Banu gözün aydın canım, valla çok sevindim bende :))
kızlar merhaba nasılsınız? bende az önce geldim dışarda işlerim vardı.bu arada daha önce demiştim çalıştığım firma kapanacak diye.şuan kpanmayacakmış bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm.kızımla işten ayrılsam daha çok vakit geçircektim ama hayırlısı olsun.banucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl mutlu oldum bilemessin gitmiş sonunda bunu kutlayalım bence.aradım seni ama yemekteymişssin.bende kızıma bugün ciciler aldım teyzeleri fırsat bulursaam eklerim resmini.
Banucum fazla giremediğim için konular nasıl gelişti bilmiyorum ama sanırım görümcen gidiyorzemuszemus sonunda çok sevindim canım gözün aydın
herkeze slmmm ...
ilgincim hadi gözün aydınn bitanemm Allah huzurunu tekrar kaçırmayı nasip etmesin hep mutlu ol güzel anniş :))
tülaycım h.g nasılsın??
birsen bacım veletlerin yakıyor yine ortalığı maşAllah kuzulara ...
bozoncum mrk etme bacım aşı gecen ay bizdede pek bi huzursuzluk yapmamıştı inş sizinde yapmaz ...
banu 1 henüz 2 6.aydan itibaren):)
herkeze slmmm ...
ilgincim hadi gözün aydınn bitanemm Allah huzurunu tekrar kaçırmayı nasip etmesin hep mutlu ol güzel anniş :))
tülaycım h.g nasılsın??
birsen bacım veletlerin yakıyor yine ortalığı maşAllah kuzulara ...
bozoncum mrk etme bacım aşı gecen ay bizdede pek bi huzursuzluk yapmamıştı inş sizinde yapmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?