Gecmiş olsun canım sizede ay bu bebişler hıç hastalanmasın ya.
Melek Gunel e gidiyoruz biz canım.Çok ama cok memnunuz doktorumuzdan.Zaten bircok referans üzerine baslamıştık.
Evet tatlım adamın salaklığı bende cok ciddi birşey sandım.Nerden bilecek kultur sonuçlarını sankı hep test yaptırıyoruz.
Sağol Birsom.Zaten yaptırıcaktım sunnet.Dr tekrar tahlıl istedi ama birşey cıkmasa bile biz yaptırıcaz.İyi bir dr arıyorduk sünnet için.Sonunda buldum birtane sadece cocuk ürolojısiymiş branjı.İyi bir prof mu..Pazartesi ye randevu aldım bakalım.
selam herkeze hayırlı geceler 2 gündür uğrayamadım mehmetin gece sık sık uyanmasının sebebi emzirmemmiş kızlar:ecrin_bebek: onu her ağladığında alıp emziriyorum acaba açmı diye sebebi buymuş kaldırmıcam artık hemen sallıcam yerinde bir hafta uykusuz kalma ihtimalimiz var ama düzelicez inşallahdün ilk belirtileri gösterdi bile her saat başı kalkıyodu ya dün 11 de yattı 3 buçukta kalktı salladım geri uyudu 5 de tekrar uyandı bu sefer acıkmıştır dedim emzirdim 5 den sonra mızkladı durdu hep yaniöğrenicez yavaş yavaş düzelicek galiba uykularımız çok şükür :Saruboceq:
kafamçokkarıştıbu gün kaynanamla gezmeye gittik kaynanam bu çocuğa ben bakıyorum demedi bitek sanki onun bebeği her sorulan soruya atlıyo işte şunu yediriyorum şöyle yatırıyorum benim çocuklarım hiç ağlamazdı sema bakamıyo buna çook ağlıyo bende tektim ama şimdiki gençler evle 2 işi beceremiyo ayyyyy sinir oldum gidiceme gitmişime pişman oldum anlıcağınız
bide bu rep nasıl veriliyo hepinize vereyim:jeyyar::1hug:
günaydın kızlar!
ben tam anlamıyla bitmiş durumdayım. bu kız tam ömür törpüsü. şimdi aşıdan geldik yolda uyudu hemen bende uyuyacam ama şöyle bakayım dedim gözlerim kayıyor.
herkesler iyidir umarım. hasta olan bebişler ve annelre iyileşmiştir inşallah.
ben yatar uğrarırım fırsat bulursam.
bu aarada birsen maşallah oğluşuna. afiyet oolsun kahvaltısı paşanın.
günaydın kızlarrrrr
naılsınız?
ben hala çok hastayım ve annemdeyim
ayakta duracak halim yok
artık dr.a gitme zamanı geldi galiba
eşim alamaya gelecek bizi
bakalım zeynep uslu durursa dr.a da gideriz
birsen maşallah kızzzz
ne güzel çıkmış oğluş
bozan cnm ne yaptı kısınnn kızzzz isyandasınn bak benim kuduruk ömer kalktııı
fenalık yapıyor laptopun kablosunu koparacak kesimmm
Sağol canım iyileşti benim oğlum çok şükür ama artık pek bir yere çıkartmak istemiyorum, ağzım yandı birkere yeniden hasta olmasın , Sünnet yaptırcakmışsınız Allah yardımcınız olsun, inşallah çabucak iyileşir , bende istiyorum ama babası kendini bilsin biraz büyüsün diyor, büyüyünce hatıra kalcak diyor :)
Canım bende gece her kalktığında emziriyorum , yanlışmıymış???
kayınvalidende komikmiş, ben doğurdum dicek nerdeyse
geçmiş olsun canım ateşsiz atlatırsınız inşallah
Geçmiş olsun canım
Birsen maşallah oğluşuna , bizimki uyumaz öyle kendi kendine illa sallıcan
birsencim maşallah oğluşuna yerim ben onu :))))
günaydın kızlar nasılsınız dün görümcem gitti ve üzerimden sorumluluğuda kalktı kuş gibiyim kızlar çok rahatladım eşimin bir dediğini iki yapmam artık
duru dün benide eşimide çıldırttı gece oyun oynamak istiyor bağırıyor falan bizde uykusuzuz gece 12 de bindirdik otobüse kızı eve gelmemiz 1 i buldu annem baktı duruya geldiğimizde gözleri açık aguluyordu tam iki saat devam etti uyanık kalması en sonunda uyudu eşimde bende çok yorgun düştük
bugün daha keyifliyim Allah hayırlısını versin şimdi kızı diğer abisinden isteyecekmiş çocuk bizden gittiya sorumluluğu çok sevindim
günaydin kizlar a.s. bizde 7den beri ayaktayiz..daha dogrusu ben 9a kadar uyukladim..ama hanimefendi felfecir okuyor :)) kuru erik ve kuru kayisi pişirmiştim dün..bugun onu verdim gene..arim saat sonrada kahvaltisini yedirdim..inşaAllah kakasini yapar bugun..dün hiç yapmadi..sabahta findik kadar bişi yapti :S ay bu cocugun kabizliği ömürümü yicek..kaka yaptimi diye kollamaktan bi hal oldum..şimdide anakucaginda ters dönmeye calişiyor uykusu geldi iyice :)))
bugun annemler gelcek..saglik ocagina götürcem sonunda..annem tek gitme tek gitme diye diye 1 hafta gecti zamani..catlicam meraktan kac kg olmus diye..gene 300-400 gibi bişi aldiysa tutmayin benisaat başi yediririm artik
ay dün okadar sey yazdim hiçbiri gitmemiş yaaa :S sinir oldum..
sibelcim güle güle kullan cicilerini :) eşinede maşaAllah :) e artik bi güzellik yaparsin sende
gulhancim canim en iyisi borayi gec uyutmak..bide gece uykusunda yedirmek..belki karni aç oldugu için erkenden uyaniyor,sonrada uykusu kaciyor olabilir..serrada 12-01 gibi acikiyor..biraz geciktireyim kendi uyaniyor..ozamanda 1-2 saat uyanik kaliyor uyumuyor bi türlü..
nurtene bişi dicektim unuttum :))) yani dün yazmiştim
ay hepsini unuttum..neysem aksam alinti yaparak cevaplarim artik
birsencim maşaAllah kuzucuklara sabah sekeri olmuslar
banucum cok sevindim tatlim postalamaniza..demekki aileler önemliymişhani şimdiki gençler diyor ya "aileyle degil,onunla evlencem" :)) oh bundan sonra keyfine mutluluguna bak hayatim
sekerkiz ve bozoncum sizede günaydin kizlar a.s.
beyazcim sanada gecmis olsun..git tabi doktora ya..bukadar sürmez..acil şifalar canim..
neysem ben kactim annemler gelir..cay demliyim..ortaliği topliyimde annemden firca yemiyim :hulya: gerci firca atmaz ama bu sefer kendi yaparkadin buraya gelince hepten yorulup gidiyor..haydi muckssssssss
banucum çok sevindim canım gözün aydın!! yani kendi görümcemi postalasam,bu kadar sevinmezdim:)))
canım ya kaçgündür ciyak ciyak bağırıor. gözden kaybolduğum an sanırsın çocuğu boğazlıyorlar. gündüzde memede alıyor uykusunu. üst komşum bile senin kızın sık sık sesi geliyor diyor. bide ses var maşallah yani. çok fazla kucağımda taşıyamıyomda artık.
bugün sağlık ocağında giysileri ile beraber 10 kilo geldi, walla fıtık olacam bu gidişle.
günaydin kizlar a.s. bizde 7den beri ayaktayiz..daha dogrusu ben 9a kadar uyukladim..ama hanimefendi felfecir okuyor :)) kuru erik ve kuru kayisi pişirmiştim dün..bugun onu verdim gene..arim saat sonrada kahvaltisini yedirdim..inşaAllah kakasini yapar bugun..dün hiç yapmadi..sabahta findik kadar bişi yapti :S ay bu cocugun kabizliği ömürümü yicek..kaka yaptimi diye kollamaktan bi hal oldum..şimdide anakucaginda ters dönmeye calişiyor uykusu geldi iyice :)))
bugun annemler gelcek..saglik ocagina götürcem sonunda..annem tek gitme tek gitme diye diye 1 hafta gecti zamani..catlicam meraktan kac kg olmus diye..gene 300-400 gibi bişi aldiysa tutmayin benisaat başi yediririm artik
ay dün okadar sey yazdim hiçbiri gitmemiş yaaa :S sinir oldum..
sibelcim güle güle kullan cicilerini :) eşinede maşaAllah :) e artik bi güzellik yaparsin sende
gulhancim canim en iyisi borayi gec uyutmak..bide gece uykusunda yedirmek..belki karni aç oldugu için erkenden uyaniyor,sonrada uykusu kaciyor olabilir..serrada 12-01 gibi acikiyor..biraz geciktireyim kendi uyaniyor..ozamanda 1-2 saat uyanik kaliyor uyumuyor bi türlü..
nurtene bişi dicektim unuttum :))) yani dün yazmiştim
ay hepsini unuttum..neysem aksam alinti yaparak cevaplarim artik
birsencim maşaAllah kuzucuklara sabah sekeri olmuslar
banucum cok sevindim tatlim postalamaniza..demekki aileler önemliymişhani şimdiki gençler diyor ya "aileyle degil,onunla evlencem" :)) oh bundan sonra keyfine mutluluguna bak hayatim
sekerkiz ve bozoncum sizede günaydin kizlar a.s.
beyazcim sanada gecmis olsun..git tabi doktora ya..bukadar sürmez..acil şifalar canim..
neysem ben kactim annemler gelir..cay demliyim..ortaliği topliyimde annemden firca yemiyim :hulya: gerci firca atmaz ama bu sefer kendi yaparkadin buraya gelince hepten yorulup gidiyor..haydi muckssssssss
birsencim maşallah oğluşuna yerim ben onu :))))
günaydın kızlar nasılsınız dün görümcem gitti ve üzerimden sorumluluğuda kalktı kuş gibiyim kızlar çok rahatladım eşimin bir dediğini iki yapmam artık
duru dün benide eşimide çıldırttı gece oyun oynamak istiyor bağırıyor falan bizde uykusuzuz gece 12 de bindirdik otobüse kızı eve gelmemiz 1 i buldu annem baktı duruya geldiğimizde gözleri açık aguluyordu tam iki saat devam etti uyanık kalması en sonunda uyudu eşimde bende çok yorgun düştük
bugün daha keyifliyim Allah hayırlısını versin şimdi kızı diğer abisinden isteyecekmiş çocuk bizden gittiya sorumluluğu çok sevindim
anladım canım. baban iyiki söylemiş. eşin işin ciddiyetini anlamış ozaman. bu kızda kaç kişiyi idare ediyomuş. tekrar gözünn aydın canımteşekkür ederim kızlar bozancım babam girince araya kızımı alacağım diyince yedi yılda bir kelimesi babamın herşeyi değiştirdi görümce burada birisiyle görüşüyormuş bir yıla yakın o çocuk istetecekmiş bizden çıktıya konu ister evlensin ister evlenmesin umrumda değil
birsencim sağol bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?