herkes iyidir inşallah, bizimki baya ateşlendi bugün calpol verdim
yemeğin yanına pilav yapayım oğluş uyuyor
görüşürüz
İncİ cnm Çok geÇmİŞ olsun tatlım yaaaa hayırlısı olsun cnm erkenden sÜnnet olacak he
ayyyy merhabalarrr kızlarrrrrrrr inci cnm neden oğluşun böle yabaniiiiiii
yaa benimkiler çingene çocuğu gibi herkese gidiyooo
ama ömer çok azmannnn yere yorgan seriyoruz yuvarlanıyorrr kucağa alsak durmuyor ıh pıhhh
ya neden kuduruyo böle ağrısı sızısı yokkk vahşii çocuklar gibi boğuşup duruyor alişimin kulağını çekiyoo gözünü çıkarıcak yaaa............
doktoru arayacam kucağımıza alıyoruz şımarık hareketler yapıyor gülüyor
hasta olsa bi sıkıntısı olsa oynarmııı ama yaramazlık istiyor bide mama yemiyor oburixim yemez oldu yani....
dün gece 1 de uyudu uyurken sprey sıktım uyudu bu gece çok şükür sabah 6 da mama yedirdim aliş ikikere mama yedi....
sabahda aliş ağlıyordu anneme verdim annemde babama vermiş ...babamla oynamışlar yorgun düşünce uyumuş benide uyutmuş annem sabah misafirle bakmışlar çocuklara şimdi uyuyor ömer bey aliş kalktı.............
siboşum çok şıkkk çokkkkk bende sitem ettim seyhattesin diye ektin dedim bu sene kimse bana doğumgünü hediyesi almadı ben yine dayanamadım aldım eşime ..........annemin 29 ekim almayacam diyorum ama bakalım ne olacak..................
neysee kapatalım hediye mevzsunuuu hehe:)
siboşum sen neden hasta oldun kızz ne olduu ...........
ayyy sabah 6 da cerrahpaşayı aradım ortepetiden randevu alayım diyee nerede dolmuşşşş keşek gece 1 den sonra arasaydım beee...şimdi bu gece 1 den sonra arayacam olmazsa sabah 5 de kalkacam ...
iyi akşamlar hepinize...
size bi sorum olucak bende mayıs annesiyim şuan 4,5 aylık kızım. bebeklerizi ne zaman oturur ya da ne zaman oturtmaya başlamalıyım? ben şuan kıyamıyorum beli filan ağrıyacak diyetecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oynatmaya az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııı kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
yaw bu kız saat 6 dan beri sürekli ağlıyorrrr gazını çıkarttım dışarıya çıkarttım dolaştırdım gayet iyi eve geliyoz kucağımdan indiriyorum başlıyor zırlamaya ne mama yiyiyor ne meme yiyiyor kucakta olcak ve ayakta gezicezzz ne istiyor neyi var anlamadım yahuuu arada bir gülücükler atıyor uykudan gözler kızarmışş tam uyuyacak çığlık çığlığa ağlıyorrsenağlamasenağlama acaba diş mi çıkartıyor
cnm dr muz dediki her ayin bir günü bebek asiri huysuz olur,cunki gelisme günüymüs deisiklik yasiyo ogün dedi..ona ayak uydurman lazimmis tek ilaci bu...yoksa bikac gün daha sürebilir huysuzlugu.. yada istedigi bisi var her zaman yaptigi sen anlamadigin icin agliyooo cigliklarlaa... a.s
kizlar bu arada bu rep lerden bize de verecek olan gönullu yokmu yaaa,malum yeniyiz buralarda ...verin de bi cift ayakkabi alalim pembepembe almis herkess,nutella almam dieti bozar:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?