bende dün oğluma aşı yaptırdım tüm gece uyumadım korkumdan ateşi olur diye Allahtan durumu iyi ama ben ayakta uyukluyorum ...ilgincim takip ediyorum ama hiç yorum yazamamıştım durumuna ama senin adına çok sevindim gözünaydın canım
tulaycım saol iyiyiz şükür ama gazel hnm fıstıklıktan çıktı cadılığa ilk adımını attı :))
burnumdan getiriyor anlıcağın
sanada allah kolaylık versin bacım zor valla iş ev bebek
ilginim ben henüz almadım meyva sıkacağı
mamada zaten hiç kullanmadık biliyosun :)
valla bendende son günlerde hiç gitmiyolar kaydirigubbakcemile3inşallah olmaz canım bide bunun huzursuzluğu olsaydı bana soldan soldan gelirlerdi artık.
selam kızlar şükür kavuşturana,uzun bi tatilden sonra nihayet evimdeyim,pazar günü döndüm Didim'den.Hala eve alışmaya çalışıyoruz,geldiğimden beri Dağhan çok huysuz maffetti beni.iki gün öncede karma aşısı oldu o dahada kötü oldu,aşıdan önce pazar akşamı aldık doktora götürdük eşim diyoki doktor bey bunun sırtı hiç yere gelmiyo,neden acaba?:)doktorda sırtını kontrol ediyo,huysuzluktan neden olacak hiçbişeyi yok ama huyları fena halde değişti,ne yapcaz bilmiyorum..Anlatacak çok şey var aslında daha zamanım çok artık evimdeyim anlatırım,şimdi oğlumu uyuttum bişeyler yicem..o kadar çok işim varki evde ütüler dağ gibi beni bekliyor ama sizide özledim biraz beklesin ne yapalım!geçmişe hiç bakamadım fırsat bulursam bakıcam hepiniz iyisiniz dimi,bebişler nasıl umarım kimsede bi yaramazlık yoktur..buradayım şimdilik görüşürüz kızlar..
bende dün oğluma aşı yaptırdım tüm gece uyumadım korkumdan ateşi olur diye Allahtan durumu iyi ama ben ayakta uyukluyorum ...ilgincim takip ediyorum ama hiç yorum yazamamıştım durumuna ama senin adına çok sevindim gözünaydın canım
sağol bitanem :))))) bende almak istiyorum meyva sıkacağı marka konusunda karasız kaldım tatlım ohh maşallah emiyor yiyenim yarasın kuzuma bizimkide görünce diliyle itiyor memeyi
selam kızlar şükür kavuşturana,uzun bi tatilden sonra nihayet evimdeyim,pazar günü döndüm Didim'den.Hala eve alışmaya çalışıyoruz,geldiğimden beri Dağhan çok huysuz maffetti beni.iki gün öncede karma aşısı oldu o dahada kötü oldu,aşıdan önce pazar akşamı aldık doktora götürdük eşim diyoki doktor bey bunun sırtı hiç yere gelmiyo,neden acaba?:)doktorda sırtını kontrol ediyo,huysuzluktan neden olacak hiçbişeyi yok ama huyları fena halde değişti,ne yapcaz bilmiyorum..Anlatacak çok şey var aslında daha zamanım çok artık evimdeyim anlatırım,şimdi oğlumu uyuttum bişeyler yicem..o kadar çok işim varki evde ütüler dağ gibi beni bekliyor ama sizide özledim biraz beklesin ne yapalım!geçmişe hiç bakamadım fırsat bulursam bakıcam hepiniz iyisiniz dimi,bebişler nasıl umarım kimsede bi yaramazlık yoktur..buradayım şimdilik görüşürüz kızlar..
güle güle kullansın kuzucum cnm hepside çok şeker Şeniz
yokk be anacım nerdeeeeeeeee ek gıdaya gecmeye çalıştığımızdan beri çocuk memedende soğudu zorla tıkıyorum ağzına aç kalmasın diye senağlamasenağlama
ay hepsi aynı bebişlerin tatlım
ya biara ceylinimdi galiba kızının kalçası daha doğrusu boğumu ile ilgili bişey sormuştu bitürlü yazamadım benim cadıdan fırsat bulup. benim kızda da arada bi boğumunun karşılığı yok canım. ama 2. ve 3. aylarda ultrason çektirdik bi sorun gözükmedi kalçasıyla ilgili. kendi drumuzda bişey demedi. cumartesi gidicem bi daha sorayım.
ay inanamıyorum benim kız 15 dkdır oyun halısında yalnız oynuyor ben buna haftada bir aşı yaptırayım. hemşire huysuzluk yapar dedi ama benimki daha ne kadar huysuz olabilir ki diye düüşündü galiba bana bi iyilik yaptı. derken yine başladı. off offf
evet canım ben sormuştum. bizimde iki defa ultrason çekildi normal çıktı.ama benim içime kurt düştü bi kere. bizde salı günü götürcez kontrole. bir de ortopedi doktoruna götürücem aynı gün.
sen cumartesi yani bizden önce gideceksin. canım ya sonucu bana yazarsan çok sevinirim.inşallah bişey çıkmaz kuzularımızda :uhm:
bayanlar bi de ricam olacak,oyun halısı kullanan var mı,tavsiye verin ltf,kararsız kaldım,
tiny love activitot güneş bahçesi var
bi de tiny love maymun adası var
bi de tiny love tekmele ve oyna var
kızım 5 ayın için işte,eline alıp ağzına götürmeye ve hareketli şeylere bayılıo
önerileriniz tavsiyeleriniz please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?