2009 Mayıs Anneleri

yaa kızlar 2010 hamişleri göbüş sayfası açmışş şöle bi baktımda 2009 mayıs annelerinin tek sayfası var bizdemi mazi olacağız yoksa yaaa.........

ayyy şimdiden gelmeyen gelemeyen arkadaşlar var

sibiko işe başladı bugün yaa

ya biara ceylinimdi galiba kızının kalçası daha doğrusu boğumu ile ilgili bişey sormuştu bitürlü yazamadım benim cadıdan fırsat bulup. benim kızda da arada bi boğumunun karşılığı yok canım. ama 2. ve 3. aylarda ultrason çektirdik bi sorun gözükmedi kalçasıyla ilgili. kendi drumuzda bişey demedi. cumartesi gidicem bi daha sorayım.

ay inanamıyorum benim kız 15 dkdır oyun halısında yalnız oynuyor ben buna haftada bir aşı yaptırayım. hemşire huysuzluk yapar dedi ama benimki daha ne kadar huysuz olabilir ki diye düüşündü galiba bana bi iyilik yaptı. derken yine başladı. off offf

kızlar merhaba nasılsınız? bende az önce geldim dışarda işlerim vardı.bu arada daha önce demiştim çalıştığım firma kapanacak diye.şuan kpanmayacakmış bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm.kızımla işten ayrılsam daha çok vakit geçircektim ama hayırlısı olsun.banucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl mutlu oldum bilemessin gitmiş sonunda bunu kutlayalım bence.aradım seni ama yemekteymişssin.bende kızıma bugün ciciler aldım teyzeleri fırsat bulursaam eklerim resmini.

sağol tatlım giderken bir teşekkür bile etmedi hiç muattap olmadı görseydin böyle insanlara iyilik yapmamak gerek bunu anladım kutlayalım tatlıma.s.

aman boşver onun teşekkürü onda kalsın canım senin huzuraun yerine gelsinde gerisi önemli değil.

sağol tülaycım benim valla kuş gibi oldum rahatladım sorunlar bitti çok şükür ahh bugün ne yapacak derdi bitti şimdi abisi baksında görsün hiç kolay olmadığını

herkeze slmmm ...
ilgincim hadi gözün aydınn bitanemm Allah huzurunu tekrar kaçırmayı nasip etmesin hep mutlu ol güzel anniş :))
tülaycım h.g nasılsın??
birsen bacım veletlerin yakıyor yine ortalığı maşAllah kuzulara ...
bozoncum mrk etme bacım aşı gecen ay bizdede pek bi huzursuzluk yapmamıştı inş sizinde yapmaz ...

sağol bitanem benim amin cümlesinin evinden huzur mutluluk eksik olmasın inşallah

kızlar bu arada katı meyva sıkacağı için hangi markayı önerirsiniz

inşallah olmaz canım bide bunun huzursuzluğu olsaydı bana soldan soldan gelirlerdi artık.

selam kızlar şükür kavuşturana,uzun bi tatilden sonra nihayet evimdeyim,pazar günü döndüm Didim'den.Hala eve alışmaya çalışıyoruz,geldiğimden beri Dağhan çok huysuz maffetti beni.iki gün öncede karma aşısı oldu o dahada kötü oldu,aşıdan önce pazar akşamı aldık doktora götürdük eşim diyoki doktor bey bunun sırtı hiç yere gelmiyo,neden acaba?:)doktorda sırtını kontrol ediyo,huysuzluktan neden olacak hiçbişeyi yok ama huyları fena halde değişti,ne yapcaz bilmiyorum..Anlatacak çok şey var aslında daha zamanım çok artık evimdeyim anlatırım,şimdi oğlumu uyuttum bişeyler yicem..o kadar çok işim varki evde ütüler dağ gibi beni bekliyor ama sizide özledim biraz beklesin ne yapalım!geçmişe hiç bakamadım fırsat bulursam bakıcam hepiniz iyisiniz dimi,bebişler nasıl umarım kimsede bi yaramazlık yoktur..buradayım şimdilik görüşürüz kızlar..

bende dün oğluma aşı yaptırdım tüm gece uyumadım korkumdan ateşi olur diye Allahtan durumu iyi ama ben ayakta uyukluyorum ...ilgincim takip ediyorum ama hiç yorum yazamamıştım durumuna ama senin adına çok sevindim gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…