2009 Mayıs Anneleri

herkes iyidir inşallah, bizimki baya ateşlendi bugün calpol verdim
yemeğin yanına pilav yapayım oğluş uyuyor
görüşürüz

Gecmiş olsun canım sizede ay bu bebişler hıç hastalanmasın ya.
Melek Gunel e gidiyoruz biz canım.Çok ama cok memnunuz doktorumuzdan.Zaten bircok referans üzerine baslamıştık.
Evet tatlım adamın salaklığı bende cok ciddi birşey sandım.Nerden bilecek kultur sonuçlarını sankı hep test yaptırıyoruz.

İncİ cnm Çok geÇmİŞ olsun tatlım yaaaa hayırlısı olsun cnm erkenden sÜnnet olacak he

Sağol Birsom.Zaten yaptırıcaktım sunnet.Dr tekrar tahlıl istedi ama birşey cıkmasa bile biz yaptırıcaz.İyi bir dr arıyorduk sünnet için.Sonunda buldum birtane sadece cocuk ürolojısiymiş branjı.İyi bir prof mu..Pazartesi ye randevu aldım bakalım.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oynatmaya az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııı kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

yaw bu kız saat 6 dan beri sürekli ağlıyorrrr gazını çıkarttım dışarıya çıkarttım dolaştırdım gayet iyi eve geliyoz kucağımdan indiriyorum başlıyor zırlamaya ne mama yiyiyor ne meme yiyiyor kucakta olcak ve ayakta gezicezzz ne istiyor neyi var anlamadım yahuuu arada bir gülücükler atıyor uykudan gözler kızarmışş tam uyuyacak çığlık çığlığa ağlıyorrsenağlamasenağlama acaba diş mi çıkartıyor yaw :uhm:

gülhan bacım bizde bi kültür yaptırsak sünnet derlermi acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay şaka bi yanada geçmiş olsun cnm ya bazen böle dengesizler denk gelebiliyorr ...
bu kucak olayındada yanlız değilsin bacım 2 aydır bizde sürekli kucaktayız :1no2::1no2:

kızlar geçmişe bakamadım herkez iyidir umarım daha yemek bile yapmadım yaa

dünür gelinim diş çıkartıyor olabilir gerçekten. ama şu sıralar melih kaan'da dışarı manyağı oldu ya. bebek arabasına atıyorum kapıyor çenesini!! az da dolaşıyoruz,susuyor. evin içinde yattığı yerden çığlık çığlığakaydirigubbakcemile3

aman yaaa okuyamadım geçmişi okuduğum kadarıyla,
banucum hayırlı olsun babanın ağzına sağlık böylesi daha hayırlı inşallahhh

sibel kız ince senin kocan maşallah bizim odunu ders almaya yolluyum ben:))

bende okuldaydım bildiğiniz gibi

yaw ayşecim hiç sorma hee gazelde dışarda kuzu kesiliyor gören sanıcakki bu kızın hiç sesi soluğu çıkmıyor eve geliyoz başlıyor ( kışta geliyor napıcaz böle bilmem (

Evet hülyacım bende kış gelince napcaz onu düşünüyorum. hele burda öyle bir kış oluyorki kuzum kapının önüne bilem çıkamaz(
neyse dizi bitti. yatayım bende artık. ii geceler hepinize.

gördüm canım saolasınn:)ama nutellaya param yetmedi
kızlar mutfağı toparlayıp yatıcam be bugün veli toplantısı vardı çok yoruldum tartışma çıktı berbattııııı

selam herkeze hayırlı geceler 2 gündür uğrayamadım mehmetin gece sık sık uyanmasının sebebi emzirmemmiş kızlar:ecrin_bebek: onu her ağladığında alıp emziriyorum acaba açmı diye sebebi buymuş kaldırmıcam artık hemen sallıcam yerinde bir hafta uykusuz kalma ihtimalimiz var ama düzelicez inşallah dün ilk belirtileri gösterdi bile her saat başı kalkıyodu ya dün 11 de yattı 3 buçukta kalktı salladım geri uyudu 5 de tekrar uyandı bu sefer acıkmıştır dedim emzirdim 5 den sonra mızkladı durdu hep yaniöğrenicez yavaş yavaş düzelicek galiba uykularımız çok şükür :Saruboceq:
kafamçokkarıştıbu gün kaynanamla gezmeye gittik kaynanam bu çocuğa ben bakıyorum demedi bitek sanki onun bebeği her sorulan soruya atlıyo işte şunu yediriyorum şöyle yatırıyorum benim çocuklarım hiç ağlamazdı sema bakamıyo buna çook ağlıyo bende tektim ama şimdiki gençler evle 2 işi beceremiyo ayyyyy sinir oldum gidiceme gitmişime pişman oldum anlıcağınız
bide bu rep nasıl veriliyo hepinize vereyim:jeyyar::1hug:

ayyyyy birseeeen çoook güldüm şu ömere yazdıklarına vahşi çocuk gibi :roflol:ben güldüm ALLAH seni daha çok güldürür inşallah

selamın aleyküm ömerle biz geldikkk evet yine uyumuyoruz kesin ömer diş çıkaracak parmak kalmadıııı ağzına sokmadı ben kaşıyorum öle mutlu oluyokiii....çok hırçınnn,,,bişey yemek istemiyor ama keyif yerinde bide bugün 3 kere kaka yaptııı ishal gibiii.....

ayyy ömer uyur aliş kalkar bu birsen ne zaman uyur yaaaaaaaaaaaaaaaa

sema gülmüşsün yaa evet vahşiiii oldu benim oğlum yaaa devamlı bi insan yuvarlanırmı şimdi gitmiş mutfak dolabına yapışmış kafasını omzunu kaldırıyor neymiş kalkacakmışşşşşşşşşş.....aman yaaa

cnm bunun icin ayri topik acilmisti oradan bak ayrintilara istersen... ben oturtuyorum koltukta desteklii..dr zarariri yok dedii..kendi 6. ayda felan otururr..a.s.

günaydın teyzelerimmmm ve kardeşlerim sabah kahvaltımda merhaba diyeyim dedim size:ecrin_bebek:​

günaydın kızlar!
ben tam anlamıyla bitmiş durumdayım. bu kız tam ömür törpüsü. şimdi aşıdan geldik yolda uyudu hemen bende uyuyacam ama şöyle bakayım dedim gözlerim kayıyor.
herkesler iyidir umarım. hasta olan bebişler ve annelre iyileşmiştir inşallah.
ben yatar uğrarırım fırsat bulursam.

bu aarada birsen maşallah oğluşuna. afiyet oolsun kahvaltısı paşanın.

yatakdayız oğluşumlaa ben kk ya bakarken ona cep telefonumdan müzik açtım uyumuşş kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…