok kötü oldum valla ben hasta çocuk hasta olunca kutlama falan olmadı tabi bakalım en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3.

Fotoğraf makinesi annemde kaldığı için netten koyuyorum resimleri.Pastayıda netten sürekli aldığımız bir yer var bende hep ona ordan alırım onunda netten koyucam resmini artık böle idare edin.

Anam ben bu adamı ödüllendirmeliyim ama bunun için iyileşmem lazım. Yarın işede başlıyorum offfff offfff.

İşte saatim ve pastam.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Sibelcim kutlarım esini cok inceymış yaws...

Güle güle kullan hediyenı canım.Sanada buyuk bir kutlama yakışır artık....

Merhaba Kızlar....
.

Özlem merak ettim ne okulu bacım....

]

cnm tezsiz yüksek lisans yapıyordum evlenmeden önce bıraktım
af çıktı şimdi hamilyken başladım ona devam ediyorum hala öğrenciyim yani

canım saatin gerçekten çok güzelmiş,zevkli adammış eşin
iyi günlerde kullan inş
pastanda güzelmiş yani afiyet olsun cnma.s.

ilgin cnm baban iyi yapmış ne güzel ,arkanda durmuş yalnız olmadığını göstermiş
inş eşinde sözünde durur ve gönderiri bu sefer görümceni

kızlar annemdeyim ben bugün biraz zeynebe bakacak bende dinlenicem
size anlatmıştım zeynep 25 günde sadece 400 gr almış diye çok üzülmüştüm
ben dün okuldayken annem çorna ve yoğurt vermiş yemiş zeynep
bende bugün çorca verdi biraz kaşıkla birazda biberonuna koydum her yerimiz battı çünkü
yaklaşık 100 cc yemiştir
tel şehriyeli terbiyeli yoğurt çorbasıydı sadece suyundan verdim
bundan sonra vericem artık çorba falan
hazır ek gıdayla pek uğraşmıycam bide bunu deniyelim
inş işe yarar
zararı olur mu acaba diye düşündüm erken mi birden bu dara yüklenmeyeyim mi
kafam karıştı baya

oyyy banu yaşasınnn yaaaa kurtuluyon inş. baban şu olayı baştan yapsaymış keşke tutuştular tabi....

kız gülhan ne bırakması tam gaz dvm valla diete aytıca ilk hedefime ulaştım 60kg oldum şimdi hedef 55 hadi inş. ama yinede mutlu degilim nedense..

ya valla sen anlatıyorsun ya böyle ben üzülüyorum inan allah yrdımcın olsun yapıcak bişi kalmadı atık senin oglana herşeyi denedin bide gezmelere gidin bakim...

sibelim hediyelerin süpermiş. gülerek kullan cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…