2009 Mayıs Anneleri

bozan cnm ne yaptı kısınnn kızzzz isyandasınn bak benim kuduruk ömer kalktııı

fenalık yapıyor laptopun kablosunu koparacak kesimmm

günaydın kızlarrrrr
naılsınız?
ben hala çok hastayım ve annemdeyim
ayakta duracak halim yok
artık dr.a gitme zamanı geldi galiba
eşim alamaya gelecek bizi
bakalım zeynep uslu durursa dr.a da gideriz

birsen maşallah kızzzz
ne güzel çıkmış oğluş

beyazım geçmiş olsun cnm ...hasta hasta millete hizmet edersen olacağı buuu

ama suç seninde değil kocanın millete karım hasta diyecektii

Sağol canım iyileşti benim oğlum çok şükür ama artık pek bir yere çıkartmak istemiyorum, ağzım yandı birkere yeniden hasta olmasın , Sünnet yaptırcakmışsınız Allah yardımcınız olsun, inşallah çabucak iyileşir , bende istiyorum ama babası kendini bilsin biraz büyüsün diyor, büyüyünce hatıra kalcak diyor :)

Canım bende gece her kalktığında emziriyorum , yanlışmıymış???
kayınvalidende komikmiş, ben doğurdum dicek nerdeyse

geçmiş olsun canım ateşsiz atlatırsınız inşallah

Geçmiş olsun canım

Birsen maşallah oğluşuna , bizimki uyumaz öyle kendi kendine illa sallıcan

Benim pamuğumda uyuyor şimdi babannemiz geldi iki gündür kalıyor, iyi oldu yine yardımı oluyor, tek başına çok zor

birsencim maşallah oğluşuna yerim ben onu :))))

günaydın kızlar nasılsınız dün görümcem gitti ve üzerimden sorumluluğuda kalktı kuş gibiyim kızlar çok rahatladım eşimin bir dediğini iki yapmam artık
duru dün benide eşimide çıldırttı gece oyun oynamak istiyor bağırıyor falan bizde uykusuzuz gece 12 de bindirdik otobüse kızı eve gelmemiz 1 i buldu annem baktı duruya geldiğimizde gözleri açık aguluyordu tam iki saat devam etti uyanık kalması en sonunda uyudu eşimde bende çok yorgun düştük
bugün daha keyifliyim Allah hayırlısını versin şimdi kızı diğer abisinden isteyecekmiş çocuk bizden gittiya sorumluluğu çok sevindim

bozan cnm ne yaptı kısınnn kızzzz isyandasınn bak benim kuduruk ömer kalktııı

fenalık yapıyor laptopun kablosunu koparacak kesimmm

canım ya kaçgündür ciyak ciyak bağırıor. gözden kaybolduğum an sanırsın çocuğu boğazlıyorlar. gündüzde memede alıyor uykusunu. üst komşum bile senin kızın sık sık sesi geliyor diyor. bide ses var maşallah yani. çok fazla kucağımda taşıyamıyomda artık.
bugün sağlık ocağında giysileri ile beraber 10 kilo geldi, walla fıtık olacam bu gidişle.

günaydin kizlar a.s. bizde 7den beri ayaktayiz..daha dogrusu ben 9a kadar uyukladim..ama hanimefendi felfecir okuyor :)) kuru erik ve kuru kayisi pişirmiştim dün..bugun onu verdim gene..arim saat sonrada kahvaltisini yedirdim..inşaAllah kakasini yapar bugun..dün hiç yapmadi..sabahta findik kadar bişi yapti :S ay bu cocugun kabizliği ömürümü yicek..kaka yaptimi diye kollamaktan bi hal oldum..şimdide anakucaginda ters dönmeye calişiyor uykusu geldi iyice :)))

bugun annemler gelcek..saglik ocagina götürcem sonunda..annem tek gitme tek gitme diye diye 1 hafta gecti zamani..catlicam meraktan kac kg olmus diye..gene 300-400 gibi bişi aldiysa tutmayin beni saat başi yediririm artik

ay dün okadar sey yazdim hiçbiri gitmemiş yaaa :S sinir oldum..

sibelcim güle güle kullan cicilerini :) eşinede maşaAllah :) e artik bi güzellik yaparsin sende

gulhancim canim en iyisi borayi gec uyutmak..bide gece uykusunda yedirmek..belki karni aç oldugu için erkenden uyaniyor,sonrada uykusu kaciyor olabilir..serrada 12-01 gibi acikiyor..biraz geciktireyim kendi uyaniyor..ozamanda 1-2 saat uyanik kaliyor uyumuyor bi türlü..

nurtene bişi dicektim unuttum :))) yani dün yazmiştim

ay hepsini unuttum..neysem aksam alinti yaparak cevaplarim artik

birsencim maşaAllah kuzucuklara sabah sekeri olmuslar

banucum cok sevindim tatlim postalamaniza..demekki aileler önemliymiş hani şimdiki gençler diyor ya "aileyle degil,onunla evlencem" :)) oh bundan sonra keyfine mutluluguna bak hayatim

sekerkiz ve bozoncum sizede günaydin kizlar a.s.

beyazcim sanada gecmis olsun..git tabi doktora ya..bukadar sürmez..acil şifalar canim..

neysem ben kactim annemler gelir..cay demliyim..ortaliği topliyimde annemden firca yemiyim :hulya: gerci firca atmaz ama bu sefer kendi yapar kadin buraya gelince hepten yorulup gidiyor..haydi muckssssssss

saol canım. aman benimkine iki tane aşıdan sonra bi durgunluk geldi. acaba fırtınadan önceki sessizlikmi budurumCADIARZU

ayy en sonunda gitmiş gözün aydın. ne evlenmesi nasıl ikna ettin kocanı. geçmişe bakem azcık öğrenirim. neyse gitmiş ya gerisini boşver. senin adına çok sevindim canım.

günaydın canım. sana da kolay gelsin.
umarım serra bu sefer kilo almıştır. emeklerin boşa gitmez. kaka sorunu bende de vardı Allaha şükür iyiyiz 4-5 gündür.

tuba, hergün kaka yapması gerkmiyorki,sen ne diye strese giriyorsun?? benim kuzu da 2 günde bazen 3 günde bir yapıyor. ama bir rahatsızlık duymuyor. yaparken de zorlanmıyor. doktor da olabilir deyince, sadece 3 günü geçerse müdahele ediyorum okadar.

teşekkür ederim kızlar bozancım babam girince araya kızımı alacağım diyince yedi yılda bir kelimesi babamın herşeyi değiştirdi görümce burada birisiyle görüşüyormuş bir yıla yakın o çocuk istetecekmiş bizden çıktıya konu ister evlensin ister evlenmesin umrumda değil
birsencim sağol bebeğim

canım maşallah kızına çokiyi kilosu, nazar değmesin

inşallah kilo almıştır tatlım,

Banucum fazla giremediğim için konular nasıl gelişti bilmiyorum ama sanırım görümcen gidiyorzemuszemus sonunda çok sevindim canım gözün aydın

anladım canım. baban iyiki söylemiş. eşin işin ciddiyetini anlamış ozaman. bu kızda kaç kişiyi idare ediyomuş. tekrar gözünn aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…