2009 Mayıs Anneleri

tulaycım saol iyiyiz şükür ama gazel hnm fıstıklıktan çıktı cadılığa ilk adımını attı :))
burnumdan getiriyor anlıcağın
sanada allah kolaylık versin bacım zor valla iş ev bebek

ilginim ben henüz almadım meyva sıkacağı
mamada zaten hiç kullanmadık biliyosun :)

canım çok sevindim ateşi çıkmamasına bebişinin maşallah
sağol tatlım yuvam elden gidiyordu Allahıma şükür gitti tatlım ev ev üstüne asla olmuyor

sağol bitanem :))))) bende almak istiyorum meyva sıkacağı marka konusunda karasız kaldım tatlım ohh maşallah emiyor yiyenim yarasın kuzuma bizimkide görünce diliyle itiyor memeyi

inşallah olmaz canım bide bunun huzursuzluğu olsaydı bana soldan soldan gelirlerdi artık.
valla bendende son günlerde hiç gitmiyolar kaydirigubbakcemile3
hele hiç bişi yememesi beni çıldırtıyorrkötükedihüso

cnmm h.g geldin özlettin valla kendini ŞenizŞeniz
dağhanada geçmiş olsunŞeniz
tatil nasıl geçti ?:hulya:

cnm oğlanı uyutunca sende uyu gündüz çünkü uykusuz kalıncada acayip sinir stres yapıyor kafamçokkarıştı

evet buda benim epeydir beyendiğim eşiminde bana dün incelik göstererek (bu arada beklenmedik durum bu incelik eşimden) aldığı yüzüğüm..

teyzeleri kızımın cicileri bunlar bugün aldık..

güle güle kullansın kuzucum cnm hepside çok şeker Şeniz
sağol bitanem :))))) bende almak istiyorum meyva sıkacağı marka konusunda karasız kaldım tatlım ohh maşallah emiyor yiyenim yarasın kuzuma bizimkide görünce diliyle itiyor memeyi

yokk be anacım nerdeeeeeeeee ek gıdaya gecmeye çalıştığımızdan beri çocuk memedende soğudu zorla tıkıyorum ağzına aç kalmasın diye senağlamasenağlama

bu arada kızlar ben ne zamandır burcuyu göremiyom yaw :uhm:

hoşgeldin canım nasılsın dağhan nasıl özledik sizi tatil nasıl geçti

hülyacım ,banucum teşekkür ederim hoşbulduk,iyi geçti tatil ama havalar pek iyi değildi biliyosunuz,denize pak giremedim o yüzden Dağhanda baya yordu,kocamı çok özledim..v.s kayınvalidem beli ağrıdığı için fazla tutamadıda uyutamadıda,yalnız baktım sayılırım hazır yiyip içtim işte ..bu arada pazar günü sadece 2 saat gündüz uykusu yaptı oğlum çıldırıyoduk eşimde bende pazarteside aynısını yapınca şaşırdım uyumuyoo yok,tabi açık havaya hamak keyfine alışınca,zor oldu eve kapanmak bende ne yaptım IQ çocuk cd sini taktım onu duyunca sustu kucağımda uyudu kaldı.o günden beri öyle uyuyor gündüzleri..hatta hiç kapatmıyorum müziğiuyuduğu süre boyunca hem başka seslerdende almıyoo o zaman memnunum yani..tavsiye ederim,ek gıdalara geçtimi herkez,doktor daha erken dedi bana obezmi yapıcaksınız çocuğu bekleyin acele etmeyin dedi..ama dağhan maşallah çok iştahlı,,meyve püresi ve muhallebiye bayılıyoo denedimde..:)) )

evet canım ben sormuştum. bizimde iki defa ultrason çekildi normal çıktı.ama benim içime kurt düştü bi kere. bizde salı günü götürcez kontrole. bir de ortopedi doktoruna götürücem aynı gün.
sen cumartesi yani bizden önce gideceksin. canım ya sonucu bana yazarsan çok sevinirim.inşallah bişey çıkmaz kuzularımızda :uhm:

tylon2009 cicileriniz yine çok güzel güle güle giysin minik
zevklerimiz tutuyo
nerden aldın die sorsam:kedi:
lcw nın reklerine benziyo
kızım 5 ayın içinde bulur muyum ona göre

banucum gözün aydın canım gitmiş senin cadı. sıkıntılı günler geride kaldı çok sevindim senin için.
tlylonl2009 eşinin hediyesi çok güzel güle güle kullan sağlıkla inşallah.

bayanlar bi de ricam olacak,oyun halısı kullanan var mı,tavsiye verin ltf,kararsız kaldım,
tiny love activitot güneş bahçesi var
bi de tiny love maymun adası var
bi de tiny love tekmele ve oyna var
kızım 5 ayın için işte,eline alıp ağzına götürmeye ve hareketli şeylere bayılıo
önerileriniz tavsiyeleriniz please

tamam canım haber veririm.yerimseniben

cnm biz maymun adasını kullanıyoruz evet seviyo oynuyoda ama bu aralar hepsine sinirleniyoo sadece kucakta olmak istiyoo hemde ayakta..

ayy acayip moralim bozuldu. dün postaneden kağıt gelmiş benim ücretsiz izinle ilgili.
memur olarak çalışıyom. ağustos 28de ücretsiz izne ayrıldım. parayı çalışmadan peşin yatırdıkları için ağustos 15de maaşımı aldım. 17günlük farkı geri ödemem gerekiyordu. bugün eşim bi öğrendiki tam 940 tl geri ödemem var. biraz daha sıksalar maaşımın hepsini alacakalarmış. ama nerden keseceklerini bulamamışlar. off ya çokk sinir bozucu bi durum. bekliyordukta bukadarını da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…