2009 Mayıs Anneleri

kız banda yaz ne diyeti yapıyorsun nasılo yapıyorsun veremiyorum bir tüelü bende
bu arada nasıslın demeyi de unutmuşum
aklım başımda değil hala
baya kötü hastayımsenağlama
burnum yara oldu valla

yahu sizin de nazarınız mı değer? hepiniz maşallah diyorsunuzdur. kötü gözle bakan yoktur zaten içinizde,bişi olmaz kız:))

rep dediğimizde mesajların üzerinde "kötü içerik" yazan yer var ya,onun yanında bir terazi var. onu tıklayıp yorum yazıyorsun. repi verdiğin kişi de puan kazanıyor böylece. anlatabildim mi canım?

ayyyy merhabalarrr kızlarrrrrrrr inci cnm neden oğluşun böle yabaniiiiiii
yaa benimkiler çingene çocuğu gibi herkese gidiyooo
ama ömer çok azmannnn yere yorgan seriyoruz yuvarlanıyorrr kucağa alsak durmuyor ıh pıhhh

ya neden kuduruyo böle ağrısı sızısı yokkk vahşii çocuklar gibi boğuşup duruyor alişimin kulağını çekiyoo gözünü çıkarıcak yaaa............

doktoru arayacam kucağımıza alıyoruz şımarık hareketler yapıyor gülüyor
hasta olsa bi sıkıntısı olsa oynarmııı ama yaramazlık istiyor bide mama yemiyor oburixim yemez oldu yani....

dün gece 1 de uyudu uyurken sprey sıktım uyudu bu gece çok şükür sabah 6 da mama yedirdim aliş ikikere mama yedi....

sabahda aliş ağlıyordu anneme verdim annemde babama vermiş ...babamla oynamışlar yorgun düşünce uyumuş benide uyutmuş annem sabah misafirle bakmışlar çocuklara şimdi uyuyor ömer bey aliş kalktı.............

siboşum çok şıkkk çokkkkk bende sitem ettim seyhattesin diye ektin dedim bu sene kimse bana doğumgünü hediyesi almadı ben yine dayanamadım aldım eşime ..........annemin 29 ekim almayacam diyorum ama bakalım ne olacak..................

neysee kapatalım hediye mevzsunuuu hehe:)

siboşum sen neden hasta oldun kızz ne olduu ...........

ayyy sabah 6 da cerrahpaşayı aradım ortepetiden randevu alayım diyee nerede dolmuşşşş keşek gece 1 den sonra arasaydım beee...şimdi bu gece 1 den sonra arayacam olmazsa sabah 5 de kalkacam ...

canım çorbaya başlayacaksan eğer,kuzuya ayrı pişirmen lazım. sizin yediklerinizin içinde tuz vardır,baharat vardır. bak terbiyeli diyorsun,onda yumurta da vardır. daha küçük bizim bebikolar. çorbaya ilk sebze çorbası ile başlanıyor. patates,havuç ve pirinç eklenerek. gittikçe malzemeler artırılıyor. ek gıda topiğinde daha ayrıntılı var,oraya bak istersena.s

siboşum,aferin eşine!! çok düşünceliymiş!opuyorumnanaktan

cnm benim zeynebin 4,5 aylık daha bence dokunabilir yani kendin patates havuç irmik kabaktan sulu bişey yap ver bari öle yoğurtlu terbieyli olmaz ....annemde dün alişe 2-3 yemek kaşığıı mercimek çorbası verdi ....bide cacık verdi sarımsaksın ....çocuk uykudan nasıl kalkıp bağırdı gaz yaptı büyük ihtimalle .....dikkat et benimkiler 8 gün sonra 6 ayını bitiriyor...8 ayda mercimek çorbası oda salcasız soğanı kavurmadan baharatsız...
işte ben o mercimek çorbasına kışa denk geleceğinden çeri domatesle soğanı hakiki zeytin yağnı çiğden koyacam mercimek bulurgur pirinçhavuç patates ama hepsinden çok az bir tatlı kaşı gibi koyup düdüklüde pişirecem....

sonra annemler baharatsız domatesli tarhana yapmışlar ....onalrı ama 8 aydan sonra verecem...............şimdi taddır derim cnm....

He anladım Özlemcim allah yardımcın olsun zor olur bebekle.Ama aferin valla.Benımde içinde bi psikolojı okuma istedi var sorma ama 50 yasına gelsemde yapacam bu işi.
Çorbada ne bileyim ağır gibi duşunuyor ben ama bilemedım valla.

Nurten aferın kız ne dıye mutsuzsun cık göbek at.Bora da umutsuz vaka anladım artık malesef

Bırso ne bıleyım ya yabanı işte dışarı cıkıyorum sureklı bıde evde kalsa nolur bilmem.

Ayse bıze söylede dışarda söyleme kız onu dedim ben.Repide anladım sonunda.

yok kız moralim yükseldi birden paylaşayım sizede moral olayım dedim.senin gibi olsam ben bitmiştim kız

kız ne evi aldın hayırlı olsun bi ekeyim bende bakiiim
zor hemde ne zor valla
kız doğum günün çok güzel geçmiş eşin işini yaparak en büyük hediyeyi vermiş gerisi teferruat ama acayip incelikler nazar değmesin

kız ne nispeti aşkolsum.damadımda adam seçiyor bak.şimdiden .zor bi çocuk ama büyünce çok akıllı olcak annesi.

canım gözün aydın sabrın mükafatını verdi.demek bişey olması gerekiyordu ve oldu kurtuluyosun ne mutlu.
ooooo hadi maşaalaah başlamışız çorbalarada

kız sen alırsın dayanamazsın yine canın az yavrum.ne yapcan ortopedide hayırdır

tutkun cnm alişimin kalçasında soron olduğundan şüphe ediyolar

almayacam ya kararlıyım kendi evimde isteklerim var ....8 senelik evliyim hala çeyizliklerimi kullanıyorum

gerçi nevresim felan alıyordum ama....günlük yemek takımı alacam 6 şarlı ....bitane büyük çaynadıklı istiyorum...şimdi klozet takımıı aldım bide halama ketıl hediye almıştım onların taksidini ödeyim ...yavaş yavaş alacam.......

tutkun cnm alişimin kalçasında soron olduğundan şüphe ediyolar

almayacam ya kararlıyım kendi evimde isteklerim var ....8 senelik evliyim hala çeyizliklerimi kullanıyorum

gerçi nevresim felan alıyordum ama....günlük yemek takımı alacam 6 şarlı ....bitane büyük çaynadıklı istiyorum...şimdi klozet takımıı aldım bide halama ketıl hediye almıştım onların taksidini ödeyim ...yavaş yavaş alacam.......

tamama cnm bi bakayım sağolsaın
sağol Birsen ya ağır geleceğini düşündüm ama ne yapsam bilemedim
çaresiz kaldım doğrusu
o kadar özeniyorum üstüne titriyorum kilo almıyo deli, oluyorum

sağol Gülhan inş sende başlarsın cnm
işim zor hemde çok zor
bakalım inş bende başarabilirim yüzümün akıyla çıkarım bu işten
çorba işine bakıcam tekrar ek gıda bölümüne geçeyim hemen ben benim kızçe uyurken :hulya:

beyazcığım cnm benimde ömer hiçbişey yemiyo gibi bişey aliş biberon maması iiçiyo arkasından kaşık mujallebisi yiyor

eminki bu ay 300 gr gibi bişey almıştır velet

Ay cok sinirlıyım kızlar.Dün Boraya idrar tahlılı yaptırmıştımya birde kültür testi yaptırayım dedim hazır idrarı varken.ıdrar testının sonuçunu dun aldık şükür iyiydı.Bu akşamda kultur sonuçu verılecektı.Neyse zarıl zarıl tel calıyor Borada ağlıyor bakamadım.2 dk sonra yıne calıyor.Actım laboratuvar sonuçlar çıkmış.Adam dıyor kı sonuçlar hıç ıyı değil,değerler tavan yapmış cok acıl tekrar yapmalıyız.Elım ayağım tıtredı telefonda.
Hemen dr aradım anlattım.Kadın da guldu önemsız birsey dedı en kötu sonuç erken sunnetmiş.Hastalık fılan değil dedi.
Yanı adam öylebir sonuç verıyor kı sankı umutsuz hasta cok acıl cok acıl dıyor.Nasıl sınır oldum anlatamam.Nefes alamadım tel de ya.

canım bende çok istiyordum psikoloji ama çocuk olunca artık imkansız gibi geliyor

ben bir kaç kere tattırdım mercimek çorbası bişey olmadı ama bir iki çay kaşığı okadar

geçmiş olsun canım, adamın salaklığı bilmiyorsan neden telaşlandırıyorsun insanı,
hangi doktora gidiyorsunuz canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…