almış canım biletini bugün gece gidiyor kız hayırlısıyla
oyyy banu yaşasınnn yaaaa kurtuluyon inş. baban şu olayı baştan yapsaymış keşke tutuştular tabi....
kız gülhan ne bırakması tam gaz dvm valla diete aytıca ilk hedefime ulaştım 60kg oldum şimdi hedef 55 hadi inş. ama yinede mutlu degilim nedense..
ya valla sen anlatıyorsun ya böyle ben üzülüyorum inan allah yrdımcın olsun yapıcak bişi kalmadı atık senin oglana herşeyi denedin bide gezmelere gidin bakim...
sibelim hediyelerin süpermiş. gülerek kullan cnm..
Ha bıde Aysecım cocuğum uslu uslu deme nazar değicek.41 KERE Masallah.Boranın pusette oyun halısında yatağında gecırdığı vakıt 5 dakıkayı gecmıyor.Hadı çiftliğinde hayırlı olsun.
Bide rep mı veriyorsunuz ne o ya ben neden bilmiyorum
kızlar annemdeyim ben bugün biraz zeynebe bakacak bende dinlenicem
size anlatmıştım zeynep 25 günde sadece 400 gr almış diye çok üzülmüştüm
ben dün okuldayken annem çorna ve yoğurt vermiş yemiş zeynep
bende bugün çorca verdi biraz kaşıkla birazda biberonuna koydum her yerimiz battı çünkü
yaklaşık 100 cc yemiştir
tel şehriyeli terbiyeli yoğurt çorbasıydı sadece suyundan verdim
bundan sonra vericem artık çorba falan
hazır ek gıdayla pek uğraşmıycam bide bunu deniyelim
inş işe yarar
zararı olur mu acaba diye düşündüm erken mi birden bu dara yüklenmeyeyim mi
kafam karıştı baya
kızlar annemdeyim ben bugün biraz zeynebe bakacak bende dinlenicem
bende bugün çorca verdi biraz kaşıkla birazda biberonuna koydum her yerimiz battı çünkü
yaklaşık 100 cc yemiştir
inş işe yarar
kafam karıştı baya
yok kız moralim yükseldi birden paylaşayım sizede moral olayım dedim.senin gibi olsam ben bitmiştim kıztutkun leynnn nispetmi yapıyon sen bizee heee ne o 64 le hamiş kaldım yok 72 ile doğurdum şimdi 57 kiloyum yanlış topiktesin anam hemen bu topikten çık sağ dön orada kilo topiğiiiiiiiii
ben 74 le bebek çalışmasına başladım 82 ile tedavi için öngörüşme yaptım bir hafta sonra 78 le tedaviye girdim 84 le hamiş kaldığımı öğrendim......97 ile doğuma girdim 82 ile geldim eve şimdi hala aynııı gidiyorumm...sen koşturmaya o kiloyu verdiysen tebrik ederim seniiii
benim gibi koştursan dimek iğne iplik olurdun
bana kaderimin oyunu buuu aldı yağları verdiii diyetleriiii
ayyyyyyyyyyy gece gece hem morelimi bozuldu hemde karnım acıktıı
kız ne evi aldın hayırlı olsun bi ekeyim bende bakiiimhoşgeldiniz kizlar a.s.
esracim aşkolsun seni unutmam mümkünmü :) serra ciglik atmişti ona gittim..gelincede birden kestim mesaji :) anlatirim canim basit bişi :) ekiyorsun biçiyorsunözellikle takildigin bi yer varsa söyle onu anlatirim
aslicim ev pahali valla..kaç gündür para biriktiriyorumşimdiki hedef daha büyügü onuda aldimmi 1.000.000luk var bitane onu alicam inşaAllah aman işte luzumsuz işler
kizcem uyandi kizlar bana musade..yedireyim..uykuluyken itiraz etmeden yiyor :) firsati degerlendireyim :) sonrada namaz kilip cup yatak :) iyiki erken yaticaktim gene 1 oldu ya
hadi mucksssssssss
zor hemde ne zor vallalen strese sokmasana insanı Allah Allahkaydirigubbakcemile3
süttür o koruyan sütt
tamam canım msn adresimi yollarım özelden şimdi yatıyorum iyigecelerrr
banucum canım bence de görümcen evlenir gider sen boşandığınla kalırsın bırak Allah rızası için yaptığını düşün rahatlarsın güzelim Allah yardımcın olsun
tutkun kolay gelsin canım senin işin zorrrr
bengi hayırlı olsun sünnetinizz büyümüşte erkek olmuş oğluşummm
ay hadi çıktım ben iyi gcelerrrrrrrrrrr
kız doğum günün çok güzel geçmiş eşin işini yaparak en büyük hediyeyi vermiş gerisi teferruat ama acayip incelikler nazar değmesinÇok teşekkürler kızlar.Şenizadar hasta oldumki kutlayamadık ama hediye almış yazıcam aşağıya zemu
Teşekkürler tatlım.
Canlarım çok teşekkür ederim.Esracım sanada pessss bu kilo işinde hala bide göbeğim var diyosun :mymeka: diğer detaylar azzzzzz sonra kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: Beste süper valla tuttum
Canım çok geçmiş olsun şükür görümcedende kurtuldun bayramın bugün senin.zemuszemus Büyüklerin araya girmesinde fayda var bu zamana kadar yapmalıydı aslında baban aman geç olsun güç olmasında.Çok sevindim Şeniz
kız ne nispeti aşkolsum.damadımda adam seçiyor bak.şimdiden .zor bi çocuk ama büyünce çok akıllı olcak annesi.Merhaba Kızlar....
Ben dün anneme gitmiştim ya.Gitmez olsaydım benım kı iyice azdı.Kimseyı istemıyor yanında annem babam alıyor,kıyametler kopuyor.Yabanı bu cocuk ya hıç bana benzememiş.Tabı biz ayrı odada takıldık ve benım sınırler tavan yapınca geldim eve.Akşam da su idrar tahlılını yaptırdık.Acaba birşey var diyemi ağlıyor diye.Cok sukur temız cıktı.Dr huysuz cocuk tas gibi masallah birseyi yok ama yaramazlıktan yapıyor dedi.
Şimdi evımızdeyız ve bu gece 4 ten sonra uyumadı.Bu gece odasında yatırmayı denıycem ve yemekten sonra dışarı cıkıcaz bır hafta uyumasın diye bakalım tabı mecbur alışveri merkezine filan gidilecek.Cocuğun uykusuzluğu sebeb diye olan yıne babamızın paralarına olacak....
Banucum okudum okudum yazamadım kusura bakma.Babanda en iyisini yapmışYıpratma kendini geçiçek bu gunler.Arkanda ailenin olması cok guzel tatlım.
Tuba hadı benım su oğlanın uykusunada bı cozum bul.Şu çiftlik benıde fena sardı valla.Esim dalga gecıyor ama benımle hanı para nerde diyor ekiyosun biçiyosun sonuç sıfır...
Dünür nispet yapar gibi ne o kılolar yaaaaa.
Baska baska neler vardı unuttummm
canım gözün aydın sabrın mükafatını verdi.demek bişey olması gerekiyordu ve oldu kurtuluyosun ne mutlu.tatlım nasılsına.s.
canım şimdiye kadar ailem karışmamıştı eğer bu seferde gitmeseydi olay büyüyecekti bitanem kesin gidiyor bu sefer Allahın izniyle
kızlar nasıl aileler var düşünün ki kızı bir hata yaptı diye atıyor eve istemiyor sahip çıksalardı kızlarına böyle olmazdı
evet canım sinirlerim çok gerilmişti bünyem sinyal verdi dün akşam dayanamadı
ooooo hadi maşaalaah başlamışız çorbalaradakızlar annemdeyim ben bugün biraz zeynebe bakacak bende dinlenicem
yaklaşık 100 cc yemiştir
inş işe yarar
kafam karıştı baya
ayyyy merhabalarrr kızlarrrrrrrr inci cnm neden oğluşun böle yabaniiiiiii
yaa benimkiler çingene çocuğu gibi herkese gidiyooo
ama ömer çok azmannnn yere yorgan seriyoruz yuvarlanıyorrr kucağa alsak durmuyor ıh pıhhh
ya neden kuduruyo böle ağrısı sızısı yokkk vahşii çocuklar gibi boğuşup duruyor alişimin kulağını çekiyoo gözünü çıkarıcak yaaa............
doktoru arayacam kucağımıza alıyoruz şımarık hareketler yapıyor gülüyor
hasta olsa bi sıkıntısı olsa oynarmııı ama yaramazlık istiyor bide mama yemiyor oburixim yemez oldu yani....
dün gece 1 de uyudu uyurken sprey sıktım uyudu bu gece çok şükür sabah 6 da mama yedirdim aliş ikikere mama yedi....
sabahda aliş ağlıyordu anneme verdim annemde babama vermiş ...babamla oynamışlar yorgun düşünce uyumuş benide uyutmuş annem sabah misafirle bakmışlar çocuklara şimdi uyuyor ömer bey aliş kalktı.............
siboşum çok şıkkk çokkkkk bende sitem ettim seyhattesin diye ektin dedim bu sene kimse bana doğumgünü hediyesi almadı ben yine dayanamadım aldım eşime ..........annemin 29 ekim almayacam diyorum ama bakalım ne olacak..................
neysee kapatalım hediye mevzsunuuu hehe:)
siboşum sen neden hasta oldun kızz ne olduu ...........
ayyy sabah 6 da cerrahpaşayı aradım ortepetiden randevu alayım diyee nerede dolmuşşşş keşek gece 1 den sonra arasaydım beee...şimdi bu gece 1 den sonra arayacam olmazsa sabah 5 de kalkacam ...
tamama cnm bi bakayım sağolsaıncanım çorbaya başlayacaksan eğer,kuzuya ayrı pişirmen lazım. sizin yediklerinizin içinde tuz vardır,baharat vardır. bak terbiyeli diyorsun,onda yumurta da vardır. daha küçük bizim bebikolar. çorbaya ilk sebze çorbası ile başlanıyor. patates,havuç ve pirinç eklenerek. gittikçe malzemeler artırılıyor. ek gıda topiğinde daha ayrıntılı var,oraya bak istersena.s
siboşum,aferin eşine!! çok düşünceliymiş!opuyorumnanaktan
sağol Birsen ya ağır geleceğini düşündüm ama ne yapsam bilemedimcnm benim zeynebin 4,5 aylık daha bence dokunabilir yani kendin patates havuç irmik kabaktan sulu bişey yap ver bari öle yoğurtlu terbieyli olmaz ....annemde dün alişe 2-3 yemek kaşığıı mercimek çorbası verdi ....bide cacık verdi sarımsaksın ....çocuk uykudan nasıl kalkıp bağırdı gaz yaptı büyük ihtimalle .....dikkat et benimkiler 8 gün sonra 6 ayını bitiriyor...8 ayda mercimek çorbası oda salcasız soğanı kavurmadan baharatsız...
işte ben o mercimek çorbasına kışa denk geleceğinden çeri domatesle soğanı hakiki zeytin yağnı çiğden koyacam mercimek bulurgur pirinçhavuç patates ama hepsinden çok az bir tatlı kaşı gibi koyup düdüklüde pişirecem....
sonra annemler baharatsız domatesli tarhana yapmışlar ....onalrı ama 8 aydan sonra verecem...............şimdi taddır derim cnm....
He anladım Özlemcim allah yardımcın olsun zor olur bebekle.Ama aferin valla.Benımde içinde bi psikolojı okuma istedi var sorma ama 50 yasına gelsemde yapacam bu işi.
Çorbada ne bileyim ağır gibi duşunuyor ben ama bilemedım valla.
.
biz pazara gidiyoz. görüşürük:))
He anladım Özlemcim allah yardımcın olsun zor olur bebekle.Ama aferin valla.Benımde içinde bi psikolojı okuma istedi var sorma ama 50 yasına gelsemde yapacam bu işi.
Çorbada ne bileyim ağır gibi duşunuyor ben ama bilemedım valla.
Nurten aferın kız ne dıye mutsuzsun cık göbek at.Bora da umutsuz vaka anladım artık malesef
Bırso ne bıleyım ya yabanı işte dışarı cıkıyorum sureklı bıde evde kalsa nolur bilmem.
Ayse bıze söylede dışarda söyleme kız onu dedim ben.Repide anladım sonunda.
cnm benim zeynebin 4,5 aylık daha bence dokunabilir yani kendin patates havuç irmik kabaktan sulu bişey yap ver bari öle yoğurtlu terbieyli olmaz ....annemde dün alişe 2-3 yemek kaşığıı mercimek çorbası verdi ....bide cacık verdi sarımsaksın ....çocuk uykudan nasıl kalkıp bağırdı gaz yaptı büyük ihtimalle .....dikkat et benimkiler 8 gün sonra 6 ayını bitiriyor...8 ayda mercimek çorbası oda salcasız soğanı kavurmadan baharatsız...
işte ben o mercimek çorbasına kışa denk geleceğinden çeri domatesle soğanı hakiki zeytin yağnı çiğden koyacam mercimek bulurgur pirinçhavuç patates ama hepsinden çok az bir tatlı kaşı gibi koyup düdüklüde pişirecem....
sonra annemler baharatsız domatesli tarhana yapmışlar ....onalrı ama 8 aydan sonra verecem...............şimdi taddır derim cnm....
Ay cok sinirlıyım kızlar.Dün Boraya idrar tahlılı yaptırmıştımya birde kültür testi yaptırayım dedim hazır idrarı varken.İdrar testının sonuçunu dun aldık şükür iyiydı.Bu akşamda kultur sonuçu verılecektı.Neyse zarıl zarıl tel calıyor Borada ağlıyor bakamadım.2 dk sonra yıne calıyor.Actım laboratuvar sonuçlar çıkmış.Adam dıyor kı sonuçlar hıç ıyı değil,değerler tavan yapmış cok acıl tekrar yapmalıyız.Elım ayağım tıtredı telefonda.
Hemen dr aradım anlattım.Kadın da guldu önemsız birsey dedı en kötu sonuç erken sunnetmiş.Hastalık fılan değil dedi.
Yanı adam öylebir sonuç verıyor kı sankı umutsuz hasta cok acıl cok acıl dıyor.Nasıl sınır oldum anlatamam.Nefes alamadım tel de ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?